Fallout 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnarchoiD
Hello nepek, ugydontottem, megveszem a F4-et es nezem online boltban es azt latom hogy a 60euros steamos helyett 12 rongyert adjak, viszont aztis irjak 30gigat le kell cuppantani, akkor ez a bolti 12k-s fallout valojaban egy olcsobb steamos vagy hogy miez ?

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

morcosqtya
PITYU. 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Szegény fickót mindenki "Isztvánnak" szólítja a videókban, ahol a játékról beszélnek. Nem lennék meglepődve, ha ő se tudná, hogyan kell helyesen ejtenie a nevét. 😄
értem én hogy mire gondolsz 😊 nekem is fura volt ez az új irány a szupermutánsoknál.

én is jobban kedvelem a mutiknak a régebbi kinézetét(1. 2.) mint az új dizájnt.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

PTW
jogos, de érted hoyg értem 😊
az alapkoncepció teljesen más (és rossz) volt

+1....
Amikor F3-ban először találkoztam velük néztem hogy mig ezek a World of earcraft orkok...

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

szerencsére azért new vegasban újra lehetett látni a régi supermutikat.... Marcus és társai.

a fogsor villantást azért már az első két részben is lehetett látni. kép

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

broman191
<#eljen>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

CalebJoe
Kiejtéséből lejön hogy csak a neve magyar de a Amerikai születésű a csávó amúgy.
"Istvan Pely is the lead artist and technician lead of Fallout 3 and Fallout 4 at Bethesda Softworks. He was born in the USA."

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
broman191
Csak nem magyar származású a Lead Artist? 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

PTW
Szerintem semmi baj a mutánsok dizájnjával.
A fallout 3 baszta el azzal, hogy teljesen elrugaszkodott az eredeti vonaltól és mutáns emberek helyett orkoknak ábrázolta őket.
Eredeti falloutokban a szupermutánsok feje teljesen emberi (leginkább Hulk-hoz hasonlítanak), csak éppen akkorák mint 2 szekrény.
Az F3 vicsorgó, fogsoros orkjai borzalmas votlak...

Mintha bejött volna nekik néhol a Bioshock:Infinite világa..ami nem baj,mert nekem is bejött 😊
Ryder62
Ti mit gondoltok az új dizájnról? Megnéztem amit a kolléga linkelt 3-al alább. Egy dolog tűnt fel, a Fallout 3/New Vegas elemei közül szinte egy sincs, minden máshogy nézz ki. A Sentry Bot elég durva. Super Mutánsok nekem pl nem tetszenek, olyan emberszerűek. Viszont minden más elég jó, sőt kicsit fantázia dúsabb, néhol nekem a 70-es évek ugrottak be róla.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

PTW
Bekaphatjak, hogy nem tartalmazza a gyujtoi 40 ezer forintert.. 😞

MrStokes
Piszok jol neznek ki ezek a desing-ok, mar csak ez miatt meg fogom venni a jatekot! 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

PiszkosFred

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PTW

oneal1
köszi!

!Forza Ferrari!

PTW
Steam, local timeban szamol vissza

oneal1
na így már egyértelmű

!Forza Ferrari!

Dzsini
Akkor az ő gépén számol vissza, és 13:18-kor írta...
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.10.28. 13:54:33

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

oneal1
az én gépemen nem számol vissza....

nemtudom honnan szedted az időzítést, ezért kérdeztem ember....

!Forza Ferrari!

Dzsini
Szerinted ha a te gépeden visszaszámol, akkor... ?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

oneal1
az oké, de ez GMT? 😄

!Forza Ferrari!

PTW
"This game will unlock in approximately 1 week, 5 days and 20 hours"

Számold ki 😉

oneal1
Arrol van valami info hogy a megjelenes napjan hany oratol lehet inditani?

!Forza Ferrari!

Moby
Olyan szintű már a one lemaradása*, hogy valszeg már nincs olyan ps4-es játék, ami ne verné el eladásokban bármelyik one exkluzívot.

