13251
-
Rev Hard #9133 Megnéztem ezeket a háromszöges Hill Climbeket de nem nagy durranás egyik se, mindegyik könnyen teljesíthető helyen van. Menj be mélyen a Grand Canyonba, vagy fel a havas hegyek tetejére ahol még offroad út se jár, ott már olyan szinte 90 fokos emelkedők meg sziklák vannak hogy ott a legtöbb raid és offroad autó elvérzik. -
Silverado pedig jól HillClimb-el Buggy meg még mindig elég tré hiába javítottak rajta ahogy látom. Kár pedig tetszik ettől függetlenül jó kis gépezet. -
Rev Hard #9131 Nem ment fel a Silverado sem, a Focus sem, a Buggy sem meg még bepróbáltunk pár vasat ami Raid volt. -
Raptor Dirt-ben jó hogy nem megy fel :D -
ToMM23 #9129 Hja meglepően jól megy a Hummer dacára ,hogy fullstock meg bő 3.5 tonna. Nekem megérte az árát :D A Raid Mustang meglepett azért mit tud :) -
Rev Hard #9128 A legelső falon még a fullos Raptor is elakadt, lendületből sem tudott felmenni, a Mustang felment. A default Hummer jutott még a legtovább, az a 3 tonnás tehén tuning nélkül is bárhova felmegy.
-
Na haza értem. Remélem holnap már fel tudok lépni valamennyire és a skill rekordjaim 75% már megvan döntve
-
igen -
hehe, hát igen
Nuuvem-en, ha meg veszem a seasson passt, akkor kulcs formájában kapom meg? Mármint, hogy uplay-en tudjam aktiválni a cuccot? :3 -
telefon-macska-kruzolas (egy idoben...) - ejej igen az elet nem egyszeru 
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2015.02.13. 16:51:45 -
Már ti is tudjátok micsoda káosz van fél 8-kor itt nálam. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezt eddig nem is tudtam, de mindenesetre sok mindenre magyarázatot ad(hat).
http://www.gamespot.com/articles/electronic-arts-buys-stake-in-ubisoft-in-hostile-act/1100-6115370/
Utoljára szerkesztette: marcihusi, 2015.02.13. 16:51:47 -
Fél 8, jön a cica kajáért :D -
A macskákról meg is feledkeztem.
-
COBRA1159 #9120 Szerintem Avantador, Gallardo, Fokusz, Mini, de PvP-be találkoztam Hummeral és verte ezeket(de én nem tudok menni vele, pedig már minden tuningot kiprobáltam rajta) -
5. ehes a macska
-
Akkor marad a Gallardo :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ámbár ennek pont otromba színe van...sorry :D -
Ratrak #9117 Bizony, hogy jó a Gallardo, új PB-m Observatory-n (levágás nélküli, "tiszta" menet Ratrak-style):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Kókusszal, Aventadorral 57-ek mennek, többi 4 kerekessel 4:00 körül
Ja, driftre az új mustang nagyon jó, az még full gripben is állandóan elkapar és teszi a hátsóját mindenfele mint egy rossz.... lány. :) -
Ratrak #9116 P-re Gallardo egyértelműen nálam. Egy leheletnyit (de tényleg csak leheletnyit, 4 perces meneten kb. 0,5 másodpercnyivel) lassabb, mint az Aventador, de ha nem tökéletesek a körülmények (értsd: lecsúszol a padkára, vagy a havas területeken nyomod) akkor sokkal kezesebb. Jól is néz ki, és nagyon jól adja az irányítása (nekem legalábbis)
Ha az idő a minden, akkor Kókusz, jelenleg úgy látom, hogy az a leggyorsabb autó (és mocskosul tapad még havon is). Én kizárólag akkor használom, ha rekordra megyek.
Ha hátsókerekes kell, akkor SLS, ill. a Z4 nagyon bejöttek. -
már nem emlékszem, nekem engedményes perkekkel 350k körül volt, ha jól emlékszem :D am Gallardot is dicsérik :3 (de azt én még nem próbáltam :D ) -
Aventador mennyibe fáj?:D Mert az m5 irányíthatatlan, viper "lassú"...nincs normális autóm P-re. -
Én Kókuszt, meg Aventadort :D Königsteget is megvettem, fel is húztam, de nem adta át azt, amit vártam tőle :D -
én mostanában Silverado-t használok mindenre, szóval jöhetne már a dirt-ös is... :D -
Ti milyen autót használtok P spec-re? Viperrel próbálkozom most, de nem igazán jön be nekem. -
van x360 gémpadom és dfgt kormányom is, mindkettővel imádom, de sajnos itt a kormánnyal olyan szinten nehezebb versenyezni, hogy nem éri meg a plusz élvezeti faktorral sem, szóval versenyezni gémpad, krúzolni kormány :D -
npolos #9109 igen azt látom kicsit elírtam :) elnézést
PC-re vettem, jelenleg x360 controllerrel nyomom
kormánnyal mennyivel lenne jobb? -
nehazuggy.. :D -
Stockbauer33 #9107 Kitörölte a HG.Ezt csinálja állandóan :DDDD
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.02.13. 12:23:04 -
törölte :D -
Ez igen komolyan néz ki. Kipróbálnám szívesen.
Hova tünt a hozzászólásod Stock?
Utoljára szerkesztette: marcihusi, 2015.02.13. 12:18:59 -
Üdv,
a játékhoz nincs sok értelme joystick-ot venni, egy gémpad vagy kormány hasznosabb :)
ha elírtad az árat, akkor 5ezerért szerintem nem érdemes semmit venni, inkább tegyél még hozzá és 8-9ért vegyél egy használhatót
gémpadból ahogy már leírta Becse is, x360 vagy x1, ha pedig a PS gémpad jobban kézreáll, akkor egy xbox gombos Logitech kell neked
ha nem elírás, akkor pedig ahogy már Marci is leírta, Logitech DFGT kormány és egy x1 gémpad :D -
Ezt igazán jól körülírtad.
El kell döntened mit akarsz. 50ezer alatt gyakorlatilag szinte minden ehhez való kontrollert meg tudsz venni, de még akár egy logitech driving force gt kormány is belefér a dologba, bár kormánnyal nehezebb menni. 50 felett pedig had ne mondjam, hogy akár egy Logitech g27-et, vagy egy Thurstmaster t500rs-t is tudsz venni, de a határ a csillagos ég.
-
HUN BECSEHELY #9102 Helló.Én XBOX-360 Joy-t használok,és megfelel.Bár mondják hogy az BOX-ONE is jó,de az kicsit drága. :-) -
npolos #9101 Sziasztok,
2 napja megvettem.
Nézzegetem a support oldalon milyen joy-ra van támogatás.
Tapasztalatatok szerint melyikkel használható?
50000 Ft alatti és felettiek érdeklenének.
köszönöm -
Igen, az a fáking telefon 
-
4. csörög a telefon :D -
Ízlések és pofonok, kinek hogy fekszik jobban. Én például break-es part-ot nem használok egy autóban sem. Grip-ből max 2-3 darabot szoktam felhasználni, de némelyiknél még annyit sem. A többi alkatrész pedig accelration és speed bónuszos. Mindemellett az esetek nagy többségében hardcore módban vezetek, és igen jól szoktam teljesíteni a pvp versenyeken. Ha valahol mégis nagyobb hátránnyal végzek, annak általában három oka van, 1. nem ismerem a pályát, 2. valahol útközben figyelmetlenségből adódóan elba*om, 3. nem szoktam még meg eléggé az autót. Ezzel természetesen nem azt állítom, hogy az én beállításaim a jók, hanem azt, hogy mindenkinek meg kell találni a megfelelő alkatrész kombinációt az adott autóhoz, és a saját vezetési stílusához. -
Stockbauer33 #9097
:D
-
Én feltoltam rá 9800 valamennyire a top speedet, accel.-t is szintén :D 395km/h volt nitro nélkül nitróval pedig 416 :D
-Ha kicsúsztam a földre, vagy egy S-kanyarban nem jól fogtam meg az autót, had ne mondjam, mennyire mozdult a hátulja :D Valami brutális erő van a hátsó kerekekben, de hát több grippes parthal jobban lehetne szabályozni :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-Ismeretlen taggal mentem egyet :D Ő Mclarennal jött, igaz a végén +15ms-rá vertem, meg 1.1km-ert (xD), de összegségében ő lett az első, gondolom azért, mert Miami-ig ő állt az élen.... :D -
"nyilván jobban veszi a kanyarokat is"... de nyilván lassabb az egyenesekben:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.02.12. 23:43:28 -
Rev Hard #9094 Hardcoreban 300 felett szűkös a limit, nem lehet jaszkarizni mert elszállsz. A gripes cuccok ezt a limitet tágítják egy kicsit, nem dobod el az autót annyira könnyen, főleg amelyik egy kicsit idegesebb. Időeredményeket nem mértem de ha jobb a tapadás nyilván jobban veszi a kanyarokat is.