3370
  • DarkSector
    jah kurvasokba. :)

de a szándék a fontos. :)
  • DarkSector
    de azért mert a TÖBBI is annyi volt
    de a többi 80%-ba lement 0.09-0.11-re
    ezért ezek a maiak már ott indulnak.

Mindenkinek van már minden játék, mindenki bent van a kártyás szarba, nem zárt beta, ez van, én ezt tudtam előre, mikor kinyitották, máfr akkor érezhető volt a csökkenés, lesz még hogy 0.03-lesz minden mint egy TF2 láda vagy Dota 2 sziszar tárgy...hidd el, max 1-2 honap.
  • Rapid81
    Húúúúú... Sokba fog az nekem fájni. XD
  • ratgab
    Valve-nek sokkal jobban megéri, ha több lenne az ár ugyanis, abból nagyobbat szakít. Habári ki tudja, ha sok kicsiből is összejöhet neki ugyanennyi.

Nem meggazdagodás. Volt egy jól működő rendszer, amit elszartak és ez nem jó.
  • Renjike
    van de azt használom , de ha visszaáll a market megáldhatlak egyel :))
  • DarkSector
    de azért mert a TÖBBI is annyi volt
    de a többi 80%-ba lement 0.09-0.11-re
    ezért ezek a maiak már ott indulnak.

Mindenkinek van már minden játék, mindenki bent van a kártyás szarba, nem zárt beta, ez van, én ezt tudtam előre, mikor kinyitották, máfr akkor érezhető volt a csökkenés, lesz még hogy 0.03-lesz minden mint egy TF2 láda vagy Dota 2 sziszar tárgy...hidd el, max 1-2 honap.

Addig élvezd ki.
  • ratgab
    Óriási különbség van egy virtuális szar (ami ingyen van kvázi) és egy értékes nemesfém között (ez meg ugye a legtöbb embernek nem pottyan az ölébe 2 óra játék után).

Amúgy a piaci levezetésed jó és nem is fog változni ebben is egyetértek. Azt viszont továbbra sem értem, hogy a később belépők miért nem tudták követni a korábbi szereplők viselkedését? Irreálisan tolják lefelé az árat, egészen az általad mondott elértéktelenedésig. Komolyan mondom ha elkezdene az ember most vásárolni akár később ezen keresni is lehetne.
  • Rapid81
    Van ilyened? :)
  • w77d
    nagyobb lett a piac, de ennek többszöröse lett a kínálat. A kártyákat dobáló játékok és a kártya farmolásba belekezdő emberkék száma is sokkal nagyobb mértékben nőtt meg, mint amekkorára a kereslet nőtt. Túltermelés van gyerekek, a jóléti társadalom egyik legnagyobb veszélye modelleződött le a steam keretein belül :D
  • Rapid81
    Ez most a Summer Sale miatt lett ennyire elárasztva. Most, hogy olcsók a kártyás játékok és sok is van belőlük, így könyű kártyát szerezni. Majd ez lecseng, elkraftolgatják az emberek a kártyákat és be fog állni egy bizonyos szintre...
  • wedge31
    Szerintem csak mi magyarok akartunk ebböl meggazdagodni, valszeg nem erre találták ki és a valve-nek még igy is meg fogja érni.
  • ratgab
    Jó, de még mindig ott tartunk, hogy 0,1-re teszik most élesben bétában meg 0,3-0,5-ért is vígan elvitték. És tuti most is elvinnék, csak a sok gyökér ezt nem érti. Főleg annak tudatában, hogy most már a piac is sokkal, de sokkal nagyobb lett. Biztos, hogy elmegy bármi 0,3-0,5-ért is, legalábbis menne, ha nem nyomnák le az árakat.

Amúgy Rabbit kártyák 1 euróért sem azonnal mentek el. Kellett neki 24 óra. És baj volt vele? Ugyan dehogy. Továbbra sem győztél meg, hogy ez normális dolog.
  • DarkSector
    Első mondatod.

