Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Amikor F3-ban először találkoztam velük néztem hogy mig ezek a World of earcraft orkok...
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
a fogsor villantást azért már az első két részben is lehetett látni. kép
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
"Istvan Pely is the lead artist and technician lead of Fallout 3 and Fallout 4 at Bethesda Softworks. He was born in the USA."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
A fallout 3 baszta el azzal, hogy teljesen elrugaszkodott az eredeti vonaltól és mutáns emberek helyett orkoknak ábrázolta őket.
Eredeti falloutokban a szupermutánsok feje teljesen emberi (leginkább Hulk-hoz hasonlítanak), csak éppen akkorák mint 2 szekrény.
Az F3 vicsorgó, fogsoros orkjai borzalmas votlak...
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.10.28. 13:54:33
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
nemtudom honnan szedted az időzítést, ezért kérdeztem ember....
!Forza Ferrari!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
*a gêpeladásokban
Adversus solem ne loquitor
mivel a fo4 mindkét platformos, így nyilván nagyobb számokat ér el értelem szerűen
Az meg hogy a májkroszofton belül melyik fog jobban fogyni...azt mondanak amit akarnak,bár nyilván a exklúzívjukat preferálják.
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Ennek azért fuss neki mégegyszer 😄
Adversus solem ne loquitor
ráadásul lara xbox exkluzív,míg a fallout mind két konzolra érkezik.én aggódnék 😄
SOHA TÖBBÉ ANDROID!
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
"A Fallout 4 november 10-én jelenik meg Xbox One-ra, PlayStation 4-re, PC-re, egy napon a Rise of The Tomb Raiderrel, ám a Microsoft nem aggódik emiatt, szerintük Lara kalandja megállja majd a helyét Bethesda akció-RPG-jével szemben."
Jó szelet hozzá Microsoft! <#kacsint>#kacsint>
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Na ezt akartam "hallani"!
Nomen est omen.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
How much can you take,before you snap?
főleg hogy biosból kell 😄
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2015.10.27. 19:18:59
!Forza Ferrari!
(bocs ha noob a kérdés)
Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2015.10.27. 19:12:27
nem tudom tuningképes-e vagy nem...
Procin aktív hűtés van de nem tudom gyári-e vagy nem mert összerakattam a konfigot nem én szereltem össze
"én nem tudom mitől megy a tank én csak vezetem" /by csodabogár - Kelly hősei/
Ha megrángatod normálisan a procit, akkor tényleg elég lesz csak videókártyát cserélned.
Egyékbént mindenképp a videókártya a konfigodban a szűk keresztmetszet.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.10.27. 18:27:34
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU