Middle-earth: Shadow of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Mayorpapa, 2020.08.07. 18:44:31
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Csak egy kérdésem lenne. Kérlek áruljatok el nekem annyit, hogy a Shadow of War végső boss harca és fináléja jobb valamivel annál, mint ami az előző részben volt? Csak mert, bár a Shadow of Mordor kiváló játék volt, és nagyon élveztem minden percét, viszont a fináléja és főként a végső boss "harc" kb. a legrosszabb dolog volt amivel eddig játékban találkoztam. A Szauron Tornyával való harc is roppant kiábrándító volt, de a Black Hand-el való végső "harc" (vagyis az a fél perces QTE cutscene) olyan gyalázatos húzás volt, hogy egyszerűen lenullázta az addigi játékélményt, és a második rész elkezdésétől is elment a kedvem...
Kérlek áruljátok el, hogy a következő rész fináléja szintén ilyen gyalázatos, vagy ott jobb a helyzet? Van normális végső boss harc benne? Tehát a bossal tényleg HARCOLNI kell és van életereje amit szépen le kell sebezni? Szerintem egy hack and slashnél ez nem nagy kérés...
Next PC upgrade: 2022
Nálam így fút és nálatok?
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Hogy a franc lehet az, hogy mikor elfogy az életem és jön a pici átvezető hogy nyomj egy gombot hogy kivédd az utolsó támadást, hogy ne dögöljek meg, akkor hiába nyomom a megadott gombot mindig meghalok. 19x csináltam és mindig azt mondja hogy rosszat nyomtam pedig nem.
Everything is true, nothing is permitted.
Igazából Zogtól tartottam, de simán kitudtam nyírni távolról az íjjal.
Köszi szépen!
Utoljára szerkesztette: cRusa1deR, 2018.01.01. 12:54:55
Most vagyok lev. 44, gondoltam nem lesz gond, nagyobbat nem is tévedhettem volna.
Annyian vannak, hogy már a harmadik kapitánynál megszívtam.
Zogról nem is beszélve aki 52-es szintű, ekkora szintkülönbségű ellenfél ellen még nem is harcoltam.
Van erre valami jó taktika?
Már csak ez van vissza a Bright Lord előtt, de ha azt elkezdem gondolom ezt meg elbukom?
Valaki aki rá érne le tudná nekem írni üzenetbe, hogy hogyan lehet shadow of mordorból át küldeni a nemesisem és a leghűségesebb szolgálóm?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van egy feelingje a játéknak 😉
A sztori DLC-kre is kiváncsi leszek.
Szerintem ez egy jó kis erős 8/10 lett.
Maximum a kivégzés alkalmával vagdos fejeket meg végtagokat. Mennyire jársz a játék elején? Folyamatosan tudod fejleszteni a karaktert és oldódnak fel képességek is. Nálam a kivégzések alkalmával elég durván felaprítottam egyes esetekben az ellenfeleket. Félbevágva, lefejezve, karok és lábak repültek mindenfelé. Persze volt, hogy utána visszatértek a delikvensek összevarrva, megcsonkítva vagy éppen félig Terminátor alakban csupa fémmel kipótolva a felszabdalás után. SZóval a sima harc alatt se nagyon rémlik, hogy menne a csonkolás csak kivégzések alkalmával.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Számtalan játékban repültem már sok mindennel, de állítom ez a legpocsékabbul irányítható repülő dolog amit valaha tapasztaltam. Pedig ha jól megcsinálják nagyon élvezetes lehetett volna sárkányon repülni, de ez egy rémálom.
Akkor is tuti jo lootot kapsz 😊
Sot vannak olyan felszerelesek amelyek bonusai kimondottan stealth-es, archer, fire, poison stb olessel hozhatok elo.
Lesz majd olyan skill is ami elvileg noveli a jobb loot drop lehetoseget.Es ugye ott van (lesz) meg a death threat is ami szinten erre szolgal.
A kapitanyokat pedig ugy tudod felismerni ha elkapsz es kivallatsz egy zold ikonnal jelzett wormot, az mutatja meg a skilleket.
Btw az aranyat csak es kizarolag xp bonusra erdemes kolteni, mert a mid-endgameben nagyon lelassul a fejlodes.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Viszont ezek az orkok, akiket említettél nálam is jelen voltak szóval ők lehet egyediek és mindenkinél ott vannak.
Külön kedvencem az elején az elmebeteg berserker ork, kb. kilátszik a fél agya és enyhén sérült a lelke mert csak hümmögni meg nyögni tud, na meg persze iszonyat nagyokat odaverni. 😊
Az nem világos, hogy érdemesebb lenne-e az ilyen jópofább orkokat életben hagyni és később dominatelni, mert esetleg egyediek, vagy lesz még bőven hasonló random generált kapitány a játékban és ne sírassam őket meg nagyon?
Sebaj, megprobalom elkerulni es remenykedem hogy valamelyik orkom veletlenul lerakja egy kuldiben 😊
DT-et meg a loot miatt tolom rajuk mert nemigen kapok legendaryt semmibol.
Sokkal jobb lett a nemezis rendszer mint volt.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Na ez nagy fun lesz igy, jok ezek a varatlan dolgok.
Nem tudsz dominalni orkokat akik nalad magasabb szintuek, mindig a karakter aktualis szintje hatarozza meg a csatlosaid max. szintjet is.
En jol beszoptam mert van egy ork akire tobbszor is death threatet nyomtam, es egyszeruen keptelen vagyok leverni.Mar level 58-ig szintezte a Nemezis rendszer, en meg most lettem lvl40.
Egy graugot ket lovessel lerak, szoval ... nem tudom mitevo legyek 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Tomb raider lehet szubjektív, persze, az árban, de az baromi fasza volt és messze jobb ettől, ha így nézzük, akkor ez a TR-hez képest 1 euro.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.15. 13:43:20
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
(A Rise of The Tomb Raider sem érte meg a teljes árát nálam.)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Jó játék amúgy.
Kár hogy kiadták az Evil Within 2-őt is mellette....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.15. 13:41:34
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Pontosan így lehetne körülírni ezt a játékot.
A 2.3 az inkább annak szól, hogy ez mint a címe is sugallná, nem egy kövi termék, hanem mondjuk úgy egy csiszolt standalone.
Ha engem kérdezel, senem 8.1 pont, senem 2.3
Hanem 6-7 pont közt adnék rája.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.15. 13:21:47
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
1. Az első területre mikor tudok visszamenni? Egy rakás összeszedhető cucc maradt még és bosszút kellene állnom néhány orkon is.
2. Amikor már kapitányokat kellene toboroznom nem engedi, mert az összes magas szintű és le kell húznom őket. Hogyan működik ez a szintkülönbséges dolog? Gondolom ha magasabb szinten van az adott ork nálam, akkor nem tudom a követőmmé tenni deelég ha én pl. 16-os vagyok ő meg 15-ös? Mert mondjuk a 17-est már nem tudom befolyás alá vonni?
Legmagasabb fokozaton tolom a játékot és itt már tényleg komoly kihívások vannak. Szarrá vernek a rohadt kapitányok ráadásul egy területen 2-3 is jelen van egyszerre. Mikor végre lenyomok egyet akkor meg nem tudom követőmmé tenni. De fasza így a játék nem annyira könnyű, mint az előző rész.
Mert bejutni könnyü hozzájuk...de trónteremben lehetnek meglepik azért. 😊
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Kezdodik a jatek erdemi resze, a dominate 😊