494
-
#170 Pont azt olvastam, hogy mocskosul spoileres, es kb csak a TWS utan van ertelme megnezni. -
#169 én sajnos megnéztem - az amúgy tényleg kurva jó - részt a CA2 előtt és tényleg nagyon spoileres volt, már megbántam, hogy megnéztem. szóval a CA2 után nézzétek! -
#168 Tyűűű ez milyen rész volt már aztarohadt! A végén berosáltam, nagyon váratlanul ért. Kikiáltom ezt a sorit egy nagyon jó sorinak! :D
Am. sztem aki látta az Amerika kapitány trailerét annak ebben nincs spoiler de ha valaki nagyon biztosra akar menni akkor nézze meg a filmet előbb sztem csak marketing miatt mondják, hogy kapcsolódik a filmhez. -
#167 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
ittenem de cukiii
-
#166 TWS-t amugy is elegge dicserik, jelenleg meg a top250ben is benne van, illene megnezni :) Kar h itthon meg 3 nap amig megjelenik... -
#165 Hú de fasza volt :O És most egy ilyen rész után kell megint elrakni talonba sorozatot? :( Ugyanis azt írják, hogy a Captain America 2-ben lesznek olyan dolgok, amik továbbgyűrűznek a 17-es részben. Na majd megmondjátok, mennyire spoiler :D -
#164 hát ez a 16os rész adta nagyon :O
kíváncsi vagyok mit is hoznak ki belőle :) -
#163 Majd beindul ez, minden sori eleje nyögvenyelős, még nem tudják merre van az arra. Aztán meg ha túl hosszú, akkor a vége is nyögvenyelős lesz, mert elfogy a fősztoriban lévő potenciál és menet közben nehéz új irányt szabni és új fővanalat építeni (ehhez nagyon profik kellenek). Ez alól kivétel pl. a The Big Bang Theory. Nade az egy epizódikus sitcom, rövid részekkel és kifogyhatatlan témával (koczkák). -
#162 Ez brutálisan jó rész volt. Nem gondoltam volna, hogy ez ilyen izgis sorozattá növi ki magát.
Mostantól itt a topikban csak Agent-nek hívhattok. xd -
ldavid #161 engem meg pont ez kötött le, és a többi 68 nyomozós részt untam már nagyon.
ha ilyen lenne végig, örömmel nézném. -
#160 looooooool -
Monoton #159 :DDDD
-
#158 Eléggé, az akció orientált részek mindig elég bénák. Siettetett, kidolgozatlan jelenetek. -
#157 Ahhoz képest,hogy Sif is szerepelt, jó unalmas rész volt szerintem -
#156 elvileg 22 részes az évad, de most megint szünet lesz április 1-ig, viszont ezt nem erősítette meg a csatorna. igazából most nem tudni, mikor lesz új rész, még promo sincs. én nem értem, hogy ezt hogy gondolják, és csodálkoznak, hogy nincs nézettség. -
#155 vége megint adta :D
btw 2rész és vége az évadnak? :( -
#154 Kevés volt a nő legalábbis akik harcolni is tudnak. -
VvD #153 Azért ebben az egészben volt egy hatalmas logikátlanság. ha amúgyis tudták, hogy a férfiak nem tudnak ellenálni a kisértésnek, akkor miért nem csak a nők mentek? Ez azért baromság volt. -
#152 :DDD
nekem jobban tetszett a kardos -
#151 én annak a csajnak varázslat nélkül se tudtam volna ellenállni... -
#150 Jó kis rész volt. Bárcsak én is S.H.I.E.L.D. agent lehetnék, én tuti ellenálltam volna a kísértésnek! -
#149 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A legtöbb helyen egy Kree-re tippelnek.. na meg hasonlított is rájuk :D
-
#148 Valószínűleg egy ilyet -
#147 Nekem épp elég annyi ami itt olvasol.:D -
#146 Pedig egy ideje már jó részek vannak :) -
ldavid #145 épp kaszálni akartam, de most már érdekel a következő is -
#144 Neeeem, az hogy lett volna ő? :S -
#143 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem saját maga. Klónozhatták. -
#142 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Chitauri? -
#141 Mi volt az, amit Coulson talált? -
#140 Én is valahogy így néztem..:D -
#139 -
#138 Szerepcsere a jányoknál' :D
-
#137 Na a Thor 2-t megnéztem pár napja és most bepótoltam az azóta leadott SHIELD részeket. Brutáldurvajó sorozat lett, aszittem Coulson sztorija max. évad végén lesz cliffhangerrel, de nem. Nagyon jó lett ez a sorozat, pörögnek a dolgok benne, izgalmas, érdekes stb.
Mostantól minden rész után újra olvashatjátok a professzionális véleményem. -
#136 egyet értek, a 6-7. rész környékétől kezdve egész élvezhető a sorozat (: -
#135 Na, amilyen ügyefogyott, gaggyer volt az elején, ahhoz képest mostanra tök élvezetes, szórakoztató sorozat lett. Talán részben a karakterek miatt...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kettejüknek is érdekes, és titokzatos eredetsztorit adtak, amit fel lehet fedezni (Coulson, Skye). Az is jó, hogy ha már románc, nem az elején egyértelmű klisének tűnő Skye-Ward dolgot lépték meg, hanem elkezdték a May-Ward dolgot. Fitz-Simmons meg abszolút jók a rájuk fókuszáló epizód óta (6. rész)
Most pedig már a sztorit is magasabb sebességbe kapcsolták :) -
#134 Azért elég komoly történetet hoznak még ki belőle a végén :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
És Ő még így sem csúnya :P
-
Monoton #133 Azért ez egy elég erős történetszál, nem kaphatunk meg mindent egyszerre :) -
#132 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt csak nem tudtuk meg,hogy hozták vissza az életbe,csak,hogy miért Varázslatos hely Tahiti :D -
#131 linkben, vigyázat, spoilerveszély!
katt