283
Ryse:Son of Rome
-
Darkyf #243 Tiszta röhej 20% ban beadja 80 ban nem, még 10 perc és tuti letörlöm, nem ér meg ennyi idegeskedést :) -
#242 NM, amugy azt vettem észre, a rohanáskor, a piros szinnél nagyon gyorsan kell reagálni, gyorsabban mint a sima ellenfelek piros szinénél....nekemis volt amit nem vett be, utána már nem néztem a színeket, csak azt mikor ér közel hozzám és már nyomtam is...én volt hogy egyszerre nyomtam B+Y, vagy kivégzésnél X+Y....és elfogadta.
Olyan mint a Resident 5-nél, ott is a 2 féle QTE kiosztást egyszerre nyomhatod, ő nem tesz különbséget hogy a megfelelő 2 gomb mellé még nyomsz-e mást, csak az a 2 legyen érzékelve.
Vagyis, ott volt X+A és volt amikor LT+RT.
Én mindig ezt nyomkodtam mint az állat:
X+Y+LT+RT. :) -
Darkyf #241 Megvan..... most csinálta amit kellet , mikor elkezd futni akkor space, bevillan sárgán és akkor jobb egérgomb... ezt is csináltam de eddig nem adta be...
Köszi a helpet -
#240 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az a fabábús nem vészes, elgurulsz előle, aztán akkor csapd apránként türelmesen, mikor végez a támadásával.
Ez asszem 2 ütésből áll, a végén meg amikor nekedmegy nem tudod elkerülni, azt gombnyomogatással kell megoldani. -
#239 Space-t kell nyomin ha jól emlékszem. -
Darkyf #238 PC -n lenne a gond :) próbáltam én mindent de az istennek se akarja a feje fölé dobni az ellenséget (youtube os videón ez történik)
Amúgy igen ott az égő fabábú.Eddig nekem sem volt gond , ez nem akar az istennek se sikerülni :/ -
#237 Glott? Én végigvittem, nem jegyeztem meg a neveket, de nem emlékszem hogy bárhol gond lett volna.
Színekkel jelzi a gép hogy mit kell nyomkodni.
Ha nem kontrolleren küldöd, akkor nem tudom pontosan billentyüzeten a gombokat, nálam ezek vannak:
X - kék - ütés
Y - sárga - lökés
B - piros - kitérés
A - zöld - tárgyak felvétele/használata
Ennek megfelelően keresd ki a billentyűzeten a gomboknál a megfelelőt, és az ellenfél körül lévő szin alapján használd.
Ha jól értem te ott lehetsz az égő nagy fabábúnál egy főellenséggel szemben.
Nekem Normál fokon simán végigvittem a játékot, nem volt nehéz.
Az elején betanult dolgokat kell végig alkalmaznod, amiket az a kopasz megtanít neked.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.26. 15:23:25 -
Darkyf #236 Hali!
Valaki segítsen pls... komolyan nagyon felbaxtam az agyamat ezen a játékon... Amikor GLOTT ellen harcolsz mi a pöcsömet kombinációt kellene nyomni, akkor amikor neked rohan és fellök? -
#235 Bár ez lehet csak pc-n és abból is csak a virágbolti változatot érinti, de a sok hiba közt ez a legérdekesebb! :D -
nikopeti #234 Szuper kis játék lett. Nagyon szórakoztató az arénás rész szerintem. Bár nincs kint pc-n régóta a játék de már bőven láttam 100 szint feletti játékost,hogy a fenébe? Egy darabig biztos leköt,és biztos szívesen veszem majd elő időnként a játékot. Szerintem megéri az árát. -
#233 Az egyébként vicces, hogy a C3 szebb és van jó pár olyan effekt ami a Ryseban nincsen benne, hogy ez most a bone oka, vagy csak egyszerűen elfelejtették bekapcsolni pl. a víz okozta real time tükröződést nem tudom ,de furcsa. -
#232 :D -
#231 Senki nem mondta, hogy mekkora újítás, meg világmegváltás a játék, csak annyit mondtunk ,hogy pörgős, hangulatos, élvezetes. Ennyi, minden egyebet csak te magyaráztál bele! -
#229 Mindenkinek más az izlése és mást tart jónak/szépnek/unalmasnak/szarnak stb.
De mivel ilyen az emberi faj ( hogy most ez sajnos vagy nem mindenkin döntse el maga) ,hogy nem képes elfogadni ha másnak nem ugyanaz a véleménye mint neki, és ebből vannak a viták.Amik feleslegesek mert egyik fél se fogja meggyőzni a másikat a saját véleményéről. -
#228 Azért gáz mert más értelmes játékot ezek az emberek folyton fikáznak amik ettől messze több tartalommal bírnak. Csak ennyi.
Mint írtam nem szar a játék, csak nehogy már túlmagyarázzátok a kályhacső unalmas gameplay-t csak mert szép a játék.
Nagy lófaszt ettől egyszerűbb játékot csak az ingyenjátékok.hu- láttam, nem kell meggyőzni senkit, nem kérdés ez, hanem tény.
A kérdés max az hogy akik ezt élvezetes változatos játéknak tartják más játéknál miért olvasok fikát.
Én elmondtam valamit, nem kell elfogadni, semmi baj, majd én is jelzem legközelebb ha látom hogy valaki fikázik egy játékot.
Tartsátok aminek akarjátok, csak majd ezt jegyezzétek meg más játékok véleményezésére is.
Ennyi megdumáltuk.;) -
#227 "Jo gém , nem fikázom, csak rühellem mikor, már elnézés mikor túl van misztifikálva egy egyszerű játék."
Ami túl van misztifikálva az a te "lejárató kampányod" mindenki ellen akinek tetszik a játék. Szerintem nyugodtan el tudod hagyni ezt a fórumot ,mert lesznek még páran akiknek teszik ez a játék. Unalmas lesz mindig olvasni,hogy mindenkinek odaírod,hogy márpedig ez nem jó és unalmas bla bla bla. Itt egy dolog unalmas az a te vergődésed.
SENKIT nem fogsz magad mellé állítani akinek tetszik a game szóval kár a gőzért.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.10.16. 13:57:43 -
#226 Akkor javasolnék egy értelmező kéziszótár vásárlást! -
#225 Amit most te is csinál ebből. :) -
#224 Tudod egyáltalán mit jelent a misztifikálni? Szerinted itt nincs védekezés, azt hiszem nincs is akkor miről beszélni. -
#223 Hát elég szomorú , pont ez a baj, ha ettől lesz ez a játék érdekes. :D
Midegy , ezt nem azért kifogásolom, mert rossz dolog, hanem mert megnézed 1x megnézed 2x, aztán a 3. után már nem is nézem, hanem figyelem a környezetet, hol a következő bot, hogy leüthessem és mehessek már tovább. -
#222 Ha itt elolvasom a nyálcsorgatós ondófolyadékban gazdag kommenteket, akkor azt kell mondjam, NEM!
Csak az igaz hogy neked baromság, ez viszont nem lep meg csöppet sem. :) -
#221 Jah te a Gay May Cry-ról beszélsz? Az 5. részről? Még abba is több változatosság van, legalább védekezni lehet.
Ez egy taktkai elem például.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.16. 12:39:53 -
ratgab #220 Az másfajta kivégzés ha jobbról szúrja nyakon és nem balról... Szerintem ez adja a sava-borsát a játéknak.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.10.16. 12:08:44 -
#219 Megint marhaságokat beszélsz. -
#218 DMC, az egy hulladék, már ne is haragudj. A széria megcsúfolása. -
#217 Jo gém , nem fikázom, csak rühellem mikor, már elnézés mikor túl van misztifikálva egy egyszerű játék. -
#216 Nekem mondod h&s rajongnak. Szerintem te akkor nem játszottál a kategóriában semmi más címmel.
Elég csak annyit mondani hogy DMC.
Ahogy ratgab írja csak mész és ölsz a játékok 90 százaléka ez, de nem mindegy hogyan.
Több kivégzés? Hogy nem jobbról hanem balról szúrja nyakon? Lol.
A DMC-ben több fegyver van mint itt mozdulatsor. -
#215 Nem ezt mondtam, nem figyeltél. -
ratgab #214 Egy csatában nincs túl sok változatosság, ölsz vagy megölnek.. Ennyi. -
ratgab #213 Vannak különböző kivégzéstípusok, melyek más és más hatással vannak a főhösre. Vannak melyek több xp-t adnak, mások életerőt töltenek vissza ha sikeresen aktiváljuk őket a harmadik típus fókuszt ad... VAnnak dupla kivégzések (mikor 2 ellenfél van legyengülve).
Az egész fejlődési rendszer a pont a kivégzésekre van kihegyezve. Az xp-ből amit kapunk a képességek mellett új típusú kivégzéseket lehet venni, legalábbis én ezt szűrtem le a dologból.
Számít hányszor és hogy ütöd az ellenfelet, számít hol álltok a kivégzéskor (tereptárgyakat is használ hősünk, ha közel vannak). Tehát az a 4-5 egyszerűen nettó baromság. Sokkal, sokkal több kivégzés van a játékban. Ettől függetlenül tényleg tud monoton lenni a játék, de aki Hack & Slash-t játszik az ne csodálkozzon ezen. Ez egy ilyen műfaj.
Játék közben azt hiszem esc lenyomásával jön elő a menü és ott a hero-t lehet fejleszteni. NA ott vannak az ágak kategóriákba gyűjtva (nem akarok hülyeséget mondani, mert mostanában nem volt időm vele játszani, de talán 6-8 ág is van, mindegyiknél többféle mozdulatot lehet feloldani).
PErsze nyugodtan javítsatok ki ha valamit nem jól írtam. -
#212 Persze, mert a COD a játékok elérhetetlen csillaga, a tökéletes alkotás, minden kisgyerek álma. -
#211 Csak legalább a feladatok azok, itt nincs feladat csa gombok amiket adott időn bellü üss le.
Semmi lopakodás vagy taktika.
A cod sem bonyolult mégis ehhez képest változatos. -
#210 Aha marhára változatos, mész lősz, néha járműről lősz. Ja, meg tudsz gránátot dobni. -
#209 Ugyanaz. Csak ez még monotonabb. Ott sokkal változatosabb a játék itt meg semmi.
Ki nem szarja le hány karakter skin van azz ellenfél testén ha odajön és részedről az ütlegelés ugyanaz mindegyik ellenfélnél.
Ezt megtörik annyival hogy a távoli ellenfeleket ledobhatod pl lándzsával.
Mint a RE4 csónakos rész. -
#208 Milyen ágak? Egyébként én lazán számoltam ellenségenként 4-5-öt attól függően, hogy harcoltál vele és ha felszorozzuk az ellenség típusokkal akkor bizony jó nagy számot kapunk.
Amúgy szerintem rohadt jó a játék, olyan, mintha a COD-ot átrakták volna a római korba. Azt nem mondom ,hogy nem válik unalmassá egy idő után a kaszabolás de hát ez már csak így szokott lenni az ilyen akciójátékoknál.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.15. 21:48:11 -
#207 Valamikor jövőre az amd 380x megjelenése után. -
#206 Mikor tervezed az új masinát papa? :) -
ratgab #205 -
#204 Na jó 2-3. :) -
ratgab #203 Erős sarkítás azért az a 4-5 féle, mert csak áganként van több is.