198
Tropico 5
-
Plata #156 Nem tudom mi lehet a gond,de szerintem az zavar be hogy a tört verzióból nem töröltél minden adatot.
-
Joybull #155 Visszatettem a nonsteam versiot és csodásan fut. Nem tudom mi lehet a baja, mert már az első videónál - Kalipso felirat - nyomok egy továbbot és kilép. Ha végigvárom akkor meg a menünél egy egérkatt és megint vége. Igy marad ez a felállás -
Plata #154 Nem lehet hogy nem takarítottad le rendesen a tört verziót? -
Joybull #153 Sziasztok. Megvettem a Steam-ena játékot és indításnál mindig kilép, illetve van hogy nem teljes képernyőt tölt be. Játszottam a tört verzióval annak semmi baja nem volt. Valaki találkozott haszonlóval? -
ToTu #152 Sziasztok
láttam hogy hónapokkal ezelöt 1 magyarositás elérhetővolt alpha verziósan valaki nem tudja létezik részeltesebb magyarositás már ? -
Austin Bailey #151 azi iskolázottságon múlik. Az építés menüben is kijelzi a sapka alatti csillagokkal, hogy hányan dolgoznának benne és milyen képzettségben , és ha rákkattintasz az üzemre ott is kiírja. Az átképzést nem tudom, mert nekem hiába volt egy csomó középiskolám nem képezte át az embereket. Lehet hogy csak a gyerekeket képzi át. Ez a rész sok szempontból nem olyan átlátható, mint az előzőek voltak. Például nem látod, hogy ki jár iskolába, és ki nem, meg azt sem, tudod, hogy ki mennyit keres, amiért a lakbért is nehéz állítani. -
pergus #150 Azt miért lehet, hogy betöltetlen állások vannak (főleg gyárakba, bányákba nem akarnak dolgozni a peonok..), miközben rengeteg a munkanélküli? A 200valahány turista résznél figyeltem meg... Az iskolázattságon múlik? És ha igen, át lehet képezni őket v. mi a hiba? -
#149 köszönöm :) -
Austin Bailey #148 azért abból elég sok van. Például az összes épület új. Ezen kívül teljesen átalakították az időkezelést. Nem dátum van, hanem korszakok pl gyamrati kor, függetlenedés, hidegháború stb, és a korokba különböző események hatására lehet átlépni, illetve minden korba átlpve új alkotmányt készíthetsz, ami időről időre át is írható. Ezen kívül új a törvénykezés is, illetve van kutatás, vagyis bizonyos dolgokat csak akkor érsz el, ha kikutatod. A küldetések keményebbek, többet kell bennük például harcolni a lázadókkal vagy a megszállókkal, és a svájci bankszámlát arra lehet költeni, hogy a vezér dinasztiát, ami immár több tagból áll fejleszd. Mindenféle vezetési képsességeket kapnak. Ezen kívül a különböző munkaköröket betöltő emberek is mindenféle képességeket kapnak, és ha a megfelelő képességű embert kinevezed a megfelelő üzem élére, akkor mindenféle bónuszokat kapsz. Nagyjából ezek a legfőbb újítások, de még van egy csomó apróbb, mint például hogy a lakóépületeket át lehet alakítani a modrenebb kornak megfelelően. Összességében jó lett. Nekem inkább csak az vele a problémám, hogy városépítőnek nem elég kiforrott és inkább egy menedzserjáték. -
#147 újításokat az előző részhez képest
- összeszedve -
hol találom meg? -
Austin Bailey #146 újítottak benne sokat, de nem lett annyira átütő. Azért jópofa. -
#145 kint van kexboxra is
milyen lett a T4-hez képest?
