283
Ryse:Son of Rome
-
#82 Azért engedhették volna ha nézzék meg a csira gépesek max grafikán. Crysisokban is fel lehet tenni mindent koxira annak ellenére hogy szét akad még a jövőhét is. -
#81 várható volt nem?xd ezek nem optimizálnak nálam is szarul megy. -
#80 Csira gépen nem is engedi a max grafikát mondjuk felesleges is minden maxon kivéve amit nem engedi állítani a textúra lowon és akad mint a bűn átlag 8-12 fps ha van. -
#79 Az teljesen jó. -
#78 Így fut neki!
1920x1080p Minden High, élsimitás 2x
Min 19 Average 34 Max 41 -
#77 Na és hogy fut neked? -
#76 Nincs rá igény, és szépen kulturáltan lettél megkérve több topikban is, több ember által. De te csak azért is.... -
#75 Bakker nem ment az eredeti játék, ilyet :D -
#74 VGA teszt!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#73 És többször is mondva lett nem fognak mindig warez topikot nyitni elfér itt ez a pár db! -
#72 Bedobtam még nem vitték el :D -
#71 Estére már csak 20 cent lesz, gyorsan add el :) -
#70 Már többen többször kértek, hogy menj a warezos topikba az ilyen hozzászólásokkal! -
Kadarhun #69 -
#68 dikk dobott egy majd 3 eurós kártyát :D -
#67 Ryse.Son.of.Rome-CODEX 24.64GB mindenhol -
Kadarhun #66 Merre? -
#65 Unlocked :D -
#64 Hát ezek, megvárják az este 6ot :( -
#63 Én néztem már elég sok videót, tényleg nem egy ÉV Játéka, de én élvezni fogom, feltéve ha elmegy :D -
#62 Aztán egyből jöhetnek majd a benchmark eredmények ,milyen gépen hogy fut a pchez méltóan!
A game-et már úgyis leírták hogy rakás guanó!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.10.10. 00:20:06 -
#61 24,3 nálam, percek kérdése és lentvan :)
Unlockolhatnának előbb is :D -
#60 Hány giga? -
#59 Előtölthető. -
#58 Na mikor lesz már preload? :D -
TomStorm #57 5-6e.ft-ért nem találkozott valaki dobozos verzióval? -
Kadarhun #56 -
#55 Nem lesznek mikro-tranzakciók a Ryse PC verziójában -
Ra1n #54 Akkor optimalizáció gebasz van,a nextgen maxhoz egy gtx 660 elég (és akkor a ps4-et nézem,nem a One-t).. -
#53 Tévedés direkt azért raktam be egy másik videót azon semmi direkt fátyolhomály nincs.
Crytek házal evvan! -
#52 Yutubon, képeken a 900p homályosnak látszik az 1080p mellett, ez van. Nekem sem homályos TVn! Tű éles és gyönyörű a cucc.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.09.20. 19:30:55 -
TomStorm #51 Ja amúgy én is remegek,hogy legalább 20FPS-em legyen:D
Valahogy végig akarom játszani.
Addig bekészülök 3 féle Windows-al és szét tuningolok minden alkatrészt a gépben:)) -
#50 Nekem nem kell, (én örülök ha csutka lowon kapok majd 10 fps-t) csak az Xbox One-os oldalt okádéknak mutatja be holott nem ilyen a valóságban! -
#49 Minek kellene jobbá tenni? nagyobb felbontásban tudod majd játszani dupla annyi frémmel, ha van hozzá vasad. -
#48 Kamu ,csak azért hogy ne mikroszkoppal kelljen a különbséget látni ami "jobbá" teszi a pc-s verziót.
Köze nincs az Xbon One-nak ehhez a homályfoshoz
-
Csokiturmix #47 Mi a kamu? Tök ugyanaz, csak a boxos kicsit homályosabb, most, hogy ez minek az oka az már más kérdés. -
Mekkora kamu
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.09.20. 14:27:14 -
#45 Engem meggyözött ez a harcrendszer meg kameranézet, hogy ne vegyem meg. -
#44 20 percig bírtam én is így bemutatni valamit te atyaég. -
jónak tűnik, de képtelen voltam végignézni annyira idegesített a bemutatás módja. beletekertem, de így sem ment.