Rimworld
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
wikibol
"When raining, uncovered batteries have a high chance of catching fire and exploding. Nearby fire, or NPC's on fire will also cause explosions. "
Swedish people are albino monkeys
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Néha átgyalogolnak emberek a területen,õket is el lehet fogni. rákattintasz egy kolonistára,megyomod az r betût(azaz "harci módba" kapcsolod) és aztán arrest parancsa az átutazóra kattintva.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
A torrenten található Alpha1 most az aktuális, azzal játszotok?
érdemes full kajatermelésre és azzal való kereskedelemre átállni,gyakran jönnek a különbözõ hajók és a farming hajókon kívül elég jól veszik a kaját.
Majd nyáron ha több idõm lesz belevetem magam ezerrel😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt ne is említsük, hogy a DF borzalmasan nehéz és riasztó a vele ismerkedõknek. Gnomoria, Prison Architect és Rimworld sokkal barátságosabb, közvetlenebb (bár hosszútávon szintén bonyolult) mint a DF. Nem tudom mennyire lehet, érdemes hasonlítgatni a DF-et bármi máshoz. 😄
Megjegyzés, szeretem a DF-et, néha játszok is vele, szóval én túlestem a kezdeti problémákon. Csak azt nem értem miért nem teszik barátságosabbá... (nem a nehézség csökkentésével, hanem az interfész javításával)
shaken, not stirred
shaken, not stirred
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem, nem az a helyes, el van baszva a wiki. 😛
Latinul hydroponia, angolul hydroponics, mi a latin eredetibõl vettük át a k nélküli alakot, az angolról fordított szövegekben meg helytelenül van k-val.
shaken, not stirred
shaken, not stirred
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
shaken, not stirred
shaken, not stirred
1) kevesebb munkát adni nekik,egy ember csak bizonyos feladatokat végezzen el.
2) folyamatosan cserélni gyenge láncszemeket slave shipekben
shaken, not stirred
Figyelem már egy ideje ezt a játékot, de egyelõre még nem érte el azt a szintet, hogy bele is kezdjek.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Nemrég esett túl a kickstarter projectjén, így egyelõre még nagyon kezdeti fázisban van. Kevés feature van benne, de azok relatíve stabilan mûködnek és jól balanszoltak, ezért a még a mostani állapotában is jól mûködik és kiváló szórakozás.
Én borzalmasan rákattantam (nem voltam eredeti backer, csak késõbb csatlakoztam az alfához), már a sokadik kolóniát hoztam létre benne, bár eddig mindegyik katasztrófával végzõdött. A hétvégén jött ki végre egy nagyobb update, jópár újítással és bõvítéssel. (ami a lenti videókon még nincs rajta)
Kedvcsinálásnak videók két stratégia / szimuláció mániás youtubestõl.
Scott Manley
Das24680
shaken, not stirred