-
scsont #15 A single playerben szerintem (hangsúlyozom SZERINTEM) arra gondolnak hogy tudsz indítani szervert magadnak, fellépsz és építgetsz, fejlesztgetsz, vadászol stb.
Itt a valos élet szarságait úgy akarják szűrni majd, hogy az official MMO szerón (ez még odébb van) ingyen indíthatsz karaktereket a kezdő "newbie" szigeten, majd ha át akarod vinni a karaktert "éles" játékba, magyarul a kontinensre, akkor az első kariert 20 EUR-t minden továbbiért 10 EUR-t kell majd fizetni. Ez még egyeztetés alatt van. Szavazást indítottak róla és forumon is értekeznek.
Ami FONTOS, ha valakit leölsz anélkül hogy clanwarba lennétek, jellem büntetést kapsz. Ha akit leölsz ráadásul meg akarja adni magát, még több büntetést kapsz. HA más "kisajátított" (teritorry claim) területéről szüretelsz, lopsz, állatot ölsz, épületet károsítász stb. jellem büntetést kapsz. Hogy mire is jó ez???
Mikor meghalsz, az hogy mennyi skill pontot buksz, annak a függvénye hogy mennyire vagy gonosz jellemű.
Ha a jellemed átlépi a -50 et, onnan már fel sem javulhat, végleg -50 lesz a legmagasabb értéke. MAgyarul pár halál után csunyán bukni fogod a skilljeidet, ezzel elérve hogy előbb utóbb nem fogsz tudni nagy kárt tenni senkiben, hisz gyér skillekkel nem fogsz tudni használni minden felszerelést, és gyengébbeket is fogsz ütni.
Összképben mit is jelent ez az igazi megszállot "szivassuk a másikat" játékstílust kedvelőknek.
Csinálok egy karit ingyé, kezdő szigeten elbohóckodok, 20 EUR-ért átviszem, fejlesztem majd elkezdek tarolni, kezdő, védtelen karaktereket ölök válogatás nékül, fosztok rabolok stb.
Egy ideig csinálom, majd használhatatlan lesz a karim. Ha nem várom meg a -50 et, akkor jó sokáig eltart mire visszatornázza magát a kari, ergó nem szivathatok senkit tovább.
Ha tolom amíg lehet, akkor a végén a karakter kuka.
Kezdhetem elölről, befizetek most már csak (CSAK) 10 EUR-t , fejlesztem a karit, majd szivatom a többieket, aztán kari kuka, és kezdődik elölről.....
Kivédeni nem lehet az ilyen játékstílust, de ez a rendszer nagyban megnezehíti a dolgukat, szerintem el is veszi a kedvüket.
AMI nagyon fontos hogy a rendszer azonban nem lehetetleníti el a random eseti pvp-t. Mert amíg nem rendszeresen csinálod, ha összefutsz valakivel aki esetleg kekeckedik, egy jó kis pvp-vel el lehet rendezni. Ezen felül nem kötelező meghalni, megadhatod magad. Cuccok bukta, de skillek megmaradnak.