13251
thecrew.jpg
  • VJP
    Sony és a Microsoft megengedte a frissítést?
  • Szabi #8766
    holnap szokásos szerver foltozgatás
  • Overburner
    Na bejelentettem a Buggy bugot (ez elég viccesen hangzik). Remélem sikeresebb lesz mint a Maserati-s.
  • HUN BECSEHELY
    át írtam a nevem,hogy azért tartozzak is valahova :-)
    sg.Becse

• Szabi #8763
    sajnos az alap matricákat nem lehet levenni (pl. Abarth, GT500) :-/
  • Seangaijin
    Safe house-ban belemész a tuningba majd a matricába és ott vissza lehet állítani.
  • chase
    Matricátlanítani hogyan lehet egy autót?
  • Overburner
    Általában időre adja de küldetés témájától függően, mennyi kárt okozol az ellenfélben, mennyire tudod ütközés nélkül megcsinálni a versenyt, mennyire töröd össze a kocsit stb stb.
  • Seangaijin
    Nem csodálkozom én már semmin
  • Rev Hard
    Abban a szaros pickupban (Ram) egy Viper blokk dohányzik, irl simán két kiló fölé viszi még azt a két-két és fél tonnát is gyárilag. Azzal szerintem nem mondok újat hogy manapság a tuningolás határa a csillagos ég, belebasznak egy 1500 lovas motort egy Ladába és megbasz bármilyen sportautót. Nem értem min csodálkozol, vagy mit vártál, hogy ettől különb lesz egy autósjáték ahol végképp nincsen határ ?
  • Seangaijin
    Nem kötekedés képpen, de sztem az ideális ívet nem nézi. Amikor volt a White Out challenge akkor mindenki faltól falig ment és úgy értek el magas pontot ami igen messze volt az ideális ívtől. Én mentem úgy, h direkt az ideálisnak gondolt íven és vagy 120-al kevesebb pontot kaptam mint amikor végig a falon menve mentem végig. Inkább az számít, hogy az útról ne menjél le és ne ütközzél, meg persze az idő. Sztem ív nincs, mert a forma 1-be is vagy 3féle képpen mennek a pályán a versenyzők. De nem tom, nekem ez volt az észrevételem

Utoljára szerkesztette: Seangaijin, 2015.02.03. 08:29:02
  • Szabi #8756
    szia, igen, a lényeget leírtad, idő, ütközések száma, ideális ív használata, ezekre adja a pontokat a versenyeken
  • Krszti1160
    Helló. Egy kérdés, hogyan számolja a rendszer a pontokat? Mivel menet közben nem mutatja, hogy mennyi a jelenlegi pontom, de mikor vége a mecssnek, akkor ezüst érmét kapok, és csak 2-300 pont hiányzik az aranyhoz (a platináról meg ne is beszéljünk...). Szóval pontosabban az érdekel, hogy mi az amiért pontot kapok, ha nem csúszok ki, vagy ha nem megyek neki a falnak, vagy ha rajta vagyok azon a kék csíkon, ami mutatja az utat? :D Szóval ilyen alapdolgok érdekelnének. Köszönöm a választ! :)
  • marcihusi
    Ha lenne boxom meg is venném a Horizon 2-öt, de boxot azért nem veszek.
    Alapvetően tetszik ez így is, de tényleg jobban tetszett volna a sok autó kevés tuning(vagy akár semmi), mint a kevés autó sok tuning.
    Utoljára szerkesztette: marcihusi, 2015.02.02. 21:41:10
  • Szabi #8753
    egyébként a ford gt csíkjai sincsenek a játékban :D
  • Overburner
    Hát én is erről beszélek. Ha már mondjuk licenszelési problémák miatt nem lehet tuningolni akkor az official tuning rámehetne simán. De itt ne keressünk logikát :D

Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.02.02. 20:57:48
  • [HUN]FaTaL
    A McStradale nem is értem miért maradt ki, legalább perfben rá lehetne tenni...
  • Overburner
    Vagy akkor lehetett volna úgy csinálni hogy a megadott kocsikra lehetett volna azonos fajta jobb verziójára tuningolni gondolok itt Maserati GranTurismo és ez átfejlődik McStradale verzióba meg hasonlók és akkor a tuning hanyagolva külsősen. De pl a Forzába se tetszik hogy van tuning de mégse, akkor már ne is legyen semmi optika ha csak 1 szárny van amit rárakhatsz az egész kocsira.
  • Overburner
    Forza Horizon :D Nekem tetszik a tuning meg a mennyiség. Idővel majd csak jobb lesz.

Ryder159 #8746

50-en mi találunk ha akarunk kis szinten ne akarj úgyis mindenki maxos kocsival megy meg stb nincs esélyed :D
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem a többség krúzolgat és nem versenyzik, de lehet, hogy csak én vagyok így ezzel :)
  • marcihusi
    Igen, ezzel a tuning rendszerrel pontosan így vagyok én is. Nagyon jól meglettem volna én is nélküle, vagy ha annyi van benne mint a TDU-ban, az is bőven elég lett volna. Kezdésnek jöhetett volna 100-150 autó mindenféle kategóriában (persze nem úgy mint a TDU2-ben, hogy van benne 5 Bugatti) , aztán dlcben még legalább ennyi. Ezzel a tuning dologgal viszont az is probléma, hogy így nem fogunk közel sem annyi autó kapni mint kellene. Hiszen amennyi idő alatt egyetlen autóhoz kidolgoznak minden kutyafülét, azalatt meg lehetne 3-4 teljesen új autót csinálni.
  • Ryder159
    az miért van hogy soha nem talál a játék ellenfelet? Már 36-os vagyok de még egy multi versenyt sem tudtam menni. Ennyire kevesen lennének egy két hónapos játékban?
  • Overburner
    Nincs Hummer-em de elhiszem xD.

