13251
thecrew.jpg
  • Overburner
    Itt is Kinect-el nézik a határt mint Koreában?
  • marcihusi
    Műholdak, komoly kamera rendszer, sok-sok elszánt rasszista határőr.
    Megy az a chevy még jobban is,

• Overburner
    Ja Raid kocsival simán átugratják. Nem is értem simán át lehet szökni ha át akarnak csak oda kell vinni valami magasabb cuccot. Mondjuk nem értem hogy tudnak figyelem alatt tartani egy ekkora távot.

Csávó a végén a kerékkel
  • marcihusi
    A képen látszik, hogy a mexikói oldalon már halmozza fel a szél a homokot, kis idő múlva egy bazi nagy rámpa lesz belőle.

Szabi, találtam a kis kedvencedről egy videót.

Az a gyorsulás 3:20-nál, OMG!
    Utoljára szerkesztette: marcihusi, 2015.02.16. 09:32:24
  • Overburner
    Ez a hely teljesen olyan mint a játékban. Csak ott kicsit nagyobb a fal és még kerítés is van.
  • Krszti1160
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem tudom, hogy milyen minőségi darabok, de most olcsón van (leárazva jelenleg) újonnan, és gondolkodom vásárláson :D árak nem nagyok.
    Gigatech GW-1020C -7000ft
    vagy egy usb-s Gigatech GX-105 joy? :D ami 1800ft :D
    -am nézegetek videókat, és sok helyen látom, hogy amikor elfordítják a kormányt, akkor a monitoron mint ha lenne egy másodperces késés.... most mondjuk lehet beállítás kérdése, de engem személy szerint nagyon idegesítene :D (akkor már maradnék a billentyűnél :D )
    Egy kis csemege :D

• Szabi #9207
  • Rev Hard
    Szerettem volna viccből írni, de sajnos a fal ott van a valóságban is, kb 3000km hosszú. A szégyen falának is emlegetik, vagy második berlini falnak, furcsának találom hogy van aki még nem hallott róla.

• Hungarykum
    Valószínű ez az oka igen :D Azzal a különbséggel, hogy most mi akarunk Mexikóba szökni :D
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem meg ha már map dlc, akkor tolják be az USA mellé Európát is (hasonló méretben) :D
  • Seangaijin
    Ott van Hawaii is... Jöhetne egy felturbózot TDU2 map :D
  • Ratrak
    Ma megint megtapasztaltam, hogy igen jó pillanatai is vannak ennek a gammának. Céltalanul driftelgettem a havas hegyekben, és belefutottam egy random arcba. 5 percig kb. formációban toltuk a driftet, majd kiértünk a havas részről, és toluk tovább a krúzt. Jól kente neki, ritkán volt több, mint 50m a két autó között, és vigyáztunk egymásra, ahogy kell. Menet közben felvett Crew-ba, és onnantól a dolog még jobb lett. (HC-ban ment, mint én is mostanában többnyire) "Sajnos" aztán egy idő után a kislányom közbeszólt, de addig nagyon fun kb. 20 perc volt :) Este felmentem rabszolgázni, és utána volt még kb. 10 percem, hát gondoltam megyek kicsit farolgatni megint, erre belefutottam pár idegenbe - ezúttal egy nagyobb csapat volt, 6-an mentek együtt. Ők mondjuk sokkal bénábbak voltak, őket többnyire körbeautóztam, de így is mókás volt.
  • koltony
    Mexikó DLC ha nem is de egy Alaska azért jöhetne ha már egyszer az egész USA-ról van szó :D Jó kis csúszós utak,hó,jég :D
    Ha nem lenne a láthatatlan Crew erő akkor sem hiszem, hogy túl sokat látnánk, nagy eséllyel meglátnánk a map szélét :D
    Ahogy nézegettem a határokat, van 1-2 látványosság amit nem igazán lehet felismerni, lásd Niagara vízesés, a való életben jóval monumentálisabb, itt meg úgy néz ki mint egy kis, átlagos vízesés. Illetve ez a fal dolog sem ennyire durva.

• Rev Hard
    Kanada és USA között a világ leghosszabb őrizetlen határa van, erre van is a két ország között valami egyezmény, ellenben Mexikóból rengeteg bevándorló próbál az USA -ba jutni ezért falat építettek.
  • Hungarykum
    Írni akartam hogy belehet teleportálni, de akkor rájöttetek :D Csak arra nem jöttem még rá, hogy Mexikónál miért van kerítés, ha Kanadánál nincs?
    Ha úgy is van az a láthatatlan határ, akkor miért kell a kerítés? Mögötte van King Kong vagy mi?
  • Rev Hard
    Ja csak nem lehet jobban felfedezni mi van arra mert ha beljebb mész ugyanúgy visszadob.
  • Szabi #9197
    úgy 20perc ugrándozás után fedeztük fel.. hogy be lehet teleportálni a mexikói részre.. :DD
  • Overburner
    Ez igen. Mexico DLC hacked :D
  • Szabi #9195
    jó képek
  • PeeTeR
    vegul csak sikerult parat osszehozni az esti csapattal

• koltony
    A határsértők :D Welcome to Mexico!

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.02.15. 21:12:12
  • Szabi #9192
    jelentősen jobb mint volt, Silverado-t azért még nem cserélem le, de most már normálisan használható :)
  • Overburner
    Vélemény a Buggy-ról?
  • Szabi #9190
    haladós tempó :D
  • HUN BECSEHELY
  • SUNNY84HUN
    van baj nem kicsi :D

• Ratrak
    má' mé' ne lehetné'? :) Erre bátorítunk mindenkit... Jól néz ki, ha a fotókon-videókon azonos előtaggal szerepelnek a résztvevők, nem? De. :)
  • PeeTeR
    ma valahogy nagyon nem sikerultek a kepek...

Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2015.02.15. 19:05:01
  • COBRA1159
    A játékos listára gondoltam
  • Seangaijin
    Nem vagyunk egymás ismerősei, én szabiét döntöttem meg.
  • COBRA1159
    A rekordot még Croc-SIXNIN3 tartja
  • gduck
    Én is lehetek Croc?
  • Seangaijin
    Új rekord van
  • Overburner
    Ha úgy vesszük ezzel jelezzük hogy egy csapat vagyunk, mivel a Crocodiles faction-ban vagyunk. Ráadás így könnyebben egymásra is találunk a barát listán
  • gduck
    Mi az a Croc a nevetek előtt?
  • PeeTeR
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

ez snecie volt, koszonet a szelarnyekert - annyival vegeztem Szabi elott, hogy a helyezes meg valtas kozben volt

• Overburner
    Ez disznóság... :D Miért engem rakott 2.-nak nekem hamarabb volt annyi a pontszámom

Ez tényleg fasza volt.
  • Szabi #9176
    tegnap mentünk olyan versenyeket, hogy végig hárman 1mp-en belül voltunk és felváltva adtuk a szélárnyékot, a negyedik helyen lévő, meg az összetett listán 3000. hely alatti volt.. szitkozódott is rendesen :D
  • Krszti1160
    Az szép :D
  • Szabi #9174
    nabasszus :DD