135
Middle-earth: Shadow of War
  • darkSectorxxx #53
    :P THX
  • dartonite
    Tedd at Nemesis-re, igy mindjart mas az elmeny :)
  • lwb
    Arra jó lesz ez is. Én az első részt annyira, de annyira meg akartam szeretni. De nagyon nem ment.
  • Voltan
    Ez egy olyan dolog, amivel nem foglalkozom. A befejezést max. megnézem youtube-on, de se vásárolni, se grindolni nem fogok - utóbbit max. akkor ha valamennyire leköt, az előző részt is felrakom időnként, mert élvezem a kaszabolást, meg a világot, ezzel se lesz másképp.

A lootboxokat meg letojom.
  • darkSectorxxx #49
    Egyetértek.
    Attól félek ilyen monoton egyszerű lesz végig.
    Én ma elkezdem előről a legnehezebb fokozaton inkább :)
  • dartonite
    Aktivalodott, par orat mar toltam is.
    Eddig tetszik, bar normalon eddig csak akkor haltam meg ha akartam, szoval ez a harcrendszer meg mindig nagyon egyszerunek tunik.
    Az hogy elso szinten, alap cuccokban siman lerakom a 15-os szintu warlordot, az kicsit fura.
    Ennek ellenere persze nem ez fog donteni alapvetoen, es vegre van magasabb nehezsegi fok.Maga a jatek jol nez ki, meg az en regi vasamon is szepen fut.Meg az elso Act-ban maszkalok es kuldizgetek, az ork vezerek beszolasait viszont nagyon eltalaltak, jokat kacarasztam egyiken-masikon :)
  • lwb
    Pedig egyszerű és a Polygon és a GameSpot is megemlíti: a loot box rendszer. Hogy a "valódi befejezés", a Shadow Wars vagy mi, állítólag csak úgy fejezhető be, ha egy rakás loot boxba invesztálsz vagy órákig grindolsz. Kb mint egy mobiljátéknál. Az alapkampány végigvihető simán, de annak a befejezése meg nagy csalódás a leírások szerint, szóval finoman tolják az embereket az utolsó rész, a Shadow Wars irányába, hogy a "valódi" befejezést megkapjuk.

Ez kb. nekem azt jelenti, hogy ezt a játékot még ingyen sem, köszönöm.
  • darkSectorxxx #46
    Sorry úgy néz ki reggel 6-kor aktíválódik csak a játék!!!grrrr
  • darkSectorxxx #45
    Látom kapok egy fasza kardot is majd. :P

• darkSectorxxx #44
    "Hááát...

Alig tűnik többnek, mint az első rész picit ráncfellvartabb, amolyan duvább mod féle változata."

Jól látod ez lesz a WAR.

Nem SOM2 hanem egy alternatív rész...valszeg ők is érezték, hogy ez inkább egy újrahasznosítás.
    Tomb Raider-nél is....
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.09. 23:27:10
  • darkSectorxxx #43
    még 40 perc:

Shadow of War
    (Stream)

• Voltan
    Ezek köszül számomra nem mérvadó egyik sem, a Gamespotról több ízben kiderült, hogy megvette a jó review-t valamelyik kiadó, az IGN meg... hááát.
    Csak azért csodálkoztam, mert technikai problémákról még nem hallottam a játékkal kapcsolatban, de lehet, hogy nem tájékozódtam eléggé.
  • wedge31
    Gamespot, de ök általában is szigorúan pontoznak nem csak ennél a játéknál.
    Ha csupa jót akarsz hallani akkor itt van a ign review.

• Voltan
    MIlyen technikai problémákat? Erről nem olvastam.
  • wedge31
    Mindenhol azt írják, hogy túlvállalták magukat a monolitnál a kevesebb néha több, de a legfájóbb, hogy a technikai problémákat is több helyen sérelmezik.
  • Voltan
    Elolvastam a PC Gamer értékelést, hát elég vacak volt. A túlnyomó részében áradoznak róla, hogy mennyire király, meg milyen hangulatos, meg milyen jó az új nemezis rendszer, mert woow. Aztán megemlítik, hogy kicsit túlzsúfolt a térkép, és túl sok felesleges tevékenység van, aminek a hiányát nem is éreznénk. BUMM, 73% :D:D:D:D

Szóval nem igazán jött le, hogy mi a problémájuk vele :D Elolvasok még egy pár cikket.
    Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.10.06. 11:11:55
  • grebber
    Game Informer – 9.5
    Games Radar – 4.5/5
    COGconnected – 94/100
    Shack News – 9/10
    Xbox Achievements – 85/100
    PC Games N – 8/10
    PlayStation Universe – 8/10
    Push Square – 8/10
    The Sixth Axis – 8/10
    Polygon – 7.5
    PC Gamer – 73
  • endorphinz
    :) nyilván nem arra gondoltam hanem küldetések közben végtelenül termelődtek az ellenfelek amíg nem intézted el a kapitányt és volt mikor 30-an vettek már körbe egy erődben na az frusztráló volt
  • Prince23
    Az orkok mindig jönnek.... ha kiesik egy, jön a helyére kettő. Lásd Gyűrűk ura filmbe is :D

De amúgy tiszta fura lenne, ha minden orkot elölnünk, és újra betöltésnél kapnánk egy halott mapot, várost...
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.09.30. 23:39:50
  • endorphinz
    héj, a végtelenül termelődő ellenféles baromság megint a játék része? az első része fos volt amiatt
  • torma1
    Sziasztok. Nekem van egy eladó nvidia kupon ha valakit érdekel.
  • Lacc 88
    Ezt nézzétek meg. Brutális orkokba lehet belefutni :D A kétfejűtől kirázott a hideg.....

• Lacc 88
    Egész fasza film lehetne belőle. Még jobb sorozat :D

• Lacc 88
    Egész ötletes :D

• Lacc 88
  • Lacc 88
    Érdekes karakternek tűnik. Egyébként eléggé kezdenek kicsit kilépni a gyűrűk ura filmes világából a készítők, ami nem feltétlenül baj. Egy alternatív Gyűrűk ura világként egészen jól megállja a helyét a játék és a sztori. Viszont ezzel a felfogással szívesen látnék néhány nevesebb ismerős arcot is.

• molnibalage83
    Hááát...

Alig tűnik többnek, mint az első rész picit ráncfellvartabb, amolyan duvább mod féle változata. Kicsit olyan érzésem van, mint a Tomb Raider és a Rise of the Tome Raider kapcsán. Szebb, nagyobb, de ettől nem lesz még jobb vagy hat az újdonság erejével. Az alapjátékot 4 EUR-ért vettem Steam sale-en. Annyit megért.
  • Lacc 88
  • Daermon
    Én is inkább várok. :)
  • Lacc 88
    Szomorú hír. De inkább várok rá többet ha képesek még jobb játékot összedobni.
    Addig is egy kis gameplay

• grebber
    "A Monolith eredetileg augusztus 22-t határozta meg, mint a Middle-Earth: Shadow of War megjelenési dátumát, mely azonban már a múlté. A WB Games hivatalos fórumán ugyanis felbukkant az új dátum, mely október 10-et jelölte meg, mint a premier napját. Természetesen a megszokott indokot kaptuk meg, azaz a tökéletes élmény megalkotásáért több időre van szükségük."
  • Lacc 88
  • Lacc 88
    Pont most néztem meg én is. Ez már egészen pofás bemutató lett.
  • Daermon
    Open World trailer
  • Lacc 88
  • Daermon
    Weapon & Gear
    Elég jól néz ki :)
  • Daermon
    Predator skillek
  • Daermon
    Nazgúl! Fussatok bolondok! :)
  • Lacc 88
    Jön majd valami Mass Effect: Andromeda szintű pofára esés :D "Jó ez jó ez de nem erre számítottunk." Én bízom benne, hogy ez csak valami korábbi gyorsan összedobott szösszenet és sokat csiszolnak még rajta. Az előző rész korai videóit elég korrektül megcsinálták.
  • Caliph
    engem ez a futás animáció "őrjít" meg...balra jobbra lépeget futás közben bakter...