3294
-
Zozo0122 #2973 Múltkor is ezt mondták :D És tudod, hogy jönnek a fullosabb konzolok... -
Rony94 #2972 Wrong topic. -
#2971 -
#2970 Na végre már. Több DLC nem lesz, ha minden igaz. -
sirdond #2969
de kár,hogy még két hónap :/ -
#2968 Márc 28.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.01.23. 15:06:14 -
#2967 Andre élőhalott. Az élőhalottak addig élnek a DaS világában, amíg van céljuk. Andre-nak mindig volt célja, a fegyverkészítés. Egyébként sok-sok ezer év telt el a DaS 1 óta. Már a Das 2 is több ezer évvel később játszódott. -
#2966 Valaki tudja, lore szerint mennyi idő telt el a DS1 és DS3 között? A kovács még mindig él. -
Rony94 #2965 Nekem nagyrészt tetszik (egy-két dologgal van bajom nekem is), de ettől függetlenül nagyon szívesen elolvasnék/meghallgatnék tőled egy terjedelmes véleményt az alapjátékról. :)
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2016.12.13. 21:43:54 -
#2964 Ha kijött a 2. DLC is akkor igen... term. nem flame hadjárat lesz, mert vannak szépségei ennek a játéknak is és ezekről ugyan úgy lesz majd szó, mint a nekem nem tetsző irányról. :-) -
Rony94 #2963 Lesz majd végigjátszás? :) -
#2962 nekem is az első rész dlc a kedvencem :) manustól még mindig rettegek kalameettől nem :D manusnál is csak az a kurva sötét ami engem paráztat xd -
Gabe18 #2961 Közbe csak sikerült megdöglesztenem őket...
Aztán nagy nehezen ráleltem a másik boss-hoz vezető útra is (én minden áron a faluból gondoltam az odajutást...). Hát az kifejezetten gyenge volt. Egynek nem volt rossz ez a DLC, de azért ebben még mindig az első rész az etalon szerintem. Kalameet, Manus... hm, de jó harcok meg helyszínek is voltak azok... -
#2960 A másikhoz hozzá sem szoktam érni. Mindenesetre sokkal hitelesebb és értelmesebb harc, mint az egész nyomorék DaS 3 együttvéve.
Na de ne szidom itt mások kedvencét, megvan erre a megfelelő hely, ahol ezt elmondhatom. -
#2959 Egy DeS + DaS újragondolás rossz irányba elvitt játékmechanikával. Majd ha idegrángásos combo-like baromságra van szükségem elindítok egy Devil May Cry-t vagy egy Ninja Gaiden-t.
Megértem, hogy sokaknak bejön az új irány én meg gyűlölöm. -
#2958 Számomra az 1 fázis. 2 ellenfél, melyből az egyik halála utána marad 1. Tiszta sor. Az ilyet szeretem. -
#2957 egy kicsit túl hisztized szerintem O&S harcnál is ugyanez történik.levered az egyiket a másik feltöltődik és elvered :) -
Zozo0122 #2956 Ennyire nem jön be a DS3? :( -
#2955 Bár valójában vehető csak egy ellenfélnek, aki újratölti az életét a második fázisban. Ketten csak együtt mozognak és egyszerre nem használnak képességeket, vagy a sárkány okád lángoló halált, vagy a lovasa szúrkálódik. :p -
#2954 Akkor ezek szerint a Nameless King harc sem 2 fázis, hisz bemész van két ellenfeled, meghal az egyik és a maradékkal küzdesz meg. :D -
#2953 Bemész 2 db. ellenfeled van. Levered az egyiket mi történik? Meghal. Marad 1. Tőlem hívhatjátok aminek akarjátok, de kanyarban sincs ehhez a hulladék játékhoz képest amit a From legutóbb ideokádott. -
#2952 Akkor az már nem is két fázis -
#2951 Leversz egy enemyt nullára majd újratölti magát a semmiből... ez az ami a legundorítóbb -sok egyében kívül- ebben a rettenetes játékban ami a DaS 3 nevet kellett, hogy kapja :-/
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.11.01. 14:54:40 -
Zozo0122 #2950 O&S kétfázisú :) Meglepődtem, hogy ezt most rosszul mondtad, de tudod te is jól, hogy 2. Sőt, választható is a 2. fázis.
Jaja, a Smelter könnyű, a Fume Knight szerintem nehéz (először mikor játszottam szaggatott a gépemen és így kínszenvedés volt), de megoldható, az nem tetszett de rohadtul, hogy szinte semmi sem sebzi keményen, nagyon sok idő leverni, kb. Ancient Dragon szint, ami szintén nem tetszik. Olyan gyáva megoldás, olyan semmi az egész, szemben az ilyen kreatív harcokkal, mint Friede. De aláírom, 3 fázis már sok. Úgy kellett volna, ha lenyomod Ariandelt, de a 3-ban meghalsz, akkor mikor újra mész, akkor már a 3. fázisba mész be. -
#2949 Eleve a 2 phase harc 1x, 2x jópofa, de, hogy az egész k. játékban ezt tolják fullba és még a DLC esetében sem szakítottak ezzel, sőt már 3 fázisú is van az ritka retek megoldás.