*a gêpeladásokban

Adversus solem ne loquitor

eladási számokra gondoltam.
mivel a fo4 mindkét platformos, így nyilván nagyobb számokat ér el értelem szerűen
Az meg hogy a májkroszofton belül melyik fog jobban fogyni...azt mondanak amit akarnak,bár nyilván a exklúzívjukat preferálják.
Lara pc-s változata.😊

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

Moby
Azért aggódjon mégjobban, mert ps4-re is megjelenik a fo4?
Ennek azért fuss neki mégegyszer 😄

Adversus solem ne loquitor

epppf...
ráadásul lara xbox exkluzív,míg a fallout mind két konzolra érkezik.én aggódnék 😄
morcosqtya
Az mi az?

Vagy csak simán kivárja a 2016 elején érkező definitív változatot...😊

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

PiszkosFred
Nem valószínű, maximum most halloween környékén pár %-os preorder akció ha esetleg van, de nagyobb akcióra nem számítanék. De ki tudja, a Bethesdánál (mint kiadó) ravasz emberkék ülnek, bármi kitelik tőlük...

morcosqtya
FO4 gondolom esélytelen, hogy karácsonykor legyen valami akciója mi? Túl közel van....

PiszkosFred
...vagy van annyi esze, hogy felismerje, ha ket jatekkal nem tud egy idoben jatszani, akkor az egyiket pihenteti par hetig/honapig.

morcosqtya
Aki a Fallout-ra vár évek óta az kb leszarja szegény Larát ezek után is...

Sheltem
Nem lesz demó

"A Fallout 4 november 10-én jelenik meg Xbox One-ra, PlayStation 4-re, PC-re, egy napon a Rise of The Tomb Raiderrel, ám a Microsoft nem aggódik emiatt, szerintük Lara kalandja megállja majd a helyét Bethesda akció-RPG-jével szemben."

Jó szelet hozzá Microsoft! <#kacsint>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

"Jó hír viszont, hogy már napokkal a hivatalos, november 10-i premier előtt letölthető lesz minden korábban bejelentett platformra a program."

Na ezt akartam "hallani"!
Lol <#idiota> A mai napon egyelőre ez a kedvenc hozzászólásom bármelyik témában 😄
PTW
nagyonnagy 😊

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

morcosqtya
😊

XD
SötétBarom
Veszel rá 10k körül egy normális LÓBASZÓ léghűtést, felcibálod a FASZBA az órajelet, mellécsapsz valami BÖSZME VGA-t, azt is felcibálod a GECIBE, aztán enjoy F4 1080p@60fps.

Nomen est omen.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

meg inkább ne ebben a topikban akard megtanulni.

How much can you take,before you snap?

oneal1
addig amíg nem tudod milyen hűtő van rajta és milyen állapotú semmivel ne húzzad

főleg hogy biosból kell 😄
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2015.10.27. 19:18:59

!Forza Ferrari!

morcosqtya
egyébként ezt a procit (2500K) milyen progival húzzam? Merjem 4 Ghz-ig?
(bocs ha noob a kérdés)
Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2015.10.27. 19:12:27

morcosqtya
Alaplapom nem nagy durranás: Asus P8P67LE
nem tudom tuningképes-e vagy nem...
Procin aktív hűtés van de nem tudom gyári-e vagy nem mert összerakattam a konfigot nem én szereltem össze
"én nem tudom mitől megy a tank én csak vezetem" /by csodabogár - Kelly hősei/

Maala
Tuningolod? Tuningképes alaplap van egyáltalán a proci alatt? Gyári hűtő vagy később vetted?

Ha megrángatod normálisan a procit, akkor tényleg elég lesz csak videókártyát cserélned.

Egyékbént mindenképp a videókártya a konfigodban a szűk keresztmetszet.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.10.27. 18:27:34

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU