3294
banner
  • wedge31
    Biztos, hogy lesz valamennyi kedvezmény a kérdés csak az, hogy a remastered jobb lesz e mint most a dsfixel az eredeti mert csak akkor éri meg megvenni.
  • jarlaxxe
    Röhögnék ha annyi lenne a remastered, hogy a dsfixet beteszik a játékba azt vegyétek meg még egyszer ugy is....azért remélem mindenki kap kedvezmény aki megvette az eredeti fosportot.
  • wedge31
  • r4pt0r
    Szuper. Jó játékot, és sok halált! :D
  • wantonly
    Nagy nehezen összejött, többször próbálkoztunk jelszavas megoldással és végül tudtam csatlakozni. :)
  • r4pt0r
    A dark sigil az nem befolyásolja szerintem. Érdekes, nekünk a haverral is szenvedni kellett hogy tudjunk játszani, de az más miatt volt, és mindig láttuk egymást.
  • wantonly
    Megadtuk ugyanazt a jelszót, de semmi. Azt furcsállom, hogy ő látja másoknak a jeleit a földön én sehol semmit, és nem csak itt. A boss-ok előtt is megnéztem és semmi. A Dark Souls 2-ben ilyen gond nem volt. A másik ami fura, hogy bár ember vagyok, de a fejem hollownak néz ki, az gondolom a Dark Sigil miatt van, de az nem befolyásolja ezt az egészet? Viszont látom az írásokat, más játékosok szellemeit ugyanúgy, szóval elvileg online vagyok.
  • r4pt0r
    Szia.

1. Ha te már megöltél egy fő bosst az adott területen, te már nem tudod behívni csak ő. Erre érdemes figyelni később ha együtt akarjátok végigvinni.
    2. Pár helyen nem lehet majd később egymást behívni de ilyen hely kevés van.
    3. Hasonló szintű játékosokat jelenít meg mindenkinek, ahhoz hogy ezt teljesen kikerüljétek, és lássátok egymást, de csakis egymást, be kell állítani egy jelszót a multiplayer menüben. A nevét nem tudom fejből de adja magát, mind a kettőtöknek ugyan azt kell megadni, és utána csak egymást fogjátok látni a földön, plusz az npc summon jeleket.
  • wantonly
    Sziasztok!

Haverommal próbáltam volna ki a coop-ot, de nem működik.

A High Wall of Lothric részen próbálkozunk.

- Mindketten emberi alakban vagyunk, ő sem látja az enyémet, én sem az övét.
    - Ő most kezdte a játékot 10 szint körül van, én 35, ez nem tudom gond-e.
    - Én nem látok semmilyen sign-t a földön (nálam már halott a boss), ő sokat más játékosoktól (csak egymást nem).
    - Neki mobilnete van - lehet más régióba rakja? A cross-play mindenesetre be van kapcsolva.

Szerintetek mi lehet a gond?
  • sirdond

• wedge31
    Valszeg innen az infó.
  • Rony94
    Dark Souls Remaster nem hiszem hogy lesz, viszont egy Demon's Souls-ra készülj fel, az sanszosabb.
  • Was
    Hát elővettem a DaS2-t most kb. 2 év után és egyszerűen szörnyűnek érzem benne a mozgást: hiába van lock-on, túlfordul az ütések után, a vetődéseim se az igaziak, szóval furcsa az egész. Hiába van benne vagy 200 órám nem bírok visszaszokni, vagy valamit rosszul csinálok. Inkább megyek még egy kör DaS3-at, vagy Bloodborne-t, aztán lassan csak jön a DaS One Remaster ;)
  • nfrequency
    Köszi a segítséget :)
  • MrAndree
    Ember néven fut, kb 25 százalék búnusz HP-ad. Bossok legyőzesékor automatikusan kapid, de találsz is "ehetőt", kb ugyanaz mint az effigy. Nekem kb 40 darab mindig marad játék végére, de én nemigen ettem mert nem csökken folyamatosan a HP halálnál, csak azt a bónuszt veszi el amit az ember ad.
  • nfrequency
    Köszi a választ. Mennyire nehéz visszakerülni ember állapotba? Kb úgy képzeljem el mint a human effegy, csak nem csökken tovább a HP?
  • Myselor
    csak annyi hogy ha ember formában vagy(parázslasz) akkor több az életed valamennyivel de ha meghalsz akkor ez elveszik.enned kell egyet vagy minden boss megölése után automatikusan emberd leszel.
  • nfrequency
    Sziasztok!

Most kezdtem el a DS3-at. Eddig nem jöttem rá, kérlek segítsetek:
    Van bármilyen büntetés halálkor, úgy mint pl a második részben. Ott az rohadt zavaró volt ahogy szívta le az életerő csíkomat, itt nem vettem észre ilyesmit, de ki tudja? :D
  • Mozes
    Szuper, köszi :)

És én is tudok ilyen jeleket lerakni, hogy be tudjanak hívni engem is a játékba? Ilyenkor csak a saját Covenant-om tud behívni?
  • LBandi77
    Pukkans el 1 embert,és már látod is a jeleket a földön.
  • Mozes
    Sziasztok!

Segítsetek légy szíves. Nem értem ezeket a Covenant-okat? Ezekkel tudok behívni NPC-t, hogy segítsen nekem? Beraktam a Covenant jelét a megfelelő helyre az "fegyverek" között, de nem történik semmi. Hogyan lehet aktíválni?!

Bocsi a nagyon hülye kérdésért, de valahogy ez nem áll össze nekem. Szeretnék valakit behívni, hogy segítsen legyőzni egy Boss-t, de nem tudom hogyan lehet.

