224
-
kipeti #184 Tudom ajánlani 31-34szervereket jó időjárás jó helyek közeli anyagok -
Bandras DaSilva #183 Hello, én jönnék. Küldök üzit, hogy meg tudjuk beszélni, hogy hogyan tudunk találkozni.
Én jelenleg középen, északon a nagy havas hegyek alatt vagyok a folyónál. van rengeteg fa, ásvány, agyag, stb.
-
Elderblood #182 Sziasztok!
Skjultland szerveren keresek magyar játékosokat guild alapítás céljából eddig 3 an vagyunk úgyhogy még 7 embert keresünk minimum, hogy letudjuk rakni a monumentet mivel ha nincs lent akkor ugye romlik minden és leég. A térképen még keressük a helyünket szóval semmilyen melóról nem maradt le senki és bárki lehet ami akar szakmát illetőleg! -
kipeti #181 Csak Jugdement Hours alatt tudnak hozzányúlni a külső claimen lévő területre, a belső terület teljesen védett ami csak Instace Battle és ostromok után válik nyitottá 1-2órára akkor viszont szabad rablás van. illetve ha a saját területeden megölnek akkor ki tudnak téged lootolni de csak ennyit. -
Bandras DaSilva #180 Hát nem tudom, annyira nem ilyennek látom a dolgot. Ok, a premium előfizetés tényleg jó ha van. Az mondjuk kicsit drága a mert havi 20 dolcsi. Mondjuk Unlockol skineket meg kapsz power hourt, nagyobb területet claimelhetsz, stb.
A boltban kapható szolgáltatások segítenek, de nem kötelezőek. Szerintem a napi 1 power hourral is elég faszán lehet skillt húzni. Ha meg 20 órákat tud valaki a gép előtt tölteni vki, akkor így is - úgy is előnye van. A skinek meg skinek. Máshol is fizetni kell értük (egyre inkább ez a divat) bár itt megjegyezném, hogy ha már előfizetek, akkor jó volna ha nem kéne még külön fizetnem ezekért.
Nem teljesen látom még át a rendszert, de ahogy olvasom itt is inkább a zerg okozza a gondot mert nem nagyon tudsz mit csinálni elleneük, ha becrashel a node-od, aztán nem tudsz visszalépni, akkor szépen szétverik a városodat meg elvisznek mindent mire be tudsz lépni. Nyílván ezzel foglalkozni kellene.
Az előfizut is jó volna olyan 10 dolcsi körülre vinni mert az volna az igazi, de majd meglátjuk, hogy mit hoz nekem ez az első hónap és hogy állok majd a játékkal akkor.
Most egyelőre a szerveremen túl sok kaland nincs (ami amúgy jó valahol), de kereskedni sem nagyon tudok. Eladok a koronának ezt-azt meg mennek fel a skillek. Csapatokat keresek, de még szerintem nem nagyon állt össze a kép, a trading postok is üresek, de majd gondolom ez idővel változik.
Mondjuk a grind része néha zavaró, mert pár skill iszonyú lassan fejlődik és uncsi órákig a földet kaparászni,de hátha ez is változik.
-
kipeti #179 1-2havi "prémium" előfizetéssel ki tudod maxolni a skillpontjaidat ha minimum a napi 1órás boostra fel megy az illető ezzel az napi 1 órával az alighment is feltornázható 40 fölé, ha többet van fenn több alighment 5 óránként lehet 1 sikereset (5óra 1 játékbeli nap) imádkozni. Ez az alighment pedig elég arra hogy halál esetén is minimális pontszámot veszítsen az illető,
A cuccokra pedig semilyen védelem nincs akár fiztesz akár nem. -
kipeti #178 Igen mindenre van egy 10dolláros könnyítés amit ingyen is meg tudsz oldani csak több időbe telik, de a fejlesztőknek is meg kell élniük, a szervert is fenn kell tartani valamiből nem egy havi díjas játékról beszélünk amit ha egy hónapig kifizetsz és vagy játszol vele vagy nem. -
#177 Hát jah.. nekem is ment egy jegyem a kukába, akartam egy másképp kinéző karit más induló értékekkel :D. Aztán jött a pofára esés. Bár nincs jelentősége, mert végül úgy döntöttünk nem játszunk a játékkal mégsem. Bár egészen kiváló az alap amire épül, mégis részünkről jobb elkerülni. Kb minden problémára van 10 dolláros megoldás, ez nagyon zavar. Nincs fairplay. Akinek pénze van annak mindene van, annak mindent szabad, csak tegyen 10 dolcsit a megfelelő helyre, ha lehet minél többet :)
Amúgy nagyon régóta az egyik legjobb játék ami megjelent, vagy meg fog jelenni. Betölthetne egy tátongó űrt, ha teszem azt max lenne egy havi prémium fiók amiért fizetni lehet, minimális előnyökkel. De százféle dologért lehet fizetni, oylan dolgokért amik egyértelmű előnnyel bírnak a játékban. A skinek is horribilis áron kaphatóak. Ezek miatt nem lesz igazi sikerjáték. Próbáltam pár barátomat meggyőzni hogy vágjunk bele, de a gazdasági rendszere miatt nem jöttek :(. Igazuk van.
Aki játszik vele, és belevág, nagyon sokáig nem fogja otthagyni az biztos, de nem lesznek sokan szerintem. Bár ne legyen igazam. Szuper jó játék, de a gazdasági felépítése nagyon nem tetszik. Akár egy lehúzós böngészős játék.
-
Bandras DaSilva #176 Több játékban hasonló a rendszer (pl: Albion Online). Be tud kavarni, az biztos.
Talán jobban ki kellene hangsúlyozniuk, hogy ha felhasználod a jegyed, akkor ne töröld a karidat mert mindent buksz vele.
Amúgy ha a szerver választás ment félre, az tényleg issue mert az összes többi skillt simán csak ledobod és vmi újat meg felszedsz.
Utoljára szerkesztette: Bandras DaSilva, 2018.01.16. 14:16:58 -
GaborST #175 Király ez azért elég gáz nem tpm a véglegesbe is így lesz majd vajon?! -
kipeti #174 Törlés előtt konzultálj supporttal mert ha törlöd ugrik a jegy mert felhasználtad sajnos -
GaborST #173 Hali van egy karakterem de rossz szerveren/világba ha törlöm akkor tudok kezdeni egy másikat a megfelő helyen vagy mindenképpen jegyet kell vennem? -
Bandras DaSilva #172 Tudom, ezt megtaláltam, de valahogy mindig magyar marad.
Mondjuk ez nem akkora nagy tragédia.
Köszi a többi tippet is!
Ha javult a map az tök jó, mert akkor este elindulok valami jó helyre:)
-
kipeti #171 Ha az Avalon szerveren valakit érdekelne Guild
Minden segítséget megadunk, az unalommal leszámolunk (mindig van mit ásni) :)
-
kipeti #170 Nyelvet a launchernél tudsz állítani ha rá kattintasz az e-mail címedre fent launcher settings és már látni is fogod :)
Ne kérdezzétek miért ide rakták Life is feudal :) -
kipeti #169 Claimelni tudsz a földre kell kattintanod akkor tudsz privát claimet lerakni tudtommal csak pénzt fogad el amit igen traiding postból tudsz szerezni a világon lévő traiding postok különböző játékos guildek tulajdonában van (ők építették) rajtuk áll engednek-e téged kereskedni és milyen feltételekkel. A térképet javították ma reggelre. Illetve az egyetlen szabad traiding post a 25-ös szerveren van a "fővárosban" az úgymond a GM-ek tulajdonában van mint az egész város nem tudsz ott csinálni semmit csak kereskedni. Javító kiteket csak az építész skill végén lévő skillel tudsz csinálni ha egyedül játszol esélytelen hogy eljuss odáig.
Csak a claimen lévő dolgod vannak biztonságban a fosztogatók elől.
Artisanra a gyökerek kiásása (uproot) a legjobb módszer.
A ruha páncáél megint egy másik másik skill ág része a fémpáncélok a kovácsolás a bőrpáncélok és a padded-ek a szabó ág végén vannak ami a vadászattal kezdődik.
A power hour a skill capnél lévő két kis piros háromszög aktiválja. Ha aktív lesz a szerver nyomok képet róla
-
Bandras DaSilva #168 Egyelőre egyedül.
Nem a házhoz kell a szög, hanem a javítóhoz.
Próbáltam mindent amit javasoltak, semmi nem javította a minimap dolgot. Elég sokan jelentették, szal gondolom valami félrement. Viszont most fogalmam sincs már merre járok, mert barangoltam ide-oda.
Claimelni nem tudom a területet mert kéne hozzá pénz, azt meg nem tudok szerezni mert nem látom a térképen, hogy hol van trading post. így vagy véletlen belebotlom egybe vagy megjavítják a térképet.
Ok, mivel előfizettem ezért elvileg napi egy power hour lenne. Ez gondolom vmi power lvling. Csak azt nem tudom, hogy hol kapcsolom be. Nem láttam erről túl sok infot.
Skjutlandon vagyok, az tűnt újnak.
Egyelőre a skilleket próbálom tolni, lassan de megy. Mondjuk a parittyázás elég gáz:)...de lassan az is 60 meg talán addigra már íjat is tudok majd csinálni.
Eddig nem találtam claimelt területet még, kisebb pár házas falvakat igen, meg játszottam is pár emberkével egy ideig, az jó volt....csak a házak leégnek egy pár napon belül. Kurva idegesítő, hogy ég, de nem tudom sem eloltani sem pedig javítani.
Azért van még hova fejlődni mert a tooltipek is érdekesek...kb nincs semmi.
Akkor itt van beépített voice chat is? Optionsben feljön.
Nekem magyar a nyelve, ami egyébként jó, csak sehogy sem, tudom angolra állítani. Beállításokban váltok, mondja indítsam újra, megtörténik és újra magyar:)
Próbáltam a steam accounttal is összekötni a LiF accountomat, de ugyanaz van mint az egyik kollégának lentebb...rákattintok, aztán kéri, hogy lépjek be újra...
-
#167 Cső,
Pont tegnap léptem be egy kicsit körbenézni a minimap nálam müködött, vmi UI reset esetleg? Nem tudom van e ilyen a játékban.
Házat lehet javítani, az alap kunyhóhoz sztem még nem kell szög de ezzel nem foglalkoztam, csak földet túrtam. :D
Ládából akkor nem tudnak kivenni cuccot ha claimelt területen teszed le.
Skilleket lehet boodtolni, viszonylag olcsón lehet venni hozzá cuccot, azt érdemes 1 órára benyomni.
Egyedül nyomod vagy van már guilded? -
Bandras DaSilva #166 Sziasztok,
Elkezdtem én is játszani egy pár napja és volna pár kérdésem:
- a minimap másnak sem működik? Amikor először bent voltam minden jó volt, de egy pár napja csak a földrészt mutatja, azt, hogy én hol vagyok nem.
- ha jól értem a trading postokat is ott kellene látnom, de így nem nagyon látok semmit
- ha claimelni akarsz vmit akkor kell pénz amit a trading poston lehetne szerezni, de a fentiek miatt nem annyira sikerül. Egyéb más megoldás?
- ha építek házat, stb, akkor az tök jó, de az állapota folyamatosan csökken. Javítani lehet? Van repair kit vagy mi, de ahhoz szög kell, azt meg még nem tudunk csinálni és venni sem. Úgy olvastam, ha beclaimelem a földet, akkor onnantól nem sérülnek az épületek.
- ha most bepakolok vmit a ládába, akkor azt bárki kipakolhatja. Van vmi megoldás arra, hogy ne kelljen mindent mindig nálam tartani? Ha bent marad a házban így kipakolják az arra járók:).
- Kézművesség fejlesztésére tényleg az a legjobb ha gyökereket ások? Szeretnék íjat csinálni, meg is van az asztalosból a 29.99, de nem megy 30-ra mert az artisan nincs 60. Most 45-ön van, de iszonyú lassan növekszik.
- ruhák: egyelőre tudok cipőt, meg csuklóra, de normál ruhát/páncélt tényleg csak a skill tree végén lehet szerezni?
- ezt a power hour-t, hogyan lehet aktiválni
Egyelőre ennyi, de sztem lesz még kérdés.
Köszönöm szépen a válaszokat előre is!
Ja, és ez az MMO.
