Fallout 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

morcosqtya
Azt hittem elég lesz videokártyát cserélnem de alaplapostól kellene procit is stb... 😞

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Maala
Még szerencse, hogy a szép relatív, meg hogy ez egy RPG. Persze én könnyen "sírok a BMW-mből"... (Utalva arra, hogy nekem ultrán is fog kényelmesen futni)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

morcosqtya
GTX660 Ti-n, és 8GB RAM-mal, i5 2500K procival nem igazán fog elmenni szép beállításokkal úgy látom... 😞((

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

lol 😄

How much can you take,before you snap?

PiszkosFred
Ah, rezzenestelen arccal nyirom en ki (na jo, "nyugdijazom"😉 az ilyen karaktereket. Surubben hullanak ok, mint a TWD-ben az eredeti foszereplok 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Fallout 4 – Big Leagues Perk

Count Adyn
Jah de akkor lesz egy amit mar megszerettél minden foggyosságával meg egy jól felépitettt és mehet a lelkizés😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

oneal1
nm😊

!Forza Ferrari!

gurubefree
koszonom

ゾルターン

gurubefree
a gtx 965m 2GB van a gep 8GB memoriaval de van ket szabad memory slot-om szoval ha kell mehet bele tobb ( + 8GB )

ゾルターン

oneal1
memória 8 gb?

ha igen akkor kb erre

link
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2015.10.27. 11:27:37

!Forza Ferrari!

gurubefree
sziasztok ...

gtx 965m es i7 4720HQ mellett mire szamithatok ? Csak 960m-el es Fallout New Vegas tesztet talaltam .

ゾルターン

Megkaphatnák az onlány vásárlók is előre, hogy mire hazaérek a boltból a kóddal, már simán tudjam tölteni én is!
Ma,holnap a PRESS-ek is megkapják a példányukat.Remélhetőleg nem lesz teli fosva az internet spoilerekkel...
Hamarosan jönnek a prívjúk
nagyszerű 😊

oneal1
<#eljen>

!Forza Ferrari!

PTW
hehe ennyike.
kb 20 éve játszom rpgkkel és megvoltam eddig az ilyen szerkesztők nélkül 😊

PiszkosFred
Ugyanmar, marhasag. Az elso karakter egy jo rpgben mindnig olyan, mint az elso palacsinta. Megsulni megsul persze, de vagy kidobod vagy a kutyak eszik meg, es csak a masodikat kened meg 😊 Jobb az, ha elore nem tudja meg az ember, hogy mit akar, majd lesz ugyis masodik is, az majd "mukodik".
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.10.26. 21:10:02

PTW
Najó, ha egy-az-egyben ideadnák most a F4 tükrös krakaterszerkesztőjét, akkor valóban gyúrmáznám énis vakulásig a maradék gyötrelmesen hosszú 2 hétben 😄

De az ilyen félmegoldás, kamuszerkesztőket nem élem

Ez az. Van lehetőséged órákat, ha kell akkor napokat fektetni a karaktered megtervezésébe.
@PTW Pont azt mondod, hogy szeretsz sok időt a karakter megtervezésével tölteni. Egy ilyen dolog, ami a DAO-nál volt, pont ezt a lehetőséget adja.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.10.26. 20:02:56
Én elvoltam vele, mire jött a játék megvolt a karakter és csak start és ment is a játék... Plusz volt időm pepecselni vele, változtatgatni és nem az volt hogy 5-10 òra game után meguntam a pofámat....😄

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

PTW
Valami rémlik.. de azthiszem pont 5,6 másodpercig kötötte le az érdeklődésem 😊

DAO esetében tulajdonképpen tök ugyanaz volt, mint a játék karakterkészítője. Szal egy program volt, amit gépre le kellett tölteni. Úgy kell elképzelni, hogy megkaptad a játékot csak a karakterkészítővel, az összes többi dolog nélkül. Mondhatjuk, hogy segített csökkenteni a várakozás miatt érzett kínt. 😄
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.10.26. 18:59:07
PTW
És van ember aki használ ilyet? 😄
Egyik legjobb dolog másfél órát pöcsölni a karakter felett mielött végre kiléphetek a világba, mindezt zenével, atmoszférával stb. Ki nem hagynám semmi pénzért
Utoljára szerkesztette: PTW, 2015.10.26. 18:46:15

Ez nem pont olyan, meg nem hivatalos. DAO esetében a karakter kinézetét és meg lehetett csinálni, aztán egy klikkel import a játékba.
A Dragon Édzs 1 volt olyan, hogy kijött karaktergeneráló a játék megjelenése előtt. Aztán importálni tudtad a karaktert a játékba. Azt nemtom, hogy Skyrimben volt-e hasonló BTW.
PTW
Akkòmost nem lesz ebbe hunosítás?? 😄

Témát félrerakva...
Nem tudni, lesz ehhez előre karaktergenerálò app mint ha jòl emlékszem Skyrimnél (lehet keverem és a dragon édzs vòt)?

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

köszi, bár ez elég "gyenge". azt hiszem marad a steam.

Dante73
Nem a világot akarjuk megváltani, csak beszélgetünk, a gondolatainkat osztjuk meg. de természetesen, ha a házigazda azt szeretné, hogy erről ne szóljon egy beszélgetés, tiszteletben tartjuk a dolgot, és még 1x elnézést, hogy kénytelennek éreztem válaszolni a személyes megtámadtatásomra. <#banplz>

http://www.freetvmaci.info/

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

ennyi? valami külföldi oldal esetleg?

PiszkosFred
Kérem tegye fel a kezét, aki látott már olyat a gamer történelemben, hogy az @SG egyik homokozójában (értsd, topik) a piros műanyagdömper miatt egymásnak eső óvodások hisztije miatt lett magyarítás az egyik AAA címhez! Senki? Akkor köszönöm, nincs további kérdésem, kérem folytassák!

10 nyelven jelenik meg a játék, aki egyiket sem érti, az szépen majd keres magának egy másik, lehetőleg magyar nyelvű játékot majd, és övé lesz a megtiszteltetés, hogy miközben az @SG Fallout 4 topikját olvassa, bemuthat virtuálisan a Bethesdának (mert hagyjuk a faszba a Zenimaxot, ők az anyacég, szarnak ők bele, a Bethesda a kiadó és ő dönti el, mikor milyen nyelven és hol) hogy a 12 ezer forintját másra költötte. Bátrabbak akár levelet is írhatnak nekik, szkenelve a másik játékhoz kapott számlával, az úgy súlyosabb.

Ennyi, kérem oszoljanak!
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.10.26. 13:16:27

legalább akkor spoiler tag közé írnád neki,vagy küld el privátban...ne itt feszüljetek már egymásnak.

legyen elég most már ebből a témából

Dzsini
Pont ezért szólt a házigazda, hogy HAGYD SZÓ NÉLKÜL.

Vagy ha nagyon nem bírod, tudsz privát üzenetet írni neki.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dante73
Bocsi, nem tudom szó nélkül hagyni.
Tehát, valóban nem mindenkinél veleszületett dolog a gondolkodás, ugyanis a KÖLTSÉGET hasonlítom össze. Egy szinkron, hiába a kevesebb szöveg, mégis sokkal többe kerül, Ergó, mielőtt beszólsz, olvass, értelmezz, GONDOLKODJ!
A játék, és filmipar ERŐBŐL dolgozik. Besértődik valamin, (Ami amúgy nem is biztos, hogy jogos, lásd a filmkalózkodás miatti sérelmeket, amik egyáltalán nem igazak, ti; Magyarországon csusztatják a premiereket, holott a kalózvideók koreából, ruszkiktól jönnek, 90+-ban, mégis mi szívunk) Nem pedig a vevőnek mindig igaza van hozzáállással dolgoznak, mint kellene.
Vegyük észre. Rebootolnak, nagy neveket, címeket aláznak porig, és ha nem tetszik a jónépnek, akkor jönnek a warez-sírással! Ahhoz, hogy pénzt adjak ki, értéket kell(ene) hogy adjanak, nem évente a pofámba rolni valami nagy adag f@st! És ehhez tartozik a magyarítás is. Ugyanis, elvagyok én játék nélkül is, vagy néhány játékkal, ha a kiadók kizárólag fejőstehénnek próbálnak nézni. Persze, akinek anyuci megveszi annak erről fogalma sincsen, jó neki a csőlövölde, fizikát néklkülöző autóverseny, mert a szomszéd pistikének is megvette az anyja...

http://www.freetvmaci.info/

PC modding 😮

oneal1
cdgalaxis,dvdgalaxis ezeknél tuti van

!Forza Ferrari!

Carlos
Abbahagytam enis! Csak keson ertem ide! :-)

Þór vígi þessi rúnar

megy itt a circlejerk ezerrel, én meg azt hittem, hogy felkerült torrentre 😊
de, hogy kicsit on is legyen a téma:

van most olyan oldal, ahonnan, ha előrendelek, akkor kapok valami +item -et kezdéskor? steam-en csak dota-hoz adnak valamit, de az nem érdekel. illetve az ehhez kapcsolódva, szerintetek várható valami akció még megjelenés előtti héten?

oneal1
milyen jó hogy befejeztétek a témát

!Forza Ferrari!

Carlos
Szia!

Mivel jomagam 6 evet huztam le a jatekfejlesztesben, tovabba tobb jatek magyaritasaban szerepeltem (szabadidoben) ezert tudom, hogy mik a szamok. Tudom hogy a magyarok 80% warezol (tisztelet a kivetelnek), tudom hogy nincs penz jatekra. Es ez a fo oka a magyaritas hianyanak. Szabadidoben a gamerek nem forditanak egy ekkora projectet, mert insane munka. Penzt meg nem fognak adni ra se a kiadok se a fejlesztok, mert egyszeruen kicsi piac. Majd ha a magyar mentalitas megvaltozik es 80% vasarol es a maradekmwarezol es nem forditva addig sajna ez a tendencia talan megvaltozik!

Amugy angol! Nezd csak meg, hogy magyarorszag hol van az angol nyelvtudasban? Talan uccso elotti helyen! Hogy miert? Mert az iskolak elavultan tanitanak! Ellenben nezd meg mondjuk a finneket vagy izlandot! Kulfoldi filmek a teveben (nem mozi, tv!) feliratos!
Most voltam nyaralni (oszolni/telelni) izlandon es konyorgom! A sarki fuszeres 70 eves mamika angolul adja a fankot! A magyar lusta! Szajaba kell tolni mert nem ert semmit. Tanulni nem akar! Emlekszem meg a 90es evek elejen a jatekokra! Ott boizony kockas (negyzethalos) papirra rajzoltuk a terkepet es szotaraztunk.

Szerintem eszre kene venni, hogy a 21 szazadban KELL tudni angolul. Enelkul elmehet az ember utcasepronek vagy epitkezesre melozni minimalert! Es mikor kellene elkezdeni az angolt? Minel korabban.

Þór vígi þessi rúnar

Jogos, nem írtam eddig semmit, ez az egy hozzáfűzni valóm volt ehhez a témához. Ami tényleg teljesen felesleges és fölösleges erőlködés. Meg kell tanulni angolul, alap kellene legyen a mai időkben 8 éves kortól.

Dzsini
Vegyétek figyelembe a házigazda kérését.

Azt csak remélni merem fogyott belőle annyi Magyarországon, a warez ellenére, nem kell megbánniuk a döntésüket. De majd a következő CD Projekt játéknál látni fogjuk. Ha nem lesz benne az jelzés lesz.

A Witcher 3-at lengyelek csinálták. Teljesen más kapcsolat. Történelmileg.
És magyarok is dolgoznak a CD Projektbe. A lengyelek akkor is csinálhatnak felíratott ha nekik nem térül meg.
Másképp élték át a kommunizmust. És másképp állnak a két nemzet kapcsolatához. Bár úgy látom mintha Magyarországon is
kezdene felerősödni a két nemzet közötti barátság, így a vándorló mutánsok miatt pláne. Ne hasonlíts ehhez egy amerikai céget.
Velük ilyen kötödés nincs.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.10.26. 09:04:26

<#eljen>
Fejezzük be ezt a magyarítás témát!

Köszönöm.
A Might & Magic Heroes VII -et nem warezolják ? és kevés példánybam rendelték ? ... mert hogy ez is magyar felirattal /is/ jött ki .
a Fallout 4 -ben lessz Lengyel felirat is , pedig sztem nem világnyelv. vagy a franciák annyira szeretik a lengyeleket ? lásd heroes 7 .
Végeredmény kevés a magyar lobby.