Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egyik a kínai csaj komolysága, a másik a fõnök túlzott magabiztossága, a 2 okostojás kurvára idegesítõ. 2 elfogadható karakter van a hacker csaj és a harcoló csávó. A többiek irritálóak és ezek a kütyük is már már idegesítõek, pl. amit a hacker kocsijára tettek és beindult. Hagyjuk már az ilyen szarságokat, se célja, se értelme csak tovább erõsíti bennem azt, hogy inkább egy rajzfilmet nézek nem pedig élõszereplõs sorozatot. Túlzásba viszik a "menõséget" és ettõl már ciki lesz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
- redukálják minimumra a két szuper idegesítõ középiskolás szerepét vagy inkább írják is ki õket.
- Coulson legyen komolyabb.
- kevesebb klisét!
- Ming-Na ne próbálkozzon kemény arcokat vágni, mert olyankor olyan mint aki beszart. Egyébként nagy miscast volt.
- Skye öltözzön szellõsebben.
Mondanám, hogy még 2 részt adok neki, de úgyis nézni fogom, hacsak tényleg nagyon szar nem lesz. De lehet, hogy még akkor is. :)
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
Nem tudom miért várják egyesek, hogy itt majd minden részben világmegmentés lesz, természetfelettivel, idegenekkel, toronyórával meg aranylánccal. Ez a SHIELD és nem az Avengers.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Kicsit bekövetkezett részemrõl az amit féltem....töltelék sablon sztori kevés lényegi " hú de várom a következõ részt!" érzéssel, és itt ott leginkább a 2008-ban készült Knight Rider sorozat ugrott be (óriás repülõ, csodakütyük, helyi zsenik, terroristák stb stb)....nagyon remélem idõvel kinövi a sorozat a gyerekbetegségeit és áttérnek a természetfölöttibb jellegre, mert így ez eléggé egytucatba merülés gyanú...
Mondjuk kicsit már MIB-s lett (vagy vissza a jövõbe :D), fõleg a legvége, azért annak nem örülnék, ha ennyire elhülyülnék a dolgot. Bár ez még így elmegy.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Elég magamutogató is volt, fõleg a sok technikai kütyüs CGI-os baromság, ami ráadásul nem is nézett ki jól. Ha ilyen marad, akkor nálam biztosan repül.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Egyelõre én is úgy gondolom hogy ennek az elsõ résznek egyik legnagyobb hibája hogy tul sokat tuszkoltak bele.
Az effektek között akadnak csunyácskábbak de a lassabb részekben talán jobban beosztják majd õket.
Én nem vagyok olyan nagy Marvel fan éppen, én Whedon miatt jöttem fõleg abban szerintem fogja hozni.
A Dollhouse-t még nem néztem végig, viszont az elsõ pár rész kifejezetten tetszett, és ahogy hallom késõbb lett jobb.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
REAL MADRID
Ha megpróbálják ennél komolyabban venni, akkor valószínüleg kevésbé jött volna be. Persze aki durva drámázást, vagy tucatnyi jól ismert szuperhõs akciózását várta az így járt...
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Még nem láttam ezt, de megnézem. Biztos idõ lesz megszokni és megszeretni, de ha aklimatizálódik az ember, biztos ehetõ lesz. Csak be le ne kenszelezzék addig.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Így utólag nekem nagyon Dollhouse érzésem van amúgy (az is Whedon sorozat), egy nagyon jó alapötlet, de kissé vérszegény megvalósítással. Valahogy hiányzik az a kis plusz, ami egy Dextert vagy House of Cards-ot eladott.
Ettõl még persze nézõs, csak nem karmolászva várós...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
nekem nagyon bejött, habár nem volt kiemelkedõ, kicsit talán túl átlagos is volt. de ebbõl még bármi lehet, szóval tuti nézõs.
+fav
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
REAL MADRID
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
[merlinw.org]
REAL MADRID
Sõt még Pókember utalás is volt, de mondom én még akkor is szeretném, ha tényleg szar és unalmas lenne, de szvsz nem volt az.
One more story
Természetesen ettõl még tetszhetett neked, én az epizód után azonnal kihúztam a listámról a sorozatot. Ezt nem lehet jól folytatni.
[merlinw.org]
REAL MADRID
- Strategic Homeland Intervention, Enforcement and Logistics Division.
szóval a vége nem "Logistics D"
pedig azt hittem én leszek majd az egyetlen, aki nem látja meg benne, hogy mennyire zseniális :D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM