224
  • Thomasovics
    Sziasztok!

nem lehet-e tudni, hogy lesz valami leárazás a közeljövőben?
  • urbads
    Sziasztok!

Annihilation 2 24-7 TS:46.4.116.230 NEW 31.10.14
    szerver várja a csoportot kereső honfitársainkat.

Nemre, korra, játéktudásra való tekintet nélkül csatlakozz hozzánk, amennyiben érdekel a közös játék lehetősége.

Amit érdemes tudni:
    - 2014.10.31. indult a szerver: stabil!!!
    - Angolok üzemelteti
    - GM: segítőkészek
    - Jelenleg 3 csoport is építkezik egymástól függetlenül, tehát mindenki talál6 magának társakat
    - TS:46.4.116.230 minden csoportnak külön szobával
    - Senkit ne riasszon el esetleg a hiányos angol tudása, több nyelven folyik a diskurzus.
    - A kezdő honfitársaknak külön Tutorial.

Kérdés, kérés, óhaj, sóhaj esetén vegyétek velem fel a kapcsolatot!
    Steamen: urbads , v akár itt.

Baráti üdv
  • Luigi01
    Sziasztok!

Beléptem a szerverre, de csak egy felprédált falut találtam...
  • Gerdzso
    Hali!

A "Bark" jó valamire? Mert hivatalos wiki-n semmit sem írnak róla.
  • multivazzeg
    Na még egy trükk :
    from official forums. Also if you had bothered to look in the tech support forum here you would have found this.

so i was searching for THIS exact thing for days and i finally found it on bug report thing (someone wrote it). basically i wanted to limit the drawing distance of the ACTUAL island, to do this u need to go to
    Steam\SteamApps\common\Life is Feudal Your Own\scripts\client
    and open cm_environment.cs
    find
    visibleDistance = "10000";
    and set it to 200-500, depends on how u want it, i'm setting mine to 200 for more fps but i'm limiting my vision, 500 should be more than enough for good vision, also set the ingame vision bars to the same number too. u can do it from
    Steam\SteamApps\common\Life is Feudal Your Own\data
    prefs.cs
    $pref::TS::renderingDistanceBig = "200";
    $pref::TS::renderingDistanceHuge = "200";
    $pref::TS::renderingDistanceSmall = "200";
    also this is known but i'm still gonna write it here, in the same file prefs.cs
    change this
    $pref::Shadows::disable = "1";
    $pref::Video::antiAliasing = "0";
    $pref::Water::disableTrueReflections = "1";
    $pref::windEffectRadius = "0"; <<(no idea if it does anything i just changed it)

from 1-5 fps while moving camera i went to 30-50. i'm so happy now
  • scsont
    Szia,
    Jelen pillanatban ott tartunk hogy megépült a várkezdemény, kővalak körbe bástyákkal, két kapuval. Belül csirkeól, bőr előkészítő, kötél áztató, farm stb. (főképp mozdítható cuccok), kívül előkészítve a terep további vár szekció bővítésre. Sajnos nem csinálhattunk akármekkora várat mert a szerveren "AKTÍV" a népesség. :D Ami jó!!! Nincs unalom csak ritkán, meglepetés meg annál gyakrabban.
    Kovács szekció (6-7 berendezés) városfalon kívül meg a bánya is. Ezeket nem lehet úgy sem mozdítani.

Rakok fel majd egy-két screenshot-ot amint lesz szerver. Ugyanis sajnos a 22-es szero amin vagyunk, 1 napja offline, míg az összes szeró a restartok után visszajött. Egyenlőre nem tudjuk mi a gond.

