Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D

← ElőzőOldal 10 / 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagy reményeim voltak a sorozattal kapcsolatban, de úgy tûnik nem az igazi. Ahogy olvasom amiket írtok, viccet csinàlnak a shield teljes szervezetébõl idétlen kölykökkel és szereplõkkel.

Narxis
kösz :P

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ahogy NArxis mondta gondoljuk azt ,hogy rajzfilm:P és akkor könnyebben emészthetõek:) bár a 2. részt kb 3. nekifutásra bírtam csak legyûrni:)

épp most fogalmaztam meg egy hasonló kommentet,bennem is a GAGYISÁG vetõdütt fel:P , de akkor csak likolom a tied:)

Narxis
Van valami megfoghatatlan gagyiság ebben a sorozatban, sok kisebb dologból adódik össze.

Az egyik a kínai csaj komolysága, a másik a fõnök túlzott magabiztossága, a 2 okostojás kurvára idegesítõ. 2 elfogadható karakter van a hacker csaj és a harcoló csávó. A többiek irritálóak és ezek a kütyük is már már idegesítõek, pl. amit a hacker kocsijára tettek és beindult. Hagyjuk már az ilyen szarságokat, se célja, se értelme csak tovább erõsíti bennem azt, hogy inkább egy rajzfilmet nézek nem pedig élõszereplõs sorozatot. Túlzásba viszik a "menõséget" és ettõl már ciki lesz.

Szolnokboy1
nálam nagyobb marvel fanboy aligha létezik, de ez a rész szerintem gagyi volt és unalmas, mindemellett pocsék színészi játékot és a végén (újra) diznis nyáladzást kaptunk. A cameo jópofa volt mondjuk és a CGI továbbra is értékelhetõ kategória. min kellene változtatni:
- redukálják minimumra a két szuper idegesítõ középiskolás szerepét vagy inkább írják is ki õket.
- Coulson legyen komolyabb.
- kevesebb klisét!
- Ming-Na ne próbálkozzon kemény arcokat vágni, mert olyankor olyan mint aki beszart. Egyébként nagy miscast volt.
- Skye öltözzön szellõsebben.

Mondanám, hogy még 2 részt adok neki, de úgyis nézni fogom, hacsak tényleg nagyon szar nem lesz. De lehet, hogy még akkor is. :)

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

Senki nem várta csak lehet nem kéne minden egyes sorozatnál ugyanazokat a sablonokat ellõni, hanem lehetne felvenni egyénibb stílust is...
BEAST
Szerintem meg nem volt semmi gond ezzel a résszel. A sorozat elejébe simán belefér pár csapatismerkedõs rész.

Nem tudom miért várják egyesek, hogy itt majd minden részben világmegmentés lesz, természetfelettivel, idegenekkel, toronyórával meg aranylánccal. Ez a SHIELD és nem az Avengers.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

2. Rész megnézve..
Kicsit bekövetkezett részemrõl az amit féltem....töltelék sablon sztori kevés lényegi " hú de várom a következõ részt!" érzéssel, és itt ott leginkább a 2008-ban készült Knight Rider sorozat ugrott be (óriás repülõ, csodakütyük, helyi zsenik, terroristák stb stb)....nagyon remélem idõvel kinövi a sorozat a gyerekbetegségeit és áttérnek a természetfölöttibb jellegre, mert így ez eléggé egytucatba merülés gyanú...
ForzaInter
Kezdésnek jó volt. Egyelõre nézõs.

Yo, Bitch!

Sir Quno Jedi
Nem volt egy nagy kezdés, de nem is volt rossz. Be fog indulni ez szvsz. Még mindig jobb, mint a pilotban villantós, aztán azonnal leülõs sorik. Ha ezt tartják és tudják is szépen növelni/adagolni, nem lesz ez rossz. Még csak szervezik össze a csapatot, szal. ez a kezdet kezdete. Máris elhintettek késõbb kifejthetõ szálakat (amiket nem említek, mer spoiler lenne) és szorosan kapcsolódik a Vasember 3-hoz, meg az Avengers-hez is, pont amennyire kell.

Mondjuk kicsit már MIB-s lett (vagy vissza a jövõbe :D), fõleg a legvége, azért annak nem örülnék, ha ennyire elhülyülnék a dolgot. Bár ez még így elmegy.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

dienesoft
Hát én nem dobtam tõle hátast. Nem akart berántani, vagy akár karaktereket úgy felvázolni, hogy érdekes legyen számomra. Csak úgy "volt" az elsõ rész és semmit nem váltott ki belõlem.
Elég magamutogató is volt, fõleg a sok technikai kütyüs CGI-os baromság, ami ráadásul nem is nézett ki jól. Ha ilyen marad, akkor nálam biztosan repül.

skinnyman
Megneztem en is, tetszett.

Regards,

Narxis
Azt mondom jó lett de pilot lévén persze kell még pár rész, hogy javítsanak rajta egy kicsit és mi is megszokjuk.

_Atti_
Szerintem jónak igérkezik ez.
Egyelõre én is úgy gondolom hogy ennek az elsõ résznek egyik legnagyobb hibája hogy tul sokat tuszkoltak bele.
Az effektek között akadnak csunyácskábbak de a lassabb részekben talán jobban beosztják majd õket.
Én nem vagyok olyan nagy Marvel fan éppen, én Whedon miatt jöttem fõleg abban szerintem fogja hozni.

A Dollhouse-t még nem néztem végig, viszont az elsõ pár rész kifejezetten tetszett, és ahogy hallom késõbb lett jobb.

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

<#eljen>

REAL MADRID

Cuchulainn
Engem megvett kilóra, pont ugyanazért tetszik mint amiért az Avengers a kedvenc képregényfilmem eddig: Könnyed, humoros, ötletes karakterekkel és dialógusokkal.
Ha megpróbálják ennél komolyabban venni, akkor valószínüleg kevésbé jött volna be. Persze aki durva drámázást, vagy tucatnyi jól ismert szuperhõs akciózását várta az így járt...

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

nem volt ez gyenge csak túl sokmindent zsúfoltak egy részbe! jó lesz ez!

Fabio Capello
a dollhousetól annak idején én is nagyon sokat vártam, egy ilyen stílusú sorozat tele lehetett volna potenciállal, és mégis végzetesen sikerült elbaszni, nagyon sajnáltam amikor elkaszálták...

[NST]Cifu
A Buffy óta ismerem Whedon stílusát, és a Firefly örök kedvencem lesz, amíg élek. De míg a Firefly karakterei alapból zsigerbõl élõek, zsenálisan eltaláltak és megírtak, itt sehogy sem találok hasonlóakat.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Sir Quno Jedi
De Whedon nem csinál "komoly"-komoly sorikat. Ha úgy ül le ez elé valaki úgyis csalódni fog. Az õ filmjei mind olyan kicsit "idióták", játékosak, látszólag nem komolyan vehetõek. Mégis idõvel a szívedhez nõnek. Szerintem.

Még nem láttam ezt, de megnézem. Biztos idõ lesz megszokni és megszeretni, de ha aklimatizálódik az ember, biztos ehetõ lesz. Csak be le ne kenszelezzék addig.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

[NST]Cifu
Sajnos én is többet vártam. A karakterek terén csak a már filmbõl ismert karakterek emelkedtek valamelyest ki, a többiek, legalábbis eddig, elég haloványak. A látványvilággal sem voltam igazán elégedett, gyakorlatilag a C-17 alapú "bázisgép" elsütése is inkább csak "tessék, látjátok, nekünk van ilyenünk is" utánérzés volt.

Így utólag nekem nagyon Dollhouse érzésem van amúgy (az is Whedon sorozat), egy nagyon jó alapötlet, de kissé vérszegény megvalósítással. Valahogy hiányzik az a kis plusz, ami egy Dextert vagy House of Cards-ot eladott.

Ettõl még persze nézõs, csak nem karmolászva várós...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Szolnokboy1
ja és a hacker csaj nagyon adja!!

Szolnokboy1
sziaszia!

nekem nagyon bejött, habár nem volt kiemelkedõ, kicsit talán túl átlagos is volt. de ebbõl még bármi lehet, szóval tuti nézõs.

+fav

azért nekem a
százlábúról egybõl egy módosított Octavius idegrendszerre kapcsolódó cucc ugrott be a kinézete alapján..
Említették is az Extremis vírust.

REAL MADRID

Molnibalage
Én Marvel Fan vagyok, Pókemberen, X-Men és Marvel Extrán nõttem fel surmó koromban, de a trailer is olyan Zskat volt, hogy szinte sírtam.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

kill3r21
meg kb a vasember 3 tûzes csókák dolgait vitték át kicsit másként :D
kill3r21
Engem az elsõ 10 percben megvettek az utalásokkal :D
MerlinW
No para, nekem ez édeskevés. Magatokra is hagylak itt titeket, további jó szórakozást:)

[merlinw.org]

Megnéztem én is, és szerintem is elég jó lett.

REAL MADRID

cataflam02
Nem tudom te mit néztél, de elég sok utalás volt az Avengersre.
Sõt még Pókember utalás is volt, de mondom én még akkor is szeretném, ha tényleg szar és unalmas lenne, de szvsz nem volt az.

One more story

MerlinW
Ha még lett volna báááármi köze is a Marvel világhoz. Emellett pocsék forgatókönyv, pocsék színészi játék, az operatõri munka terén voltak borzalmas dolgok, a zene... nem emlékszem rá, tehát semmi extra,

Természetesen ettõl még tetszhetett neked, én az epizód után azonnal kihúztam a listámról a sorozatot. Ezt nem lehet jól folytatni.

[merlinw.org]

cataflam02
Akkor csak én vagyok Marvel fan, hogy kurvára tetszett. :D

One more story

Fabio Capello
Hát ez így kezdetnek elég gatya vót.

Igen az, a héten volt az elsõ része.

REAL MADRID

- What does S.H.I.E.L.D. stand for, Agent Ward?
- Strategic Homeland Intervention, Enforcement and Logistics Division.

szóval a vége nem "Logistics D"
LasDen
Akkor nem vagyok egyedül vele...
pedig azt hittem én leszek majd az egyetlen, aki nem látja meg benne, hogy mennyire zseniális :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Molnibalage
Ez sorozat lesz...?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

MerlinW
Borzalmasan gyenge lett sajnos:/

[merlinw.org]

http://www.youtube.com/v/T3T-evQZiQo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

← ElőzőOldal 10 / 10