[HUN]FaTaL #8744

Ez nem lenne rossz ötlet.
  • [HUN]FaTaL
    Nekem ami még hiányzik az a köztes pont a gps-nél. Mármint krúz közben, nem versenyt akarok.

Pl. szívesen bejárnám úgy az összes landmarkot, hogy checkpointolgatok a térképen, de egyesével nem fogom. Egy ekkora térképnél szerintem kellene ilyen funkció.
  • Hungarykum
    Azért a Hummer is elég veszélyes Full Stock-ban De néha jó velük lassan autókázni.
  • [HUN]FaTaL
    Kinek mi, én a raidet nem szeretem :)

A circuit verdák meg nem tetszenek úgyhogy részemről elég lenne a perf meg a dirt. Raidet azért néha használom :)

Mondjuk nekem a tuning mint olyan abszolút nem hiányzott a játékból, jó volt full stock verdákkal nyomatni a tdu-val, minimális tuninggal :)
  • Overburner
    Szerintem is jó a Street főleg hogy annyira nincsenek szét tuningolva azok a kocsik tehát ha meg akarod tartani a karakterisztikáját a kocsinak akkor megfelelő többé kevésbé. Fullstockos lehet vicces lenne de persze tét nélkül hisz minden kocsi más F-ben ahogy kell is. Silverado-val pl tiszta poén menni.
  • Ratrak
    nekem tetszenek a spec-ek, egyiket sem tartom fölöslegesnek, és jól meg tudják változtatni egy-egy autó karakterét. Az mondjuk gáz, hogy a race line skillek 95%-a földúton megy, és bizony a Raidek jobbak benne, mint a Dirt-ök, pedig ha valahol a Dirtnek kellene királynak lenni, az a földutak ("rally"). Ettől még szeretek D-vel menni, mert fun. A Street is nagy fun, azzal csak az a baj, hogy kb. akkor játszol vele utoljára, amikor még 20. szintű vagy, és van vagy 300-as kocsid. Pedig egy jó 1299-es Street verda nagggyon hangulatos tud lenni, és jó sofőrrel meg tud izzasztani pár Perf-es kocsit is... (precision skillhez sem rosszak néha, ha rosszabb az útminőség pl.) Csak összességében kevés hozzájuk a küldi. Az én szívfájdalmam az, hogy Full Stockkal nem lehet versenyezni. Egyáltalán. Pedig nagyon poén lenne. Vagy olyan Faction küldi, amikor úgy kell elmenni A-ból B-be, hogy ne törd a verdát... azokat nagyon komálom, simán mehetne egy-egy Full Stock-al is. Szóval ilyen jellegű tartalmat hiányolok még. De ha megcsinálják azt, ami a TDU-kban volt, hogy saját útvonalat tervezhessek checkpointokkal, és azt el lehessen menteni/átküldeni egymásnak, és ott tolni a versenyeket/krúzokat, akkor onnantól számomra kánaán, ha semmi mást nem adnak hozzá tartalomként, én elleszek azzal is pár évig.... :) Persze, valami azt súgja, hogy ilyen nem lesz, onnantól senki nem tolná a hivatalos tartalommal... :(
  • Ratrak
    A gold mindent tartalmaz
  • Overburner
    Tőbb órát töltöttek el ennek a vidinek a készítésével mind magával a játékkal.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.02.02. 19:34:26
  • Balcsix #8737
    A Gold Edition magába foglalja a Limited Editiont (Mini + a festések, és az alkatrészek), vagy a Gold csak az alapjátékot, és a Season Pass-t tartalmazza?
  • VJP
    Hozok benzint!

Sir_Hedge: Van más is: nem ég az egyik lámpa!
  • Overburner
    Itt a megoldás.

• Overburner
    Hétfői keresd a hibát játék.
    Annyit segítek hogy a gépjárműn van. :D
  • marcihusi
    Az szép! Már ezekkel is szopakodnak?! Mire számíthatunk még vajon?

#8730 Ez még viccnek is rossz!
  • Overburner
    Ezek után megyek én is
  • Szabi #8731
    "Speed Car Pack access in game
    Due to technical reason, the Speed Car Pack will not be accessible one week in advance to Season Pass owners on PC.

This pack will be accessible as follow:

February 3rd for Season Pass owners on PS4 and Xbox One.
    February 10th for all players on PS4 and Xbox One.
    February12th for all players on PC.

This issue won’t affect future car pack releases, which will be simultaneously available for PC, PS4 and Xbox One, with one week early access to all Season Pass owners.

We apologize for the delay and the inconvenience and would like to thank all affected players for their understanding.

The Crew Team"

ki jön ubisoft székházat gyújtani ?
  • Szabi #8730
  • marcihusi
    Eszembe jutott végre játékon kívül is, hogy megnézzem ez a shadow play-es mikrofon dolgot. Kb másfél pillanatba telt beállítani, és további 3 percbe letesztelni, de már az én hangomat is veszi. Egész egyszerű, a hang beállításoknál a "játékhangok és mikrofon" legyen beállítva. Képet valamiért sehogy sem tudtam készíteni róla, se print screen, se fraps, se bandicam, de aki akarja az könnyedén meg fogja találni.
  • Szabi #8728
    naja, de az még nincs a játékban, ez meg igen :D