283
Ryse:Son of Rome
  • grebber
    PC Review 45 perc:

• Sirch
    El lett gépelve, 2 gigát ír Steamen.
    Az ott leírt ajánlott gépigény nem nagyobb, mint ami a Crysis 3-hoz kellett.
  • LoSA
    Nagyon tetszik ez a játék, nagyon sajnálom, hogy PS4re nem fog kijönni.
  • grebber
    Még mindig konzolra fejlesztenek ahol nincs 100000 millió konfig ami más és más és meg kell mozditani a játékot, még szép hogy erősebb gép kell neki.Amióta konzol a konzol ez így van!
    És csak egyre brutálabb lesz a szitu....
  • Kandurex
    Szép
  • Ozzyehh
    Direkt arra mennek, hogy vegyél új gépet, ez sajnos már nyílt titok... :/
  • a.carkey
  • a.carkey
    Gondolom pár dolog "más" lesz, NG ide v. oda. :)
  • Ozzyehh
    igen csak a röhej az egészben az, hogy a ps4-ben és az x1-ban egyaránt csak egy 2gb-os vidikarivan a ps4 ben asszem pont egy amd :DDD és 8gb ram
  • a.carkey
    Okt. 10?
  • grebber
    Mondtam én GTX 770 4GB alatt nem lesz next gen max
  • Ozzyehh
    Bika szar az egész... hagyjuk már...
  • Shep
    4 gigás videokártya? Az igen!
  • grebber
    Minimum:
    Windows Vista SP1, Windows 7 vagy Windows 8 (64bit)
    Processzor: Intel Dual-Core 2.8 GHz, AMD Dual-Core 3.2 GHz
    4 GB RAM
    Grafika: DirectX 11 grafikus kártya 1 GB video-RAM-mal
    26 GB szabad hely a merevlemezen

Ajánlott:
    Windows Vista SP1, Windows 7 vagy Windows 8 (64bit)
    Processzor: Intel Quad-Core vagy AMD Octo-Core
    8 GB RAM
    Grafika: DirectX 11 grafikus kártya 4 GB video-RAM-mal
    26 GB szabad hely a merevlemezen
  • xalyy
    Rise: Son of a Bitch
  • grebber
    Átnéztem raklap tesztet ezeket hozzák fel negatívumnak a legtöbbször:

-Rövid
    -nagyon lineáris az egész
    -kb 5 féle ellenfél "típus"
    -Harcok kő egyszerűek és kevés a variáció mindig ugyanazok a mozzanatok ismétlődnek.

++++ kiba**ott szép
  • Skyline
    Nem nagy veszteség a Sunset...:D

Hogy a jogok az ms kezében vannak vagy sem konkrétan KI nem szarja le. Bevétele van utána? Igen. Exkluzívként volt beharangozva hogy vegyék a gépet? Igen. Hazudtak? Igen. Kihagyták azt az apró szavacskát hogy IDEIGLENES exkluzív.:)

Ez a SONY-ra vagy a Microsoftra jellemző húzás? A microsoftra. Erről ennyit. Butaságok... Megint az Xbot vér, dolgozd fel ez van, a microsoftra beharangozott exkluzívok jórésze kamuexkluzív, már az első bemutatkozásukkor végigböfögtem miket nyomnak majd ki utólag pc-re, ki is nyomták hiába ment a szokásos ONLY ON XBOX ONE és egyéb nevetséges vergődésük..:)
  • Totti5
    Msnek ebből egy petákja nem lesz hisz semmi köze hozzá már. Mielőtt butaságokat terjesztesz tájékozódj. Ryse jogai sosem voltak az MS kezében, ezért lesz PCre és ezért nem MS a kiadója sem. Dead Rising 3 dettó.

Ez amúgy nem ide tartozik, szóval akár be is fejezhetjük, mert nem sok értelme van.

