96
  • fecg21
    Még azon se lepődnék meg ha személyesen Steve Ballmer töltené fel a piratebay-re , csakhogy "terjedjen"(ingyé kipróbálja néhány megszállott) a trendi windows w8....
  • csimmasz
    Az nem számít!
    Az MS nek odaig jutott el a dolog, hogy az emberek hiányolták a Start gombot, nosza tegyünk oda egyet. :)
  • asgh
    "A Windows 8.1-be visszakerül a Start gomb, a Start menü viszont nem."

És mit fog csinálni a Start gomb?
  • gergely1991
    "A Windows 8.1-be visszakerül a Start gomb, a Start menü viszont nem."
    Valamiért nagyon nem akarják a sokak számára kedvelt funkciót visszatenni.Ez is bukás lesz úgy érzem, és mint a Titanic.....

"A Lenovo ezért külön Start menüs programot (Pokki) integrál a számítógépeire és a laptopjaira feltelepített operációs rendszerekbe."
    Egy cég aki tisztában van, a sokak által kritizált a gonddal...
  • fergusonpapa
    Szerintem nincs gond a win8al, a csempe az elég gázos ezért nem váltottam pedig jobban megéri gyorsan, optimizáltabb letisztulabb, csak a fránya csempével nagy bukás lett pedig MS legjobb oprendszere lett volna. Laptopon is elönyősebb mert kevésbé meríti az aksit stb stb.. de ez a 8.1 így máris elfogadhatobb :) Én tuti váltok
  • gergely1991
    Mert mondjuk a 2*2 néha 5 :)
  • Zoliz
    Egy kérdésem van. Valaki tud olyan statisztikát ami kimutatja hányan használják egyáltalán a "Kezdőképernyő" végtelenül lassú alkalmazást a desktop helyett? 20%?

Kérdezem.
  • sanyicks
    mi ebben az érdekes? Android évek óta tudja, vindózban is tuti hogy meg lehetett oldani eddig is.
  • poruljartal
    mikor lesz fent a 8.1 a neten? mindenkinek elérhető? októberben csak?
  • Tripax
    a táblagépek akár szélessávú hotspotként is használhatók

Számomra ez az érdekes
  • netperformer
    Miért gondolod, hogy 1+1 az három?
  • KopaszIsten
    "a Windows 8.1 már az Internet Explorer 11-es böngészővel érkezik. Előbbinél reklámok is lehetnek,
    ...
    A különböző ajánlatok várhatóan a Windows 8.1 Smart Search keresési szolgáltatásban jelennek majd meg."

Akkor, ha jól értem a Smart Search egy Okos Reklámkereső. :D

#netp.: Én is. (Új gépre már előreláthatólag Win 7-et fogok tenni. A fosos csempés 8-ra nincs szükségem.)
  • Linkout
    Na majd jön az addon update win98se-től felfelé minden windowsra :)
  • netperformer
    Még mindig XP-t használok xD Jöhetnek a kövek.
  • Mekong Delta
    Van olyan ember aki örül, ha az arcába tolnak mindenféle reklámot?
  • mutantleg
    Verem a seggem a földhöz.