Fallout 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Képek a játékból!Egy kicsit megnyugodtam...nem is olyan szörnyű ahhoz képes,h ps4 shotok<#vigyor3>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem édi. 😊) Mit akartok, ez ál-50-es évekbeli design, akkor minden ilyen gagyi műanyagnak nézett ki. Az emberek nájlonruhában jártak, és minden háztartási kisgépet ilyen bumszli műanyagbevonat borított.
Mondjuk csak úgy a polcra nem venném meg, de poénból, munkába járni talán igen. Azt lehet vele csinálni, hogy a kollégák megkérdezik, mi az a karodon, és te szemrebbenés nélkül közlöd, hogy a Pip-Boy 3000-resed. És élvezed, hogy milyen képet vágnak.
Ez gondolom már végleges:

Okostelefont bele lehet rakni,lesz hozzá app.lehet vele bohóckodni...
Carlos
Na asszem lesz egy at nem vett ce a galaxisban... Ez uber gagyi!

Þór vígi þessi rúnar

egyébként mire jó ez a pip boy? lehet vele valamit csinálni?

http://vartjatekok.oldalunk.hu/

engem se nyert meg<#shakehead>
Papa01
Szerintem ez nagyon gagyi... 😞(

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

PiP-Boy edition unboxed
(xbox verzió) KÉPEK
tutituti
Kozolokszervize-ben van elvileg pipboy edition.nagyon gondolkodok rajta.túlságosan nagy a fallout posztapok rajongásom és a pipboy jól mutatna a polcon.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

PTW
been there done that! 😉 kellőképp öreg motoros vagyok eh

Az is egy jó megoldás ami az fnv-be volt ha egy quest npc-t megöltél felugrott a hozzá tartozó quest failed felirat. Persze ehhez, úgy kell megírni a sztorit, a találkozási pontokat az egész miliőt, hogy ez működjön. De erre itt én se számítok túl sok munka ez ahhoz, hogy a Beth vergődjön ezzel. És függ a világ méretétől is. És ebben a verzióba persze a sztori irányítja a haladási vonalat. Pl maxos lényekkel arra terelnek amerre menned kell. Ezt a mob megintcsak nem nyelné be. Pedig meg lehet csinálni zseniálisan egy open worldot így. Ez és hasonlók ami miatt úgy saccolom, max 4-es lesz a játék. De az is jó ha lesz annyi a 3-as után az is előrelépés 😄
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.10.31. 08:47:06

Maala
Azt ugye vágod, hogy te csak a jogokkal rendelkező cégtől vásárlod a játékot, nem az eredeti "szellemi atyától". Ha történetet, karaktereket akarsz, akkor ott a Wasteland 2, és az inXile játékokat javaslom.

Nyilván itt senki sem vár hatalmas történetet, emlékezetes karaktereket. Ez egy Bethesda játék lesz, amiben a Bethesda motívumok fognak dominálni.

De/És ha esetleg a várakozásokon felül teljesítenek az általad is említett dolgokban, azzal mi, játékosok, csak nyerünk.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

PTW
én h aőszinte és vulgáris volnék:

széttárt farpofával fosom telibe a grafikát.

-fejlődött a bethesda gyermeteg írói részlege?
-fejlődött a betheda borzalmas karakterdizájn részlege?
-fejlődött a bethesda elrettentően gagyi, AAA kaetgóriához nem méltó animációs részlege?

whatevs... bahh....ígyis imádni fogom....

Ma rendeltem elő az 576-nál, 12.990,- ért. Biztos, hogy nem fogok csalódni benne, de arra kíváncsi leszek, hogy a játék grafikája fejlődött-e 7 évnyit. Ma 7 éve jelent meg az F3.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

AnarchoiD
Tegnap vettem ennyiert csipszet 😉 (fallout 4 day one tulelo keszlet resze lesz 😉
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.10.30. 15:38:49

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Nem tom. Azt tudom, hogy a cdkeys.com oldalon a legolcsóbb jelenleg digitálisan. 40 dollár. Az kicsit több, mint 11k forint.
Maala
Jól láttam, hogy a CD Galaxisban lehet a legolcsóbban itthon beszerezni? Az összes online/offline lehetőség közül.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Kandurex
az bizony nem olcsó...és tényleg nem látszik valami különlegesnek...tényleg ilyen piaci gagyi hatás
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.10.30. 15:05:18

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Carlos
Tyu hat ez eleg gagyesz! Elo van rendelve de enis elbizonytalanodtam!

