3294
-
tutyimutyi2 #3014 :D
Cathedral of the deep-ben rátaláltam a mother of rebirth-re és felis kinálja az újjászületést, ha összeszedem neki az 5 izét amit kér és rányomok az újjászületésre akkor mi történik? :) -
Zozo0122 #3013 Igen, vannak akik önszántukból invadelnek, amikor csak akarnak. Nem mindig függ covenanttól, vannak itemek, amikkel alapból is lehet. De vigyázz ezzel, sok gyökér van. De legalább amikor téged invadelnek be, mert lesz ilyen, akkor esetleg csald vissza a bonfire közelébe, hogy ha le is csap, könnyen visszaszerezd a lelkeidet. A másik meg, hogy néha jönnek gépi invaderek is, őket megéri lecsapni, mert jó cuccokat adnak, ha lenyomod őket. A nevükből tudsz következtetni, pl. ha olyan jön, hogy Holy Knight Hodrick, akkor az gépi invader, de ha PussyDestroyer123 érkezik veled szemben és ahogy meglát indítja a BM fesztivált, mutogat, baromállatkodik, akkor hamar le fog esni, hogy ő a 13 éves Hans Németországból :DDD Amúgy megvan az invadelésnek is a szépsége, én imádom pl. ha fight clubba csöppenek, meg én is csináltam már párat :D Majd ha lenyomod Pontiffot, akkor beszéljünk róla, hogyan kell :D -
tutyimutyi2 #3012 Hm ezt eddig értem is de akkor miért mindig úgy dob be hogy bent van a levadászandó ember, bent vagyok én + még ott van további 2-3 is akik nem az emberben lévő játékost támadná ha nem rám vadásznak... -
#3011 Van olyan covenant, amiben ha benne vagy, bedobhat más játékába igen. Lore szempontból nézve az a covenant azt a területet védi, és ha valaki arra jár, akkor bedobhat, hogy megöld. -
tutyimutyi2 #3010 amikor valaki emberben van és invadeli valaki akkor azt az invader saját akaratából teszi?
Mivel tegnap nemsokkal azután hogy megszereztem egy farkas szobortól egy covenantot és adtam is "neki" egy wolf bla bla blát azt követően kb 30 percel késöbb átvágott valaki másnak a játékába mint invader -
#3009 Nincs. Viszont növeli a item finding-ot és alapeleme a jó befejezésnek. -
tutyimutyi2 #3008 azonkívül hogy rondán nézek ki van valami negatív hatása a hollow-nak? -
#3007 Nem kell megölni. -
tutyimutyi2 #3006 a wiki ír valami olyat is hogyha összejön 5 darab az inygen szintlépésekből akkor eme npc hején megjelenik egy másik de ahhoz hogy megjelenjen ahhoz csak az 5 dark sigil kell vagy meg is kell ölnöm a jelenlegit?
Irina of Carim összeszedtem ezt az emberkét is és elvileg 2 quest line-ja van jól értelmezem hogyha megveszem nála az összes sötét mágiát akkor őt is firekeeper-ként tudom használni csak éppen olcsóbban tudok szinteket lépni nála, ha pedig megveszem az összes miracles-t akkor utána megveszek tőle egy kesztyűt amit felvéve megérintem és megölhetem és az eldobott lelkét pedig odaadhatom az alap boltosnak?
(bocsi a sok kérdésért csak nemrég kezdtem el játszani :D ) -
Zozo0122 #3005 Azok felgyűlnek a testedben, majd meglátod mi lesz a hatásuk. Úgy értem, hogy tényleg LÁTNI fogod magadon. -
tutyimutyi2 #3004 Illetve még olyan kérdésem lenne hogy attól az npc-től akinél tudok szerezni inygen szinteket kapok dark sigil-t is, azokkal mire megyek? -
Zozo0122 #3003 Igen, én is úgy emlékszem. Jó kis boss :) -
#3002 Asszem a csücsülő fa boss dobja a transmog itemet.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.04.09. 11:36:45 -
Zozo0122 #3001 Igen. A törpével, ha odaadod neki a transzfúziós itemet, ha megszerezted. -
tutyimutyi2 #3000 Miután legyőztem High Wall of Lothric-ban a Vordt of the Boreal Valley-t és megkapom a lelkét jól tudom hogy a firelink shrine-ban az egyik trónon ülő izével beszélve tudnám beváltani valameik tárgyra? -
Zozo0122 #2999 Na, időközben amúgy majdnem végigvittem én is, csak kevés időm volt játszani :) A DLC második fele már nagyon bejövős amúgy, nagy a kihívás.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez a Midir tényleg elmebeteg. Jó párszor elkapott, általában rossz hangulatomban sajnos. Na de az előbb... jól felszívtam magam és brutálisan megaláztam, kb. úgy, ahogy ő szokott :D Elképesztő volt, amit kapott, bőven maradt estusom is, miközben majdnem egyfolytában rusholtam, nem hagytam megmozdulni, a lézeres baszását is csak egyszer volt alkalma elsütni, akkor is alatta campeltem és gépeltem ezerrel :D A katana meg, amit a lelkéből cisnáltam...imádom :D -
Gabe18 #2997 Hát vége lett. Szomorú vagyok...
Ez a Gael nem volt rossz harc a végén, de a vége tiszta káosz volt, már inkább belementem egy ilyen adok-kapokba, mert annyi minden jött egyszerre esély se volt tudatosan kerülgetni a dolgokat. De ebben a DLC-ben Midir volt az etalon. K....a nehéz volt, de a sárkányos harcokat mindig bírtam a Dark Soulsokban.
Ez volt a legjobb szeretve gyűlölt sorozat a videojátékok történetében. A legmélyebb letargiába ugyanúgy tudta taszítani a játékost, mint utána elhozni a semmihez sem fogható győzelmi katarzist. Nem is tudom hány elképesztő pillanat kapcsolódik hozzá részemről is.
Persze ott van még a lehetőség a NG+okra, meg a különböző kasztokkal történő végigjátszásra, és az is biztos nagyon jó, de azért az első végigvitel az igazi.
De talán a From és Miyazaki egy idő után meggondolja magát, és meglep minket valami elő/utó/mellék folytatással.
-
sirdond #2996 -
Gabe18 #2995 Midir is megtért végre az örök "sárkánymezőkre" (bár ezeknél a dark soul-oknál ez nem jelent semmi biztosat... )
Hát sok mindent kipróbáltam, nekem végül is az jött be hogy előtte mozgolódtam elég közel. Igy kényszerítve hogy csapásait erőltesse, amik után elég jól ki lehetett tanulni mikor pihen meg egy kicsit, amikor tisztán rá lehetett a fejére vágni egyet-egyet. Főleg a fele energia levitele után jött ez jól, mert ott egyszer maradtam távolabb, egyből elkezdte telelőni a pályát azokkal a dark sugaraival, annak nem is lett jó vége. Igy viszont abban a fázisban is csapkod, meg azokat a szellemlényeket hívja be, azokat meg egy jó pajzsal tök jól blokkoltam.
Alá menni szerintem egyáltalán nem éri meg, a kamera miatt semmit nem látni belőle, hogy éppen felgyújt, vagy farkával csap szét vagy mi lesz. Az pl. a legnagyobb a kamu az elején mikor maga alá fújja a tüzet és a két sugarat ellövi, hogy csábít rá hogy a tűz után alá rohanj, csak éppen szerintem az az egyik legkönnyebben elrontható akció, borzalmas sebzés beszedésért. -
#2994 nekem összesen 2 órát rabolt ez az életemből a rohadék dög :D én első 2 körben levittem félig majd háromnegyedig az életét aztán annyi volt.utána maximum félig de aztán az utolsó körben nagyon megaláztam mikor lézerezett sikerült berohannom alá és csapkodni majd összesett és a fejét.aztán kapott egy visceral és nagyon sok élete lement a maradék konkrétan mind leugrott úgy örültem :D estusom már nem is maradt természetesen.gusztustalan hogy nem látsz semmit ha előtte álsz ha alatta mindig eltud találni bármivel a legnehezebb bossom volt eddig :D -
#2993 Egyébként azt nem értem, hogy egy szál bugyiba, meg talpig vasban is hasonló mértékű sebzést kapsz be. :( Ennek mi értelme van. -
Gabe18 #2992 Midir személyében megvan a Dark Souls "Ebrietas-a". Pont olyan esélytelennek tűnik így ~3 óra próbálkozás után mint az volt. Ugyanúgy nagy helye van. Közelre ugyanúgy letapos, távolra ugyanúgy levarázsol (itt felgyújt) , vagy neked rohan. Némi különbség hogy Midir olyan "zseniálisan" van megalkotva, hogy mindig ha csinál valamit, akkor pont olyan távra kerül tőled hogy ne érhesd el. Már Benny Hill Show-ba illő jelenetek vannak mikor ütök egyet a lábára, rövid, na de ott a farka... áhh már felemelte, akkor egy nagy ütés... már nem éri el...
Eddig egyszer levittem félig az energiáját. Tök jó. Ja és hátha van még más fázisa is utána, az manapság úgyis ilyen DS alap... -
sirdond #2991 i dunno, but i like it
-
Zozo0122 #2990 Valahogy így. Egyébként nem nevezném kifejezetten "nehéz"- nek, mert a DS mindig is az volt, illetve sok újdonságot legtöbbünknek már nem tudnak mutatni, de igenis frusztráló. Illetve nagy kedvem sincs most a DS-hez, a 3 gameben összesen nem is tudom hány száz óra játékom van, (tippre 1000 felett) de most pont olyan időszakban jelent meg a DLC, amikor annyira nagyon nem is érek rá... -
Gabe18 #2989 229 ezer lelket vesztettem a telibe....ott sárkány miatt, ami megint fel-alá repked tüzet fújva, hogy rohannod kelljen minden méteren... -
#2988 Aki szerint nehéz és sokat hal... van megoldás.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.03.30. 15:35:36 -
#2987 hát értelek.kár hogy nem tetszik eddig.szerintem nagyon jó volt és mocsok nehéz az biztos:) -
Gabe18 #2986 Igen, mert most már gondoskodtak róla hogy harcolni, vagy az adott területet felfedezni se lehessen "simán", rendre van valami ami belekényszerít a rohanásba ( repkedő lövöldöző "angyalok", nyíllal lövő megidézett hadsereg...) . És amíg azt ki nem iktatod, valami totál máshol lévő dologgal, addig szopás...
Plusz még a különböző negatív hatásokkal is úgy operáltak hogy valamit mindig benyelj. Az egyik ellenfél átkoz, a talaj mérgez, máshol meg az egyik a faith varázslatot nyomja orrba-szájba, a lovag haverja tüzes sebzést nyom, a harmadik megint átkoz ha közel mész.
Arról nem beszélve, a full páncélos emberembe a legnyomorultabb földön csúszó mászó izé egyet beleüt, az majdnem egy harmad energia minusz...
Hát ez van. Gondolom úgy voltak vele, aki idáig eljutott az már túl van egy-két dolgon, még pakoltak rá egy lapáttal. -
Zozo0122 #2985 Én nyomom, de eddig rohadtul nem tetszik. Ráadásul csomószor meghalok, ami nem szokott jellemző lenni, mert óvatos vagyok. Most az van, hogy le tudok menni az első bosshoz, de még a másik irányba nem fedeztem fel a dolgokat, na az a hely mocskosul frusztráló. Eddig ez a jó szó - ez a DLC frusztráló. -
#2984 mivan srácok senki nem nyomja a dlc-t ?:) -
sirdond #2983 az uborkaszezonra
-
#2982 Hello.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha oda adom a fire keepernek a fire keeper soult akkor mi történik? Miért jobb?
Köszi szépen. -
#2981 Tiny Souls -
sirdond #2980 Vaati is megosztotta a saját élményeit:
-
#2979 SNES Souls :D -
#2978 Addig is...
ENB Blind Nioh PT
Akit érdekel. -
sirdond #2977 aki még szeretne magának valami újdonságot a DLC-ben,az inkább ne nézze meg :) -
#2976 -
#2975 NAGYON JÓ!
-
#2974 Neeem... múltkor azt mondták, hogy nem lesznek DLC-k. Aztán lettek. Most előre beharangozták, hogy lesz 2 DLC. Kizártnak tartom, hogy lenne még hozzá további DLC.
A fullosabb konzolok már most sem képesek 60 frémmel max -PC-like- grafon elfuttatni a játék jelenlegi verzióját sem, így nem hiszem, hogy lesz DaS 3 "enhanced" verzió még szebb küllemmel. Valamiféle DaS 3 "Gold" szerűség viszont biztos lesz majd megint, ami tartalmazza majd az alapot + 2 DLC-t.
Amúgy milyen fullosabb konzol eljövetelre gondolsz? A PS4 Pro már kint van egy ideje, egyedül az XBOX Scorpio érkezik, mint erősebb vas, a Nintendo Switch meg már most látszik, hogy egy vicc.