PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nagyobb hangsuly van szerintem a termeszetellenes fenyeken. nem kell 8-kor aludni (nyaron meg eleve vilagos van olyankor). eleg ha a lentebb linkelt szemüveg trükköt alkalmazzatok. plusz levezetes nyugis dolgokkal (olvasas)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.04.10. 11:33:50

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

j0nNyKa
amirol irsz, az a szimpatikus / paraszimpatikus idegrendszer, a megfigyelesed meg total helyes, well done <#eljen>
annyi hogy lebontva az tortenik, hogy a jatek hatasara bekapcsol a szimpatikus, elkezdesz adrenalint termelni, kb az tortenik a testedben, mintha kergetne a mamut, es igen, nem fogsz tudni aludni tutibiztos
ha meg lenyugszol a picsaba, pl olvasassal, akkor visszakapcsol a paraszimpatikus, es kb standbyra rak mindent benned, ami nem tulelo funkcio (legzes es hasonlok maradnak, minden mas off)
(mindezt tovabb lehet gondolni az ilyen 3-4-tobb ora folyamatos jatekra, hogy vajon mennyire fasza a szervezetnek, ha ennyi idon keresztul megallas nelkul adrenalint termel - az az allitas hogy ezt heti 1 alvassal ki lehet pihenni, hat minimum fura)
az alvas meg szimplan: regeneral - aki az alvasaval szorakozik a jatekok javara, az a teste regeneraciojaval szorakozik, sok szerencset ~50 felett amikor ezek visszautnek
nem beszelve arrol, hogy mennyire nem ulesre van kitalalva a testunk, de ah, abbahagyom az offolast sorry

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Nálunk ez sajnos nem pálya, gyerkőcökkel 9-ig fix programok vannak (közös mókázás + vacsi + fürdés + mese), utána házimunka (teregetés ilyesmi), F10-10 előtt ritkán tudok leülni bármit csinálni. Arra azért figyelek hogy éjfélre lehetőleg ágyban legyek.

Meg vannak cuccok (mittomén Bloodborne) amit nem szívesen tolnék a srácok előtt érthető okokból.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

<#eljen>

itt a lenyeg röviden es tömören. akiben fellangol a geek-én, az olvashat persze tanulmanyokat es egyeb szarokat (en szoktam) is, de eleg lenne, ha ezt igy atültetne az atlag ember a gyakorlatba.
//www.youtube.com/embed/7_hX7d2NmNE
a te menetrended mar jo iranyba halad, de en felcserelnem az "olvasas MAJD film" sorrendet ;)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.04.10. 11:23:01

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kongy
Várj, a Far Cry 2 még kb 10 éves sincs, ha jól emlékszem 2008-as.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ulthanito
Hát nemtom. Lehet öregszem, de én már jó ideje úgy tolom a játékot, hogy maximum este 8-ig, még hétvégén is!!! Utána szándékosan olvasok még, később filmet nézek. Nem akarom, hogy a feltuningolt agyam, ami nyilván játék közben fokozott üzemmódra kapcsol, úgy menjen aludni.

Amikor bő egy évvel ezelőtt este 10-kor még DaS 3 boss szopatott, és annyira felpörgette az agyam, hogy hajnal háromig álmatlanul forgolódtam, akkor fogadtam meg, hogy este gaming soha többet. Alvás rovására meg pláne nem.

Olyat meg, hogy éjszakába nyúlóan játszottam (itt az éjszak mondjuk max hajnali egy órát jelent), utoljára a Far Cry 2-vel toltam, legalább 15 éve.

Az agynak ritmusra, kiszámítható napi rutinra van szüksége, akkor tud jól működni. Nem véletlen nagyon fontos a mentális betegeknél a napi ritmus (ékes példája a Rain Man c. film), így tudják kordában tartani a betegséget. A rendszertelen alvás, a kevés alvás egyenes út az agyvérzéshez, magas vérnyomáshoz, fekélyhez, rákhoz és hasonlókhoz.

Arról nem beszélve, hogy az alvásnak van egy nagyon fontos tulajdonsága: sem pótoln nem lehet utólag, sem "rápihenni" nem lehet előre valamire.

Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.10. 11:15:16

PS5 II PSVR

+1, alvásra gondoltam én is Darky, az nem úgy működik hogy napokig 3-4 órákat alszom aztán meg 15-öt és így pont nullán vagyunk. Iszonyatosan megterheli a szervezetet, ki fogsz készülni tőle.