-
Snoop(y) #144 Folyamatban van még a magyarítás ?:D -
Kombinator1991 #143 Srácok valaki tudja, hogy mikor jön ki a challenge editor? Ott van a menüben, hogy missions meg van DLC ami berak oda egy mapot, de jó lenne egy sima szerkesztő mint a Tropico 4-hez volt. -
#142 nekem valamiért nem adott, de már csak 2 küldetés lett volna hátra, az utolsóban meg valami 1 millió kell a kasszába, hogy megnyerjem, szóval elviselem, hogy kihagyom :D :D
-
#141 Én is ezt mondtam :)
Tropico 5 V1.00 Trainer +5 MrAntiFun -
cseles13 #140 a V1.0 meg jó, pénzt is ad :) -
cseles13 #139 nem történik semmi :) nem ad pénzt -
#138 F1-et benyomod, kipipálja, meg megnyit egy weblapot, utána F3 és máris kaptál 100 millát, vagy 200-at, mert van hogy nálam annyit ad be :) Utána már nyugodtan lehet szép, élhető, kellemes játékot biztosító szigetet építeni... persze így rendesen elvesz a kihívás faktorból, de hát ez van. -
cseles13 #137 Nekem se adja be a pénzt. de ez a trainer aktiválás mit jelent? mi változik, mert én nem látok semmi változást -
#136 ez tényleg jó, bár a pénzt nem adja be, mondjuk pénzt nem ad (se F3, se be nem fagy az F12-vel), de a boldogság magas, így nem gyújtják rám a palotát :D
mondjuk ez lehet azért van, mert nekem 1.03-as a játék, a trainer meg csak 1.00 -
#135 Tropico 5 V1.00 Trainer +5 MrAntiFun onnét van és tökéletesen működik. Minden regisztráció nélkül :) -
#134 próbáltam tegnap, ha nem vagy ezüst vagy arany szintű tag, akkor nem látod a billentyűkombinációkat... -
#133 http://www.gamecopyworld.com/
-
#132 aha, csak most ütött vissza, amikor ugyanezzel a szigettel elkezdtem csinálni az időgépes dolgot... valaki mutasson egy jó trainert, mert ez az életbe nem fog sikerülni :D -
#131 valahogy meglett végül, kihúztam -30-40k-s büdzsével, és 60% feletti boldogsággal, pedig semmit nem csináltam :D
ez az uránkitermelős/exportos húzós volt, kitört egy kisebb lázadás a katonák közt, aztán már a palota is a célpontok között volt, de szerencsémre pont meglett a 20k leszállított urán -
Austin Bailey #130 hát akkor csökkentsd a kiadásokat -
#129 hejj, de rohadtul kezd kiakasztani a játék... :D
amikor a turistákat kell a szigetre csalogatni, akkor valahogy mindig kicsúszik a kezem közül a gyeplő, és a +30 ezres bankból hirtelen lesz -20, onnan még fel-feltudok állni az exporttal, de már -70-80 az állandó... plusz a felkelések ezzel együtt :( bár a népszerűséget próbálom 50% felett tartani, de iszonyat nehéz...
és még a 256 turista felénél sem járok, kampányolni se tudok a turizmusért a -50k-s egyenlegből :D -
Austin Bailey #128 nem. Ha a gyárakra meg a bányákra mg a farmokra rákattintasz, akkor kiírja hogy éppen mi van benne, de összesítés nincs. -
Party Hard #127 A nyersanyag termelésemet és készletemet, esetleg a szükségleteimet meg tudom valahol nézni?
Mert én nem találom
-
#126 Kezd nekem valami nagyon nem tetszeni. Az ellenség ugyanannyi tankkal jön, és mégis az én tankjaim lövődnek ki egymás után -
Austin Bailey #125 igen -
#124 Végre tudtam erősebb gépet venni, csak úgy hasít a játék Van eggy kérdésem. A kolonizációs időszak két szigtét később vissza kapom másabb korokba, persze ugyanúgy ahogy beépítettem? -
#123 Ez valóban így van sajnos, több részre is vissza kell térnem majd az tény, csiszolatlan még eléggé, de remélem javul majd folyamatosan :) -
Rimplot #122 Nem rosszból mondom, de látszik, hogy eléggé szó szerinti fordítás. Tényleg nem akarlak megsérrteni vele, mert bizonyára sokat dolgoztál vele, de mondjuk a humoros részeknél abszolút nem jön le a poén bizonyos helyeken... Amúgy tök jó! -
Ironman2 #121 -
#120 Nos, bár még mindig rengeteg dolog hiányzik, mégis egy alfa verziót felteszek a magyarításból:
http://data.hu/get/7862334/English.hpk
Egyetlen feladat a letöltött fájllal, hogy a játék főkönyvtárának Local mappájába kell másolni. Az eredetit azért ne írjátok felül szerintem, nevezzétek át, vagy másoljátok ki valahová, hátha valami nem lesz okés a "magyarral".
Ha valaki leszedi és kipróbálja, annyi visszajelzést mindenképpen szeretnék kérni hogy az ékezetek rendesen megjelennek-e a játékban, egy másik fordítótól hallottam ezzel kapcsolatban gondokat, bár ő lehet más módon csinálta.
A fordítás már kész részei sem véglegesek, elírások és elfordítások sajnos biztosan lesznek benne, az itt már megbeszélteket sem javítottam még át. Az észrevételeket szívesen fogadom itt vagy privátban. -
Ironman2 #119 Hogy áll a honosítás? -
Rimplot #118 Sziasztok!
Én is kezdtem fordítani a Tropicót, most vettem csak észre, hogy már dolgoznak vele, úgyhogy akkor hagyom. Sok sikert hozzá! -
Party Hard #117 A nyersanyag termelésemet és készletemet, esetleg a szükségleteimet meg tudom valahol nézni?
Mert én nem találom