150
Resident Evil 2 Remake
-
chris0000 #26 igaz nem írtam...4K
de azért valjuk be annyira nem tükrözi a grafika ezt az óriási hardverigényt...még 4K-ban sem...persze a hangulat rendben van... jó kis remake lett...
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2019.01.23. 21:50:21 -
#25 Igen a max grafikán sok kell neki. :D
De akkor te 4k-ba nyomod , mert 1080p-ben 7gb elég.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.23. 21:42:16 -
chris0000 #24 nah ilyet se láttam még,h a vramom elfogyott (11Gb 1080Ti) mert vagy 6 lépcsőn lehet állítani a grafikát
meg dolby atmos hang,az elég paraszt...és működik is a TV-n,ha vmi mostani kiadás és LG...az ajtó bezárult mögöttem és úgy is hallottam,pedig semmi extra rendszerem nincs (atmos5.1,7.1) csak a sima atmos rendszer a TV-ben...
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2019.01.23. 21:41:52 -
#23 Van aki nem tudja megvenni, meg a mindjárt, az még 5 nap. :D -
#22 Teljesen felesleges, 25.-e mindjárt itt van... -
#20 Nem szabad, még a közjegyző nem érvényesítette az átvételt. :D -
#19 Köszi...már kőtöm is el.... -
#18 Ez a célom, csak a lezárt helyekre!
BIG THX érte, tied a képzeletbeli 1000000.Ft-os jutalom! :D -
#17 Ott van az is a yt-on,csak tovább kellett volna keresned....de nem érsz vele semmit,én kipróbáltam,mivel ez egy demo,szóval nem tudsz tovább jutni új map-ra,csak a lezárt helyekre tudsz bemenni,ahová betudsz...
A hozzávaló a yt-on a leírásban....
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2019.01.19. 16:42:56 -
#16 Skacok!
Láttam 2 felvételt, hogy a demoban pl fel tudták robbantani a c4-es blokádot a játékban, meg középen a hall-ban a szobor alatt meg tudták nyitni a lejárót is.
EZT HOGY az istenben?
Mert ha van ötlete valakinek, jelezze!
5:00
3:20
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.01.19. 16:15:19 -
#15 murvajo hallani. -
#14 A DX12 módot a demóban el lehet felejteni, ha valaki még most kezdene neki.
DX11-ben egyedül a textúra és árnyék felbontást nem tudtam maxra tekerni 1080p-ben és beton 60 frémmel ment, míg dx12-vel kb. minden többlépcsős dolgot lejjebb tekertem az AA, AF és AO kivételével, a contact shadow-t teljesen kikapcsoltam és még így is dobált el frémeket, bármi látható plusz nélkül. Ha a DMC5 is így fog futni, akkor az már kánaán.
Konfig: 6 GB-os GTX1060; i5 4690k 4,2GHz; 8 GB RAM.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2019.01.13. 23:27:53 -
#13 Én sem azt mondtam, hogy másképp nem is lehet csinálni, de ismerem már a mostani Capcom-ot és az ipart.... -
#12 19 perc volt nekem a demo, ennyi elég is volt ahhoz, hogy felmérjem nem lesz ez rossz, kár ,hogy a hülye inventory rendszert meghagyták, azt régen is utáltam. -
#11 Nehogy rosszul legyél már Mate!Szerinted a készítők,nem tudják ezt előre,hogy "ügyes" emberek kilövik az időlimitet...akár mennyit is bolyongsz, a semmiért,ha visszamégy a földszintre,a zsaruhoz,már vége is a demónak....márpedig oda vissza kell menni...
Én eddig bírtam...
-
#10 Mert minél gyorsabban és olcsóbban akarják megúszni a demót. A Resi 7 Beginning Hour demója egy külön játék volt ami a vendégházban játszódott, és még a sztorihoz is hozzáadott.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2019.01.12. 14:54:27 -
#9 Pont ezért nem jönnek demók PC-re. Mindent kibányásznak, elspoilereznek ami a játék adataiban van -
kopaszqtya #8 Itt meg a 30 perc korlátot feloldó törés :D
Cikk -
#7 Kinn a demo...30perc gameplayt engedélyez!
-
#6 Szerintem örülnek neki az emberek hogy ez most nem csak egy nagyobb textúrákat kapott 4K-ban játszható ugyanaz a resi lesz mint anno. Én bízom a játékba, a Capcom ritkán bassza el :D -
#5 BUMP, ITS HAPPENING!
-
#4 "Érdekes információk érkeztek a Resident Evil 2 Remake kapcsán, mely alaposan átrendezheti a játékmenetet.
Idén foglalkoztunk már a feltehetően egyre közeledő Resident Evil 2 Remake leleplezésével, melyről ma igen izgalmasnak tűnő értesülések érkeztek. Itt kell rögtön megjegyezni, hogy ezek mind meg nem erősített adatok, a 4Chan oldaláról származnak, azonban érdemes azt is visszaidézni, hogy a Resident Evil 7 később hivatalos részleteit is itt olvashattuk első alkalommal. De akkor a lényeg, hogy a Resident Evil 2 Remake leleplezését hamarosan megejti a Capcom, ám jelentős változtatásokat eszközöl a játékmenetben. A legnagyobb változás például, hogy a tervek szerint belső nézetből élhetjük majd át a kalandot, de ez még változhat.
Ha marad a külső nézet, akkor pedig mozogni és célozni is tudunk majd egyszerre. A várost teljesen átalakították, ahogy a sztori is jelentősen megváltozott. Eltűnt az A és B történeti szél, helyette kapunk egy kampányt Leon, egy másikat pedig Claire szemszögéből. A népszerű krokodilos jelenet is kikerült a programból, illetve visszatér Sherry is, mint játszható karakter. A nehézségi szintet jelentősen megemelik, Hard-fokozaton például még automata mentés sem lesz. Most már nagyon várjuk a Capcom hivatalos nyilatkozatát a játékkal kapcsolatban."
Amennyiben ez igaz lesz, kérdem én miben Resi 2 ez? És mikor vegyem elő a pöcsömet nekik?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.01.22. 17:57:48 -
#3 Úgy tűnik lesz a hétvégén talán infó. Ideje lenne! :) -
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.20. 01:00:47 -
haxoror #1 https://www.youtube.com/watch?v=ZcW6W-xVl-8
Most már hivatalos, a Capcom végre bevállalta :)
(a kereső nem adott ki Res2 topikot, sorry ha van már)