The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ratrak #8160: lehet ma megnézem mit lehet kihozni belőle a kis 500assal, majd utána a Silveradoval, kíváncsi leszek, főleg a pickup legjobb idejére.
Hungarykum #8159: ezzel meg meg is van a mai program nagy része.
Tegnap olyan PVPben volt részem, összekerültem egy 1500as rankingú fazonnal, meg egy 4000 körülivel,meg egy olyan lobbyban voltam, ahol mindenki HCban volt. Most próbálhatnék kifogásokat keresni, de őszintén megmondva esélyem se volt ellenük, főleg Perfben mentünk, én a Gallardoval, amit már jól kiismertem Vegasban, de a The South régió még új volt. A lobby kb 1 órán keresztül nem széledt szét, nagyon jó volt, bár az első kettőt szinte sose tudtam befogni, mindegy mivel mentek. Azért durva látni, hogy hova lehet még fejlődni.
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
[merlinw.org]
itt pedig a videó amit mondtam 😊
"Nulla tenaci invia est via"
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Chase #8149: ezen konkrétan egy percig röhögtünk Asszonnyal, köszi! 😄
Reaper #8148: szemét forgalom mellett ez nagyon jó idő szerintem, grat! Én is a normálisabb forgalomra "várok", de sosem jön össze, így mindig török vagy lassú vagyok... 😉 Amúgy COL_Bratt_Shaw videójában is lehet látni, hogy van még benne tartalék, és azt is lehet látni, hogy nem mindegy, hogy milyen a "tuning" a kocsin, amivel épp csinálod a küldit, az övé pl. gyengébben gyorsul, de jobban betapad, mint az enyém - legalábbis ránézésre, ezt persze elég nehéz így korrekten megállapítani. Majd vmikor megpróbálok én is videót csinálni, oszt' lehet hasonlítani technikát... 😊
Rev Hard #8157: Azért az autós szcénában van sok idióta, akik képtelenek "tisztán" vezetni, szóval ez nem általános, de nekem spec. nagyon tetszik, hogy itt a fórumon bárkivel krúzoltam/versenyeztem eddig együtt, mindenki jól és korrekten vezetett, ez sokat dob az élményen. 😊 Assetto Corsaban nem egyszer előfordult, hogy szegényes képességeim ellenére is legalább a középmezőnyben végeztem, mert a nép nagy része kicsúszott/kilökdöste egymást, és hiába voltam 2-3 s-al (vagy akár többel is) lassabb náluk körönként, mivel én óvatosan szoktam vezetni (kedvelem a "mintha tényleg ott lennél"-stílust, és utálom a roncsderbit, ezért virtuális világokhoz talán túl óvatosan is, plusz gyerek óta rohadt kevés időm van játszani), sokukat elvertem így is.... Egy árkád játék felhasználóitól szerintem nem alap, hogy ilyen jól tolják (most őszintén: Marci kb. első világszinten az astonos küldiben (csalókat nem számolom), és többen benne vagyunk a legjobb 20-ban, most, hogy az EV-re ráállunk, szerintem heteken belül az sg-fórumosok közül lesz legalább 6-8 user a világ legjobb 30-40-ében, az milyen királyság már, nem?! 😊 )
[Gigabyte UD3 // Intel I5 3,6 GHz // Sapphire Radeon HD4850X2 // 4 Gb DDR3 //2X320Gb Sata] TDU Nick: Crampus[HUN]
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.01.15. 21:46:59
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Ezt meg gondolom viccnek szánták uborkáék... (ikon)

Utoljára szerkesztette: Norby646, 2015.01.15. 21:27:50
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Elkészültem a legújabb Crew videómmal 😊
Remélem tetszeni fog nektek 😉
Utoljára szerkesztette: coyote77, 2015.01.15. 20:35:36
Átjött hozzánk a barátnőm kollégája dumálgatni, amíg ők elvoltak a nappaliban én The Crewban a szokásos napi rutint nyomtam: Jump Skill #14-en 50-es Airsystem-ért ugrándoztam a Performance autómmal. A két csaj elindult az erkélyre cigizni, útközben megálltak mögöttem és figyelték, hogy mit csinálok, nem vettem észre, mert fejhallgató volt rajtam, üvöltött a zene. Figyelik, hogy mit csinálok: gyorsítás, nitro, ugrás, Enter, B... gyorsítás, nitro, ugrás, Enter, B... gyorsítás, nitro, ugrás, Enter, B... és így tovább... Egyszercsak megkérdi a vendég csaj a barátnőmet: – Autista?
Logitech DFP, HC, Manual, 1299, Grip: 2, Speed:6, Accel:3, így dobta a gép. És nagyon nem értem, miért jobb a Fóka a Gallardonál.
Majd később, ha kicsit visszanyugodtam, megint nekiállok talán 😄

Utoljára szerkesztette: reaper5687, 2015.01.15. 14:51:59
At the moment the challenges are offline, and if you still have some of them being displayed on your Driver ID dashboard, be aware that you cannot collect your rewards for now."
Itt egy kis reszlet. <#awink>#awink> Havas elso szakasszal.

#8136 Te ez olyan mintha vmi motyót adnál át a Tominak 😄DD

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Utoljára szerkesztette: N3mus, 2015.01.15. 03:01:41
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie
Egyébként patch nem jött?
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.01.14. 19:34:17
Kezdem en az elso idovel. Persze nem elso hely, csak elso valasz 😉
Lamborghini gallardo, HC, Automata valto, G27, 1299 random bonusszal. 3at kellett mennem, mindig lekoccoltam a falat 1x 2x, fel is vettem, de sajna elfogyott a szabad helyem, majd megyek meg, akkor rogzitek. 😉

Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2015.01.14. 19:04:15
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Az EVRC-n a fair play érdekében olyan idő/pontszám kombóval indulhatsz, amit úgy értél el, hogy "valós" módon igyekeztél vezetni, tehát az autó legfeljebb két kereke lehet egy időben az úttest szélét jelző fehér vonalon túl (nem vágunk, nem raidelünk P autóval, nem csalunk) de inkább annyi sem, és lehetőleg min. sport módban vezess.
Írd meg, hogy milyen autóval, milyen "setuppal" érted el, amit elértél, milyen módban, meg ami még jól esik 😊
Jutalom: dicsőség és virtuális vállveregetés 😊
Az én rekordom jelenleg: Mini Cooper (1299, 1 brake, 2 grip, többi speed és accel - nem ideális, de ez van), sport mód, PS3 kontroller: 4:58,287, 21029, 44. hely. Gyertek, döntsétek meg! <#awink>#awink> (Időben a rekordom 1:55 valamennyi, de ott koccantam)

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
We’ve been keeping an eye on our official social media channels, the Facebook social groups, Reddit, fan sites and of course our own forums. So if you’ve created something that you think is worthy of the community highlight, be sure to share it with us on any of our channels!
szóval mehet nekik Face-re, reddit-re vagy saját fórumukra. A fan sites-ban nem vagyok biztos. Szerintem küldd el nekik! 😊
A videód alapján tűnt fel, hogy az én mikrofonom már egy jó ideje nem működött.<#rinya>#rinya>
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
(Mellesleg készül egy újabb vidi is, hamarosan kész lesz csak kell még pár vágókép 😊)
Utoljára szerkesztette: coyote77, 2015.01.14. 11:26:12
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340