Dark Souls III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Eddig egyszer levittem félig az energiáját. Tök jó. Ja és hátha van még más fázisa is utána, az manapság úgyis ilyen DS alap...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
How much can you take,before you snap?
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.03.30. 15:35:36
Parasite Eve 2, best game EVER!
Plusz még a különböző negatív hatásokkal is úgy operáltak hogy valamit mindig benyelj. Az egyik ellenfél átkoz, a talaj mérgez, máshol meg az egyik a faith varázslatot nyomja orrba-szájba, a lovag haverja tüzes sebzést nyom, a harmadik megint átkoz ha közel mész.
Arról nem beszélve, a full páncélos emberembe a legnyomorultabb földön csúszó mászó izé egyet beleüt, az majdnem egy harmad energia minusz...
Hát ez van. Gondolom úgy voltak vele, aki idáig eljutott az már túl van egy-két dolgon, még pakoltak rá egy lapáttal.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha oda adom a fire keepernek a fire keeper soult akkor mi történik? Miért jobb?
Köszi szépen.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
A fullosabb konzolok már most sem képesek 60 frémmel max -PC-like- grafon elfuttatni a játék jelenlegi verzióját sem, így nem hiszem, hogy lesz DaS 3 "enhanced" verzió még szebb küllemmel. Valamiféle DaS 3 "Gold" szerűség viszont biztos lesz majd megint, ami tartalmazza majd az alapot + 2 DLC-t.
Amúgy milyen fullosabb konzol eljövetelre gondolsz? A PS4 Pro már kint van egy ideje, egyedül az XBOX Scorpio érkezik, mint erősebb vas, a Nintendo Switch meg már most látszik, hogy egy vicc.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
de kár,hogy még két hónap :/
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2016.12.13. 21:43:54
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Aztán nagy nehezen ráleltem a másik boss-hoz vezető útra is (én minden áron a faluból gondoltam az odajutást...). Hát az kifejezetten gyenge volt. Egynek nem volt rossz ez a DLC, de azért ebben még mindig az első rész az etalon szerintem. Kalameet, Manus... hm, de jó harcok meg helyszínek is voltak azok...
Na de ne szidom itt mások kedvencét, megvan erre a megfelelő hely, ahol ezt elmondhatom.
Megértem, hogy sokaknak bejön az új irány én meg gyűlölöm.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.11.01. 14:54:40
Jaja, a Smelter könnyű, a Fume Knight szerintem nehéz (először mikor játszottam szaggatott a gépemen és így kínszenvedés volt), de megoldható, az nem tetszett de rohadtul, hogy szinte semmi sem sebzi keményen, nagyon sok idő leverni, kb. Ancient Dragon szint, ami szintén nem tetszik. Olyan gyáva megoldás, olyan semmi az egész, szemben az ilyen kreatív harcokkal, mint Friede. De aláírom, 3 fázis már sok. Úgy kellett volna, ha lenyomod Ariandelt, de a 3-ban meghalsz, akkor mikor újra mész, akkor már a 3. fázisba mész be.
Az O&S harc valóban nem undorító, mert 1 fázisú és sokkal jobban tervezhető, controllálható a harc, mint a DS3-ban a dual harcok, melyek nagy része ilyen endless staminás eszetlen csapkodáshadjárat. Rettenet.
A 2. részben található Fume Knight rettentő egyszerű, szó szerint puszta ököllel is bármikor leverem, nyilván előtte a Smelter Wedge témát rendesen le kell tudni, különben tényleg agyhalál mert folyamatosan tudja magát regenerálni. A Smelter 2.0 szintén nem egy nagy szám, csak fire prot. helyett magic prot kell elenne... azzal a harccal inkább az odavezető gyökér és ötlettelen út a probléma és nem a boss harc :-/
egyébként tényleg szemétláda ez a 3 phase megoldás. de tanulható.mindig csak hátrálj és amikor úgy érzed eléred a támadásai után akkor 1-2-t csapj rá .ennyi az egész tudom nehéz de menni fog
Lehet nem vagyok normális.
Abszolút gusztustalan megoldás. A Nameless King is ilyen volt, de itt még lapátoltak rá pár adagot. Ha már tényleg csak ezzel tudják elnyújtani az egészet, akkor lehet tényleg jobb ha nem lesz több rész...
Utoljára szerkesztette: caps lock, 2016.10.27. 21:14:31