Az O&S harc valóban nem undorító, mert 1 fázisú és sokkal jobban tervezhető, controllálható a harc, mint a DS3-ban a dual harcok, melyek nagy része ilyen endless staminás eszetlen csapkodáshadjárat. Rettenet.
A 2. részben található Fume Knight rettentő egyszerű, szó szerint puszta ököllel is bármikor leverem, nyilván előtte a Smelter Wedge témát rendesen le kell tudni, különben tényleg agyhalál mert folyamatosan tudja magát regenerálni. A Smelter 2.0 szintén nem egy nagy szám, csak fire prot. helyett magic prot kell elenne... azzal a harccal inkább az odavezető gyökér és ötlettelen út a probléma és nem a boss harc :-/ -
Zozo0122 #2948 Rohadt jó a Friede harc, de a 3. fázisa tényleg bitangnehéz. De attól még ez nem undorító, ugyanúgy, ahogy pl O&S sem undorító, hanem nagyon jó küzdelem. Ami ocsmány, az a 2. rész 2. DLC-je, az abban található kb. sebezhetetlenre (óriási védelem minden ellen) turbózott Fume Knight és a 2.jára a torkunkon lenyomott Démon, csak most kék színben :D -
#2947 nyugi mind átultuk már ezt az érzést .nemvagyunk normálisak!
egyébként tényleg szemétláda ez a 3 phase megoldás. de tanulható.mindig csak hátrálj és amikor úgy érzed eléred a támadásai után akkor 1-2-t csapj rá .ennyi az egész tudom nehéz de menni fog -
Gabe18 #2946 De a legnagyobb gond ezzel a játékkal, hogy 20 perce leírtam az előző hozzászólást, és most már megint menni akarok megpróbálni...
Lehet nem vagyok normális. -
Gabe18 #2945 Hát nem tudom. Számomra ez a Friede harc már olyan szinten frusztráló hogy el sem tudom mondani. Ennek a játéknak az első rész nehéz volt, de tisztességesen volt nehéz. Ez már csak a szopjál kategória. 7-8 percig kínlódsz, hogy aztán a 3. részen fél perc alatt megdögölj. És esélyed sincs "megtanulni" a 3. részt, mert felőrlöd magad azzal hogy egyáltalán addig eljuss.
Abszolút gusztustalan megoldás. A Nameless King is ilyen volt, de itt még lapátoltak rá pár adagot. Ha már tényleg csak ezzel tudják elnyújtani az egészet, akkor lehet tényleg jobb ha nem lesz több rész... -
caps lock #2944 Imádom ezt a DLC-t, újrakezdtem NG+3-ban az egész játékot hogy újra nekimehessek ennek a harcnak:
Utoljára szerkesztette: caps lock, 2016.10.27. 21:14:31 -
#2943 igen az elég mocsok a 3ik phase :) én is annyit találtam amúgy -
Zozo0122 #2942 Már meglett :D Nagyon jó harc volt, valójában csak az utolsó fázisa kihívás :D Amúgy ti hány slabet találtatok? Én hármat. -
#2941 na hajrá meglesz az :) -
Zozo0122 #2940 Nekem bejön, a helyszín design és az ellenfelek nagyon jók, ilyen szép farkasokat még sehol sem láttam :D Épp a csajnál vagyok, 2x megöltek, de mind2x a 2. fázisban, a mostani próbálkozás végére ráéreztem, de csak holnap fogom folytatni :) -
#2939 na kinek mi a véleménye a dlcről? Sister Friede sokak kedvence lesz érzem. mocskos kurva volt engem jól megszivatott de már megfektettem a drágát :) -
Zozo0122 #2938 Na, 2 órát toltam. Eddig nagyon hangulatos :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A kápolnánál vagyok a függőhíd után, eddig minden átnézve és megölve. Csoda, de egyszer sem haltam még meg, pedig a Forlorn Knightok kemények, meg a nagy farkas is megtámadott már 2x, a semmiből :D Az mondjuk durva volt, ahol másodjára jön, a fák okádták a tüzet, jött még 3 kicsi farkas és lőtt az íjász a toronyból. Elképzelni nem tudom, hogy éltem azt túl, de sikerült :D -
Zozo0122 #2937 Fura, nekem csak most erőlködött valamit a Steam (miután újraindítottam) és csak most váltott át a telepítve felirat nincs telepítve-ről. Most azt írja a Season Passra és a DLC-re is, hogy telepítve és telepítve :D MInd1, jó kell legyen. -
#2936 Már telepítette pénteken. Ma csak feloldották/feloldják.
A DLC terület bejáratát itt találjátok:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Cathedral of the deep kápolnájában a bonfire-nél
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.25. 00:09:44 -
Zozo0122 #2935 Nekem rohadtul nem történt semmi :D Nem telepíti magát a DLC? -
#2934 vagyok :D