Sony már "kiengedte". Azért nem lesz PS4 játék a Sunset Overdive mert a a fejlesztők meg akarták tartani az IP jogati. Sony nem engedte, az MS igen.
  • Skyline
    Jahát ennyi erővel fel lehet sorolni pc oldalon az összes traktor zetor bari viziló kő fa és egyéb szimulátort meg szemetet...:D

Ugyan azt csinálja a microsoft a pénzéhsége miatt mint az előző genben. Kiengedi a címeket hogy a pc-ről is legyen egy kis zsé. Nem véletlenül nem ért egy pc mellett szart sem az utolsó 2-3 évben az X, egy kézen számolható volt az exkluzívok mennyisége.....

Egyébiránt perpillanat a SONY sem áll jobban, de ők legalább nem engednek ki mindent..:)
  • Totti5
    Azt h te mit tartasz minek jelen esetben lényegtelen. Felsoroltam mik vannak, fogadd el, máskor ne mondja olyat hogy nincs csak 1 db. Köszönöm.
  • Skyline
    KI nem hiányzik, inkább nyomom az eredeti címeket, az még jó volt valamire (eredeti KI emulátoron, nem ez az újratálalt szenny--> a név megcsúfoplása). Forza mint írtam kéne. Zoo Tycoon...neröhögtess..:D
    Sunset továbbra is 5-10 perc mókázásra jó.
    Horizon 2 a Crew mellett nem érdekel.
    Halo collection még nincs.

Magyarul EGY említhető eddig ahogy írtam, a haló pakkal már talán kettő.:)
    Ez minden csak nem raklap....

Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.08.08. 17:32:51
  • Totti5
    Killer Instict, Forza 5, Zoo Tycoon hamarosan jön a Sunset Overdrive, Horizon 2 és a Halo collection, ami nincs PCre ( Dead 3, Ryse lesz, de egyik sincs PS-re ).
  • Skyline
    Raklap cím amit only nextgenen tolhatnak, főként Bone-on? Mesélj még...:)

Az EGYETLEN ami jelenleg kint van és értékelhető, az a Forza. A többi tucat közép AAA-nak tartott cím.
  • Kandurex
    OK.
  • wedge31
    Max egy olyan konzol only cim van ami érdekelne...de persze én nem vagyok kocka ugyhogy ez nem mérvadó...
  • grebber
    "Biztosra veszem hogy voltak olyanok, akik részben a Ryse miatt vettek X One-t. De elnézést akkor a hülyeségeimért."

Ilyen ember nem létezik. Van raklap cím ami nincs és nem is lesz pcre azt majd vígan tolja xbonon miközben mi továbbra is csak epekedünk azokért a címekért.

#15-re: Hidd el nem dühíti fel őket.PC-seket dühitik csak fel hogy elszórtam 1-2 cucc jön ,de amikra igazán várunk nem :( Pl Forza ,Gears,Halok,Fight Night ...stb
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.08.07. 23:24:20
  • Rony94
    Na csak visszajöttem. nem bírtam ki. :D

Kezdjük a legelejétől:
    Általában egy alapos ember úgy vesz konzolt hogy eldönti melyek azok az exkluzív játékok melyek neki jobban bejönnek. Most vegyük példának hogy én venni akarok egy konzolt. Mondjuk hogy az Xbox játékai jobban tetszenek, így veszek magamnak egy Xbox-ot. Ez eddig okés, szépen játszogatok a játékokkal, aztán egyszer csak döntenek és kiadnak pár exkluzívot PC-re. Ez engem feldühítene egy kicsit.
    Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.08.07. 23:23:46
  • Totti5
    Mit ad el és kinek?!!! Ryse sosem volt az MS birtokában. Ennyi erővel kieséses hogy konzolra is jött a Diablo 3...
  • Rony94
    Nem az a lényeg hogy most ezek jók voltak-e vagy rosszak, az a lényeg hogy a Microsoft üzletpolitikája undorító számomra hogy csak úgy eladja az exkluzív címeket. Tudom hogy ennek örülnöm kéne mint PC-s hogy ami eddig számomra elérhetetlen volt, az most elérhető, örülök is neki, ahogy a Ryse-nak is örülni fogok. De ilyenkor figyelembe veszem azt is, hogy ez félig-meddig kicseszés az Xbox-osokkal is. Biztosra veszem hogy voltak olyanok, akik részben a Ryse miatt vettek X One-t. De elnézést akkor a hülyeségeimért. Out.
  • wedge31
    Majd "demóba" ránézek de a yt már néztem belöle és a grafon kivűl nagyon fapadosnak tünt, föleg a harcrendszer de a végigjátszásra is 4-5 órát írnak.
    Majd esetleg akcióba steamen nagyon olcsón...
  • grebber
    Milyen hülyeségeket tudsz összehordani jézusom.

