13251
-
Stockbauer33 #8807 :D 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
#8791SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!így sem engedi :S pedig átírtam, hogy Magyarország, Budapest :( -
N3mus #8805 Válts régiót a böngészőben :) -
Ezért nincs a Crew-ban visszapillantó
-
Bocs a dupláért... De ezen az oldalon, amit beszélünk, próbáltam kosárba tenni a The Crew dlc-t, sikerült is, meg engedi a vásárlást, de viszont a gta5-re már azt kapom, hogy az én régiómban nem engedélyezett a vásárlás... (szerbiából vagyok igaz..) . Van esetleg más megbízható oldalatok a tarsolyotokban? :D
Csak erről van képem jelenleg :3 próbálom skillekkel erősíteni a csöppséget :3
-
Köszi a válaszod! :) Most elgondolkodtam, a gta5 vásárlásán :D Ja gondolom csak kulcsban adják a játékot, igaz? :)
#8801 :D jól nézz ki, de nekem az a visszapillantó tükör egy rondaság rajta :/
Utoljára szerkesztette: Krszti1160, 2015.02.04. 01:26:13 -
N3mus #8801 Off
Elég jól néz ki :D -
Rengeteg játékot vettem már tőlük teljesen megbízható. -
Köszi az oldalt, ezt nem is ismertem eddig!
Megbízható ez amúgy?
Gta5 rajta R$ 89.99 ami ha minden igaz kb 30eu, ami lényegesen olcsóbb, mint steammen?!
-
Vedd meg nuuvemen, 13 eur. -
Bocs, a témába vágásért, de ki az aki megvette már ezt a Season Pass-t? Vannak benne tetszetős autók, de 25eu-t én személy szerint sajnálok érte. :( -
Na ja. Már csak az a kérdés, hogy ki nem szarik rá? :D -
Hungarykum #8795 Azért vetted meg a játékot, hogy azokat nézzed
-
Rev Hard #8794 De legalább láthatjuk hogy járnak fel-le a dugattyúk. -
Ugyanez a gondom az aston vantage-dzsel, van két szárny de mindkettő carbon és ronda. Ha lehetne a stock állapotot használni performance specen, akkor azt tudnám díjazni :) -
Rev Hard #8792 Leakartam cserélni az ótvar szárnyat a GT500 -on ám összesen volt két választék amiből az egyik ugyanaz volt fémből, a másik meg mégótvarabb. A lökhárítók 80% -a meg a DTM -es faszság amit én nem preferálok, ennyit a tuningról. -
Rev Hard #8791 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
jé, S7R 
-
-
Ohh, na ezt nem tudtam :)
Köszi szépen az információt! :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Skillekre gondolok, a küldik hosszúak ahhoz hogy jól lehessen farmolni a cuccokat. Skillek azok amik a mapon mész ilyen hármoszögben villám jelecske meg stb. Van belőlük kapun át menegetős cucc szétzúzós stbstb. Na ha azokat platinumra csinálod mindig akkor általában mindig más partot kapsz (szintügyileg) mindegyik skillre ha rámutasz a térképen irja hogy milyen cuccot fog adni. Mit tudom én jump 4 motorcore-t ad. Ott ugrálsz kb 15 percig amíg szerencséd nem lesz és nem esik egy 50-es szintű motorcore. Aztán mehetsz tovább mást gyüjteni. -
Fuu a 7 perc olyan volt mint ha 2 perc lett volna :3
-Szóval akkor érdemes többször is ugyan azt a küldetést próbálgatni, hátha platinumnál más cuccot dob a játék? :D
Nekem nagyon hasonlít az nfs most wanted 2013-as kiadásra, amiben szintén hasonlóan kellet fejleszteni a kocsit, hogy adott egy küldetés, és más - más autóval lehetett ugyan azt megcsinálni, és fejlődni. Ha tévedek javítsatok :) -
Stockbauer33 #8784 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nem Fiesta van a játékban civilként?
Gabor77 #8782
Hát igen :D
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.02.03. 20:34:45 -
Amikor kijött az előző változat, már akkor is kérdezték a Ford mérnökeit, hogy miért nem 4WD...hát mert az +súly, fogyasztás, bonyolult...ergo +pénz. Viszont az RS már az a kategória, hogy ha valaki ilyet vesz, azt nem nagyon érdekli, hogy milyen mély a zsebe. :D -
Rev Hard #8781 Ken Block bácsi már be is tesztelte, nem rossz. Az érdekes amúgy hogy a 2013(?) -as Focus miért csak trafficnak lett betéve a játékba.
-
Nem árt neki a 4WD szerintem se.
CamelX #8778
Erre csak ennyit mondok
Krszti1160 #8779
Skill-ekkel főleg amelyikeknél ugratni kell, mert az gyorsan lehet ismételgetni. De bármelyikkel húzhatod amelyikkel akarod, szerencse kérdése 40-50-ig bármilyen cucc eshet ha platinára csinálsz bármit.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.02.03. 19:45:48 -
Köszi a választ! :)
Am ezeket a pontokat (kocsi pontokra gondolok most pl: P 750 ) azokat úgy tudom feljebb tolni, hogy ilyen kisebb küldetéseket csinálok, amiket platinumig felhúzok? :D (Most próbálgattam, pl Ford Mustangot már 900 valamennyire feltoltam, de ugyan azt a küldetést egy Focussal azért már nem tudom meg csinálni platinumig :s) Tik hogyan húztátok a kocsikat feljebb? :) Köszi a választ! -
CamelX #8778 A Ford tervezői nagyon kitettek magukért a 2016(/2015)-os modelleket illetően :P -
4WD...volt szerencsém ülni a régiben, hát 300 lóerő az első kerekeken...speckó első futómű ide, vagy oda..veszélyes volt :D -
-
Az új Ford Focus RS. :P -
Gibor #8774 Kicsit megerőltethették volna magukat.... Halálom hogy kb 5 autó hang van az egész játékban :( Ráadásul elég pocsék egy FMOD rendszerhez képest. -
4C - Perf (Fullstock-on Mini hangja van....:D)
Merci - Perf Circuit
Saleen Perf Circuit
Mert nem volt elég perf a játékban
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.02.03. 18:50:16 -
-
Mr. Heisenberg azt mondta ez előtt a hely előtt találkozzunk... Hmm... Vajon miért? :)
Utoljára szerkesztette: cenobite, 2015.02.03. 17:16:39 -
VJP #8770 Ha tehetnék ebbe is beleszólnának!
-
Az mire jaó? -
ez nem frissítés lesz, csak resetilk a szervert