Dark Souls III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én a gamestar portálban arra csodálkozom rá mindig (azon felül, hogy a hasznos felület ~50%a reklámbanner), hogy olyan szinten ki vannak éhezve a kattintásra, hogy minden cikk tele van önmagukra mutató, irreleváns linkekkel. De olyan szinten, hogy megemlít a cikk egy XY játékot és akkor az tuti egy link lesz, de nem ám a játék adatlapjára, mert olyat lusták csinálni, nem ám a hivatalos oldalra vagy legalább egy wiki szócikkre. Egy random az adott játékról szóló saját cikkükre.
De ilyen szinten, hogy egy cikkben megemlítik azt, hogy mondjuk "a játék fejlesztői közt ex STARCRAFT fejlesztők is találhatóak" akkor a STARCRAFT kattintható lesz és a link egy szintén gamestaros cikkre vezet mondjuk olyan címmel, hogy "Koreában popsláger készült a leghíresebb startcraft játékosról".
Egyszerűen abszurd. 😄
Why so serious?
Why so serious?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Dark Souls III - nem mindenki örül majd az első DLC-nek
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
http://fextralife.com/the-blacksmiths-tale-deciphering-runes-in-dark-souls-3/
How much can you take,before you snap?
Két buff / Sacred Oath, Carthus Flame / volt rajtam csak és nem volt 20% alatti hp köztük. Refined Black sword volt a fegyó egy kézben. Ja! 351-es a szint.😊
Egyébként buffokkal, 20% alatti hp, stb max 10-15 szúrás mindkét srác (volt, mert sok minden más is kapott nerf-et😊)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.07.11. 19:54:38
[merlinw.org]
[merlinw.org]
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
[merlinw.org]
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Igazából csak az volt a bajom, hogy meghaltam egymás után hatszor, elkezdtem ki-kihagyogatni napokat aztán már azt is elfelejtettem, hogy hol tartok. Nagyjából ennyi.
Tehát ki lehet kerülni az Abyss wacserzt?
Akkor nem egészen értem, hogy miért kezdesz ilyen játékba? Ez a játék végeredményben erről szól. Az elején kitalálod, hogy milyen karakterrel szeretnél haladni és kiválasztod. Aztán már nincs más dolgod, csak erősíteni mind a karaktert, mind a fegyverzeted. Ami ebben a játékban nehéz (nem mindenkinek), az az irányítás. Ha nehezen megy, akkor még kell erősítened a karaktert. Miért? Mert a játékban található harcok mind az időről szólnak. Belekezdesz egy harcba - mondjuk boss-ba - és az győz, aki időegység alatt többet ver le a másikról. Ezt megteheted ököllel, ha nagyon ügyes vagy. De ha nem, akkor nagyon erős karakterrel, fegyverrel és egy pajzzsal. Tehát a kérdésedre a válasz: ha nem vagy kellőképp ügyes, akkor addig fejleszd a karaktered, míg rövid idő alatt letudod verni a boss-t. Minél tovább vagy benn a boss-nál, annál biztosabb, hogy lever.
Mondok egy példát: DS 3 játékbemutató srác, százvalahányas Dex-es karakterrel visszament oda, ahol most Te állomásozol, de nem a boss miatt, hanem a sárkánykövekért. Közepesen jól játszik a srác. Első menet zakó. Másodikban épphogy győzött. Mivel én ezt kihagytam, visszamentem én is, de 300 köröli karival. Azonnal kivégeztem azzal a karddal, ami Neked is van. Csak ütöttem és válaszolni nem tudott. A harc kb. 25 mp.-ig tartott. Nem kellett semmilyen tudás, csak ütöttem, a pajzs meg dísznek volt nálam.
Erősítsd meg a kari ütését és minél erőseb, annál gyorsabban győzöl.
Plusz az Abyss Watcher az első keményebb boss. Utána megint lesz egy kis "nyugid"
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.06.19. 15:01:32
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Én pajzs nélkül játszottam az esetek többségében, mert csak zavart (spell és kard, vagy kétkezes kalapács) Játsz úgy ahogy neked tetszik.
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.06.19. 14:40:51
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy szerintem biztos így megy, mert végignéztem ENB végigjátszását és ott használta. 0 hpn rohangált, kibírt egy extra ütést, aztán beleivott flaskába.
Én úgy tudom, hogy ha meghalnál, nem halsz meg, viszont a hpdat neked kell újrtatölteni, nem magától.
Működik az Estus flask elosztás végre.
Köszi a segítséget mindenkinek. 😊
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.06.03. 11:09:16
How much can you take,before you snap?
😊
ha így sem jó akkor lehet bug
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873