The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha a tuningboltban vagytok és beteszitek belsőnézetre a kamerát, akkor ott is működnek a tükrök (úgy ahogy)

Rev Hard

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Szabi
jó lenne ha legalább néhány kommentet visszaolvasnál :D

"Nulla tenaci invia est via"

koltony
Jó lenne ha végre működne a tükör, belső nézetben hiányzik... <#conf> Bezzeg hátsó nézetben működik a tükör -.- logika...
Szabi
Szia,
sajnos ez sokunknál előjön, bár néhányunknál még ennél ideidegesítőbb hibák is.. :D
Megoldást még nem találtunk, ilyenkor azzal kell játszadozni, hogy átadod a crew meghívást másnak és ő is próbálkozik, vagy kiléptek mind a crew-ból és akit nem lehet behívni, megpróbál ő titeket behívni. :-/

Nemtudom estére mennyire leszek józan de egy izmos 50-es circuit krúzt nyom6nánk

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Ez nekem is előfordul,többszöri próbálgatás és újraindítás után jó szokott lenni. Viszont pvp az nem megy és a challenge is offline valamiért. Remélem hamarosan működni fog rendesen.

Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb

Sziasztok! Először is boldog új évet! Másodszor :D Ma vettem meg a játékot nightangel90 néven barátokat keresek!
Sziasztok! Olyan problémám van a játékkal, hogy amikor barátokkal csapatba szeretnék játszani, és meghív, akkor olyat ad ki nekem a játék, hogy "You could not join the Crew"... Ezen felül nem is látom az aktív játékosokat, pedig online vagyok, a játék eredeti, és semmi beállításba nem piszkáltam bele. Az interneten láttam olyan fórumokat, ahol másoknál is előjött ugyanez, de sajnos nem tudok angolul, így nem sokra megyek vele. Ha esetleg volt már ez a téma a fórumon korábban, akkor elnézést, nem láttam. Ha valaki esetleg tud segíteni, azt nagyon köszönöm! :)
gduck
Szuper! Remélem motorháztető nézetben is lesz tükör :)

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Rev Hard
Jól elbaszták a grafikus motort ha külön ki kell emelni hogy a tükör beiktatásához jó CPU kell. És ez csak egy sima tükör.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Ahhoz lusta voltam! <#banplz>
Azt hittem valaki talált valami rejtett lehetőséget az aktiválásához. <#zavart1>
Utoljára szerkesztette: VJP, 2014.12.31. 10:37:27

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

[HUN]FaTaL
Miért működne? Ha elolvasod az első két sort, akkor láthatod, hogy majd a januári patch fogja engedélyezni.
Utoljára szerkesztette: FaTaL, 2014.12.31. 10:21:48

http://goo.gl/gd6Zi5

Nem működik, kipróbáltam.
Ha belepiszkálsz visszaáll alapra, ha írásvédett akkor is az alapot használja. Ha programkódból kilövik a védelmek működhet, de így nem működik

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

Ubi fórumról, nem tudom mennyi a valóságalapja:

"The ticket has advised that the update patch in January will allow the PC version of the The Crew to enable mirrors in cockpit view and virtual mirrors in other views. How well this works depends on your PC, you will need a good CPU to maintain framerate.

You will need to add the following line in the PCSCALABILITY config file in the MY COMPUTER>THE CREW folder:

VEHICLE_MIRROR = 1

Other options are:
0 is disabled
1 is low
2 is medium
3 is high
4 is ultra"
Nem tudom, hogy a játéknak köszönhető-e, vagy driver, hardware, stb az oka, de van pár pálya/küldetés, ahol mindig ugyanott megakad a játék.
Pl. Detroit/Windmill Rally-ben a második bal kanyarban (ezen a pályán több helyen is). De van speed skill küldetés is, ahol szintén sok az akadozás és mindig ugyanott.
Nálatok is ez a helyzet?
(egyébként gördülékenyen megy a játék max fps-el, de ezek a beröccenések nem tudom, hogy minek köszetők?)
Köszi

Rev Hard
Itt van pár kiragadott részlet a tegnapelőtti cruise -ból, maxon pörgettük ezt srácok, tetszett. <#eljen> Jók ezek a mini cruise -ok is de egy 8/8 -as 400+ hoz semmi sem hasonlítható, vagy ha kitolnák a limitet legalább 12 -ig az lenne a komoly.

http://www.youtube.com/embed/W1q0kcJH6J8

HBD

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

[HUN]FaTaL
Nem vagyunk egyformák, arcade játéknak nekem bejön kormánnyal is :-)

TDU1-be jó arcade fizika volt, az autó viszonylag úgy viselkedett mindenre ahogy kellett (kivéve hc), csak kezelhető volt könnyedén... Itt minden autó driftelni akar állandóan, még az FWD is, ami nem zavar mert ezt várom tőle és tetszik is de kormánnyal ez nagyon bután néz ki, és hiába próbálnék bármit is állítani ha alapból az egész felépítése olyan hogy hányok tőle :)

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

[HUN]FaTaL
Akkor valamit nagyon nem jól állítottál be, mert HC-ban sztem több köze van az autókhoz mint a tdu-nak volt.

gduck
Jogos, hiszen az oprendszer miatt 4GB elérhető a progi számára. Erre nem gondoltam.

Arcade játékot is tudok játszani kormánnyal mint pl TDU1 és GT6, mert érzem hogy autót vezetek bármennyire is eltér a valóságtól, de itt úgy érzem mintha helikoptert vagy hajót irányítanék a kormánnyal ami nagyon nem jön be nekem.

Ahogy érzed, de ilyen pedál érzékenységgel akár gombokat is nyomogadhatnál, ugyanott vagy.
LeWyTy
Köszi!
Ez a komment nekem valahogy kimaradt.
Nekem alapból Online módban volt a cucc.
A javítás remélem segít... volt hiba bőven.
A windows újratelepítése idézte elő a problémát <#circling>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

koltony
Amm észrevettem még valamit, ha játékban vagyok és le akarok menni tálcára, akkor konkrétan beakad a játék, ez csak nálam fordul elő?
Hát én inkább úgy vagyok vele hogy inkább kiszenvedtem 2 nap alatt a nekem tetsző (és lehetőségekhez képest megfelelő) beállítást, megosztottam ide tapasztalataim, nyomom a gázpedált a G27-emen minthogy az amúgy szintén imádott Xbox controlleremen szorongassam a ravaszt percekig egy hosszú úton. Nem mondom hogy mindenki akinek kormánya van így kéne tennie, de aki nem csak a precíz szimulátoros fizika kedvéért tartja a kormányát és el tud vonatkoztatni az árkád mód ráerőltetett dolgoktól, a nehézségek ellenére elérhető egész jó beállítás, és az Ubi fórumon + itt nagyon sok pozitív tapasztalatot szerezhet :)

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

[HUN]FaTaL
Mert kellhet hozzá mondjuk 3 giga ram (amennyit egy app nem kaphat 32 biten, csak kettőt), és esetleg 2 gigás vga mellett a rendszer 2 gigát fog használni.

fu az a műsor.... pont akkor néztem bele mikor a crew-t próbálták, nagyon magas színvonalú... nem véletlenül van este 10kor xD
Utoljára szerkesztette: Domaaaa, 2014.12.30. 21:09:18
Ezeket megcsináltad már, amiket korábban írtam?:
"Szevasz!
Nem tudom, hogy segít-e, azt sem, hogy a többiek mit írtak erről a hibáról, de nálam is ez volt sokáig.
Az Uplay-t elindítva a settings-ben állítsd be, hogy alapból online módban futtassa a játékot.
Nálam a The Crew.exe-vel, ha elindítottam a játékot, akkor bejött az Uplay felület és offline indította el a játékot, ami alapból nem működik. Elindtota, majd a nálad lévő hibaüzenet jelent meg. Előtte mindig rá kellett kattintanim, az online módra és a játék gombra.
Ha beállítod, hogy alapból online legyen, akkor az asztalon lévő the crew.exe után el fogja indítani a játékot online módban. (kicsit lassan jön be, llégy türelmes.) /Uplay felületen jobb felül a fogaskerékre nyomsz és a beállítások/hálózat formon kiveszed a pipát az offline indításnál/
Másik meg, hogy az uplay-t elindítod, majd azon belül a játék menüben kiválasztod a The crew-t, majd bal oldalon lévő menüben a "JÁTÉK" gomb melletti nyilra kattintasz és a fájlok ellenőrzésére nyomsz. nekem ez szokott segíteni a lefagyásokon és az idegesítő villódzásokon is, amik játék közben random támadnak be...
Ha ez nem oldotta meg, akkor majd jól megmondják itt az okosok, hogy mit csinálj, elsőre nem akartam olyan tanácsot adni, mint Kristóf a a Fix tévén, hogy installáld újra a windowst... :) "

gduck
Azért érdekes a feladatkezelőben, a crewt 32-bitesnek írja. Akkor most minek is a 64-bites oprendszer?