Utoljára szerkesztette: Bandras DaSilva, 2018.01.15. 10:10:24 -
#165 Passz, én most csináltam meg és sikerült a 2 accountot összekötni, steamen le is töltöttem. Egyben van EU/NA kliens így 54 gb :D -
#164 Kösz a választ. Beléptem a hivatalos oldalon, a fiókomban katt a steam ikonra, de nem csinál semmit. Ill mindig kidob a bejelentkező oldalra a hivatalos oldal webes felületén és újra be kell jelentkezzek. Steam fiókban nincs a játék továbbra sem :( -
#163 Hivatalos oldalon belépsz és a LiF accountot összekapcsolod a steam accountoddal. -
#162 Sziasztok !
Tegnap megjelent a Life is Feudal MMO STEAM-re is (olcsóbb is kicsit mint amiért én vettem, kb. 1500-2000 Ft-al). NEM tudjátok, át lehet vinni valahogy a fiókom a STEAM-re ű, ha én nem ott vettem meg ?
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2018.01.13. 09:23:42 -
kipeti #161 Igen egyedül nem élsz meg még egy kissebb csapat is nehezen szúrhatja a környék urának szemét. A fejlődés szerintem pont jó rá vagy utalva a csapat társaidra, a sebessêge növelhető de az is egy külön szakma :) ha gondolod és akarsz neki egy esélyt adni csatlakozzatok hozzánk pvp pve guild vagyunk ha érdekel küldj egy privátot -
NeoMaster #160 Ne keseredj el, amit írtál az sajnos, így van. Szűk a lehetőség, ha sok dolgot akarsz csinálni vagy kisebb csoportban akarsz játszani. Viszont mindenre van megoldás, lehetsz akár Majoros is. Beállsz egy nagyobb guild mögé, játszol termlegetsz van privát claim területed és kvázi adózol nekik, közben pedig kereskedhetsz es minden meglesz amire szükséged lehet, pár ember vagy akár 1 is el tud boldogulni így, ha azt akarja.
Utoljára szerkesztette: NeoMaster, 2018.01.10. 14:16:54 -
#159 Kicsit játszogatunk az elmúlt napokban a játékkal. Mármint az MMO verzióval. Annak ellenére, hogy a játékmenet, a környezet, az atmoszféra, a játék felépítése kb. olyan, mintha nekünk találták volna ki, mégis azt kell mondjam életem legrosszabb vétele volt. Teljesen kidobott pénz az ablakon. A játék iszonyú jó skill rendszerrel van felépítve, de ez fogja megölni, emiatt nem lesz soha sikerjáték. Kb. 25-30 fős csapat kell, hogy ki legyen skillezve minden, 3-5 fős kis közösségek kb. semmit nem tudnak építeni, 400 pont iszonyú kevés. Ha jól meggondoljuk legalább 25-30 szakma van, de ebből egyet választhatsz ki. Minden egymásra épül, összefonódik ami elsőre jól hangzik, de hosszútávon rendkívül unalmassá és egyhangúvá teszi a játékot. A fejlődés iszonyú lassú, ami nem lenne baj, de az már zavar, hogy ennyire korlátozva van, hogy a rengeteg kecsegtető lehetőségből csak egyet választhatok kb.
A Your Own miniatür szigete, max 64 playeres szerverei nem érdekelnek egyáltalán (hiába lehetne ott szervertől függően akár 2-3000 skillpontom is) , az MMO verzió 21x21 km-es világa, gyönyörű tájai, a változó évszakokkal, időjárással már megfogna, de a max 400 skillpont egy ilyen rendszerben annyira kevés, hogy aki nem akar egy 50 fős klánban játszani, annak kár belefogni ebbe.
Szal a játékot nekünk találták ki, de kidobott pénz volt, mert mégsem nekünk találták ki :D. Nem is olcsó, 8100+áfa.. duplán.. mert aaszonkával játszom általában.. szal az elmúlt részemről az elmúlt 20 év pc játszogatását visszanézve az első, és egyetlen olyan játék amit nem érte meg, vastagon nem érte meg megvenni. Legalábbis nekem. Prsze a méregdrága jegyeket a nagy kontinensre és az irreális skin árakat, vagy a szintén méregdrága havidíjat a prémiumra már ne is említsem. Igen jó ötlet, jó megvalósítás, de melléfognak vele szerintem a fejlesztők. Akinek bejön, tuti rengeteg időt fog vele játszani, de nem lesznek sokan. -
#158 KÖSZ ! Életmentő javaslat. Egyébként az üreg szélére tett ki, egyből mellé :) -
kipeti #157 A "/stuck" parancs meg oldja viszont arra kell figyelned ha nem saját claim-eden vagy akkor kidob a claim szélére.
