198
Tropico 5
  • Ironman2
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

tölthető a játék!

http://thepiratebay.se/torrent/10202516/Tropico.5-CODEX

http://www.rlslog.net/tropico-5-codex/

• Austin Bailey
    Egyébként mostanában ez a trend, hogy egy játékot nem egybne fejlesztenek ki, főleg nem a kisebb fejlesztők, hanem több részen keresztül átviszik az elkészített újításokat. Régen egy játék olyan volt, mint egy kép, hogy adott egy lezárt kompozíciót, és szinte ciki lett volna még egyszer eladni, ma meg inkább olyan, mint egy tökélesesség felé haladó projekt állomásai.
  • Austin Bailey
    Ha a 4-et látod, akkor a 3-at látod
  • Calver
    én abban reménykedek, h gépigény szintjén is ugyanott van, meg amit alapból kiadtak mint hivatalos követelmények... pfff.
  • rico86
    Nem tudom srácok de egy az egyben mintha a 4 et látnám pár ikontól eltekintve.
  • szabii98
  • Stief
    Megmondom miért, mert gondolkodni kell, azért! És abban nincsen pénz! :(
  • rico86
    A pc guru online-on van egy 70perces tropico5 video
  • Austin Bailey
    én sem tudom. Én az elmúlt napokban végig a Locomotiont toltam. Én imádom az ilyen játékokat.
  • Austin Bailey
    ez a movies nagyon jónak tűnik
  • rico86
    Nem értem miért haltak ki ezek a tycoonok és miért nincs a moviesnak sem folytatása. A játékban a studió a városban volt , onnan se volt semnilybe kapcsolat vagy küldetések stb de lehet egyszer majd folytatják én bízok benne.
  • dartonite
    Az egy kurvajo jatek volt,de sajnos megkozeliteni sem tudjak,hasonlo nem keszult.A tropico pedig szigetmanager ahogy mindig is volt,en annak is orulok hogy egyaltalan ilyen szintu tycoont csinalnak manapsag.
  • rico86
    Játszottál a the moviessal? Ott filmet kell forgatni , és megtervezni minden fázist alkalmazoitakat kell felvenni ,forgatókönyvet irni diszletett építeni leforgatni a filmet egyszóval egy filmgyártó stúdiót kell vezetni mi lenne ha hasonló módon alapíthatnánk cégeket ,ehhez a módhoz keresek programozókat grafikusokat.
  • Austin Bailey
    én egyáltalán nem értwm, hogy miről beszélsz
  • rico86
    Van egy ötletem srácok , bizos sokan ismeritek a the moviest egy hasonlót játékot vagy modot kellene csinálni amolyan tropico hoz hasonlóan tehát egy részletes stratégiára gondoltam csak itt nem egy országot kellene felépíteni hanem egy céget mit szóltok?
  • Austin Bailey
    Én ezért azért szetetem ezt a játékot, mert hosszú évek óta kb az egyetlen olyan játék, ami kitalált valami újat. Utoljára az Assassins Creed volt az, ami valami újat talált ki.
  • Deluxe22
    Multiplayerről videó!

• rico86
    Sziasztok nos én az újításokra vagyok kiváncsi,pl a dinasztia rendszer az átalakított harcrendszer és a grafika viszont az ára szerintem magas steamen kb 9000 ft.
  • Deluxe22
    Hát meglátjuk, maga a játék nem néz ki rosszul, sajnos a bétába nem kerültem be. Hamarosan megjelenik.
  • Austin Bailey
    Sziasztok, én is jövök ide várni. Nekem eddig ami kijött róla elég vegyes érzelmeket okozott, mert a 3-4-ből a jó épületeket nem hozták át (ami korábban nem volt nekik probléma), viszont amilyen új épületeket kapunk, azoknak egy jelentős része nem tetszik.
  • Calver
    ez a trailer... és a lehetőségek amiket feldob...

• Serpa
    Remélem az a DX11 minimumnál csak elírás.
  • Skypack
  • Deluxe22
    Ugyan ez nálam is, nem kaptam béta kódot, csak ezt a 10% kedvezményt. Szerintem várok hogy olcsóbb legyen, úgy is jön a Watch Dogs is, azzal el leszek.
  • rico86
    Nos én reggeltem bétára de nem kerültem be de kaptam a kalypso médiától egy kódott amivel 10% kedvezményért vehetem meg a játékot de az árát kicsit sokallom mert előrendelve 40,49euro ami 12.400 forint gondolkodom rajta megvegyem e?
  • Deluxe22
    Minden előrendelő kapott 10% kedvezményt steamen a játékra.

További képek:

• Deluxe22
    Megjelenés + még több kép
  • szabii98
  • Deluxe22
    Elég jól néz ki a játék első ránézésre :)

• SzirmosSzisza
    Néha le akarnak taszítani erőszakkal, de általában 5 felkelő futkározik össze vissza, esetleg elfoglalnak egy gyárat.
  • Stief
    Rosszul hitted! :)
  • Herold
    A Tropico-ban van harc? Azt hittem, az egy gazdasági stratégia.
  • Deluxe22
    Remélem sikerül, de nyugodtan jelentkezz te is :)
  • Stief
    Delux!
    Ha sikerült bejutnod légyszíves, meséld el a véleményed, főleg a harc rendszer érdekel, mert az volt a legrosszabb idáig, Amúgy a játékot nagyon imádtam! Köszi előre is!
  • Deluxe22
    Lehet jelentkezni zárt bétára!
    Link
  • Deluxe22
    Tropico 5
    Megjelenés: 2014 nyár

Hivatalos oldal: Tropico5

Gameplay Trailer: