Steam Trading Cards

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Ez jó volt, vagy egy plakát, hogy "HL3 Comming 2014 on Nextgen Steam Console". 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

genndy
Nem.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

RatBaG
a foil badgebõl is több szintût lehet craftolni?

Per Aspera Ad Inferi.

Zomil
Én amugy Super Meat Boy-os kártyákat gyüjtök szivesen adok értük bármi mást.
Akit érdekel itt a profilom.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Jé tényleg, ma már máshogy néz ki, mint tegnap 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Serpa
Mik azok a fóliás játékkártyák?

Van egy kis esélye annak, hogy amikor játékkártyát kapsz egy játékkal játszva, annak speciális fóliás kerete lesz. Egy fóliás kártyaszettet összegyûjtve abból fóliás kitûzõt készíthetsz. A fóliás kártyák és kitûzõk ritkaságukon kívül más elõnnyel nem rendelkeznek.

genndy
Ritka. Foilos kitûzõt ad.
Olvass csak utána, kevesebbet fogsz kérdezni, ott a link a bannerban.

Szabi
csak azért drágább mert ritkább, semmi extrát nem ad, csak kiírja hogy ritkább kártyákat gyûjtöttél össze 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

RoboKutya78
nem akarok utána olvasni ti úgyis gyorsabban megválaszoljátok😊
a folios mitõl ennyire drága mit ad?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

wantonly
Amúgy idegesítõ egy alak. 😊
Szabi
kár hogy az AW fóliás ilyen olcsó, de azért az egy euró se rossz, grat! 😄

SzirmosSzisza
hehe, de megörültem, hogy nincs olyan szereplõ Alan Wakeben, hogy Barry Foil 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Szabi
jaja, néztem már én is hogy ez tegnap is ilyen volt-e.. de ezekszerint nem 😄

SzirmosSzisza
Szerintem igen, bár ahogy nézem több fajta van (számozva), de fery02 majd megmondja pontosan, neki van sok 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RoboKutya78
ezek ugyan azon kártyák?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

genndy
Tudom! Ha eleget összegyûjtesz, egymás mellé kell tenni, kinyomtatni, és kijön belõlük egy kivághatós, összehajtogathatós Gabe figura! <#banplz>
Ehhez persze jó sokat kell összegyûjteni... <#idiota>

SzirmosSzisza

fery02
Annyit kraftoltam.

Össze tudnám számolni mennyi pénzt költöttem már rá eddig, de jobb azt nem tudnom.
Szerintem sem egészséges ez már, de level 30-on meg fogok állni jó idõre, mert utána már tényleg nagyon nyöglõdõs a további fejlõdés.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

SzirmosSzisza
Kinyitottam 2-t, nem adott foilt 😞

Amúgy keresek TF2 kártyákat, tudok adni Magickat, azt a repülõset, Psychonautsot. (illetve majd Alan Waket is)

Zomil
17-et craftoltál már? 😮
Mennyi pénzt nyomták te bele 😄

Én eddig 2misztikus kártyát szedtem össze, de csak cserélgetéssel, mert a nagyon alacsony áru kártyákat nem adtam el, igy maradt néhány darab. 😊

RoboKutya78
Hali
Isaac kártyát cserélnék Gratuitous Space Battles kártyákra
ezek vannak
I The Magician
II The High Priestess
III The Empress
VI The Lovers
VIII Justice
Gratuitous Space Battles ezek kellenek
Federation
Empire
Alliance
Tribe
Parasites
vagy akár háttérkép is jöhet isaac kártyáért cserébe.

IMYke2.0.0.0
Én is meglepõdtem azon a 17-en...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

SzirmosSzisza
Annyit kraftolsz vagy mire kapod õket?

fery02
Remélem lesz majd értelmük ezeknek a misztikus kártyáknak, már 17 db összegyûlt...

wantonly
Valódi pénzt kapsz, viszont kiutalni számlára nem lehet csak levásárolni.
Ez az euróért eladás mit takar? Kapsz érte valós pénzt? Kapsz érte ilyen "kupont" amivel vásárolhatsz steamen, vagy csak ilyen "játékbeli" pénz?

