Ryse:Son of Rome

← ElőzőOldal 6 / 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Mondtam én GTX 770 4GB alatt nem lesz next gen max <#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

Ozzyehh
Bika szar az egész... hagyjuk már...

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Shep
4 gigás videokártya? Az igen!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Minimum:
Windows Vista SP1, Windows 7 vagy Windows 8 (64bit)
Processzor: Intel Dual-Core 2.8 GHz, AMD Dual-Core 3.2 GHz
4 GB RAM
Grafika: DirectX 11 grafikus kártya 1 GB video-RAM-mal
26 GB szabad hely a merevlemezen

Ajánlott:
Windows Vista SP1, Windows 7 vagy Windows 8 (64bit)
Processzor: Intel Quad-Core vagy AMD Octo-Core
8 GB RAM
Grafika: DirectX 11 grafikus kártya 4 GB video-RAM-mal
26 GB szabad hely a merevlemezen

Rise: Son of a Bitch
grebber
Átnéztem raklap tesztet ezeket hozzák fel negatívumnak a legtöbbször:

-Rövid
-nagyon lineáris az egész
-kb 5 féle ellenfél "típus"
-Harcok kő egyszerűek és kevés a variáció mindig ugyanazok a mozzanatok ismétlődnek.

++++ kiba**ott szép <#banplz>

Nem nagy veszteség a Sunset...:D

Hogy a jogok az ms kezében vannak vagy sem konkrétan KI nem szarja le. Bevétele van utána? Igen. Exkluzívként volt beharangozva hogy vegyék a gépet? Igen. Hazudtak? Igen. Kihagyták azt az apró szavacskát hogy IDEIGLENES exkluzív.:)

Ez a SONY-ra vagy a Microsoftra jellemző húzás? A microsoftra. Erről ennyit. Butaságok... Megint az Xbot vér, dolgozd fel ez van, a microsoftra beharangozott exkluzívok jórésze kamuexkluzív, már az első bemutatkozásukkor végigböfögtem miket nyomnak majd ki utólag pc-re, ki is nyomták hiába ment a szokásos ONLY ON XBOX ONE és egyéb nevetséges vergődésük..:)

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Totti5
Msnek ebből egy petákja nem lesz hisz semmi köze hozzá már. Mielőtt butaságokat terjesztesz tájékozódj. Ryse jogai sosem voltak az MS kezében, ezért lesz PCre és ezért nem MS a kiadója sem. Dead Rising 3 dettó.

Ez amúgy nem ide tartozik, szóval akár be is fejezhetjük, mert nem sok értelme van.

Sony már "kiengedte". Azért nem lesz PS4 játék a Sunset Overdive mert a a fejlesztők meg akarták tartani az IP jogati. Sony nem engedte, az MS igen.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Jahát ennyi erővel fel lehet sorolni pc oldalon az összes traktor zetor bari viziló kő fa és egyéb szimulátort meg szemetet...:D

Ugyan azt csinálja a microsoft a pénzéhsége miatt mint az előző genben. Kiengedi a címeket hogy a pc-ről is legyen egy kis zsé. Nem véletlenül nem ért egy pc mellett szart sem az utolsó 2-3 évben az X, egy kézen számolható volt az exkluzívok mennyisége.....

Egyébiránt perpillanat a SONY sem áll jobban, de ők legalább nem engednek ki mindent..:)

Totti5
Azt h te mit tartasz minek jelen esetben lényegtelen. Felsoroltam mik vannak, fogadd el, máskor ne mondja olyat hogy nincs csak 1 db. Köszönöm.

KI nem hiányzik, inkább nyomom az eredeti címeket, az még jó volt valamire (eredeti KI emulátoron, nem ez az újratálalt szenny--> a név megcsúfoplása). Forza mint írtam kéne. Zoo Tycoon...neröhögtess..:D
Sunset továbbra is 5-10 perc mókázásra jó.
Horizon 2 a Crew mellett nem érdekel.
Halo collection még nincs.

Magyarul EGY említhető eddig ahogy írtam, a haló pakkal már talán kettő.:)
Ez minden csak nem raklap....

Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.08.08. 17:32:51

Totti5
Killer Instict, Forza 5, Zoo Tycoon hamarosan jön a Sunset Overdrive, Horizon 2 és a Halo collection, ami nincs PCre ( Dead 3, Ryse lesz, de egyik sincs PS-re ).

Raklap cím amit only nextgenen tolhatnak, főként Bone-on? Mesélj még...:)

Az EGYETLEN ami jelenleg kint van és értékelhető, az a Forza. A többi tucat közép AAA-nak tartott cím.

Kandurex
<#wilting> OK.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

wedge31
Max egy olyan konzol only cim van ami érdekelne...de persze én nem vagyok kocka ugyhogy ez nem mérvadó...<#vigyor3>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

grebber
"Biztosra veszem hogy voltak olyanok, akik részben a Ryse miatt vettek X One-t. De elnézést akkor a hülyeségeimért."

Ilyen ember nem létezik. Van raklap cím ami nincs és nem is lesz pcre azt majd vígan tolja xbonon miközben mi továbbra is csak epekedünk azokért a címekért.

#15-re: Hidd el nem dühíti fel őket.PC-seket dühitik csak fel hogy elszórtam 1-2 cucc jön ,de amikra igazán várunk nem :( Pl Forza ,Gears,Halok,Fight Night ...stb
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.08.07. 23:24:20

Na csak visszajöttem. nem bírtam ki. :D

Kezdjük a legelejétől:
Általában egy alapos ember úgy vesz konzolt hogy eldönti melyek azok az exkluzív játékok melyek neki jobban bejönnek. Most vegyük példának hogy én venni akarok egy konzolt. Mondjuk hogy az Xbox játékai jobban tetszenek, így veszek magamnak egy Xbox-ot. Ez eddig okés, szépen játszogatok a játékokkal, aztán egyszer csak döntenek és kiadnak pár exkluzívot PC-re. Ez engem feldühítene egy kicsit.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.08.07. 23:23:46

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Totti5
Mit ad el és kinek?!!! Ryse sosem volt az MS birtokában. Ennyi erővel kieséses hogy konzolra is jött a Diablo 3...

Nem az a lényeg hogy most ezek jók voltak-e vagy rosszak, az a lényeg hogy a Microsoft üzletpolitikája undorító számomra hogy csak úgy eladja az exkluzív címeket. Tudom hogy ennek örülnöm kéne mint PC-s hogy ami eddig számomra elérhetetlen volt, az most elérhető, örülök is neki, ahogy a Ryse-nak is örülni fogok. De ilyenkor figyelembe veszem azt is, hogy ez félig-meddig kicseszés az Xbox-osokkal is. Biztosra veszem hogy voltak olyanok, akik részben a Ryse miatt vettek X One-t. De elnézést akkor a hülyeségeimért. Out.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

wedge31
Majd "demóba" ránézek de a yt már néztem belöle és a grafon kivűl nagyon fapadosnak tünt, föleg a harcrendszer de a végigjátszásra is 4-5 órát írnak.
Majd esetleg akcióba steamen nagyon olcsón...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

grebber
Milyen hülyeségeket tudsz összehordani jézusom.

"Ezeken kívül van egy csomó más Xbox exkluzív cím amik PC-re nem jelentek meg, de azok nem nagy nevek, tehát azokat nem számítom ide."

Gow 1 lol ezermilliárd éves Gow 2-3-Judgement mind a 3 szétalázza az 1-et.
Halo 2 - pff legszarabb rész ami mindközül azóta van 3- Reach-4-Anniversary

A többi nagy nevet nem is akarom sorolni.Szarban úsznék nyitott szájjal ha jönnének pc-re.(Mondom ezt ugy hogy xbox 360-as cimek mind megvannak)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.08.07. 23:09:08

Totti5
Ace Combat 6: Fires of Liberation
Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts
Crackdown 1
Crackdown 2
Dead or Alive 4
Dead Rising
Fable II
Forza Horizon
Forza 2-3-4
Gears of War 2
Gears of War 3
Gears of War: Judgment
Halo 3: ODST
Halo Wars
Halo: Reach
Halo 3
Halo 4
Kameo: Elements of Power
Lost Odyssey
Project Gotham Racing 3
Project Gotham Racing 4

Na nézzük csak:
-A Gears of War első része eredetileg Xbox exkluzív volt, aztán mindenki meglepődöttségére megjelent PC-re.
-Halo 2.......szintúgy.
-Dead Rising 3..........szintúgy.
-Alan Wake.......szintúgy.

Ezeken kívül van egy csomó más Xbox exkluzív cím amik PC-re nem jelentek meg, de azok nem nagy nevek, tehát azokat nem számítom ide.

Érdekes módon a Sony gépénél ilyen nem nagyon van.

grebber
100% hogy megveszem ,eddig minden Crysis rész is 0 day vétel volt!
Remélem sokan tesznek így és egyre több cucc jön pc-re konzolról.

Nehogy megvegyétek ritka nagy gagyi lett. Nyitó cim révén megvettem de nagyon megbántam már.

Totti5
Ez egyátalán nem igaz, s mitől is lenne röhej?!

Az Xbox exkluzívok röhejek olyan szempontból hogy eddig majdnem mind megjelent PC-re. Egyedül a Forza az, ami még nem jött PC-re (egyelőre).

grebber
Már be van lőve nekem milyen VGA-t kell venni.Ami ezeket viszi maxon full hd-be: Ezt,GTA5,Witcher 3, Dragon Age 3,Batman AK, AC Unity és akkor 1 évig tuti nem lesz gond semmivel a maxon való játszással.

Shep
Remélem ha a C3 jól fut akkor ezzel sem lesz gond!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Totti5
A játékélmény is fasza. Jó a story, karakterek, törénetvezetés, nagyon változatos és a harc rettentő élvezetes. A színészi játékok, szinkronok, zene és a graf pedig csúcs. Vannak hiányosságok, de nem ótvar, nem szar.....

Kandurex
Elég ótvar játék, viszont a grafika fasza.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

grebber
Ryse: Son of Rome - hamarosan ez is megjelenik PC-re!

A Dead Rising 3 után az eddig szintén Xbox One-exkluzívnak hitt Ryse: Son of Rome is megjelenik PC-re, méghozzá nem is olyan sokára.
A Crytek nem igazán járt jól a Ryse: Son of Rome-mal. A kritikák nem voltak kíméletesek, az eladási számok sem szöktek a magasba, de ősszel mégis jön a PC-s változat.
Bár a játékot a Microsoft adta ki, a bejelentést a Crytek ejtette meg a Ryse: Son of Rome hivatalos Twitter csatornáján. A tavaly novemberben megjelent Xbox One megjelenési címet már a Crytek és a Deep Silver közösen adja ki – úgy látszik, nem csak a Homefront: The Revolution esetében kötöttek megállapodást. Megjelenés valamikor ősszel, nem kizárt, hogy épp novemberben, és az egyik legörömtelibb hír, hogy támogatni fogja a 4K-s felbontást.
Megkapjuk az összes eddig megjelent DLC-t és beléphetünk a Ruins multis mapra is.

Képek:

info: Gamestar

← ElőzőOldal 6 / 6