3370
  • DarkSector
    :)
  • wantonly
    Pontosan! De a Total War már a főoldalon is kint van. A Trading Cards Group kicsit le van maradva.
  • DarkSector
    Ilyet kaptam...ez mi tulajdonképpen?

150 eladott tárgy után adja. :)

"Under Internal Revenue Code section 6050W, the U.S. Internal Revenue Service requires us to determine whether you are a U.S. citizen or resident alien before permitting you to sell more than 200 items in the community market in a single calendar year. If you are a U.S. citizen or resident alien, the IRS also requires us to collect your Social Security number or other Taxpayer Identification Number. Please note that we are not required to report this information or information about your sales to the IRS under section 6050W of the Internal Revenue Code unless you engage in more than 200 sales in a single calendar year AND the gross sales proceeds from those sales exceeds $20,000 in a single calendar year. For more information, you can view the Community Market FAQ here.

To verify your citizenship status, and if required, to verify your taxpayer information, please respond below."
  • DarkSector
    Profil->kitűzők...
    ide bemész és csikokban megjelennek a játékok amik neked megvannak és kártyásak...és írja a kék mondatban hogy hány kártyát ad még a játék.
  • ricsa008
    ezt hol látod?
  • grebber
    Ez nagyon nagy tévedés! Amik megvannak steam-en kivéve a multi onlykat (azokat ugye nem lehet) már warezba végigtoltam.

Szóval én csak dísznek veszem ezeket mert jól mutatnak.
  • Szabi #525
    ma eladtam egy gyakorit 50centért :D
  • DarkSector
    10 kártya árát kifizetnek, mert annyit ér a háttér. :)
  • fery02
    Oké, de te meg játékokért fizetsz, amikkel életbe nem fogsz játszani. :D
    Én is adtam már el számos hátteret, úgy tűnik marketen mindenre van igény.
    Most egy kedvenc játékhoz kötődő háttérért csak nem akkora bűn elkölteni egy fél szál cigi árát. :)
  • fery02
    Igen, kedvenceimből én eddig próbáltam kimaxolni a kitűzőket, hogy fejlődjek, de most már olyan kánaán van, hogy elég csak az első kitűzőkhöz szükséges maradék kártyákat beszerezni, bőven elég. :)
  • grebber
    Úristen nem gondoltam volna,hogy vannak még ilyen debilek akik hátterekért is képesek fizetni!
  • Rapid81
    Például, most kaptam egy ilyen hátteret, amiért kraftoltam nyári kitűzőt... :P Összesen 0,3€-ba került a hiányzó 2 getaway kártya...
  • wantonly
    Kártyás lett a Total War Shogun 2.

Ezek direkt szopatnak, tegnap 2db 20GB feletti játék (Hitman, Witcher 2), erre ma a Total War, ez is van vagy 25GB.

Akkora adatforgalmam volt már így is pár nap alatt, mint máskor egy hónap alatt. -.-
  • ratgab
    Basszus elmegyek 2 napra és mire visszajövök 11 játékból szedhetem ki a kártyákat...XD
  • Rapid81
    Mivel jobban lehet vele keresni, mint a sima eladással, így nem csoda. Én is költöttem 0,2-t 2 kártyára és lett belőle 0,6...
  • grebber
    Sok a kraft matyi azért!
  • Rapid81
    Azt a kibebaszott... Hogy a picsába pöröghet ennyire a getaway kártyák eladása?! Nem tudok leütni egy kurva kártyát sem...
  • grebber
    Shogun 2 pl az nekem megvan :D

Meg lesz a pénz arra a fránya AC2-re csak legyen már akcióban!
  • genndy
    Frissített kártyáim.
    Asszem a táblázatból mindegy egyéb részlet kiderül :) Ha nem, szóljatok.
  • Rapid81
    Ma nincs új kártyás játék? WTF?!
  • Rapid81
    Kraftoltam egy Surgeon Simulatort és ezt dobta. :) Egész jó árban van, a szokásosokhoz képest.
  • Rapid81
    Fölös Reus kártyámat cserélném Football Managerre vagy Skyrimre. :)
  • genndy
    Ja, betonstabil. Valamit ügyeskedhettek.
  • Rapid81
    Nekem megy minden.
  • grebber
    Figyelem és ...... összeomlás :D
  • wesker24
    Hát vedd meg a Marketen ennyi kb 0,4 euroba kerül a kártya és meg is van a pakli !
  • grebber
    Kraftpistáknak szar ügy ha meg csak eladod tökmindegy mindegyik 0.17 körül mozog :(
  • wesker24
    Ennél rosszabb már úgyse lehet 4 egyforma Metro Last Light kártyát dobott ! :D
  • DarkSector
    Megmondtam....
  • lalakov
    Saints Row 3, Oleg Kirrlov the Brute kártyát cserélnék ezekre: The Herald of the Walking Apocalypse, Nyte Blayde, Pierce Washington, Zimos
  • w77d
    ahha... hát hülye aki ezért megveszi, de azért jó lenne ha dobódna nekem is fóliás kártya és vinnék drágán a fenébe...
  • wantonly
    Azért veszik drágábban, mert ritkább. A fóliás kártya fóliás kitűzőt ad. De amúgy ezen kívül más értelme nincs.
  • TBTPumpa
    Már csak 2 kártya hiányzik a boldogságomhoz:

Vevő vagyok a hiányzó kártyákra.
    (Cserébe van Half-Life 2, folyamatban van a Portal 2, Serious Sam 3 és Alan Wake)
  • w77d
    amúgy még mindig nem vágom a fóliás kártyák mire jók. Ok, hogy drágábban lehet őket eladni, de miért veszi meg valaki drágábban? Mi előnyöm származik belőle ha fóliás pakkot gyűjtök össze nem pedig simát? Ezt tudja valaki?
  • genndy
    Csalódást, amikor hónapok múlva is még ott lesz...
    Vagy elrontotta a sorrendet amikor begépelte a 0,03 €-t.
  • w77d
    aki egy átlagos kártyát fölrak 300 euróért az mit érezhet? XD
  • Rapid81
    10 szintenként 20-20%-kal nő a csomagok esési aránya.
  • FZoleee
    Megéri craftolni? Azon kívül, hogy nő a Steam szinted, nem látom sok értelmét. Van arról statisztika, hogy milyen gyakran ad csomagot?
  • wantonly
    Szerintem van rá esély, hogy egy idő után visszaáll, de nem sokkal lesz ez már több. Most azért a néhány centért nem biztos, hogy érdemes várni, meg ügye most van a sale, utána meg már mire költöd? Alig lesz akció.
  • w77d
    szerintetek sale után feljebb kúszhat a kártyák eladási ára? lassan már 0,05 eurókért rakják ki őket a népek, így nem éri meg eladni.