SzirmosSzisza
Tegnap játszottam egy csomót és ma egybõl befigyelt egy Magicka booster pack. Mondjuk én eddig azt hittem, hogy ugyanannyit ad, mint alapból :/

Nekem esett egy. 3,5 euróért adtam el. Azóta eladtak belõle 10 euróért is, úgyhogy eléggé elkapkodtam. DE végülis ingyen volt.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

fery02
Hm, smiley-ek közül Binding of Isaac "kula" smiley-ja elég értékes, 2,5 euróért vannak market-en. 😄

Végülis elég kifejezõ, nyomatékos smiley chat felületen az biztos, kelendõ. 😊

wantonly
Grat!

Jól láttam, hogy ezekben egy foil sem volt? 20-ból 0 az nem túl biztató.
Szabi
grid 2 booster elkelt 2,5euróért, eddig magasan én adtam el a legdrágában! 😄

kártyacsomagnyitogatós videók:

wantonly
Igen, de ritkán sajnos.

FAQ: "Miután minden megkapható kártyát megkaptál, jogosulttá válsz egy bónuszcsomagra, ami olyan 3 kártyából álló csomag, mely normál és fóliás kártyákat is tartalmazhat."

Nekem az egész kártya mizéria indulása óta összesen 1db foil esett az is ilyen 1-2 euró értékben.
DarkSector
Na ez a kérdés hogy booster-bõl eshet-e...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

De nem a boosterbõl!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Egyszer se kraftoltam és ez a második boosterem. Egyszer meg esett egy fóliás lap is.

Nekem egy Don't Starve Booster esett reggelre! Ha kibontom se bukok rajta, még foil is lehet benne.

SzirmosSzisza
Ejj, én már 3-at krafoltam, de booster még nem esett, fene egyen meg titeket 😄

lalakov
2 Booster pack= 0 Foil. Lehet nem kéne kibontanom, hanem egyben eladnom, de hátha. 😊
fery02
Tegnap megszereztem a legmagasabb szintû kitûzõt Bindings of Isaac-ból, erre mit kapok ma reggel?

...Binding of Isaac booster packot. <#idiota>
De legalább foil se volt benne. 😊

DarkSector
Volt már közületek vagy haverotokbnak aki Booster-ban talált már fóliás karit????

DarkSector
Sokan kapnak ettõl még az áruk nem fog alább menni 3 normál lap alá, mert akkor mindenki packokat venne és bontogatna.

DarkSector
Hát ha más kéri oké de nekem a több néha jobb. 😄

Nagyon úgy tûnik. Tegnap tuti, hogy rengetegen kaptak, mert teli van a piac Booster pakkokkal. Ilyen véletlenek nincsenek.
IMYke2.0.0.0
Lehet, hogy a (közelgõ) Summer Sale az ok most, nem tudni 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Mivel ma meg tegnap nagyon sokan kaptak, kezdem azt hinni, hogy mégse olyan véletlenszerû ez... Inkább mintha idõnként szétszórnának egy adagot.

IMYke2.0.0.0
Ugye, hogy a kevesebb néha több 😊

Ma én is kaptam "Magicka booster Pack"-ot.
S igen, tudom, hogy véletlenszerû a dolog.

wantonly
Minden játéknál csak durván a felét dobja a játék. A maradékot meg kell vásárolnod a piacon, ha kitûzõt szeretnél szerezni vagy tradelned kell
valakivel. Például, ha eladod a War of the Roses kártyáidat, abból meg tudod venni a hiányzó L4D2 kártyákat. Ha nem akarsz a kártyákkal szórakozni, akkor egyszerûen add el amit dob a játék.
DarkSector
HX. 😊

genndy
Tök jó a banner! <#eljen>

lalakov
Serious Sam 3 Bio-Mechanoid kártyát cserélnék bármilyen SS3-as kártyára kivétel a Gnaar.