13251
thecrew.jpg
  • Overburner
    Ez inkább a Circuit lesz.

• Szabi #8726
    Z4 GTR (GT3)
  • HUN BECSEHELY
    82-es 3D LG. Próbáltam szemüvegben,de nagyon fura :-)
  • Overburner
    Hát igen szegény popója elég fura.
  • smog15
    Mekkora jó már 2560x1080-ba játszani sokkal többet látni, elgondolkodtam most egy ilyen monitor vételén
  • Szabi #8722
    szegény Bentley-nél már nem sikerült ügyesen másolni.. kár érte.. :-/
  • Overburner
    AMG hangokat is likeolnám :D
  • Szabi #8720
    a Vantage meg DBR9 szerű kinézetett kapott :D

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.02.02. 12:12:22
  • Overburner
    Hát igen különbség nem sok van de 1-1 helyzetben lehet hogy jól jön az a picike is :D Így több a variáció szóval én nem panaszkodok ilyen téren.
  • marcihusi
    Micsoda hangok!!!! Hol vannak ezek? Ilyet akarok a játékban is!!
  • Seangaijin
    Nem úgy :D Hanem a Raid olyan mint a Dirt csak jobb a PErf meg mint a Street csak gyorsabb. Nem írtam egyértelműen. De Hedge már felvilágosítot a nüasznyi különbségekről úgyh nem tudok mit hozzáfűzni. Nekem 3 spec bőven elég lenne, a Raid, Perf meg a circuit. Perf is csak azért mert lehet driftelgetni vele, a circuit meg baromi jól tapad meg nagy a végsebesség.
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem meg a dirt nem fos, én szeretem. A street valóban felesleges. A raid meg performancet nem is értem, közük sincs egymáshoz :D
  • Szabi #8715
    picit azért elcsaltak, hogy ne lehessenek perelhetőek mert erre sem kértek liszenszt :D
  • Overburner
    Tényleg 1:1 copy. Jól néz ki :D
  • Szabi #8713
    V12 Zagato 24h versenyautó :)

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.02.02. 12:13:06
  • Overburner
    Azt hittem már végre le lehet venni a hátsó szárnyakat :D
  • Szabi #8711
    semmi, csak rég volt már róla kép :D
  • Overburner
    Mi lett vele? :D
  • Szabi #8709
    drágaságom

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.02.02. 12:12:13
  • Overburner
    Nah várj. Már miért ne mehetne 380-al, simán fel lehet annyira tuningolni bármit már hogy 380-al tudjon menni. Egyik spec sem haszontalan Street lassabb de stabilabb mint a Perf, Dirt földúton sokkal jobban megy mint a Raid de a Raid meg mindenhol ugyan úgy megy így stabilabb sok esetben. Ennyi erővel a Circuit is felesleges mert gyorsabb a Perfnél de instabilabb is. Pl a Silverado Circuit specje konkrétan egy Nascar kocsi csak pickup body-val ami egyébként is elvileg egy sima műanyagból készült semmi szóval teljesen mind1 mi van rajta :D
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.02.02. 10:33:34
  • Szabi #8707
    tény hogy hülyén néz ki egy ram ami 380al megy kényelmesen, de nem is szimulátort akarnak csinálni, a lényeg hogyha 300+os krúzt akarsz, vagy versenyezni.. akkor is mehetsz azzal az autóval amivel akarsz és lesz esélyed nyerni, ezt már bő egy évvel ezelőtt is elmondták hogy ilyen lesz.. szerintem ezzel nincs is semmi baj, a túlerős mini meg foccus meg idővel úgyis le lesz butítva, ahogy a raid z4 is le lett :D

a tuningnál szerintem továbbra is az a legnagyobb hiba, hogy nem lehet gyári motorháztetőt és szárnyat rakni, illetve levenni a gyári szárnyakat

illetve a tuningokat érdemes lenne átcsoportosítani, pl. a felniket típusonként meghagyni, a szint pedig a fel/le gombokkal változtatni, ugyanezt lehetne lökhárítókkal is, fel/le gombbal változhatna a lámpa
  • Seangaijin
    Hát versenyeken is adott specen belül versenyzel. Ha dirt-be mész akkor nem kéne, h legyen skyline meg Lambo meg a kutya tudja mi, hanem csak pickup meg buggyk, mittom én. Circuitba meg nem kell Hummer és társai. Az, hogy performancba meglehet építeni őket még valamelyest ok, mert látsz terepjárót gyursulásokon megépítve, de az, hogy a Ram meg a Raptor 370-380-at megy röhejes... Ez persze csak az én véleményem, ettől függetlenül van potenciál a játékban csak ez a tuningolási rendszer nem tetszik. A specek is érdekesek, mert a street meg a dirt egy fos, felesleges. Raid meg a performance ugyan az csak nagyobb végsebességekkel. Nah mind1, nem sírok tovább csak a TDU-kat heggesztő birágtól nem ezt a katyvaszt vártam volna.
  • Overburner
    Ne csak a minit ne szegény kocsitól már rosszul vagyok esküszöm :D Amúgy meg nem értem mi a baj hogy felhozzák egymás szintjére őket. Legalább ahogy Szabi is irta nem csak a top kocsit látni. Bár így is mindenkinek majdnem Focus meg Mini-je van xD
  • Szabi #8704
    versenyeken ?
  • Seangaijin
    Szerintem ez hülyeség, mindenki azzal megy amivel tetszik :D TDU-ba se voltak egy szintre hozva agépek mégis volt aki Facel Vegava, Chargerrel meg minden féle szir-szarral járt.
  • Szabi #8702
  • Szabi #8701
    hogy ne mindenki Veyronnal menjen
  • pylu
    Sziasztok! Kérdéseim a következők. Van itt olyan aki esetleg egy A8 6600K APU-val hajtja a játékot vagy hasonlóval? És mik a tapasztalatok fut-e játszhatóan low-on? Előre is kösz a válaszokat.
  • Seangaijin
    Engem az is irritál, hogy egy szaros pickup is olyan gyors mint egy sport autó... Minek kellett ezek a szintre hozás mindenhol?
  • [HUN]FaTaL
    Remélem az autók max szintjén a későbbiekben sem emelnek, mert ezek az 500 körüli értékek nevetségesek.
  • reaper5687
    Nekem a rod volt eddig a leggyorsabb, de csak full assisstal viseli el a nitrót :)

• Stockbauer33 #8696

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.02.01. 22:37:50
  • Gibor
    Igaz ez bug, de 545 :)
  • koltony
    Megy a kis mini 480 al is, bár a képet sajnos egy kicsit később tudtam csak elkapni. Össze-vissza partokkal van a kocsi. Amúgy 410 nitróval.
  • Szabi #8693
    igen
  • wollnerd #8692
    Jól értem: Akkor tovább kell haladnom a storiban? Mert még mindig csak a Detroit-ban van a garázsom...
    Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2015.02.01. 20:55:58
  • Overburner
    Kettőt
  • Szabi #8690
    a fakciókat akkor oldja fel, amikor a küldetésekbe eljutsz arra a pályarészre és megkapod az ottani garázst
  • Ratrak
    Jónapot, egy szép adag homárt kérek... meg egy fánkot a zsaruknak....

Utoljára szerkesztette: Ratrak, 2015.02.01. 20:52:21
  • Rev Hard