392

Beyond - Two Souls (Quantic Dream)
  • Anonymusxx
    #392
    A legvégén a Black sun résznél nem sikerül elugrálnom a lény elől, már vagy 5 -ször próbáltam. Nem tudom hogy mit csináljak, korábban mindent sikerrel teljesítettem. Pc epic gameses eredeti játék.
    Így már a végére bele is zavarodtam, csak az irányt kellene megnyomni, nem? Mégse jó. xbox 360 kontrollerrel használom.
  • Ironman2
    #391
    Jött egy szép kis patch a PC-s változathoz!

    https://twitter.com/Quantic_Dream/status/1217016515888807936
  • Ironman2
    #390
    Nem számít,majd használok fordítót ha valamit nem értek úgyis.Ki lehet lépni a windowsba játék közben is.

    szerk:Azért a Detroit:Become Human kapott magyar nyelvet hála istennek! Már az első nap meg is fogom venni amint kijön Pc-re.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.07.31. 02:54:33
  • Ironman2
    #389
    Mindegyik fejezet nagyon jó,de ez a hajléktalan rész mindent überel!
  • grebber
    #388
    Heavy Rain sajnos nem kapott magyar feliratot és magyarítani sem lehet :(
  • Ironman2
    #387
    Húha! Köszi az infót! Heavy Rain is most települ,megvettem azt is! Jó hogy magyarul van az is feliratozva!

    A Nomad Soul meg a Fahrenheit kimaradt az életemből,pedig azt mondják azok is jó játékuk volt!
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.07.29. 21:56:00
  • Seth
    #386
    Sokminden változik egy egy döntésedtől, válaszodtól. Vannak amik csak másmilyen párbeszédekben mutatkoznak meg, de van olyan is, hogy helyszínek maradnak ki. Ezért többször végigjátszós.
    Detroit rátett még egy kalappal, ott rengeteg elágazás van ehhez képest
  • Ironman2
    #385
    Jaaa! Köszi! Nekem is fura volt,mert sorrendbe láttam a videóban.Amúgy minden fejezet végén kiirja a százalékokat hogy mások hogyan csinálták,meg van olyan hogy nem teljesitett utak minden százaléknál,most pontosan nem tudom hogy van odairva,mert nem fut a játék,majd ha lejátszok egy fejezetet akkor leirom.Az mi a fenét jelenthet? A döntésektől függ a teljesitett utak?

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mondjuk direktbe szopatom a népet,nem úgy akarom csinálni ahogy a videóban láttam,egy önző és makacs alakot fogok játszani,pl a kártyás jelenetnél mikor a másik szobában ülő nőnél kellett felismerni a kiscsajnak a kártyákat,akkor direkt nem arra mutattam rá ami a kezében volt,erre 2 próbálkozás után már azt mondta Nathan hogy akkor hagyjuk az egészet,hehe
    Na meg mindenre a vállamat rángatom.


    Ez a gonoszságom amúgy kihat későbbre is?
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.07.29. 12:47:44
  • Seth
    #384
    Ez így normális. Mondja is a csaj az elején, hogy az emlékei zavarosak. Ha 1x végigviszed, utána be lehet állítani , hogy időrendben legyen
  • Ironman2
    #383
    Tudom hogy ez a konzolosok fóruma,de nem akarok neki topikot nyitni PC témában,mivel kijött az EPic Store-ban a játék PC-re,viszont nekem felütött hogy nem időrendi sorrendbe adja a fejezeteket,hanem összevissza.Kicsit dühös is vagyok ezért.Próbáltam mindent beállítani,de akkor is más PC-n a sorrend,nem javult.
  • grebber
    #382
    Jön a Heavy Rain ,Detroit: Become Human, Beyond: Two Souls PC-re az Epic Store-on.

    (A Detroit és a Beyond pc-n is magyar feliratosak lesznek!)
  • Prof William
    #381
    Legalább a játékban össze lehet hozni a pasijával. :) Persze csak ha Aidennel nem tesszük tönkre a randit. + ha nem hagyjuk hogy X évvel azelőtt megverjenek a bárban.
  • shaddam
    #380
    Eh sose fogom megdugni. Vigasztal hogy más se :D
  • Evoluti0N
    #379
    ??? Mert? Ha az, akkor az. Ettől most rosszabb ember lett?
  • Ironman2
    #378
    http://index.hu/kultur/cinematrix/2014/02/15/ellen_page_coming_outolt_leszbi_vagyok/

    kicsit csalódtam a csajban
  • enlightened
    #377
    Az ujjlevágás még hagyján. Hogy képes vagy e bevenni a mérget, amivel 1 órád van, kb meg tudod menteni a fiad és elbucsuzni tole.
  • enlightened
    #376
    Nálam eddig csak csökkent a színvonal, bár ez biztos hogy annak is köszönhető, már nagyjából tudom mire lehet számítani és sok újdonság nincs.

    1.Fahreheit (iszonyatosan ott volt)
    2.Heavy Rain (nagyon jó történet, a hangulat veled maga 1 hétig akárhova mész) és 4 szálon fut
    3.Beyond(1 darab szereplő, 1 db szál, a gyerekkori küldetések többségében csak járkálsz a szobában). A régi gombnyomkodós rendszer teljes hiánya, nem nagyon lehetett hibázni, elszúrni dolgokat, a végkifejletet nem változtatta meg akármit csináltam.

    Szóval idáig ez a leggyengébb, nekem az hogy Ellen Page az kevés, lehet sokak imádják ezért már jó lesz a game, de idáig ez volt a legrövidebb és leggyengébb rész. 1 szereplővel ment végig.
  • Evoluti0N
    #375
    Kíváncsi vagyok, hogy mit fognak alkotni a Quantic Dream-es srácok PS4-en. Eddig 4 játékuk közül hárommal játszottam és egyikre se lehet panasz. Kár, hogy az eddigi munkasebességük alapján minimum még 3 év, mire kijön a következő játékuk. Mondjuk jó munkához idő kell. :)
  • TomStorm
    #374
    Ez a game nagyon komoly,szó szerint az.Pedig csak Demot próbáltam ki.
    Majd megveszem ha lesz rá keret de következő játékom tuti ez lesz!
  • Evoluti0N
    #373
    Nektek egyébként melyik a kedvenc fejezetetek? Nekem A Sűrítő (The Condenser), de szorosan ott van mögötte a Navahó és A Küldetés (The Mission) is.
  • Lunki88
    #372
    Na látod, mindig akadnak olyan bénák akik rámutatnak hogy így is lehet. :D
  • Hoz_Hun
    #371
    Hát nem vagyok biztos benne. Ugye ott már Aident irányítjuk annál a jelenetnél, szóval nem simán el kell tolni a kart, hanem a Aiden féle cselekvésgombot benyomni (asszem L1) és után lehúzni mindkét kart majd felengedni. Szóval lökni kell vele befelé a lyukba a genyát.
    Nem is tudtam, hogy azt a részt el lehet szúrni és kiszabadulhat a dög. Hehe. :)
  • Lunki88
    #370
    Simán, miért ne. :D
  • Evoluti0N
    #369
    Gondolod, hogy bárki is emlékszik fejből, melyik irányba kell tolni? :D
  • Lunki88
    #368
    Amúgy a navahós résznél kéne egy kis segítség, mert újra akarom nyomni azt a fejezetet:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mikor a fejezet végén vissza kell küldeni az entitást az infravilágba, ott még a megnyílt kapuban megkapaszkodik az a dög, és valamerre el kéne tolni az analógot, de olyan gyorsan történt hogy nem tudtam kivenni az irányt hogy mégis merre és elmenekült az entitás. Legközelebb nem szeretném elszúrni, így valaki leírhatná, videót nem akarok nézni róla. :D
  • Hoz_Hun
    #367
    Ja tudom. Én is újrajátszottam a fejezeteket, egy csomót akkor szedtem össze. Amúgy csak a navahós résznél gáz a többit akár videó nélkül is fellelhető.
  • Evoluti0N
    #366
    Ma újrakezdtem a játékot. Most ráfekszem a gyűjtögetésre és összeszedek mindent. Vagyis hát csalok kicsit, mert ha nagyon nem találom, akkor megnézem Youtubeon. :) Első végigjátszáskor nem akartam úgy csinálni, mert felborítja a játékélményt, ha folyamatosan megállítom a játékot, hogy megnézzem videón a bónuszok helyét.
  • Hoz_Hun
    #365
    Jó kis összefoglaló. Egyetértek.
    Amúgy a játékban NEM lehet meghalni egészen a leges leges legutolsó pár percig.
    A nincs kihatással a történetre, amit írtál igaz, bár van egy két pont ahol még is. Pl amikor tiniként ki akar szökni a bárba. Ha sikerül és történik ami történik, akkor máshogy alakul(hat) a randi a későbbiekben. Illetve vannak karakterek, akik meghalhatnak a játék folyamán és annak is van (nagyon kevés) kihatása a sztori végén.

    Amúgy a gyűjtögetős cuccok nem vészesek én simán összeszedtem mind, pedig nem vagyok nagy gyüjtögetős. Ám ez a játék megéri. :)
  • Lunki88
    #364
    A kritikáddal maximálisan egyetértek. Szinte ugyanezeket a problémákat tapasztaltam én is a játék alatt, csak nem tudtam így összeszedni őket. :) Nekem őszintén szólva csalódás a játék a Heavy Rain után.
  • Evoluti0N
    #363
    Végigjátszottam a játékot. Nekem nagyon tetszett. Egy hosszabb vélemény róla. Számomra az nem világos, hogy miért nem tud Aiden bárkit megszállni, vagy megfojtani? Persze tudom, hogy úgy túl könnyű lett volna a játék, de akkor se kaptunk rá logikus magyarázatot, hogy ez miért nem lehetséges.
  • crosscut
    #362
    Nekem is ugyanez volt a végén a költői kérdés.
    Passz, nem emlékszem de lehet csak átvitt értelemben értette.
  • krisztajo
    #361
    Lenne egy kérdésem.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Miért mondja Jodie a végén, hogy már kétszer meghalt?
    Én csak egyre emlékszem, a hajléktalanoknál.
    Itt a végén meg csak akkor hal meg ha a Túloldalt választja.
    Szóval mikor volt a másik?
  • crosscut
    #360
    Végigjátszottam én is (már régebben, nem most):

    Jó játék egyértelműen de Heavy Rain nekem jobban tetszett/tetszik.

    Miért nem lehet egybe végigjátszani? (Kronológia sorrendbe) akári akármit mond ez számomra negatívum. Lehetőségként rakják bele!
    Tudom hogy unalmasabb úgy.

    Miért nem fejlesztették tovább a "menürendszert"? lehetőségként bejelölhetné a játék, hogy előző menetben miket választottál. (Elszinezi, mellé rak egy jelet) Ez szimpla hanyagság a fejlesztők részéről. Teszem azt 1 év múlva ismét előszedem és puff megint ugyanazt nyomom mert már nem emlékszem csak miután lejátszódik ugyanaz a jelenet.
    Persze nyilván papírra is írhatnám de akkor is.
  • Kongy
    #359
    Korrektek a meglátásaid. Hazudnék, ha azt mondanám egyetértek veled, de megértem, mert egy szubjektív véleményről van szó.
  • Hoz_Hun
    #358
    Kicsit OFF

    A hétvégén végére értem a "Heavy Rain"-nek. Tényleg ütős játék remek történet. Ám, ha választanom kell egy paraszthajszállal nálam a "Beyond Two Souls" nyerőbb. Amiben a HR tagadhatatlanul jobb: döntési rendszer, döntések hatása a későbbiekre és súlya. A sztori ha talán nem is jobb, de SOKKAL jobban van tálalva. A felépítése és végigvezetése sokkal logikusabb áttekinthetőbb mint a BTS-nek. Így aztán a vége is jócskán üt (én komolyan meglepődtem a végén). Az irányítás is jobb de csak egy hangyányival. A BTS-nak az "interaktív" verekedős része nekem nem tetszett. Néha nem lehet eldönteni merre mozdul a karakter. Ellenben a HR-ben izgalmas reflexjáték. Sajnos pár helyen kicsit túl komplex is, de hát azt hiszem erre van kitalálva a nehézségi szint (bár a válaszolási idő rövidsége és a válaszok remegése, kavarás nagyon dühítő a HR-ben).
    Mindennel együtt így is a BTS jobb nekem. Ez elég egyéni dolog, a BTS alap sztorija nekem nagyon bejött. A színészi játék/szinkron is erősebb. Amiben még jobb (számomra) az a környezet. A HR az végig egyhangú, szürke városi esőben játszódik (értelemszerűen!!), de hát ez kell a nyomasztó hangulatához. Viszont a BTS néhol szemet gyönyörködtető tájai nagyon tetszettek. Ez nem hiba a HR felé, inkább csak egy kis pozitívum a BTS számára. Mint ahogy az is, hogy a BTS jóval kevésbé nyomasztó, nem telepszik úgy rá a játékosra.
    Szóval nagyon jó játék a "Heavy Rain", de a Beyond egy nagyon-nagyon kicsivel jobban bejött.
    Ja és azaz egy darab DLC a HR-hez kicsit csalódás volt a rövidségével. Nem rossz, de marha rövid.

    ON
  • AnuluWork #357
    Ezek az extrák a végén! The Dark Sorcerer nagyon durva tech demo. :)

    A CIA-s kiképző küldi sem volt rossz.
  • Ulthane
    #356
    Ez mekkora! Én nem láttam, köszi! Este ki is próbálom! :) Bírom az ilyen jó fej dolgokat!
  • Kongy
    #355
    Persze :D Néztem is nagyot, hogy beletették :D
  • Hoz_Hun
    #354
    De ha már Beyond és Heavy Rain akkor megtaláltáok az utalást (vagy easter egg) rá a Beyond Two Soulsban?

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hajléktalan fejezet, mikor Stannel koldulni megyünk, van egy pasas aki újságot olvas. Ha odamász Jodieval és átváltasz Aidenre és megnézed az újságot akkor ott a fejléc: "Origami killer: Seven victims and still no lead". :)
    Meg mondjuk az egész hajléktalanos fejezet tiszta Farenheit hangulatú.
  • Ulthane
    #353
    Akkor még szerencsés is vagy, volt olyan rész nálam, hogy mindkét kezemmel és még az ORROMMAL is nyomnom kellett, hogy át tudjam fogni a sok gombot! :)

    Elképesztő hülyén volt ez megcsinálva a HR-ben.

    Atmoszféráját tekintve viszont talán az egyik legjobb játék, amivel valaha játszottam az elmúlt 25 évben.