MMO discordjaSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, itt a problémákra hamarabb kapsz segítséget illetve itt találhatsz magyar céheket.https://discord.gg/VaetKk -
#156 Köszi !
Más probléma :( Átmentem a nagy kontinensre, ahova ugye igen drága jegy kell. Beleestem egy gödörbe, a karakter nem tud kijönni. A játékból még kilépni sem enged csak ha a feladatkezelőben bezárom. A karakter nem tud csinálni semmit, ásni, bármivel interakcióba lépni. Rezeg, ugrál és mozog, emiatt nem tud kilépni sem, mert úgy érzékeli hogy mozgok/csinálok valamit. Nyilván bug :( Lehet ezzel valamit kezdeni ? Vagy várnom kell amíg éhen halok. A gödröt valószínű player ásta, egy nagy szélmalom mellett futottam el és akkor estem bele auto futáson volt. -
kipeti #155 Hali,
Nyomj egy "P" gombot a fegyver slotok a harci skilleknél találod a militia(polgárőr) csak ki kell húznod az action bar-ra
a többit alapot pedig a minor skillek közül kell kikeresned a hitnél vannak a hazateleport és az imádkozás -
#154 Sziasztok ! A napokban beszereztem a Life is Feudal MMO-t. Ismerkedem még csak a játékkal. Sajnos a gyorsgombjaimról eltűntek az ikonok és nem tudom visszaállítani. Pl. övedről, hátadról elővehető fegyverek, megadás stb. F10 el lehet variálni a hud-ot, a gyorsgombokra ha ilyenkor rányomsz jobb klikkel, akkor kitörlődik a tartalmuk, az istennek nem jövök rá, hogy lehet ezeket a funkciókat visszaállítani. Így pl. ha beteszem az 1. gombra a parittyát és megnyomom, felveszi és leveszi magától mást nem tudok vele kezdeni. Nem tudom használni, vagy más fegyverekkel, szerszámokkal ütni.
Ilyen lett:
És ezt szeretném visszahozni:
Tudna valaki segíteni ebben ? -
Boszi90 #153 Gyalog, vagy lóháton :) -
shaaktii #152 Üdv, meg tudja valaki mondani, hogy a futáson kívül hogyan tudok eljutni bárhová is? Már majdnem elértem a célt erre megölt egy farkas, és elteleportált 600 kilóméterre -,- -
kipeti #151 letöltöd az MMO-t és steam acc-al lépsz be akkor kapnod kell ticketet, ha 17.-e előtt vetted meg a YO-t ha utána azt nem tudom kapsz-e -
#150 Hogy lehet a sima your own-al hozzáférni az mmo-hoz? Olvasgattam hogy valahol lehet ticketet kérni vagy mi, de nem vágom konkrétan. Valaki tudna segíteni?
Előre is köszönöm. -
#149 Ööö ezt tudom, lassan már 2 évtizede nyúzok mmokat. :D
De egy jó pvp orientált sandbox mmo-ra a népek mindig ki vannak éhezve, és ehhez reklám az erre fogékony rétegnek egyáltalán nem kell.
Mondjuk tény, nem Mo a célpiac de YO itt is elég népszerű. -
mikromanus #148 Csak béta, meg egyes cégek kevesebbet költenek marketingre mint a Nagyok. Az MMO játékok közül elég kevés hirdet vagy terjed nagyobb közösségben. Többnyire szűk csoportok közt terjed a hírük amikor épp indulóban vannak, vagy nagyon ki van éhezve a jónép valami kevésbé kizsákmányoló üzleti modellre és váltana. -
#147 Up, ahhoz képest, hogy elindult az MMO OB elég nagy a csend. -
NeoMaster #146 Elvileg Steam-en megjelenik early acces-ként az MMO. Szóval tudsz majd venni hozzáférést csak oda, nem kell meglegyen a Your Own. Elvileg olcsóbb lesz egy karakter hely az MMO-hoz, mint a simát megvéve és az "ingyen" karakter helyet megkapva. -
#145 Akkor obt az nyitott annak is akinek nincs meg a játék? Az mmo részt hogy beleviszik érdekes.