Itt lehet majd válaszolnak:

http://steamcommunity.com/app/290080/discussions/0/613938693311132225/
  • Hunor1
    hello. mi a jelenlegi fejlett szint? van már valami falu féle?
  • multivazzeg
    Na sikerült végre egy kis plusz fps t elérni.
    1. Make sure Life is Feudal: Your Own isn't running.
    2. Go to your Steam folder.
    3. Go to \\Steam\steamapps\common\Life is Feudal Your Own\data\.
    4. Look for the file prefs.cs.
    5. Right-click prefs.cs and choose Open with > Notepad.
    6. Press CTRL+F, enter Shadows::disable and click Find Next.
    7. Change this value from 0 to 1.
    8. Press CTRL+F, enter disableTrueReflections and click Find Next.
    9. Change this value from 0 to 1.
    10. Press CTRL+S to save. You can now close this file.
    11. Start Life is Feudal: Your Own!

1. ne fusson a játék
    2. menj ide : \\Steam\steamapps\common\Life is Feudal Your Own\data\.
    3. keresd meg : prefs.cs.
    4. katt rá 2x, és válaszd ki a notepad programot.
    5. CTRL+f keresd meg ezt : Shadows::disable
    7. 0-át ird át 1-re
    8. CTRL+f keresd meg ezt : disableTrueReflections
    9. 0-át ird át 1-re
    10. mentsd el
    11. próbáld ki
  • sirpalee
    Vettem észre... Bejutottam, rohangáltam picit, de nem sikerült senkit sem megtalálni. (valami kis szigeten voltam a nagy mellett) Viszont borzasztóan futott a cucc...

Ez így egyelőre nagyon harmatos volt.
    Utoljára szerkesztette: sirpalee, 2014.10.11. 14:50:53
  • multivazzeg
    valóban a szerver kereső még kaki, de láttad volna egy héttel korábban, mi úgy szoktuk, hogy baráton keresztül lépünk fel, szóval ha valaki fent van a szerveren akkor a frends-nél megjelenik a szerver.
    Az előzmények, és a kedvencek menü még nem működik.
  • sirpalee
    Gondoltam felnézek arra a szerverre, ahol az itteni társaság van, de a szerverkereső borzasztó. Fel lehet lépni valahogy konzolból, mondjuk ipre csatlakozva?
  • multivazzeg
    Köszi ! :) szerintem tökéletesen sikerül :) akkor már csak a szöveget kell majd megirnunk :) Köszi mester még egyszer ! majd egy wikipediaval foglak zaklatni ha egyszer készen lesz :D
  • Torzonborz
    Szerintem az első , jobban néz ki . :)
  • Szabi #91
    kérdezném a topkilakóktól, hogy

legyen ilyen körbevágott kép

vagy legyen ez a mostani ? :D

szerintem az utóbbin túl nagy a keret és így rengeteg fölösleges helyett elvesz a topikból, de ha tényleg ez kell nektek akkor nekem ugyanmindegy.. :)
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.10.10. 15:28:45
  • multivazzeg
    Köszi ! :)
  • Szabi #89
    nem tudni, hogy mikor sikerül multivazzeg-nek házigazda jogot adni, így a kérésére raktam be képet meg pár linket :)
  • Torzonborz
    Akkó' támogatom...némi pájinkáért cserébe .
  • lammaer
    De nem muszáj, én is kaptam már meg kisebb topikra a HGságot.

Torz, linkeld csak a supportos hozzászólásokat azt sztem megadják.

Megszavazzuk!
  • Torzonborz
    Akkor még ráérünk ezzel . :D
  • multivazzeg
    500 hozzászólás kell :D
  • Hunor1
    támogatom!
  • Ironman2
    Támogatlak!
  • Since
    Támogatom
  • Niflheim87
    Támogatom én is.
  • scsont
    Igen, támogatom.
  • Since
    Ok kiderült hogy mi történt, majd jelentkezzetek nálam és elmagyarázom...
  • Since
    Skillpontok - cuccaim megvannak, "csak" a városunk tűnt el...

Légyszíves nézzétek meg, lehet hogy a probléma nálam van, de nemhiszem...
  • Since
    Hát gyerekek most léptem be a Serverre, és mintha wipeolták volna, teljesen üres minden amit felépítettünk vagy csak én nem látok jól?
    Utoljára szerkesztette: Since, 2014.10.08. 06:44:17
  • tice11
    Ok, támogatom!
  • multivazzeg
    Na, szeretném elkérni ennek a forumnak a házigazda jogait, hogy egy kicsit felpörgessük a dolgokat. Ehhez kell egy pár beleegyezés.
    Előre is köszi !
  • Diopapa
    Azért kérdezem, mert kipróbáltam a wirágboltit (ha tetszik megveszem) és "hú hegy a távolban dejó!" feeling, majd kb 1.5 perc alatt ott voltam. Wurmban Xanadu szerveren vagy akár Independence-en vannak komoly távolságok még is lépten nyomon retardokba botlok akik szétbarmolják a környezetet pedig csúcsidőben az összes szerveren együtt játszik 800 fő. Szóval aggódom, hogy a "nagy" szerveren is egymás s*ggébe fognak érni az emberek. Ezért tetszene ez, mert lehet single-ben vagy csak haverokkal játszani, de a "makett feeling" nembegyere. Na mind1, majd figyelem a fejlődést, hátha lesz nagyobb map. Azt már nem is mondom, hogy milyen jó lenne, ha random generált lenne...
    Utoljára szerkesztette: Diopapa, 2014.10.06. 19:39:47
  • Torzonborz
    Jahm még csak a privát serveres téma megy , az igazi mmo még csak alfa szinten leledzik már amikor megy a server :(
    Amúgy nem tűnik nagynak az a 21*21km de azért eltart egy darabig míg átfutod , itt jóval gyorsabban fogy stamina mint pl DF-ben szóval nem tudsz olyan sokat kutyagolni.
    Mount meg nem is tudom hogy van e már.
    Amúgy meg ja DnL volt az igazi minden más pöttöm kis xar ahhoz képest . :D
  • Diopapa
    Nem, nem nagy. Nekem Wurm helyett kéne olyan, ahol lehetek antiszoc. a Xanadu nagy. A Dark & Light világa nagy volt. Ezt 10 perc alatt átfutom, ez pöttöm.
  • tice11
    Nem, jelenleg a 3x3 km érhető el (de ez is bitang nagy) egy szerveren, és max 64 játékos játszhat egyszerre. És van egy nagyobb projekt ami még nincs kész, csak tervben van a fejlesztők részéről, hogy 21x21 km-s világ, ahol pedig egyszerre 10.000 online játékos lehet.
  • Diopapa
    Na most a "privát" szerver az 3km x 3km max jól értem? A hivatalos meg 64x64?
  • tice11
    Kezd körvonalazódni egy magyar Life is Feudal szerver, kit érdekelne még a dolog ?

Steam csoport: http://steamcommunity.com/groups/lifeisfeudalmagyarorszag
  • Torzonborz
    Huhh 65k példányt vettek eddig ? Szééép abból tényleg korrekt kis summa jött össze. Na remélem akkor érezhető lesz a játék fejlesztésén is.
    Alfa alatt is már jó lenne ha 0/24-ben menne a server.
  • tice11
    Sziasztok, vagyunk mi is páran magyarok: https://www.facebook.com/lifeisfeudalmagyarorszag Magyar szerver indításán már mi is gondolkoztunk.

Egyébként a játék szerintem szépen lesz fejlesztve tovább, van is benne fantázia bőven :) Kb 3 éve fejlesztik és tavaly közzöségi finanszirozás keretein belül szerettek volna 200.000 EUR-t összeszedni, hogy befejezhessék a játékot. Ez akkor nem jött össze. Viszont pár napja jelentették be, hogy alig 2 hét alatt több mint 65.000 példányban kell el a Steam-n, ami a 30 EUR-s árral számolva majdnem 2 millió EUR-t jelent. Így a pénz nem lesz akadálya a további fejlesztésnek úgy gondolom :)
    Utoljára szerkesztette: tice11, 2014.10.06. 16:10:48
  • multivazzeg
    Elméletben simán futnia kellene, de a játék még nincs annyira optimalizálva.
  • Gerdzso
    Hali!

Nem igazán néztem gépigényt mikor megvettem, az normális hogy ezen a gépen minimumon fut?

HD6950 2gb
    Intel I2500k
    8gb ram