"Ezeken kívül van egy csomó más Xbox exkluzív cím amik PC-re nem jelentek meg, de azok nem nagy nevek, tehát azokat nem számítom ide."

Gow 1 lol ezermilliárd éves Gow 2-3-Judgement mind a 3 szétalázza az 1-et.
    Halo 2 - pff legszarabb rész ami mindközül azóta van 3- Reach-4-Anniversary

A többi nagy nevet nem is akarom sorolni.Szarban úsznék nyitott szájjal ha jönnének pc-re.(Mondom ezt ugy hogy xbox 360-as cimek mind megvannak)
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.08.07. 23:09:08
  • Totti5
    Ace Combat 6: Fires of Liberation
    Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts
    Crackdown 1
    Crackdown 2
    Dead or Alive 4
    Dead Rising
    Fable II
    Forza Horizon
    Forza 2-3-4
    Gears of War 2
    Gears of War 3
    Gears of War: Judgment
    Halo 3: ODST
    Halo Wars
    Halo: Reach
    Halo 3
    Halo 4
    Kameo: Elements of Power
    Lost Odyssey
    Project Gotham Racing 3
    Project Gotham Racing 4
  • Rony94
    Na nézzük csak:
    -A Gears of War első része eredetileg Xbox exkluzív volt, aztán mindenki meglepődöttségére megjelent PC-re.
    -Halo 2.......szintúgy.
    -Dead Rising 3..........szintúgy.
    -Alan Wake.......szintúgy.

Ezeken kívül van egy csomó más Xbox exkluzív cím amik PC-re nem jelentek meg, de azok nem nagy nevek, tehát azokat nem számítom ide.

Érdekes módon a Sony gépénél ilyen nem nagyon van.
  • grebber
    100% hogy megveszem ,eddig minden Crysis rész is 0 day vétel volt!
    Remélem sokan tesznek így és egyre több cucc jön pc-re konzolról.
  • pikman
    Nehogy megvegyétek ritka nagy gagyi lett. Nyitó cim révén megvettem de nagyon megbántam már.
  • Totti5
    Ez egyátalán nem igaz, s mitől is lenne röhej?!
  • Rony94
    Az Xbox exkluzívok röhejek olyan szempontból hogy eddig majdnem mind megjelent PC-re. Egyedül a Forza az, ami még nem jött PC-re (egyelőre).
  • grebber
    Már be van lőve nekem milyen VGA-t kell venni.Ami ezeket viszi maxon full hd-be: Ezt,GTA5,Witcher 3, Dragon Age 3,Batman AK, AC Unity és akkor 1 évig tuti nem lesz gond semmivel a maxon való játszással.
  • Shep
    Remélem ha a C3 jól fut akkor ezzel sem lesz gond!
  • Totti5
    A játékélmény is fasza. Jó a story, karakterek, törénetvezetés, nagyon változatos és a harc rettentő élvezetes. A színészi játékok, szinkronok, zene és a graf pedig csúcs. Vannak hiányosságok, de nem ótvar, nem szar.....