Resident Evil 2 Remake
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2019.02.09. 23:11:01
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Engem is ez irritál ahogy sok más játékost.
Van amikor 1 lövésre szétrobban egy zombinak a feje, utána már simán load game és lehet 10 kell bele....
Kész agyrák.
Ez nem lenne probléma ha kurvasok töltény lenne, de mivel kevés van, lehet hogy Józsi végigmegy 200 tölténnyel, Jancsinak meg a gép azt dobja hogy 400 töltény kell ugyanahoz a végigjátszáshoz.
Én ezért kérdőjeleztem meg hogy MIÉRT a válkamera és a célkereszt? KB 0 haszna van.
Mert a sebzés ugyanaz mint a régi RE2-ben, a 1 shot fejlővés az ott is random volt, itt is random, és ritka.
Az hogy a kezedben az irányítás itt ebben a részben csak egy illúzió.
De bárcsak ez lenne a legnagyobb gond.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De próbáld ki este menj ki a házatok elé este, áll egy utcai lámpa alá nézz rá az árnyékodra, és foorgasd el a fejed kicsit, ha a szemedsarkából azt látod majd hogy miután elforgattad a fejed a lámpával megvilágított árnyék eltűnik és egy nagy sütét terólet lesz a helyén akkor írj majd mert akkor lehet velem van a probléma.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Azt utolsó képen is még oldalt szépen dereng jobb oldalt a fehér tábla, balra meg a papír fecnik, ahol meg tényleg csak a zseblámpa fénye van, ott nyilván ami végképp kívül esik ott sötét lesz.
A többi effektet meg ki lehet kapcsolni. Ha zavar a zajos Screen space reflection, a bloom, vagy a motion blur. A TAA is eléggé mossa a képet, az én képeimen pl. van egy Adaptive Sharpen nevű effekt reshade-del.
Pár kép, próbáltam világosabb és sötétebb helyszíneket is:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha meg állítasz a fényerőn, picit javul, ellenben akkor meg a rendes fekete lesz természetellenes, meg a színek.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.02.09. 11:21:54
Én próbáltam mindent, fos marad, ha meg a brightness-t tologatod, semmi más t nem érsz el vele, csak a NORMÁL fekete az szürke lesz, azt ennyi.
Akkora egy retekfos lett a képminőség hogy az kegyetlen, akkor van normál látási viszony, ha egy full kivilágított szobában vagy épen.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Így elhiszem hogy a karakterek ilyen jól néznek ki, egyrészt kis helyek vannak, sötét, sokszor csak a zsebláma fényével látsz, stb....
PSN ID.: Beegabor
Ezzel hogy lehet játszani? brightness fullon van?
systems and black screens on game start for Windows 10 Version 1607 configs. <#taps>#taps>
Next PC upgrade: 2022
A RE 4 remekül egyensúlyozott az akció és horror között + kiiktatta a buta puzzle elemeket. Nem hiába az a rész a kedvence sokaknak.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A Resi 2 még bőven túlélő horror, ahol nem akcióhősök a főszereplők. Nem hentelni kell, hanem túlélni, akár úgy hogy simán elszaladsz.
MR. X pedig egyenesen mókavonat Jack Baker után. Utóbbi ha észrevett és nem volt karnyújtásnyira a save room, tuti elkapott, mert gyorsabb volt a playernél, míg a Tyrant soha nem fog elkapni, ha nem akadsz fenn más szörnyeken/tereptárgyakon.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2019.02.05. 12:23:16
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: caps lock, 2019.02.05. 10:07:05
Komolyan, mi ebben a nehéz? Azt még megérteném, ha a kevés lőszer idegesítene, vagy a folyton felbukkanó Tyrant. De ez? Ne már.
Öö, épp elkezdtem fogalmazni, hogy de az is tetszik a játékban, hogy vannak biztonságos zónák, ám éppen ezekben a pillanatokban léptek szintet az események, és már értem miről beszélsz. Alien: Isolation ehhez képest kutya fasza. 😄
Windows 7 SP1 x64 alatt játszom és egy olyan hiba jött elő, hogy a játékban lévő laptopot nem tudtam használni, mert a videokamera felvételek helyett elfeketedett a képernyő és nem váltott vissza a játékba. Windows 7 alatt nincs DirectX 12, driverek frissítve, stb... ötletek nem jöttek be.
Megoldás: lépj ki a játékból, keresd meg a RE2 könyvtárában a re2_config.ini filet, írd át benne a UseVendorExtention=Enable változó értékét Disable -re, indítsd el a játékot. <#worship>#worship>
VGA: Radeon Saphire R9280X 3GB
Ram: Kingmax DDR3-1333 2X4GB
Még jó, hogy nem hc-n kezdtem el, biztos hülyét kaptam volna a sok visszatöltögetés miatt. 😄
Így látatlanban csak ilyen általános megoldások jutnak eszembe:
-vga drivert radírozd le DDU-val és úgy rakd fel a legfrissebbet
-stabilitás teszt a fő komponensekre, nem-e hw hiba (memtest, prime95, furmark), ajánlott egy cpuid hw monitort nézni utóbbi 2 alatt, nehogy elszálljanak a hőmérsékletek
-ha már a piócás ember sem segít, akkor egy tiszta win install
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2019.01.27. 18:39:29
Én szimplán kivártam, de lehet egyszerűbb és gyorsabb letörölni és újból letölteni.
Semmi optimákolás nincs benne (legalábbis pc-n). Ez egy szimpla postprocess filter. A Witcher 3-ban is volt például, csak ott lehetett kapcsolgatni az options menüben.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2019.01.26. 17:56:13