Ryse:Son of Rome
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
De baromi jól meg van csinálva. Ez nekem így kimaradt :) Eszméletlen jók voltak az átvezetők, a slow mo akció jelenetek, minden nagyon részletes volt, igazi AAA játék.
Hihetetlen milyen jók voltak a motion capture ok, az animációk mind mind nagyon folyamatos (végén az a folyosós jelenet is baromi jól meg lett koreografálva, kamera nézetekből mindig kihozták a maximumot), szép, minőségi cucc. Igazából oda vagyok meg vissza :) majd ha lesz jobb VGA m tuti végigviszem megint...
meg is vettem.
Illetve megvárom a Dark Souls 3-at, addig úgyse kell a hely a vinyón. De kétlem, hogy előveszem még egyszer...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A kérdésem, hogy a felszerelés kapacitás fejlesztése mit jelent? tudom fejleszteni, 20%-ban vagyok a játékban és nem tudom, van egyáltalán felszerelésem?
t
- ez micsoda ? tényleg nem vágom milyen off vagy mi ez
Gondolom nem ment olyan jól konzolon mint gondolták ezért kiadták pc-re is némi + bevétel miatt.
Csak kapná már meg végre azt a tetves 75% offot :)
Next PC upgrade: 2022
Nem tud valaki megoldást?
köszi
http://www.akciofigura.hu
600W-os táp basszus... mi a f. baja lehet ennek? :-(
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amúgy a csapat honlapján semmi infót nem találtam erről a fordításról! Én vagyok vak, vagy ennyire titkos?
Utoljára szerkesztette: Mayorpapa, 2015.05.03. 15:58:25
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
“When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better. ” http://steamcommunity.com/id/cortykah/
de köszi hogy válaszoltál.
Crowd támogatását egyébként legjobban látványos kivégzésekkel tudod emelni. Minél jobb kombókat mutatsz be annál több pontot fogsz kapni. Ellentámadások, kivégzések kellenek ehhez és lehetőleg ne nagyon találjon el az ellenfél sem (így emelkedik a kombó szorzója is egyébként).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
most léptem a solo aréna részen a 3. rank-ra . de eddig még egy pályát sem sikerült túlélnem! tudom biztosan béna vagyok, de lehet hogy a solo mod nehezebb mint coopban.
számít az hogy milyen a rankom? tehát ha magasabb akkor többet bírok elviselni és az én ütéseim is erősebbek ?
valaki segítene?
If you give a little love you can get a little love of your own
Újra próbálom: egy ütést se tudok bevinni. Semmit nem tudok kivédeni. Hiába nyomom a védekezést, semmi. Kattintok az egérrel, semmi. Csak záporoznak az újabb ütések. Van amikor ugyanilyen helyzetben kivédem, vissza támadok, máskor meg mozdulatlan bábuként állok.
Szerintem ugyanúgy csinálom mindig, mindig ugyanúgy próbálom, az se lehet, hogy hol elbénázom, hol meg nem. Akkor sose sikerülne.
Azt is gondoltam már, hogy az egér vezeték tört meg, és azért reagál időnként de nem. Semmi baja.
Lehet ,hogy béna vagyok, de ez így nem megy.
Kontrollerel lehet könnyebb amúgy ,de billentyűzetről támadjak, védjem ki, ugorjak félre, ennyi ellenfélel szemben?
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2014.11.04. 18:24:38
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
DarkSector , Shep köszi!
Max ha kell megcsinálom neked, inkább probáld nyomogatni.
Ne egyszer nyomd, hanem nyomogasd azt a gombot.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Olyan mint a Resident 5-nél, ott is a 2 féle QTE kiosztást egyszerre nyomhatod, ő nem tesz különbséget hogy a megfelelő 2 gomb mellé még nyomsz-e mást, csak az a 2 legyen érzékelve.
Vagyis, ott volt X+A és volt amikor LT+RT.
Én mindig ezt nyomkodtam mint az állat:
X+Y+LT+RT. :)
Köszi a helpet
Ez asszem 2 ütésből áll, a végén meg amikor nekedmegy nem tudod elkerülni, azt gombnyomogatással kell megoldani.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amúgy igen ott az égő fabábú.Eddig nekem sem volt gond , ez nem akar az istennek se sikerülni :/
Színekkel jelzi a gép hogy mit kell nyomkodni.
Ha nem kontrolleren küldöd, akkor nem tudom pontosan billentyüzeten a gombokat, nálam ezek vannak:
X - kék - ütés
Y - sárga - lökés
B - piros - kitérés
A - zöld - tárgyak felvétele/használata
Ennek megfelelően keresd ki a billentyűzeten a gomboknál a megfelelőt, és az ellenfél körül lévő szin alapján használd.
Ha jól értem te ott lehetsz az égő nagy fabábúnál egy főellenséggel szemben.
Nekem Normál fokon simán végigvittem a játékot, nem volt nehéz.
Az elején betanult dolgokat kell végig alkalmaznod, amiket az a kopasz megtanít neked.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.26. 15:23:25
Valaki segítsen pls... komolyan nagyon felbaxtam az agyamat ezen a játékon... Amikor GLOTT ellen harcolsz mi a pöcsömet kombinációt kellene nyomni, akkor amikor neked rohan és fellök?
Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb