3370
A virtuális steam játékkártyák világa.
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
-
ratgab #691 De nem kell árban aláigérni, hogy elől legyen erről hablatyolok.
Ha 1 euró egy kártya és a marhája 0,4-ért bedobja az ne mond nekem hogy egy észkombájn, mert még el is hiszem a végén. Szimplán csak hülye
Senki nem ebből akar meggazdagodni, de azért még egy tehetősnek se rossz dolog néha valamit ingyen kapni csak azért mert korábban orrba szájba vette a játékokat. Törvényszerű, hogy ha több szereplő lép a piacra árverseny lesz, de az nem törvényszerű, hogy irreálisan alacsony áron adják a dolgokat. Ma is felmentem megnézni az új kártyások árait és volt 14 eladó kártya és már most 0,14-es áron. Na ezek nincsenek tisztában a piac törvényeivel. Ilyen darabszám mellett még magas árnak kéne lennie. Egyszerűen nem is értem mi fordul meg az ilyen ember fejében! Miért jó saját magával kibaszni? (még ha csak kártyázni vagy gyűjtögetni akar több euróból több kártyát tud venni... ezt sehogy nem tudod nekem megmagyarázni ez ugyanis irreális piaci magatartás).
Vicces azért, hogy nekem magyarázod a kereslet-kínálatot. XD -
#690 Remélem a kártyáimat nem fogják benyelni. Le kellett volna szedni őket, míg lehetett... -
#689 Kész, vége, összeomlott a piac teljesen. XD -
#688 Nem szabad bedőlni ezeknek, lehet látsz éppen valamit drágán, mire megvennéd letöltöd, flteszed a karikat lecsökken az ár, nem szabad csak ezért venni játékot. -
#687 naná, ez a trükk
én megtanultam. :D
mikor asszem a dino-t vettem
:D
mire megkaptam a karikat lement az ár, és buktam. :D -
#686 BL2, Bio Inf, Mars War Logs... -
#685 Trine 2-Tomb Raider-Bioshock, ezek 0.2 körül vannak -
ratgab #684 Bétában nem volt ritka a 0,5-06-os ár, sőt még volt ami 2-3 eurós áron ment és nem fóliás volt lásd Zack Zero. Kapott egy leárazást és 10-edére estek az árak. -
#683 ne aggódj, megkapod azt a 30ft-odat. :D -
ratgab #682 Éspedig? -
#681 ecsém a komplett market menüpont nem elérhető nálam :D ezeket a gyökereket komolyan mondom... -
#680 AZ eddigi Summer Sale vásárlásaim :D
Metro Last Light a kártyákból össze gyűjtött pénzből !
És End of Story :D -
#679 Jaja warez ott nem jo.
Pont otheresekét láttam pont azt mondták amit én is gondolok a játékról. -
#678 Videotesztek kozul csak Otherword teszteket nezek altalaban ha itt kint warezolok nagy szarba kerulhetek sajnos itt kint szorosabb a poraz :S -
#677 hát ja...ha tovább lehetne adni volt aki akart venni utánad...eladhattad volna.
Mondam hogy elsőnek warezb akell próbálni, meg volt tezst is róla, videóteszt. :) -
#676 Most jol jonne az a penz XD vagy a Metrot vagy a Remembert valasztanam :D -
#675 Faja, hogy még mindig nem megy az a nyamvadt piac... -
#674 Én írtam is pár topikban...:S
Mindegy, ingyé volt. -
#673 Bevallom mar banom hogy arra a szarra vertem el igazabol a jatek 100%-ban csalodas a szamomra -
#672 csak egy grid 2? csak egy grid 2? :D -
#671 Nekem csak egy Grid 2 jott ossze :( -
darkling #670 Strike Suit Infinity
Dead Island Goty
Defiance
~18 euró
-
#669 háde azok is szánalmasak azért. és mit ér ha egyszer már kinyerted őket?
-
#668 Igen ellenkezőben is, ha egymás mögött maradnak árban ugyanugy rontják, mert nem vezsik meg, csak aki elől van...ez természetes folyamat, a baj azzal van ha a kinálat marad és a kereslet csökken!
Viszont pont ez a lényeg minnél kissebb az ár annál nagyobb a kereslet...
ez bonyolult mégis egyszerű dolog.
Naná hogy meg kell várni az alacsony árat, régen 0.7 euros karikkal 4-et kraftoltál 4-et vettékl az 2.7 euro...most egy 2.7 euro-ból 20 lapot kapsz!!!!! 4x annyit!
Mit gondoltatok miért álltam meg lv 10-nél? :) -
#667 Elején még nem volt booster pack, de Valve se hülye, nem hagyta volna behalni. Így most kvázi pörög a kártya biznisz, ez volt a céljuk, nem az, hogy az emberek megszedjék magukat belőlük és "ingyen" vegyenek játékokat. De amúgy egy Bastion kártya még mindig pl 0.25 eur körül van (igaz ebből csak 5 kell egy paklihoz amiatt) -
#666 Továbbra is vannak játékok, amiknek a kártyái tartják az árukat... -
ratgab #665 Be. -
ratgab #664 Én azt veszem észre, hogy mióta élesben megy a kártyázás tele lett hülyével a piac. Lenyomják az árakat, vagy véletlen vagy szándékosan, hogy eladják a kártyákat és gyorsan szerezzenek pénzt belőle.
Ezzel két baj van: Egyrészt magukkal babrálnak ki, mert a saját hasznukat rontják, mások hasznát is rontják vele.
Annak aki kraftolni akar annak nagyon jó viszont. Valve-nak meg még inkább, mert van eladás, van vásárlás, van minden.
Minap volt egy Zack Zero foil kártyám. Egy darab sem volt belőle éppen a piacon hát nem voltam szívbajos felraktam 25 euróért (jó túlzó összeg volt belátom). Erre jön egy szobanövény és beqúrja 7 euróért. Miért nem volt neki jó 20-ért berakni? Rögtön szét kellett szarni az árat?
Továbbá úgy is el lehet adni a játékkártyákat ha ugyanannyiért rakod be akkor is automatikusan az elsőre kattint az ember és még az árat se kell lehúzni a vérbe és még profitja is lenne belőle (mert hogy ugyanolyan áron a legfrissebb van legfelül). Egyértelmű idióták húzzák le az árakat. Pedig ez sem atomfizika.
Mit is mondtak itt páran korábban? Majd elfogynak a kártyák és majd milyen drága lesz mind (eleve ott hülyeség, hogy booster pack is van a világon, elég ha megnövelik a boosterek számát máris ellepi újra a piacot a kártya). Ehhez még hozzájön, hogy ha megindulna az ár felfelé a népek elkezdenék a venni az adott játékot és szépen újra lenyomnák az árat.
Én mit is mondtam annó? Jah, hogy ellepi majd a piacot a sok kártya és szarért hugyért megy majd mind. Megint igazam lett. Immár szinte keresni se lehet rajta. Majdnem hogy érdemesebb eladni, vagy feltenni mindent egy lapra és kraftolni, hátha dob valami jót. -
#663 na behalt a market? -
#662 Sajnos beragadt a piacon és nem tudom kiszedni. Ezt lehet buktam. -
#661 Amúgy nem tudom ti, hogy vagytok vele, de azon kívül, hogy természetesen örülök, hogy ennyi játékot vettem "ingyen", de már kezd sok lenni ez a kártyázás, főleg, hogy most már szinte semmit nem érnek, a steam meg állandóan lassú, nem lehet a piacot használni, semmit nem lehet eladni, nyakunkon marad a sok háttér, smiley. Az elején még volt értelme, de amikor már 21.000 másik felhasználó rendelkezik ugyanazzal a kártyával és próbálja eladni... Már a kártyákat sincs kedvem kiszedni, pláne nem letölteni egy 25GB-os játékot, hogy kidobjon 4db kártyát 0,40€ értékben. -
#660 Akinek van TR crossroad es parachute kartya azzal cserelnek :D -
ratgab #659 Witcher 1-2 (mindkettő megvolt már, mindkettőnek ez a 3. változata nálam.... dobozosban és gog-on is megvannak még, és most már steamen is).
Spec Ops the line
Van Helsing DLC
Még van 20 euróm. -
#658 Torchlight 2 kártya nincs valakinek?
Ami hiányzik:
- Berserker
- Dark Alchemist
- Vilderan -
#657 Cubemen 2 2-Pack
Dungeon Siege I, II, III with Treasures of the Sun DLC
A.R.E.S.
Strike Suit Infinity
Really Big Sky
Go Home Dinosaurs!
Deadlight
FTL: Faster Than Light
Dungeons of Dredmor
McPixel
Witcher
plusz jopar kartya -
#656 nekem johetne!
-
#655 Nekem vett játék
Go Home Dinosaur
Cubemen 2. már megbántam hogy megvettem őket
Zack Zero, ezt nem bántam meg.
Asszem más nem, s hajtok egy szupi kis CoH 2-re!
-
#654 Szerzek 1-et. -
#653 Azt a csomót elköltöttem és félő hogy AC2-re nem jut :( -
#652 Batman: Arkham City GOTY
Borderlands 2 Season Pass
2db Chivalry: Medieval Warfare
Strike Suit Infinity