Ezt írtam mindig mikor erről volt téma, egyértelmű, karikból fejenként 3-4000 felajánlás is van néha....mindez 0.3-0.1 euro közt....gondoljátok csak meg, még ellenkezőleg az a csoda hogy nem járunk 0.03-nál, mert ugye az a minimal.
  • Renjike
    legyek nagyon kedves? :D
  • DarkSector
    Mindenki eldönti, a sok játékból 10 kari 1-1.5 euro, van akinek ez is valami, és a craftot meg szarja le, ami csak egy plecsni. :)
  • w77d
    Igazság szerint ott van elbaszva szerintem a dolog, hogy túl nagy lett a kínálat a piacon. Ez történik a világban mindennel. Ha az arany is elárasztaná a piacot, akkor az ára a béka segge alá kúszna. Nem tarthatnák az eladók egyszerűen az árat, mivel egyre kevesebb és kevesebb lenne az esély, hogy az övéket veszik meg, mivel ugyan azt árulja a piacon még millió másik kereskedő is. Elindul az árharc, ami egy ideig megoldás csak és a teljes értéktelenedéshez vezet. Ez egyszerűen így van, el kell fogadni, nem az eladó a hülye, hanem a rendszer van elbaszva, ami belefojtotta a piacot a temérdek árúba. A Valve is elkövette ezt a hibát. A kártyáknak őszintén sokkal, de sokkal ritkábbnak kéne lennie, ráadásul kevesebb játéknak kéne dobálnia és akkor lenne értéke. Az is megdobná emellett az értékét, ha az összegyűjtött pakliért járó jutalom nagyobb lenne, nem pedig egy háttér + egy hangulatjel.

Nincs mit tenni, amíg ilyen nagy a túlkínálat az ár így fog maradni.
  • DarkSector
    De azt ad!
  • DarkSector
    azért mert nem viszik el, hiába tennéd kezdetben 1 eurora max 2-3 darab elmenne és ennyi, felejtsd el, inkább leteszi 0.3-ra az első hogy azonnal kecsegtető legyen...de ne legyen olcsó sem.
  • Rapid81
    Nekem Getaway Bio Inf háttér kell. :)

Ez:

• DarkSector
    jo így igen de te 7-re irtad...:D
  • Rapid81
    Nekem az Organ Trail kidobta az összesen, meg most dobott a Killing Floor is.
  • ratgab
    1-2 euró nyugaton az gyakorlatilag semmi nekik. Nem hinném, hogy centeken szarakodnának.
  • DarkSector
    Azonosba igen, az lehet, de ez nem lényeg, arra mennek hogy minnél előbb elmenjen, a VÁSÁRLOKKAL van a gebasz, mert RÁJÖTTEK hogy csak meg kell várniuk még egymást leigérik, és akkor kezdenek el venni, én így voltam a foil-al.

Feldobtam, tök olcson nem vettk...már ciki olt annyira olcsón dobtam, és mikor a sok másik foliás árának átlaga alá értem na akkor vitték csak el!!!!

A vevők sem mind hülyék, van 1-2 idiota ha kifogod, de nem hülyék.
  • ratgab
    Hát akkor már inkább kraft. Én is elkraftoltam a Sleeping Dogs kártyákat. Egyrészt mert majdnem kimaxolt játék megérdemli, másrészt meg 0,1-ért mi a fenének eladogatni őket? 0,4 euróért? Felesleges!
  • wantonly
    A Terraria - ami ma lett kártyás(!) - lapjai 0.05€-0.09€ között mozogtak. Ennyiért aztán pláne nem éri meg eladni.
  • ratgab
    Nekem is 2-t dobott a TR most azóta meg semmi. Lehet hagyom a is a vérbe, mert valami nem kóser itt és most.
  • Renjike
    nekem van Lutece Twins hátterem mit kapok érte? :DD
  • w77d
    amúgy nem csak a piac szarhatott be, mert nekem most kártyát sem ad, bármit tolok a háttérben...
  • ratgab
    Feltételezem az utóbbi. Azt nem értem, hogy embereknek miért éri meg 9 nyamvadt centért rontani a saját 20-30 centes üzletüket. Tetszik érteni már? Érdekes módon bétában prímám működött a dolog. Viszonylag korrekt árak voltak és vitték is a kártyákat. Most élesben meg szétbarmolják az egészet. Na ezt nem értem, hogy ez miért éri meg.

0,15 alatt már azon elgondolkodom, hogy egyáltalán felrakjam-e eladásra. Mert nemigen éri meg ugyanis.
  • w77d
    kraftoltam gyűjtögettem és felraktam a felesleget.... kaptam olyan háttérből kettőt is, aminek jelenleg 2 ojrós ára van occóban és én felraktam pl 1.6-ért és 1.8-ért. Nem biztos hogy elviszik, de hát most az enyém a legolcsóbb. Meg ezeken kívül a feles kártyákat is (kb 15-18 db) kibasztam a jelenlegi legolcsóbb árfolyamra.
  • ratgab
    Nem kell. Próbáltam. A legfrissebbet rakja előlre, ha azonos az ár. Azonos árúakat amúgy szerinted, hogy sorolná be? Hát elmondom neked, hogy így, mert próbáltam.

Pillanat alatt elszarják az árat és továbbra sem értem a logikát. Oké értem, hogy 2-3 euró tényleg vicc egy ilyen virtuális szarért, de mondjuk 0,5-öt azért szerintem érnek, de nem ezt még tovább kell rontani, mert neki azonnal kell a nyamvadt 9 centje. Szánalom komolyan mondom.
  • DarkSector
    Magyarázd le pls hogy hogy sikerült ez a trükk.

Mármint hacsak nem te vagy a legolcsóbb mert akkor oks, de ha van nálad olcsóbb nem lehetsz elől, hiszen ár sorrendbe tesz,.
    Legkedvezőbb ár, irja is, ha legkedvezőbb, akkor nem lehetsz elől ha vannak nálad kisebbek.
  • DarkSector
    Most vagy te nem érted mit mondok vagy én nem értem mit nem értesz. :)
  • w77d
    úgy kb 7 ojró értékű cuccom áll most a marketen ráadásul lista elején... na meg nem tudok tovább kraftolni így.
  • ratgab
    BL2 vicc, Bio szintén, Mars-ot nem tudom megnézni, de 0,3 fölött nem hinném hogy lenne. Aznap néztem már ilyen lófasz ára volt.
  • DarkSector
    Jó hagyd már ne forgasd még a kést még jobban. :)
    Tudja hogy nem lett annyira fasza, bár sok hibán akár egy peccsel i javíthatnak még!
  • ratgab
    Már megbocsáss, de az lófasz. 1 héttel ezelőtt is a kártyások 75%-át 0,3 körül tudtad eladni simán. Volt, amit 0,7-ért is. Sőt még tovább megyek Night of the Rabbit kártyáimat 1 euró fölött adtam el. Azóta ami kijön már aznap 0,1 körüli árral szarják le a szobanövények, akiknek fingjuk sincs az egészhez.

Amúgy Tomb Raider és Bio is 0,14 körül mennek max, ami vicc. Ilyen áron már tényleg inkább a kraft, vagy a tojjunk bele az egészbe hozzáállás a nyerő.
  • DarkSector
    de, hogy elől légy, alá kell igérni, 0.01 euro-val legalább, aki feléért heccből bedobja az más, de azt századmásodpercek alatt kivonják a forgalombol nem is lezs ott ha ráfrissitesz azonnal...

De van 100 user, minden ki csak megy előre, 0.01 euroval az 1 euro-s indulás után az utcsó 0.01-ért adná, és ez 100 ember, s ha 1 euro-ból indulna, de nem 1-ről indul.
  • ratgab
    Kérdeztél volna ezt mondtuk volna neked. Nem lett jó sajnos. Messze az első rész árnyéka mögött kullog.
  • DarkSector
    nem hiszem
    az adatok megvannak még
    azok nem vezsnek el
    vagy adnak kárpótlásnak 10 darab booster-t mindenkinek. :D