Þór vígi þessi rúnar

PiszkosFred
Par resz ota a testvernel, a TES sorozatban is jelen van/volt/es lesz is ez a "koronas" (ertsd, halhatatlan) NPC fogalom. miszerint a fontosabb NPC-k sosem halnak meg, nem is olheted meg, stb. Ami nem gond, mert ha nem lehet parancsba adni nekik, hogy ne alljanak az aoe kellos kozepen, addig ugyis midnig meghal(na) mindegyik. Ennyi "cheat" kell 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Se ő, se a többi társ nem tud meghalni. Persze ha sokat sebződnek, akkor kidőlnek, de utána felkelnek. Szóval olyan Bioware-féle megoldás lesz.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.10.30. 14:28:03
Írták hogy nem lehet megölni.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Dzsini
setessential <companion> 1

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

morcosqtya
Jó lenne ha a németjuhász most nem olyan lenne mint a FO3-ban (vagy NV-ban?), hogy kihal mellőlem rögtön, hanem inkább meneküljön meg dodge-oljon ki mindent csak ne haljon meg könyörgöm.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

SötétBarom
That's the spirit! 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

morcosqtya
Hát most éppen ez.. 😊
mert kell egy videokártya sajnos, hogy játszhassak vele..
(a procit már felhúztam, 4,5Ghz-n hasít)

Voltan
Pontosan, de ennyiért már azért ne már 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

PTW
*DIY

Count Adyn
nagyanyám azt mondaná hogy hány kiflit lehetne ebből venni! 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

PTW
40

A pipboy valoban eleg gaggyernak hat, de foleg a fenyes muanyag miatt.
Matt lakkal le kell fujni es fenyevekkel szebb lesz, kicsit meg koptatni ilyenek. Okyan mint egy felkesz DYI szett hehhe.

Dzsini
Kinek mi a mértékegység 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

morcosqtya
40 körül nem?
Egy fél videokártya ára... :/
Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2015.10.30. 10:32:08

Kandurex
mennyibe került is ez?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Voltan
Hát, szerintem nem néz ki valami nagyon jól, kicsit ilyen zsibvásári jellege van, igaz, ez alapján még nehéz megítélni. Meg túl nagy.
Nem vagyok elájulva, hogy őszinte legyek. De a doboz az király.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

UNBOXING: Fallout 4 Collector's Edition
PiszkosFred
Raraktak a steam installert (ami azonnal frissiti is magat, kvazi ketszer rakod fel) es kesz, ennyi a DVD tartalma 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PTW
Nice!

PTW
Nekem mar optilai meghajtom sincs :p

Nekem volt még nyár elején. A régi gépházban, amit nyáron cseréltem le. 😊
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.10.29. 09:14:34
morcosqtya
Floppy drive-ja kinek van még? 😊
Mert nekem már nincs..
Te hol veszed meg Dzsini?

Dzsini
Annyira mindegy mire írják rá a steam kódot 😊

morcosqtya
floppy-n is megvehetnénk. 😊

Azt írják, hogy van. Szóval lehet, hogy ezt a 30 GB-ot csak beírták, hogy beírjanak valamit, de valószínűleg nem annyit tölt le. Max ha nem valami 1-2 MB-os fájl van a lemezen. 😄
AnarchoiD
Tehat akkor van egyaltalan jatek lemez a bolti dobozban ?😊 ha letolt 30gigat ? 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

broman191
A PC-s gépigény is 30 GB szabad helyet emleget, így elvileg max. annyi lehet. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Steam általában nem a legolcsóbb alternatíva. Szóval nem érdemes direkt onnan venni. Max csak ha valami leárazás van. Nem tudom, hogy mekkora lesz pontosan a játék. Az Xbox One verziónál 29 GB körül írják. Szóval gondolom, hogy a PC-s se lesz sokkal nagyobb.
AnarchoiD
Szal akkor vehetem a boltit olcsobbert 😉 koszi .... de miert adjak steamon 60eur ert akko` ? 😊

mellesleg mekkor alehet a jatek hha 30gigat lecuppant ? 😊
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.10.28. 22:58:25

Nincs rajta a teljes játék a lemezen. A maradékot Steamről kell leszedni. Egyébként meg persze, hogy Steames a dobozos is. Manapság már szinte minden az. 😄