Tropico 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért elõrelépés így is van, a héten elkészült pl. az alkotmány, a rendeletek, az elérhetõ eredmények. Ha a küldetésszövegeket nem számítjuk bele, akkor az épület-leírások, a töltõképernyõn lévõ érdekességek, a jónép gondolatai és néhány apróság hiányzik.
Plusz kaptam segítséget, így készül már az oktatóküldetések szöveganyaga is.
Szóval még egy kis türelmet kérek, amint lehet elérhetõvé teszem a bétát.
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
A népesség sajnos korlátozva van a játékban, már készültek modok elvileg amik ezt megszüntetik, érdemes utánakeresni ha nagyobb városokat szeretnél.
A másik valószínûleg tényleg bug, szerintem javítani fogják a késõbbiekben, bár a következõ patchnél nem láttam utalást rá.
\"A valóban cselekvök számára önmagukon kívül nincs más mérce!\" MWO: Kartal
Jelezném hogy készülget magyarítás a játékhoz, az áldott vizsgáknak köszönhetõen nem túl nagy léptekkel de halad a projekt. Elsõ körben a kezelõfelület jelentõs részének lefordítása a cél (ez már egészen elõrehaladott állapotában jár, bár még messze a vége) és utána következnek majd a küldetésszövegek.
Kb az 5-6 küldetésnél járok. Az a küldetés amikor a turisták számát kellene növelnem. Valamiért folyamatosan elbukom, mert a lázadók leigázzák a palotát. Katonaságnál alig van ember, pedig fizetésük maxon, sõt kértem is embert külföldrõl, de hamar otthagyják õk is a katonaságot. Rengeteg katonai épületem van, a rendeletek közül szinte mindent aláírtam már ami a katonasággal kapcsolatos. Az átlagos elégedettségi szint kb 70%...
Katonák híján nincs aki megvéd...
Mit kellene tennem? Valakinek valami ötlet?
Köszi!
ASUS P5Q PRO TURBO, Intel Core 2 Duo E6550 2,33 GHz, 4x1GB Kingston DDR2 800 MHz RAM, ATI RADEON HD 5670 1GB DDR3, Kingston 64 GB SSD, Gigabyte Triton ház, HP w2207 22"
"The trees move. Do you not see it?"
ez a kampány is, hogy egyik szigetrõl a másikra ugrál csak úgy
ezt azért nemhiszem h komolyan odaadták volna valamilyen "mezei" usernek, hogy hogyan boldogul vele..
aki megálmodta, hogy ilyen legyen az "tesztelte" is 😄
forrás:
" a környezõ kisebb szigeteket is elfoglalhatjuk,"
itt van 2 utalás is melyeket cikkekbõl szedtem ki . ezek alapján gondoltam hogy lehet más szigeteket is elfoglalni az alap szigeten kívül . de akkor úgy látszik sokat képzeltem bele, bár jó kis lehetõség lett volna .
Nekem elindul mind a 2 verzió, viszont a karakter alkotás után továbbmegy és amikor a 2 sziget közül kell választani akkor hibával kilép.
Valakinek ötlete?
Köszi
a fórumjukon az egyik sírós topic-ban olvastam h néhány régi kártyán is megy amik nem támogatnak dx11-et
"Tropico álmos kis szigetén.
És nem csak ott, lévén a Tropico 5-ben a környezõ kisebb szigeteket is elfoglalhatjuk, ha gyorsabban lépünk, mint a kapitalista kutyák. "
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
legalábbis egyes dx10.1-et támogató kártyákon is elmegy simán mint pl az én õsrégi radeon 4770-emen 😄