224
-
x3rb #24 Bocsánat . És köszönöm a kiigazítást.
Ez csak ilyen first look szerű kis szösszenet volt . Most próbálom beleásni magam a dolgokba hogy komolyabb informatívabb sorozatot tudjak róla csinálni . :) -
Hunor1 #23 Life is feudal??? ja inkább kőkorszaki szaki ... :) legalább is a kezdő szigeten alig ha lesz középkori érzés, legfeljenn korai vaskori. rohadt lassú a fejlődés, és unalmas a vég nélküli gyűjtögetés. nekem pl. eléggé bosszantó volt és unalmas hogy egy nyomorult halat nem tudtam megsütni a tábortűzön mert közben kialudt ..... elfogytak az ágaim pedig ráraktam vagy 10 gallyat +kérgeket+leveleket füvet stb. -
#22 Dicséretes de azért kicsit kötözködök : : ez egy nem "survivor" game. Ez egy pvp orientált sandbox mmo amiből csináltak egy egyszerűsített verziót is ( saját futtatható 64 fős serverrel ). -
x3rb #21 Ma kezdtem róla ilyen gameplay sorozat szerűséget . Ha van kedvetek nézzetek rá. :
-
scsont #20 Hát erre mondj egy megoldást? :)
Mint ahogy a való életben, egyik MMO-nál sem lehet kiküszöbölni. -
scsont #19 Miért is? -
#18 wurm+darkfall keverék inkább. első alfa tesztnél néztem , jópofa de sokat kell még reszelni. -
Ironman2 #17 Akkor ez egy jó nagy marhaság lesz ha bevezetik! -
lammaer #16 Hát, remélem a single ennél többet fog takarni.
A pénzes szűrés önmagában kevés lenne de ez a jellem dolog segíthet de azért elég nagy rés vannak még: eve-ben pl nem az volt a legrosszabb élményem hogy lelőnek, hanem az ilyen politikai klánozás, beépülő kémek akik több hónapnyi együttjátszás után ellopták a klán dolgait stb stb. -
scsont #15 A single playerben szerintem (hangsúlyozom SZERINTEM) arra gondolnak hogy tudsz indítani szervert magadnak, fellépsz és építgetsz, fejlesztgetsz, vadászol stb.
Itt a valos élet szarságait úgy akarják szűrni majd, hogy az official MMO szerón (ez még odébb van) ingyen indíthatsz karaktereket a kezdő "newbie" szigeten, majd ha át akarod vinni a karaktert "éles" játékba, magyarul a kontinensre, akkor az első kariert 20 EUR-t minden továbbiért 10 EUR-t kell majd fizetni. Ez még egyeztetés alatt van. Szavazást indítottak róla és forumon is értekeznek.
Ami FONTOS, ha valakit leölsz anélkül hogy clanwarba lennétek, jellem büntetést kapsz. Ha akit leölsz ráadásul meg akarja adni magát, még több büntetést kapsz. HA más "kisajátított" (teritorry claim) területéről szüretelsz, lopsz, állatot ölsz, épületet károsítász stb. jellem büntetést kapsz. Hogy mire is jó ez???
Mikor meghalsz, az hogy mennyi skill pontot buksz, annak a függvénye hogy mennyire vagy gonosz jellemű.
Ha a jellemed átlépi a -50 et, onnan már fel sem javulhat, végleg -50 lesz a legmagasabb értéke. MAgyarul pár halál után csunyán bukni fogod a skilljeidet, ezzel elérve hogy előbb utóbb nem fogsz tudni nagy kárt tenni senkiben, hisz gyér skillekkel nem fogsz tudni használni minden felszerelést, és gyengébbeket is fogsz ütni.
Összképben mit is jelent ez az igazi megszállot "szivassuk a másikat" játékstílust kedvelőknek.
Csinálok egy karit ingyé, kezdő szigeten elbohóckodok, 20 EUR-ért átviszem, fejlesztem majd elkezdek tarolni, kezdő, védtelen karaktereket ölök válogatás nékül, fosztok rabolok stb.
Egy ideig csinálom, majd használhatatlan lesz a karim. Ha nem várom meg a -50 et, akkor jó sokáig eltart mire visszatornázza magát a kari, ergó nem szivathatok senkit tovább.
Ha tolom amíg lehet, akkor a végén a karakter kuka.
Kezdhetem elölről, befizetek most már csak (CSAK) 10 EUR-t , fejlesztem a karit, majd szivatom a többieket, aztán kari kuka, és kezdődik elölről.....
Kivédeni nem lehet az ilyen játékstílust, de ez a rendszer nagyban megnezehíti a dolgukat, szerintem el is veszi a kedvüket.
AMI nagyon fontos hogy a rendszer azonban nem lehetetleníti el a random eseti pvp-t. Mert amíg nem rendszeresen csinálod, ha összefutsz valakivel aki esetleg kekeckedik, egy jó kis pvp-vel el lehet rendezni. Ezen felül nem kötelező meghalni, megadhatod magad. Cuccok bukta, de skillek megmaradnak. -
lammaer #14 A steam azt írja hogy singleplayer isvan.. vajh ezt hogyan kell érteni?
(eve-online után én mégegyszer a közelébe se megyek a valós élet mocsokságait lehetővé tevő online játékhoz :) ) -
scsont #13 Na jelen pillanatban 3-an vagyunk a 28-as official serveren.
A jatek meg kezdeti stadiumban van egyertelmuen, de elvezheto mar most is. -
Ironman2 #12 van neki wirág topikja,ha valakit érdekel:
http://sg.hu/forum/tema/1411493701 -
scsont #11 Hali,
Multi, engem érdekel. Nem talállak steamen.
TS-t küld el pls mailben.
koszi
... sima multi-ként megtaláltalak elvileg...
Utoljára szerkesztette: scsont, 2014.09.23. 20:46:59 -
multivazzeg #10 nem ismerem a Wurm Online-t de a grafika szebb :D -
Diopapa #9 Heh ez Wurm Online szebb grafikával? -
multivazzeg #8 Na egy kis élmény beszámoló. Maga a játék még alpha szóval vannak benne bugok, de annyira nem idegesitőek (még). Egyedül nem lehet vele játszani, mivel a tulajdonságokat nem tudod mind kihúzni (official server-en). Szóval barátokkal ismerősökkel kell együtt működnöd, ahhoz hogy fel tudjatok épiteni egy kis közösséget. Ha megveszed a játékot akkor elméletben az MMO-t is megfogod kapni (7. hozzászólásom). Ha érdekel és úgy érzed tudsz csapatban dolgozni, akkor keress meg itt vagy Steam-en (multivazzeg). A 28. offic. serveren épitkezünk, TS is van. -
multivazzeg #7 "In appreciation of your support all Life is Feudal:YO owners will receive Life is Feudal:MMO currency which later upon the release of the MMO version can be used to purchase a ticket for one character to gain full permanent access to the gameworld in Life is Feudal:MMO. "
http://store.steampowered.com/app/290080/
A játékról rész alatt található. -
Since #6 Ha jól láttam ez még nem az MMO... Kb. 64 ember tud együtt játszani, az MMO majd később jön, viszont az egy "különálló" játék lesz, tehát mégegyszer ki kell fizetni a játék árát... -
#5 Mount and bladenek is van hasonló multis modja és ott működik. :) Hiánypótló darab -
#4 Roma Victor beütése van, persze kb. 2010es grafikával. Az ötlet jó, a full loot kérdés, hogy működik-e majd? -
multivazzeg #3 Ha valaki akar majd játszani vele, akkor vegyen fel steam-en nick : multivazzeg -
#2 na jo lenne már egy ilyen)) -
#1 A Life is feudal egy hardcore sandbox MMORPG, ami a középkorba repít el minket. Akkor kicsit értelmezzük amit eddig írtam.
Hardcore, mivel mindenhol van PvP, szétverhetik a tulajdonunkat, megölhetnek minket, kizsebelhetnek és elég durva a craft rendszer, valamint no target combat lesz. Ha ez nem lenne elég, akkor oda kell figyelnünk arra, hogy karakterünk ne haljon éhen, valamint eléggé érdekes a sebződési rendszer is. Karakterünknek nem feltétlenül az életcsíkja megy csak lejjebb, hanem mondjuk kitörheti a bokáját. Ha pedig megölnek minket, akkor elveszíthetjük a felszerelésünket, vagy akár skillt is. Elég kemény.
Sandbox, mivel teljesen mi alakíthatjuk ki a környezetünket. Áshatunk alagutakat, bányászhatunk, építhetünk épületeket, valamint bármikor találkozhatunk más játékosokkal, akikkel társulhatunk, vagy megszívathatjuk őket. A világ hatalmas lesz, változó környezettel, tájjal és klímával.
Ezen kívül még próbálnak odafigyelni arra a készítők, hogy visszaadják a jó kis középkori hangulatot, és hogy az egész játék nagyon realisztikus legyen. A Life is fedual korábban megbukott az indiegogo oldalon, nem tudott annyi pénzt összeszedni, amennyi kellett. Lehet, hogy most steam-en sikerülni fog.
Promo trailer:
Hivatalos weboldal: http://lifeisfeudal.com/
Steam: http://store.steampowered.com/app/290080/
Gépigény:
Minimum:
Processor: Intel® Core™ i5 or AMD Phenom II X4 with at least 2,5 GHz
Memory: 4 GB RAM
Graphics: Video card must have 512 MB RAM or more and should be a DirectX 9-compatible
DirectX: Version 9.0
Hard Drive: 5 GB available space
Recommended:
Processor: Intel® Core™ i7 or AMD Phenom II X6 with at least 3,5 GHz
Memory: 8 GB RAM
Graphics: Video card with 1024 MB RAM or more and should be a DirectX 9-compatible
DirectX: Version 9.0
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 10 GB available space
Utoljára szerkesztette: KiruHoshino, 2014.09.20. 13:24:51