185
-
#25 Az jó, aztat szeressük. -
#24 :D:D -
#23 Nagyon jó volt a 3. rész, rengeteg katonai dolgot lehet tanulni ebből a soriból! -
#22 egész jó volt a 2 rész -
#21 -
Borg #20 Egyelőre magasan ver bármilyen futó sorozatot, szóval akármilyen kategória is legyen, megy fav-ba. -
#19 Mondjuk nem egy fene nagy hajó, tényleg mi lesz ha összeakad egy nagyobbal DDD, na majd meglátjuk... -
Pares #18 Tetszett, remélem az egész évad ilyen lesz, és akkor nem kell szörnyülködnöm a Falling Skies-on. -
Neoncsoves #17 Falling Skies topikban ajánlották, nyárra jó kis időtöltés lesz nézni. Egyelőre izgalmas és érdekes, kiváncsi vagyok merre viszik a szálat... -
#16 Na tényleg jó volt a második rész)) -
SergioAmigo #15 Egész jó volt a második rész én biztos maradok. -
#14 Voltak benne eléggé B húzások, meg nem teljesen látom magam előtt, hogyan lesz ebből hosszabb távon is valami jóság. -
#13 nem volt rossz a pilot, de azért ennél többet vártam. last resortnál jobb volt azért, bár annál nem nehéz jobbat csinálni:D mondjuk azon kívül hogy mindkettő vizen játszódik semmi hasonlóság nincs.. -
#12 Ennyi. -
#11 Ropi,kóla és nekem jöhetnek a következő Zsék :D -
#10 Mikor a két főszereplőt megláttam, már akkor világos volt, hogy ZSkat lesz... -
#9 Neked minden Zskat amit nem fizikusok rendeznek. -
precise #8 Ez magyar csatorna adja vagy torrent only? -
#7 Mint ha a Last Resort egy gyengébb epizódját láttam volna. -
#6 Hát nem tudom, megnéztem a pilotot, de nem vágódtam hátra tőle... -
#5 Pont erre gondoltam en is. -
#4 Akkora Zskat, mint állat... -
#3 Kíváncsi lettem volna, vajon akkor is ezt a döntést hozta-e volna a kapitány, ha nem tud semmit a családjáról. -
SergioAmigo #2 Nem volt rossz várjuk a következő részt. -
...Egy tengerészeti romboló legénysége kénytelen felkészülni egy másfajta életre, miután egy titokzatos járvány a Föld lakosságának nagy részét kiirtotta.....
Ennél azért több))
A pilot nagyon pörgős lett, végig odaszegezz a fotelhoz, remélem tartják a színvonalat.
Honlap
Sorozatjunkie kritika