96
-
fecg21 #16 Még azon se lepődnék meg ha személyesen Steve Ballmer töltené fel a piratebay-re , csakhogy "terjedjen"(ingyé kipróbálja néhány megszállott) a trendi windows w8.... -
csimmasz #15 Az nem számít!
Az MS nek odaig jutott el a dolog, hogy az emberek hiányolták a Start gombot, nosza tegyünk oda egyet. :)
-
asgh #14 "A Windows 8.1-be visszakerül a Start gomb, a Start menü viszont nem."
És mit fog csinálni a Start gomb? -
#13 "A Windows 8.1-be visszakerül a Start gomb, a Start menü viszont nem."
Valamiért nagyon nem akarják a sokak számára kedvelt funkciót visszatenni.Ez is bukás lesz úgy érzem, és mint a Titanic.....
"A Lenovo ezért külön Start menüs programot (Pokki) integrál a számítógépeire és a laptopjaira feltelepített operációs rendszerekbe."
Egy cég aki tisztában van, a sokak által kritizált a gonddal... -
#12 Szerintem nincs gond a win8al, a csempe az elég gázos ezért nem váltottam pedig jobban megéri gyorsan, optimizáltabb letisztulabb, csak a fránya csempével nagy bukás lett pedig MS legjobb oprendszere lett volna. Laptopon is elönyősebb mert kevésbé meríti az aksit stb stb.. de ez a 8.1 így máris elfogadhatobb :) Én tuti váltok -
#11 Mert mondjuk a 2*2 néha 5 :) -
Zoliz #10 Egy kérdésem van. Valaki tud olyan statisztikát ami kimutatja hányan használják egyáltalán a "Kezdőképernyő" végtelenül lassú alkalmazást a desktop helyett? 20%?
Kérdezem. -
sanyicks #9 mi ebben az érdekes? Android évek óta tudja, vindózban is tuti hogy meg lehetett oldani eddig is. -
#8 mikor lesz fent a 8.1 a neten? mindenkinek elérhető? októberben csak? -
Tripax #7 a táblagépek akár szélessávú hotspotként is használhatók
Számomra ez az érdekes -
#6 Miért gondolod, hogy 1+1 az három? -
KopaszIsten #5 "a Windows 8.1 már az Internet Explorer 11-es böngészővel érkezik. Előbbinél reklámok is lehetnek,
...
A különböző ajánlatok várhatóan a Windows 8.1 Smart Search keresési szolgáltatásban jelennek majd meg."
Akkor, ha jól értem a Smart Search egy Okos Reklámkereső. :D
#netp.: Én is. (Új gépre már előreláthatólag Win 7-et fogok tenni. A fosos csempés 8-ra nincs szükségem.) -
Linkout #4 Na majd jön az addon update win98se-től felfelé minden windowsra :) -
#3 Még mindig XP-t használok xD Jöhetnek a kövek. -
Mekong Delta #2 Van olyan ember aki örül, ha az arcába tolnak mindenféle reklámot? -
mutantleg #1 Verem a seggem a földhöz.