13251
thecrew.jpg
  • Skypack
    Fasza lett
  • Overburner
    Jól néz ki ez a RUF.

• obiwan987
    Sziasztok!
    Ha valakit érdekel, van egy eladó accountom. Csak a The Crew van rajta.
    LVL 50 és az összes autó megvan.

Eladás oka: nincs időm foglalkozni vele
  • Szabi #9250
  • Ratrak
    Új kedvenc Circuit autóm (távolról kicsit Sesto Elemento-s):

Ez meg gonosz egy dög:

Végül egy kis naplemente:

Más. Felraktam a kormányt, HC mód, belső nézet. Egész jó! Lehet, hogy reszeltek valamit rajta amióta nem próbáltam, mert mindössze 0,8 másodperccel mentem rosszabbat Observatory-n így, mint kontroller+sportmód+motorháztető nézetben, és összességében egészen jól irányítható volt a gép (emlékeimben nagyon nem ilyen volt korábban) Havon még mindig nagyon lassú vagyok kormánnyal azért...
  • npolos
    g27-nek egészen jó ára van :)
  • Seangaijin
    Akciós cumók msot 3 napig akinek kellene.
    e mag
  • Seangaijin
    Ez csak az sztem, h a kocsi jelen állapotába az a 40-50 közti platina mennyivel növelné a kocsid pontját, ezért van az 50-70-en. Nekem most pl 50-es szűrű kéne és már csak -30 meg +2 ír... Ezzel nem fogsz jobb alkatrészeket kapni, csupán a kocsira mennyivel rak több pontot.
  • Norby646

1:20-tól érdekes. Mondjuk nem mostani videó, lehet hogy azóta csökkentették.
  • Seangaijin
    Nem látok ilyet a perkek között. Pontot ad többet, de semmi más.
  • Seangaijin
    NEm is hallottam ilyenről, fejtsd már ki. Tegnap 3 órán át ugrabugráltam...
  • Norby646
    Melyik perk-el kapok jobb alkatrészeket a skill küldik után? Nekem alapból 32/50-et ír ha platinára sikerül (fogalmam sincs mi alapján kapnék 50-et, mert hiába ad több pontot, van hogy rosszabb alkatrészt adni mint az előző körben), de láttam videóban akinek ez 52/70. Próbálgattam átpakolgatni a perkeket de sehogy se ad ennyit.
    Utoljára szerkesztette: Norby646, 2015.02.17. 10:05:57
  • Ratrak
  • Hungarykum
    Tudom hogy nem viccből írtad :D De amúgy tényleg nem hallottam még róla. TV-t ritkán nézek, de múltkor volt egy műsor amiben egy ürge bejárja az USA-t és ebben a részben elment a mexikói határhoz is, de itt nem volt fal csak valami folyó féleség volt a határ. Úgyhogy innen nem lettem okosabb :D
    Neten meg nem a Mexikói határt nézegetem :D
  • BuktaG
    Ratrak #9225 Köszi ez segített!
  • npolos
    ha felférek a listára ráraknátok még?
    sg: npolos
    uplay: npolosHUN
  • koltony
    Szerintem egészen egyszerű az oka, annak hogy miért nem őrzik annyira, hisz oké jönnek a Magyarországba is a menekültek, de mennek is tovább nyugat felé, ezért nem igazán törődnek a határőrök ezzel, ellenben amerikában Mexikó és az USA-nál már egy kicsit más a helyzet, hisz ott az USA-ba megállnak, nem mennek el kanadáig.

Erre a bővítős dologra kíváncsi lennék, szerintem megérné az Ubi nak hisz majdnem hogy a játék árában el tudnák adni, és már van egy alap amire már csak a grafika kell.
  • Krszti1160
    Hosszú lett, inkább spoilerbe teszem xD
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én itt vagyok a Magyar-Szerb határnál, kb 1-1,5km a zöldhatár (Ásotthalom-Királyhalom átkelő kocsival, közúton kb 3 km, légvonalba 2), a zöldhatárt senki nem őrzi (hiába van kb 3-4km-enként a hőkamera tornyok (amik állítólag akár 10km-re is ellátnak!). Éjjel eljön az az éjfél - 02:00-óra megállás nélkül ugatnak majdnem hogy a kutyák. Volt egy videó fent a netten, hogy az Ásotthalmi polgármester egy Lada Nivával eljött az átkelőhöz, majd le ment a földes útra, és közel 100m-re a hivatalos határtól (ahol a normál embert persze halálra szopatják), a menekültek (jelenleg java részt Koszovóiak) mennek tömegesen 20-30 fős csoportokban, és semmit nem tesznek. Az Ásotthalmi polgárőrség nem győzi őket össze fogdosni, ekkor jöttek a Németek segíteni, hogy vissza fogják a menekült áradatot. (Szerb félről is most már látni javulást, hogy fogják a menekülteket, és buszokkal viszik őket vissza). Szóval arra akarok kilyukadni, hogy az Amcsik ahogy írtátok 3000km-es falat húztak fel, amiket tényleg figyelnek, a Magyar-Szerb határszakasz, mondjuk 500km (de sokat mondok tuti...) , de nem tudják rendesen figyelni, úgy hogy itt is vannak hőkamerák... :D Érdekes dolgok vannak ugye? :D
  • Overburner
    Hát igán egyre több Magyarországon az "afrikai" ember csak ők nem beköltöznek hanem beszületnek. Ez se sokkal jobb.
  • koltony
    Nem hiszem hogy ez a Mexikói határ, olyan szégyenletes lenne, hisz ha nem lenne akkor Mexikó lakossága igen megcsappanna, ráadásul a munkalehetőségek csökkenésével nőne a szegénység amcsiknál is. Ez olyan mintha Magyarországba beköltözne az összes Afrikai emberke.

A falat egyszerű őrizni, mint már előttem is mondták ott vannak a műholdak, hőfigyelő kamerák és társaik. Bár még így is van, hogy sokszor kilométeres alagutakat fúrnak az átjutásért.
  • Overburner
    Voltak kételyeim hogy milyen ez a RUF 3400K de idáig nagyon bejön.
  • MerlinW
    Jogos - (7.290)
  • Overburner
    Vezetékes még olcsóbb.
  • MerlinW
    Ez alá ne add. Minőségi, és nem elhanyagolható tényező, hogy minden létező játék támogatja. Nekem XOne kontrollerem van és nincs késleltetés kormányozáskor. Egyébként a játékbeállításokban állítható az érzékenység, linearitás, meg a többi.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.02.16. 15:21:44
  • Skypack
    Most néztem csak, hogy a játékba is bekerült beteg egy gép :D
  • Szabi #9228
    off :D
  • marcihusi
    Az se rossz!
  • Krszti1160
  • Ratrak
    milyen framerate-ed van? Ha 30 alatti, akkor az lesz a gond. Alacsonyabb framerate-nél úgy veszi, mintha néha gyorsítanál, néha meg nem, és ettől simán lehet, hogy a nálad gyengébb is rommá ver akár gyorsulásban is. Ha ez lehetséges, mint ok, akkor vedd lejjebb a grafikát. 30 fölött elvileg nincs gond, de célozd meg biztonság kedvéért a 60-at! A skilleknél NEM a speed a legjobb, legalábbis a legtöbb autónál nem arra érdemes menni (grip, brake sokkal jobban érezhető-nagyobb a hatása a kocsi viselkedésére)
  • Overburner
    Próbálj vezetésedre koncentrálni. Íven maradni stb.
  • BuktaG
    Arra szoktam figyelni mindig maxon van a javítás.
  • Seangaijin
    Nézd meg a safe housban h nem kell a kocsit javítani (repair) mert ha szarrá törted akkor a teljesítménye csökken. Van ott egy vonal ami jelzi ezt.
  • Overburner
    Igazság szerint én nem foglalkoztam az elején csak toltam mindet faszán meg lehet csinálni adott kocsival. 2 havas pálya van ami kész szivás na oda nekem is kellett help :D
  • BuktaG
    Igen ha már nagyon nem megy akkor általában segítséggel megoldom, de az is gyanús hogy egy alacsonyabb szintűvel mentem versenyezni és ő bőven betudta fejezni a küldetést én meg már a közepénél elbuktam, szóval nem igazán értem ezt a részét...
  • BuktaG
    Több küldiről is szó van főképp mikor időre elkel érni egy checkpoint-ot vagy egy bizonyos idő alatt bekel érni a célba. Volt hogy haverommal nyomtuk és csak az autópályán mentünk ó jóval alacsonyabb szintű de így is bőven legyorsult és csak akkor tudtam utolérni mikor már a végsebességét elérte, az enyémbe meg még volt erő. Figyeltem arra is, hogy mikor a skilleket megcsinálom ugye a bonus a speed legyen és a legtöbbnél így is van!
  • Szabi #9218
    hülyén vannak kiszámolva a ponthatárok, ha szépen sorban haladsz a küldikkel és csak úgy fejlesztgeted az autód akkor szinte lehetetlen, fullos autóval meg 20mp-eket kpanak a botok, érdemes nem egyedül küldizni, ha van segítség akkor úgy elég könnyű :D
  • Overburner
    Miért nem sikerülnek? Konkrétan egy vagy több küldiről van szó?
  • BuktaG
    Szevasztok, nekem egy olyan problémám lenne(vagyis úgy gondolom, hogy az) amikor egy küldinek neki kezdek mondjuk írja, hogy az ajánlott kocsi szint 183. Az én kocsim mér 500 környékén van de még is lassú nem tudom megcsinálni a feladatot és nem értem hogy miért van ez! Sok küldinél volt már hogy épp hogy csak meglett vagy ilyesmi. Esetleg ez valami beállítási probléma lenne vagy van erre egyáltalán valami megoldás??
  • Overburner
    Az jó meló lenne vállalnám
  • marcihusi
    Még az is lehet, hogy az arcok bent ülnek az irodában egy xone mögött, és ha valami gyanús mozgást látnak már küldik is a drónokat.