224
  • Since
    Sziasztok

Azon gondolkoztam hogy indithatnank egy kulon magyar servert, ha jol lattam kb. 10en lennenk.

Ki is neztem egy hosting ceget 10 slotos server kb 10 euro lenne.

Gondoljatok at, legelobb vasarnap delutan leszek online es attudjuk beszelni
  • tutituti
    hátha valakit érdekel:
    Bundle-ba van most,$28.95
    https://www.indiegala.com/epics
  • scsont
    [GER] How it begun Ezen a szeron elértünk oda hogy a komolyabb épületek jönnének, ami azért elég munka igényes...
    Sajna viszont a létszám a szeveren 10-12 között mozog, amiből mi vagyunk 7-en :D

Szóval másik szeróra megyünk át, most tesztelünk egyet. Ha végleges lesz, akkor beírom ide.
  • multivazzeg
    steam : multi (dühös dohányzó sárga csibe a profilképem, vegyetek fel és elnavigállak benneteket )
  • Shonion
    Én sem találtam...
  • Since
    Melyik serveren vagytok? "[GER] How it begun" ezt nem találom sehol...
  • Torzonborz
    Passz steames közösségi oldalukon láttam.
  • scsont
    Jól néz ki! Ez privát szerodról van, vagy public-ról?
  • Torzonborz
    Egyelőre nem tűnik rossznak bár az mmo még alfa és sok minden nincs benne.
    Wurmnál jobb a grafika , karakter animációk a harcrendszer fps ami jobban bejövős , xsyon-nál minden tekintetben jobb. DF-től meg sok mindenben különbözik ( gankerek elleni "védelem" pl jobbnak tűnik ).
    Egy félelmem van : oroszok csinálják és bennük vhogy nem bízok. Jó ötleteik vannak mint ez is de sokszor nem tudják rendesen megvalósítani ( optimalizáció hiány meg bughegyek ).
    Mondjuk kis csapat ez is , nem tudom mennyit adtak el pontosan de az alltimepeak 7,272 szóval biztos landolt a zsebükben vagy ~200k ájró az nekik sok pénzt , ha jól gazdálkodnak vele akkor a fejlesztést szépen megdobhatja.

Ja igen hivatalos oldalon is meg lehet venni ráadásul dodóért úgy még olcsóbb is. Annyit előre talán megér. ;)
  • Jockey
    hmm jol nez ki..
    erdemes erre beruhazni szted? vagy nagyon korai?
  • Torzonborz
    Vannak , ez az egyik "kedvenc" képem ha lehet ezt mondani :

Mi lesz ha elindul az mmo rész ? :)
  • Hunor1
    mi most a fejlettségi szint a szervereken? vannak már közösségek? pár házzal vagy táborral, kis falvak?
  • scsont
    "[GER] How it begun" nevű szerveren vagyunk.
  • a.carkey
    Ráadásul az is "támogatós fizetős" volt, és a srácok hopp, egy "hacker támadás" után lekapcsolták a szervereket csak úgy .... Terraformálás tényleg nem volt.
  • Shonion
    Melyik szerveren toljátok?
  • scsont
    A mining akkor fog növekedni, ha találsz iron vagy copper ércet és azt bányászod. A kőfejtéstől (dig) és érc érzékeléstől (prospecting) nem.
    Észre fogod venni, mert megkapod egy extra tevékenységnek a mining-ot ha jobb klikkelsz a falon amiben van vas.
    Vöröses, pirosas mintázat van benne, onnan lehet észrevenni.
  • multivazzeg
    Torzonborz, akkor gyere hozzánk :)
  • Torzonborz
    Hmm akkor úgy látszik alfásként mákom van mert most vettem észre hogy a hivatalos oldalon az accountomnál ott virított egy steam account key, aktiváltam is szépen leszedte a klienst aztán csináltam saját privát servert.
  • multivazzeg
    igen mi megvettük, és még toborzunk :)
  • Torzonborz
    Csak egy apró tanács : legyen megnyitva egy online szótár hogy ha esetleg nem tudnád valaminek a jelentését akkor megnézd akár második monitoron ha van vagy felvételt leállítva addig. ;)

Amúgy aki tolja az megvette elővételben ?
  • x3rb
    Na itt már ment a favágás . is :)

• multivazzeg
    Mining akkor indul el, ha vasat találsz. a kavics az a terraformingot és a const. materialt fogja növelni neked.
  • x3rb
    Köszönöm szépen . :)
    Esetleg nem tudod a mining miért nem akar elindulni ?
    0 még mindig , hiába gyűjtögetem a kavicsokat vagy csekkolom a iront, silver és a coppert.
  • multivazzeg
    1. lvl 30 ig felhúzod a forestry skilt - ág gyüjtögetés (odamész egy fához és forestry - get a branch ha jol emlékszem)
    2. csinálsz baltát
    3. keresel softwood ot. ezek az almafák a hernys fáek, meg a kisebb méretű fák. azokkal felhúzod 60 ra a loggingot
    4. 60 tol meg már pörög a dolog.
  • x3rb
    Elvileg addig kell csinálnom a logging menüben azt a bark gyűjtést amig a skill el nem ér oda hogy,megjelenik a favágás is ott.
    Ha nem tévedek . :)
  • Torzonborz
    Csináld csak nyugodtan , terjeszd az igét . :)
    Favágás : azt kipróbáltad hogy a kezedbe veszed a baltát és úgy nézed meg mit lehet vele csinálni a fán ?
  • x3rb
    Itt az első rész .

Nem akarom teleszemetelni a sorozattal a topicot .
    Ha zavar benneteket szóljatok rám nyugodtan :)
  • Torzonborz
    Abban nem volt terraformálás , nem ? Rég volt már , nem emlékszem. De az is hogy elsikkadt pedig pedzegettek egy jobb verziót.
  • a.carkey
    Ez a Roma Victor light, csak jobb a motor.
  • multivazzeg
    gyorsan fel lehet húzni. meg ha csak 1 dologgal foglalkozol akkor hamar megunod.
  • Hunor1
    ok csak úgy gondoltam hatékonyabb ha a bányászok bányásznak pl. mert a karakter kifejlesztésénél gyorsabban és hatékonyabban haladnak a specializálódnak, vagy nem?
  • Torzonborz
    Nem igazán értem.... egy ember több mesterséget is tud űzni , nem kell mindenkinek kizárólag egy valamit csinálni.
    Trade meg van benne ha jól emlékszem bár rég léptem be.
  • Hunor1
    ok, de mi van akkor ha összeálltok kis közösséggé? Ugye kellenek farmerek, kellenek favágók és bányászok, kellenek aztán a mesterségek művelői mint asztalos és kovács . ha mind ez megvan és napi órákat összedolgoztok akkor mennyi idő lehet felépíteni egy termelő falut? no és mondjuk a farmernek nem lesz uncsi állandóan csak a földet túrni, vagy a bányászoknak állandóan alagutat ásni és érceket csákányozni ? Szerintem ez a játék akkor kezdene érdekes lenni ha lenne pár csapat-falu- akik rivalizálnának avagy kereskednének . Amúgy hogyan cserélnek árút a közösség tagjai? Mondjuk a kovács ledobja a földre az elkészült vas szerszámokat a parasztoknak és a bányászoknak? És ha megéhezik a mester akkor honnan kap kaját? hogyan kapja meg? A farmer ledobja neki a sült húst a földre....??
  • scsont
    nem, azzal szerintem nem tudsz. nem kapcsoltam hogy te azzal tolod.
  • Hunor1
    már mondtam hogy tört szerveren játszom, nem eredeti a játék. vagy a tört verzióval is felmehetek az általad nyitott szerverre ?
  • scsont
    Csatlakoznék Mlutivazzeg-hez. 28-as szerón egész jól el játszogatunk.
    Igen, vannak alpha bugok rendesen, de napról napra játszhatóbbá válik a játék.

A fejlődés szerver függő!!
    Hunor, mi a szerver skill multiplier?? (a skillek növekedésének ütemét hivatott szabályozni)
    Mi az animal feeding/breeding period?? (az állatok milyen gyakran esznek, ürítenek és szaporodnak)
    Mi a növény groth perido?? (milyen gyorsan nő egy ciklust a növényzet)
    Ezen kívül vannak még szerver beállítások, de ez a 3 adja a játékmenetre a legnagyobb ráhatást.

A tábortűzre azt tudom írni hogy mi kivágott fával, farönkel fűtöttük és egyszerre többet is rárakhatsz. 50 súlyig.
    Valószínű a gallyak levelek és fakérek nem képez akkora fűtő értéket a játék programozásában.
    Én komolyabb kajákat is megfőzök egyszerűen.

Vegyél fel valamelyikőnket steamen, adunk TS címet. Együtt nagyobb fun a játék.

Utoljára szerkesztette: scsont, 2014.09.28. 08:49:14
  • Torzonborz
    Kis fejlesztő csapat ha jól tudom nincs mögöttük kiadó így rá vannak kényszerülve hogy így szerezzenek pénzt.
  • Hunor1
    köszi az invitálást, de jelenleg csak tört szerveren mozoghatok... amúgy valószínűleg erre nem fogok beruházni, legalább is addig nem amíg nem látom a teljest, és az ottani játékmenetet . amúgy nekem már régóta piszkékja a csőrömet hogy a kiadók egyre inkább elmennek az ilyen early access, ALFA készültségű kiadásokra TELJES ÁRON! aztán meg persze várd ki amíg végleg elkészül a teljes verzió....addig 2 szer megunja az ember.
  • multivazzeg
    mi még mindig toborzunk :D

Niflheim87 :

Irtam privátot, de itt is irom. gyertek hozzánk. mi már 5 en vagyunk. server 28, de ha mindig behal mint ma akkor nem tudom mi lesz. m1 gyertek hozzánk és kitalálunk valamit :D steam fiókot irsz privátban felveszlek és ott meg adok ts cimet.

Hunor1 :

A játékot nem egy játékosra találták ki, és ahogy irták ez a sziget egy bemutató, a szigeten megtapasztalhatod hogy hogyan fog kinézni a majd elkészült mmo. Téged is szivesen látunk a Magyar csapatunkban. Szintén adj privátban egy steam fiókot és felveszlek.

X3rb:

Ha érdekel a játék akkor te is irj :)
    Utoljára szerkesztette: multivazzeg, 2014.09.27. 21:55:58
  • Niflheim87
    Hali! Mi 2en vagyunk a 10es szerón és szívesen fogadnánk normális játékosokat hogy gyorsabban épitkezzünk fejlödjünk szórakozzunk!