Rimworld
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár ez csak az alapjáték még mindig úgyhogy eljött az idő beszerezni valamelyik kieget.
https://www.twitch.tv/sp1gu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Talán a Rimworld és a Factorio a két játék amiket én ismerek és így döntöttek, igazuk lett 😊
Gondolom az is benne van, hogy egy fejlesztő készíti (ha jól rémlk)
Ezeket az embereket sokkal jobban tudom támgoatni, egy AAA címet én is megveszek akcióban, ha meg nem lennének leárazva lehet meg se venném őket
Egy ilyen indie játék ezerszer nagyobb játékélményt ad
Top3 játszott játékom, rimworld, factorio, stardew valley, ez sokat elmond 😄
Olcsóbb nem lesz soha max10%, úgyh felesleges várni
Igen, ez nekem is feltűnt, hogy alig akciózzák. Lehet tudni mi ennek az oka?
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Többféle nehézség, többféle variáicó, lehet egy emberrel is játszani, nagyobb kivíással, lehet sok emberrel kezdeni
Az biztos, hogy be tudja szippantani az embert, mert mindig van vmi új amit kitaláslz, vagy átépítsz vagy csak simán sz*pat a játék =)
A játék legnagyobb erőssége, hogy bárki megtalálhatja a számára megfelelő beállítást, lehet full chillben tolni vagy hardcore surivalként
Olcsóbb nem lesz soha max10%, úgyh felesleges várni
Anno ilyen Age of Empires és hasonló sorozatokon nőttem fel és bár tudom ez azért annál sokkal összetettebb de ahogy előbb említettem is, kevés a jó stratégia manapság.
Én anno még az alfában csatlakoztam a csapathoz azóta képes vagyok órákat beletolni a játékba. Azt nem szabad elfelejteni, hogy ez eg olyan játék ahol csak bizonyos esetekben adhatsz közvetlen utasítást az embereidnek. Az építgetős része kifejezetten hangulatos és részletes. Tudtommal van benni magyarítás, ami jól jöhet, mert azért időnként kell olvasni egy kicsit.
A motorháztető alatt rengeteg részletre figyel a program, legyen az szociális érintkezés vagy öregedés. Ha szereted a nem pörgős stratégiákat, akkor tetszeni fog.
Nekem 780 óra van benne, de még mindig van olyan amit nem láttam. 😊
Már én is rendkívül régóta szemezgetek a játékkal de valaki nagyvonalakban (saját tapasztalat alapján) le tudna írni egy kis kedvcsinálót? Az a 30 ojró megéri-e érte még így pár év elteltével is? Hiányzik egy jóféle stratégiai cucc. 😊
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Megtöröm a csendet
Létezik olyan mód amivel ki lehet kapcsolni, hogy maguktól csatlakozzanak a kolóniámhoz, emebrek és állatok is?
egyik legidegesítőbb dolog számomra ez :/
Utoljára szerkesztette: Balázs 17, 2022.01.21. 12:20:16
Ha jól rémlik el tudsz dobni tőlük cuccokat akkor is miután már megalakult a karaván. A személyek inventorija elérhető ha jól rémlik.
Köszi…
I5 7500, 1060 6GB, 32 DDR4, 2 db. ssd, 2 db. hdd, 2 monitor.
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Bizonyára javítható, csak kérdés, ki fog vele foglalkozni, ha az eredeti fordítók már dobták a projectet.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.03.05. 20:01:30
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Nézzél róla pár gameplayt, egyáltalán nem kell félni, mert egy gameplay sem rontja el a játékod, mivel minden kolónia más és más.
Rengeteg mod van hozzá, amiket érdemes is használni, már ha szeretnéd.
Az új patch ilyen már modokban jelenlévő dolgokat etc adott hozzá.
A új DLC is valami ilyesmi, bár nem teljesen tudom h mennyire más mint ami már modokban megvan.
A koncepció egy picit rouge-like lenne, de szerencsére nem kötelező így játszani.
Van magyarítás a játékban!!!
Kezdésnek én azt javaslom, hogy valami olyan területet válassz ahol vagy rövid, vagy egyáltalán nincs tél. Úgy mindig tudsz zöldségeket termeszteni.
A kezdő csapatban jó ha van aki ért az építéshez, a főzéshez és a gyógyításhoz. (legalább egy láng)
Minél hamarabb kezdj el épületeket építeni. A fa az elején megteszi, de később célszerűbb valami másik anyagot keresni.
Az elején szinte bárkit érdemes megpróbálni felvenni a kolóniába. Nagyon sokat számít, h egy fővel nő a létszám.
Hirtelen ennyi. Az angolul "learning helper"-t fogalmam sincs hogy hívják a magyar verzióban, de rengeteget segít! Olvasgasd.
A tutorialt végigvittem, viszont elég hamar elengedi a játék a kezemet. Van esetleg valami frissített magyar nyelvű leírás a továbbiakról? Vagy hogyan érdemes belevágni a "nehezébe?"
Köszi előre is ha esetleg van megoldás 😊
De ha valamiért ez sem menne, akkor is lehet több kaját nyersen fogyasztani, a málna vagy más gyümölcs mindig ilyen, illetve a többi terménynek is eltérő a büntetése, risz és burgonya nagyon nem kedvelt nyersen, míg a kukoricát egész szivesen megeszik nyersen is.
Utoljára szerkesztette: Xsillione, 2019.04.20. 10:27:06
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.04.14. 00:37:28
Mondjuk azt nem mondta, h hogy hűtötte le -200ra.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.04.13. 00:54:18
Top 5-10 modot keresem, ami nem nyúl bele a játékba. Inkább a felhasználót segíti, pl a színes falak stb.
Még 1 kérdés, mit lehet csinálni, hogy jó legyen a hűtött szoba? Már dupla fallal is próbálkoztam, meg 2 légkondival -200 fokon, de amikor bedobja a hőhullámot, ami elvileg 40-50fokos fel megy a szoba is pluszba... nem nagyon értem
Majd a következő csapatnál. Aztán majd jöhetnek a modok. Azokkal ahogy néztem tegnap, további harminc-negyven műhely, munkapad építhető, építendő, a maguk logikája szerint. Meg a nehezítés. Egyelőre az eső mesélő második szintjével ismerkedem…
1. Hagyod gyüjtögetni őket, léassabban haladnaak, ám simen megtermelik a kaját, persze csak erdős/mezős terepn, sivatagban nem megy.
2. Megfelelő kaját viszel, kukorica vagy rizs sokáig eláll, más kaják is bírják egy hétig, szemben a sima kész kaja két napjával.
Fejlődés: mindenki fejlődik abban, amit épp végez, ám nagyon nem mindegy a lelkesedése (lángcsóva a képzettségeken), ha nincs, akkor harmad sebességgel fejlődik, ha van (normál méret), akkor rendes sebességgel (és ez még mindig nem túl gyors, bár egy dedikált szakács vagy crafter hamar látható fejlődésnek indul) míg ha nagyyon lelkes (nagy méretű csóva), akkor 150%-n fejlődik, azaz érdemes ezeket figyelni (fontosabb, mint a pillanatnyi érték gyakran.) Ezen túl magas szinten még felejtenek is (13 környékén kezdődik), ami meggátol efőlé fejelsztésben sok esetben, illetve csak lelkes és dedikált embereknek lesz magasabb.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram