Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mondjuk csak úgy a polcra nem venném meg, de poénból, munkába járni talán igen. Azt lehet vele csinálni, hogy a kollégák megkérdezik, mi az a karodon, és te szemrebbenés nélkül közlöd, hogy a Pip-Boy 3000-resed. És élvezed, hogy milyen képet vágnak.
http://vartjatekok.oldalunk.hu/
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
(xbox verzió) KÉPEK
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.10.31. 08:47:06
Nyilván itt senki sem vár hatalmas történetet, emlékezetes karaktereket. Ez egy Bethesda játék lesz, amiben a Bethesda motívumok fognak dominálni.
De/És ha esetleg a várakozásokon felül teljesítenek az általad is említett dolgokban, azzal mi, játékosok, csak nyerünk.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
széttárt farpofával fosom telibe a grafikát.
-fejlődött a bethesda gyermeteg írói részlege?
-fejlődött a betheda borzalmas karakterdizájn részlege?
-fejlődött a bethesda elrettentően gagyi, AAA kaetgóriához nem méltó animációs részlege?
whatevs... bahh....ígyis imádni fogom....
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.10.30. 15:38:49
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.10.30. 15:05:18
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.10.30. 14:28:03
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
mert kell egy videokártya sajnos, hogy játszhassak vele..
(a procit már felhúztam, 4,5Ghz-n hasít)
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A pipboy valoban eleg gaggyernak hat, de foleg a fenyes muanyag miatt.
Matt lakkal le kell fujni es fenyevekkel szebb lesz, kicsit meg koptatni ilyenek. Okyan mint egy felkesz DYI szett hehhe.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Egy fél videokártya ára... :/
Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2015.10.30. 10:32:08
Nem vagyok elájulva, hogy őszinte legyek. De a doboz az király.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.10.29. 09:14:34
Mert nekem már nincs..
Te hol veszed meg Dzsini?
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
mellesleg mekkor alehet a jatek hha 30gigat lecuppant ? 😊
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.10.28. 22:58:25