Nagyon kösz :)
  • MerlinW
    A Z generáció... :)
  • Rony94
    Odamész egy lányhoz, mondod neki hogy:
    -Szia, tetszesz. Járunk?
    -Bocsi, van már párom, de barátok lehetünk.

Done!
    Utoljára szerkesztette: Rony94, 2017.08.24. 13:47:45
  • Reich
    Sziasztok.Barátokkal,hog lehet játszani? Mármint ,hogy szerezhetek barátot.Steam-en kell felvennem őket?
  • Fpocok
    Nem tudom mi van a játékkal, de néha durván leesik az fps egy másodpercre. Régen is ilyen volt?
  • gregtom6
    Sziasztok!

A japán Dark Souls 3: Fire Fades Editiont kiadták PC-re is? Ha igen, Európában nem lehet megvenni azt a változatot? (amiben a térkép, kézikönyv, soundtrack lemez van) Vagy a régiózár miatt erre nincs lehetőség?
    Másik kérdés, hogy ebben a változatban pontosan mi van? 0 kézikönyv, csak a Deluxe Edition kódja? link
  • Yodamest12
    Fú csak most olvastam ezt a régebbi kommnetet és muszáj kijavítanom, mert nagy butaság. Ilyen nincs, hogy csak +10 fegyvert szabad infusolni.... bármikor infusolhatod, attól nem lesz tönkretéve a skálázódása. Nyilván egy +3 heavy még nem fog annyi extra statot adni mint egy +10 heavy ez belátható, de ahogy húzod feljebb ugyanoda jutsz mintha egy +10-et infusolnál. Szóval nehogy bárki is elhiggye ezt a butaságot. Én pl. +5 nél tettem heavyt a Claymore-ra és akkor még csak B-s volt, de utána ahogy a +7-et elértem vele gyönyörűen felment A-ra a skálázódása. Egyébként a wiki téved ilyen szempontból, mert Claymore-ra azt írja, hogy heavy gemmel +10-en B-t kap str-re, pedig nem mert A-t, már +7-től felfelé.
  • Ainz
    Pedig kontroller után bill egér combóval van ilyen 1-2 seces lag.. mikor nyomom mondjuk egy bal clicket, akkor 1 sec mire jön az ütés.. nem instant stb..
  • MerlinW
    Bleed/poisonnak max pvp-ben van értelme. Mondjuk ott sem látom igazán, mire elkezdtem volna vérezni vagy megméreződtem volna valamelyikünk rég halott volt. Vagy ivott egy potit. Továbbra is pontpocsékolásnak tartom luck-ot. Vannak tárgyak, páncélok amelyek növelik a szerencsét, akát 500%-al is. Én is úgy farmoltam bizonyos covenant cumókat. Nem kell pontot rakni rá. Szerintem.
  • Flecsy
    Ilyen problémát én nem tapasztaltam bill/egér kombóval játszottam összes DS-et
  • Flecsy
    "luck felesleges", nem tudom, hogy csak a knight-ra gondoltad vagy úgy ámblokk, én szemééy szerint sose pakoltam luckra de pont ma láttam streamen, hogy bizonyos buildek nagyon tudnak belőle profitálni úgyanis a luck stat növeli a státusz effekt mérőt (gyorsabban és/vagy hosszabb időre pakolsz vele valamelyik) Bleed buildhez / PvP-hez nem elhanyagolható
  • Ainz
    Senki ?
  • Reich
    Rendben.Köszönöm.
  • MerlinW
    Strength/dex függően milyen fegyvert szeretnél használni. Endurance növeli a staminádat ami fontos, vigor és vitality a hp-dat/teherbírásodat.
    Faith, Int mágiához kell, luck felesleges.

Nem kell túlgondolni, alapvetően lvl1-en végig lehet játszani a játékot, ha tapasztalt vagy, a pontokat újra lehet osztani, elrontani nem tudsz semmit. A második végigjátszásnál meg már gyakorlatilag mindenes lehetsz.

Alapvető knight, nehézfegyverrel, 40 str, 40 end, 40 vitality. Nyugodtan szintezheted szinkronban őket, esetleg str lehet prioritás a sebzés és a kívánt fegyver magasabb kritériuma esetén.
  • Reich
    Sziasztok.Most kezdeném el a játékot és a knight kasztra gondoltam.Valaki tudna segíteni abban,hogy milyen is egy erős knight.Mit kell fejleszteni rajta melyik sjkilleket.És azt is megköszönném ha valaki küldene egy screenshotot a saját knight statfájáról egy olyan knightról ami már eléggé fel van fejlesztve.Így látnám kb meilyennek is kellene lennie a saját karakteremnek a fejlődése csúcsán.Igazából most a pvp másodlagos inkább a single részre tunigolnám a karakteremet.
  • Ainz
    Üdv!
    Nincs valami módja, hogy ne legyen lag az egér bill combóval ? (beszart a kontrollerem)
  • Fpocok
  • MerlinW
    Nem, az Yuria bérgyilkosa, akinek feladata megölni Anri-t. Az élőholt befejezéshez hagyni kell (nem bántani a szobrot / pilgrim-et), az Anri küldetésszálhoz meg értelemszerűen ki kell iktatni.
  • tutyimutyi2
    Az Irithyll of the boreall valley-ban a templomban levő bonefire-nél az egyik kis szobrot megütve odakerült egy pilgrim vagy mi a nevük és az ugyan az aki a firelink shrine-ban adta az ingyen szinteket?
  • MerlinW
    Lehetőséget ad, hogy újraosszad a stat pontjaidat. Végigjátszásonként 5x teheted meg.