LeWyTy
Már van megoldás erre?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Performance-os ford focust nagyon tudom ajánlani erre a küldire, nagyon megy... még mikor rácsúsztam a hóra ott is úgy hajtott mint valami raides z4 xD
Akinek a havi kihívás most offline (#7610 itt 100%-os) annak van esélye, hogy Januárban nem lesz offline, vagy ezzel most mi van?

reaper5687
Az OP elég rossz beállítás, viszont a WAT9000 által leírt az nagyon jó. Szokni kell, de eddig a legjobb amit használtam. Mióta linkelted azóta beállítottam, és a C Hotroddal rosszalkodom folyamatosan. Így már majdnem irányítható is HCben, szerintem nagyon élvezetes <#vigyor>
Alapbeállítást kipróbáltam előtte azért, ffb ugyanolyan idegesítő szar és a kormányzás stb még rosszabb mint ezzel a leírással, de még ez is pocsék, jó nem is lesz... A játék csak poénból támogatja a kormányt, közel nincs hozzáírva...

Szabi

Ebben a leírásban hajmeresztő hülyeségek vannak.
Ma néztem én is.... Rávettem magam hogy kipróbáljam G27-el a játékot, de körülbelül 5percet bírtam ezekkel a beállításokkal, a force feedback az olyan pocsék hogy kikapcsolva még jobb is, de sajnos úgy alapból a kormányzás stb nem tudja minimálisan se azt adni hogy autót vezetek.

Megtaláltam köszi, mindenképpen kipróbálom.

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

[HUN]FaTaL
Amit ratrak írt karácsonykor nekem beállítást, az tökéletes, próbáld meg esetleg te is :)

Szia Szabi!

Kérlek engem is vegyél fel a listára: Cortinaar-Cortinaar
Köszi

Végre találtam egy leírást az ubifos fórumban kormánybeállításról. Remélem ez alapján be tudom állítani a kormányt és nem arról fog szólni nálam a játék mint eddig, hogy megyek 100 métert, aztán a beállításokat kell babrálnom egy órán keresztül és akkor sem lesz jó.

Itt a link ha esetleg más is küszködik DFGT beállításával. Nem teszteltem még.

http://forums.ubi.com/showthread.php/985706-WHEEL-GUIDE-Good-Setups-for-wheel-users!-DFGT-G27?highlight=logitech+dfgt

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

koltony
Hali! Karácsonykor kezdtem el játszani és eddig elégedett vagyok vele. Tetszik a hangulata,a kidolgozotsága és a küldetések is. Pár oldalt visszanéztem és ahogy láttam előjött a törése az autónak, nekem erről az a véleményem hogy ez egy arcade játék, nem szimulátor, ha az lenne akkor ha nekimennél vminek 100 km/ órával akkor azt az autót többé nem használnád.

Kipróbáltam a játékot természetesen kormánnyal is, de irányíthatatlan volt min sensin is, persze lehet hogy máshogy kellett volna beállítani, nem tudom.

Írtátok hogy amit már megszereztem a skilltestek során cucc A autóval azt rá lehet B re is rakni, na ez nekem nem jött össze, mobil HQ val se rakta fel a cuccokat és a tuningboltba se tudtam jobbat venni, sőt max rosszabbat mint amit egy másik autóra megszereztem.

A játékban koltony néven vagyok fent, kérlek vegyetek fel listára, a külföldiekkel eddig semmire se jutottam
[HUN]FaTaL
A statisztikát sem tudják rendberakni pedig az néhány egész meg lebegőpontos szám tárolása egy adatbázisban, meg visszaolvasása...

nem is rossz ez a dirt hotrod

Utoljára szerkesztette: Domaaaa, 2014.12.30. 17:09:25
Szabi
mire tartogatod a crediteket ? :D

gduck
"kiszűrték a hackereket"

Jó lenne ha ebben a játékban megírnák má azt a k*rva egyszerű szerver oldali scriptet, ami mondjuk óránként törölné a lehetetlen pontokat a listákból. De úgy látszik ez ebben a játékban is egy IMPOSSIBLE kérés lesz...
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.12.30. 15:58:42

tototto
Na mire mobilon beírtam megelőzték :P