13251
thecrew.jpg
  • Overburner
    Küldj barátokat Faction mission-ökre. Menj PvP Menj Faction mission-t :D
  • Skyvolker10
    Hogy lehet pénzt szerezni a játékban? A küldetésekért alig kapok pénzt.
  • Overburner
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem is lesz. Ez a játék kb olyan mint a WoW. Szerverre kell bejelntkezni hogy játszhass. Nem fogják feltörni soha.

Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.02.15. 12:41:53
  • Gibor
    Nincs, és ne is számolj vele :) Mindent felhőbe tárol az ubi szervereken.
  • Lacee86
    OFF
    Csak mert nem találtam erre vonatkozó topikot: Még mindig nincs sehol a játékból virágbolti verzió?
  • marcihusi
    És tényleg!
  • Szabi #9167
    erről beszéltünk este TS-en o.0
  • Overburner
    De csak nem indult el a vonat tökmindegy hogy próbálkoztunk...lehet jegyet kellet volna venni?

Ez a trükk sem jött be. ( Főleg hogy Szabi fel lökött a mozdony tetejére miután próbált felugrani )

Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.02.15. 10:05:38
  • Rev Hard
    Csak érdekességnek rakom be, ilyen a valóságban a város ahol kezdünk. Lehangoló.

• chase
    Beüzemeltem a gamepad-et (XBOX 360 Wireless Receiver USB + XBOX 360 Controller) és pár percenként lekapcsolódik. Ha megnyomom a Home gombot, akkor azonnal újracsatlakozik és lehet tovább játszani. Nincs lemerülve, driverek korrektül vannak telepítve, nem hibás a gamepad.
    Ez mitől lehet, és hogyan hárítható el?
  • Szabi #9163
    meguntuk a krúzolást.. úgyhogy vonatra szálltunk :)

ez meg egy fincsi textúra hiba :D
  • Rev Hard
    Én nem akartam falat mászni, de ha arra visz a jel ?! Pár napja nagy felfedezésekbe vagyok a haverommal, gondoltam leírom a tapasztalataimat. Van pár terepre épített autó csak éppen nem bírják a terepet.
  • Overburner
    Dirten az egyik legjobb a Raptor . Falmászásra az a Spec nem való rally kocsival se fog senki elkezdeni falmászkálást.
  • Rev Hard
    A Raptoral kapcsolatban tegnap tévedtem, legalábbis a default változattal kapcsolatban mert az nagyon erős. Kíváncsi leszek a raid változatra hogy az majd mit tud, a dirt nem egy nagy durranás.

• Stockbauer33 #9159
  • Hungarykum
    New York-ba én 1 méter havat akarok
  • Overburner
    Időjárás remélem még időn jön ide is :D
  • Hungarykum
    OFF
    Kis nosztalgia :D

Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2015.02.14. 17:52:15
  • Szabi #9155
    :)
  • Szabi #9154
    kéne majd ezzel a buta AI-val 4 fős fakció küldetéseket menni.. még elég sok awardom hiányzik :)
  • COBRA1159
    Mission Challenge

Utoljára szerkesztette: COBRA1159, 2015.02.14. 14:06:12
  • marcihusi
    Sokszor én például telefonról nézelődök, és szokott baszakodni a nagy fotókkal. Ezzel egyet tudok érteni. Lehetett volna finomabban is közölni, de így nagyobbat üt.
  • Overburner
  • PeeTeR

hasznaljatok mar a nyuves spoilert tobb illetve nagyobb mint 300Kb -os kepek linkelesenel. pirossal ki van emelve a qrva bannerben. aki ertelmi fogyatekos a hazigazdanal jelezheti fogyatekossagat es TS -en elmagyarazzuk. ha nem tetszik angolosan lehet tavozni.
  • Szabi #9149
    a dakarra épített szöcske jellegű autóknak ilyen ajtaja szokott lenni :)

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.02.14. 11:16:20
  • Overburner
    Forghini
  • Hungarykum
    Ki találja ki ez milyen autó? Ford vagy Lambo?

• Overburner
    Igen az biztos hogy abból vettek le de mintha a Grip-ről és a nitró erősségéről beszéltek volna nem a nitróval való végsebességéről bár mindegy.

SZABl - VIP #9139

Ejnye Szabi!
  • Szabi #9145
    3,5 megásnál nagyobb képeket már nem tudtál felrakni ?
  • Ratrak
    jaja, én 9 körül fejezem be a gyerek lefektetését, általában utána érek csak rá. Általában nagy élet szokott lenni, ezért lepődtem csak meg... ;)
  • Rev Hard
    A hegység ami Seattletől le LA ig húzódik még durvább mint északon az everest, főleg a Yosemite park és környéke. Megizzadt a Mustang is rendesen.

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.02.14. 11:45:02
  • Krszti1160
    Fent voltunk pedig olyan 7-fél 8 tájban , aztán 8-9 körülre már elfogytunk :D
  • Szabi #9141
    voltunk fent néhányan, búvárkodtunk, ismét megbeszéltük hogy milyen szar a játék, majd kiléptünk :D
  • Ratrak
    na jellemző... ma végre fel tudtam jönni este, oszt nem volt senki TS-en... :(

Viszont kipróbáltam a kormányt ismét, jóóóó lesz az, csak szokni kell. Nagyot gurultam a full stock járgányokkal, és nagyon kellemes meglepetés volt, hogy ott még határozottan van karakterük az autóknak. Ezt az egyéni karaktert a spec-ekben aztán jóóóól elveszítik a teljesítményegyenlősítés oltárán. Krúzolni egyértelműen a full stockkal van értelme, sokkal nagyobb fun, mint az agyontuningolt bármiegyéb...
  • Szabi #9139
  • Krszti1160
    270 nitróval, after -254 azaz a nitróból vettek le nem? :D valami 30km/h sebességet emlegettek tsen, ha jól emlékszem, csak nem tudom ki :)
  • Overburner
    Azt írták Redditen a Spoiler meg hasonlók leszedhetőségéről hogy nem tervezték de lehet bele néznek.

Mini Patch előtt és után (lópikula különbséget nem látni)

Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.02.13. 21:08:29
  • Overburner
    Azért lett ilyen tré akarom mondani trehány :D
  • Szabi #9135
    meglepően sok magyar név van a crew listán :)
  • Overburner
    Hát most úgy ámblokk gondoltam a hill climbet nem csak mint a challenget. Az tuti hogy a offroad kocsik hamar elvéreznek mert Trail-en kívül semennyire sem tapadnak kb. Raptor Raid bejön azt betesztelném.