Dark Souls III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A DLC terület bejáratát itt találjátok:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.25. 00:09:44
[merlinw.org]
"Adjusted poise values across the board. Poise is now more effective for heavier weapons and armor."
<#banplz>#banplz>
How much can you take,before you snap?
How much can you take,before you snap?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ez most engem is meglepiként ért.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.03. 02:31:24
[merlinw.org]
A második fázisra meg úgy készülj hogy a tüzes sebzést jobban bírd, mert igazán azzal készít ki.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
[merlinw.org]
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: Reich, 2016.09.24. 20:50:45
Ami hosszú távon negatívan befolyásolja a sebzést (magasabb szinten, amikor több az erős és a dexterity).
De természetesen javítsatok ki ha tévedek.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
[merlinw.org]
oda akartam irni
az első részben a pajzsokat van értelme upgradelni ? mert úgy látom hogy a védelmi értékük nem nő, csak a stability, amit meg nem igazán tudom hogy a játékban mit jelent, de amúgy is csak alig pár pontttal lehetne növelni, amin sztem semmi nem múlik
életemben először talán eljutok a végére, már 53-as szintű vagyok és elég jójl is megy a harc
Detailed notes as found by the community can be found on the Dark Souls III Forum (individual notes pending release).
Official Patch Notes:
The length of the Hammer skill, Perseverance (reduce damage when activated), has been increased //note: the Japanese says "Large Hammer Category"
Delayed the movement cancel timing of certain medium shields upon guard break
Removed the ability to parry when using the skills Blind Spot (Corvian Greatknife, Handmaid’s dagger) and Dancer’s Grace (Dancer’s Enchanted Swords)
Adjusted the shield penetration properties of Harpe, Shotel, Crescent Moon Sword, Carthus Shotel, Man Serpent Hatchet and Darkdrift
Fixed a bug where sound effects did not play properly when using Lightning Spears in quick succession
The attack cancel timing for rapiers equipped in the left hand has been adjusted
Several balance issues have been adjusted
Flaws have been fixed to improve performance
[merlinw.org]
Szerencsére lesz itt minden, nem akármilyen új helyszín, érdekesnek tűnő ellenfelek, meg boss-ok is ahogy nézem. A végén lévő mintha egy "új" Nito lenne...<#conf>#conf> Újabb kapcsolódások az első részhez? Jó,jó!