The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nulla tenaci invia est via"
Steam: Vopyy , Uplay: Vopyy SocialClub: Vopyyy
Tényleg lassítani kell :) LOL. De még így is összejött 21031, majdnem befogtam Szabit ;) Másik útvonalat kell keresni...
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.12.30. 13:27:03
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Utoljára szerkesztette: Domaaaa, 2014.12.30. 12:26:27
(uplay név: perecke10)
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
frakció (főnév) - képviselőcsoport
még a dizájn nem olyan mint amilyet szeretnék.. úgyhogy az még folyamatban.. de várom az ötleteket és visszajelzéseket :D
[merlinw.org]
Tudom mit tettél idén télen... <#bohoc>#bohoc> Még picit fejlesztem a verdát és lesz nemulass <#integet2>#integet2>
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.12.30. 02:18:17
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb
MOst pl. Streetben egy Mini-vel, ami 1244-e!!!!! úgy hagyta le az 1281-es Skylineonat, hogy fütyült és a verseny végére 20 másodpercet vert rám.
Na ezt hogy???? Vagy a főnök fiának van Mini-je, vagy az egyik fő fejlesztőnek! :D
Amúgy is vicc, hogy lehagyja, de nem értem. Néha skyline-al, néha Focussal, Golfal, minivel vannak, akik sokkal gyorsabbak. Már az elején elhúznak, hiába tolom neki a nitrót és fél percenként rámvernek 1-2 másodpercet. Lehet, hogy az alkatrészek ennyire számítaak, csak pontban adnak keveset. Mondjuk lehet, hogy full accel és speed alkatrészt kell felpakolni és hiába növeli csak max. 100-al az összértéket, ami elenyésző a 6000-9000-es értékekhez képest, de nagyban számít! Ki fogom próbálni.
http://goo.gl/gd6Zi5
Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb

WinT: Erdemes azokbol kilepni, es varni egy kicsit tobbet, beugrani a kovetkezobe, mert sokan vannak akik inkabb kikapcsoljak az utkozest a sok randalirozo miatt. Sokszor kerik is chatbe, altalaba ki is kapcsoljak. Ugyhogy van remeny. :) Az utkozesi modelt viszont javitaniuk kell, az bosszanto amikor korlaton csuszva, ill. arrol pattanva nagyobb sebesseggel jon ki a kanyarbol mint en. :O :D
http://goo.gl/gd6Zi5
Rohadt idegesítő, hogy, ha nem veszik ki az ütközést, akkor az elején nekicsapnak a korlátnak, vagy bevágnak az erdőbe és annyi és mindezt direkt.
Mire jó ez?
Én is szoktam vigyázni másokra, de amúgy meg elégéé elcseszték az ütközést, javíthatnának rajta, mert vicc.
A múltkor versenyen kívűl szórakozot velem egy játékos, folyton nekemjött, aztán keresztbe fordítottam és nekimentem kb. 60-al. Olyat löktem rajta, hogy hátrazuhant vagy 30 métert :D Szinte lepattant rólam, amikor hozzáétem, mintha egy csőrös kamionnal mentem volna bele 200-al! Na ezért gáz a versnyben is, mert hátulról belémönnek és valami megmagyarázhatatlan erő kivág.
Több furcsaság is van, remélem nem csalás, mert, ha itt is elterjed, akkor nem lehet majd versenyezni.
1. Vicc, hogy pénzkülönbség szinte alig van az első és a nyolcadik helyezet között. Csak megcsináltam volna, hogy legalább az első három kiemelten több pénzt kapjon, mondjuk 5-10k-val többet.
2. Sokszor tapasztalom hogy egy gyengébb autóval lehagynak. Mondjuk van egy 1299-es Skyline-om és rengetegszer előfordul, hogy még csak nem is 1299-es, hanem olyan 1250-es autókkal (Skyline, Focus, Golf, stb) úgy elmegy mellettem, hogy bottal üthetem a nyomát. nem hinném, hogy ha 2-3 speed, accel alkatrésszel több van esetleg benne neki, akkor ennyit számítana?
Ugyanez a helyzet pl. a Bentley-vel az ovál pályán. Camaroval és Mercivel is szoktam menni, mindkettő durva azon a pályán, szoktam is nyerni rendesen. 420-450km/h-val is karcolok vele egyenesben. A múltkor bentley-vel úgy ment el mellettem, hogy a végére 6-8 másodpercet rámvert. Mondom kipróbálom, van nekem is egy 1290-es. Hát gyors, de nem olyan gyors, mint a Camaro, merci. Akkor hogy van ez?
Fura megfogalmazás :D
Köszi
Emellett FFB max, Vibration 0.
Ubi fórum nem is olyan rossz :)
http://forums.ubi.com/showthread.php/984483-Logitech-G27-FFB-problem?p=10478618#post10478618
Utoljára szerkesztette: CamelX, 2014.12.29. 20:11:26
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Srácok a frakciók között hogyan lehet váltani(mármint medve, kígyó, meg nem tudom a többi micsoda)Előre is köszi a segítséget.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
WinT: a frakciók nem járnak előnnyel vagy hátránnyal. Max abból a szempontból, hogy ha a "nyerőkhöz" csatlakozol, akkor elvileg több pénzt kapsz napi szinten - de csak akkor, ha a te saját rangod is magas, ami pedig a nagyobb létszámú frakciókban többnyire nehezebb dolog. Tudja fene. Asszem Vopyy volt már Boss rangban, talán ő jobban tudja, mi a teendő... :)
A küldikre nem a barátaidat küldöd el (különben lenne nagy anyázás... :) ) csak mégsem "Noname23Jánost", hanem ismerősök neveit "dolgoztatod". (A sztori az, hogy mivel te is egy Crew vezetője vagy, egy idő után lesznek "beosztottjaid", akik az általuk keresett lóvé egy részét neked adózzák... és kik vannak a te Crew-dban? Bizony, a barátaid. Ezen szoktunk mi is jókat derülni, hogy elküldjük a rabszolgákat - azaz egymást - melózni... )
Illetve ha egy ilyen több órás Faction Mission-nél a send friends opciót választom akkor konkrétan a barátlistán szereplő emberke kapja a felkérést, vagy csak egy digitális mása indul útnak? Ha IRL felkérést kap akkor nem akarok senkit zaklatni vele. :)