A "bármikor leteszem" vs "unaloműzés" 20x évesen, meg alvás rovására tolni a négyszázadik órát ugyanabba a gammába nekem kicsit ijesztő. Csajozz be, az segít a fentieken.

szemvizsga, faradtsag kipihenese, ...
ezek semmit nem jelentenek. az a gond, hogy a cirkadián ritmusod szanaszejjel van baszarintva. no de nem csak neked, ugy az embereknek altalaban.
mert ezek a modern kijelzök, energiatakarekos led lampak, ... (hint: blue light) durvan összezavarjak a testet, raadasul egyre több a bizonyitek, hogy szemet is basszak a cirkadián ritmustol függetlenül (igen, a napfenyben is van kek tartomany, de mellette mas is es ejfelkor mar altalaban el vanik bujva...:)). szal a CRT ---> LED kijelzö lepes kabe csöbörböl vödörbe szitu. vagyis a LED rosszabb... joval.

szal attol, hogy te kialszod magad NEHA, es hogy fiatal vagy meg es nem erzed magad faradtnak, belül mar reg beindult a gebasz.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.04.10. 10:25:42

Moby
Te úgy egészében nem vagy teljesen normális, a korodtól függetlenül <#banplz>

Adversus solem ne loquitor

Moby
>A szem vizsga, legkissebb számokat látom mind2 szemmel.

Távolra én is kurvajól látok. De ez csak a sztori egyik fele.

darkSectorxxx
:D

Enyimben?

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Mindkettővel eddig jól vagyok. A szem vizsga, legkissebb számokat látom mind2 szemmel. Ha ez elég.
20+ év terhelés mellett. :)

Fáradságot mindig kipihenem 1 héten mindig van 1 reggel, amikor addig alszom, amíg csak tudok, ez tölt fel egész hétre...

Meghát, mondom, ezek nagyon hullámvölgyek, van amikor hetekig csak lébecolás van játékok terén....

De ezekk tisztában is vagyok, mikre kell odafigyelni, be is tartom ezeket.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.10. 10:11:09

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
A te korodban ez viszonylag normális :)

darkSectorxxx
Ha úgy alakul hogy lesz más dolgom, akkor simán hagyom a dolgot, most a játék csak unaloműzés, bármikor leteszem, ha család vagy hasonló dolgok vannak, haverok.

De ha otthon fetrengek, akkor zenét hallgatok és aközbe játszom. A játék hangja nekem nagyon rég volt már bekapcsolva a tv-n.

Bloodborne, Das3, Ni-oH, AC. Mind alatt ment zene, vagy néztem valamit.... :D

Se hang se hud nem kő nekem.... <#vigyor3>

"A látásra, vagy pedig a nem rendes alvás?"

gondolom mindkettöre, föleg, hogy ezek összefüggenek.

Kongy
Én leszek itt a nagy kakukktojás, kb HETI 2-3 óra játékkal :D Utóbbi időben kb csak az Overwatch-ot játszottam, meg a Shadow of the Colossus-sal ökörködtem néha, de kb ennyi. Pedig se család (mármint általam alapított XD), se barátnő. :D Barátok, bulikák viszont vannak dögivel, és velük megy el sok idő, na meg persze dolgozok is 8 órában, nálam a másnaposság miatti kialvatlanság a jellemző főképp.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx
Lehet. De kell valami káros szenvedély.
Amúgy mire célzol? A látásra, vagy pedig a nem rendes alvás?

Mondom ez csak időszakos.
A 3-4 órát ne úgy képzeld el, hogy egy helyben végig....

3-4 órákat, jesszus, tudode hogy ez mennyire káros? Szétbarmolod magad pár lópáncél miatt.

@Ulti: nekem olyan heti 10-12 óra, néha kevesebb, néha több. Mondjuk ennek is a fele közös játékkal telik a gyerkôcökkel (Patapon, Loccoroco nagyon bejött nekik, Lego Jurassic park örök kedvenc, Tearaway szintén, lassan befejezzük a Kingdom Hearts 2-t is)

darkSectorxxx
Pontosan ;)

darkSectorxxx
Hát nézd meg, a Twitch-en ott vannak az adatok. :)
Volt 1 darab live, ami 11+ órás. :D

Mondtam, csaj elment, sajna. Család megvan, 1 hétig nem játszottam ünnepekkor.
Én úgy játszom, hogy van pár nap, amikor van időm, nyomom ezerrel, aztán akár 1 hónap kihagyás.

Van kb egy évben 5-6 játék amit zúzok... Minden percem szinte twitch-en megnézhető, mikor mennyit és mivel játszottam, látod nekem erre kell a twitch...archive.

Most is lesz 10 nap a God of War-ig. Most nem lesz gém....

Hidd el össze lehet kaparni azt a 30 órát, ha nem napi 1-2 órát játszol.

Én 2 órá alatt nem is nagyon állok le játszani, mert mire belejönnék már hagyom is abba.
Családnak mindent megcsinálok, meló megy.
Ez az idő, ahogy Moby kollega mondta szervezés, az amúgy filmezésre más hobbira szánt időből és az alvásra szánt időből megy le. :)

Pár napig alszom 3-4 órákat, azt ennyi.... :)

De ez csak From és AC ügyben volt most. Más játékok ennyire nem kapnak el. Vagy kaptak mostanában....

Szervezés kérdése. Ha nincs más meló, család, magánügy, akkor a hobbimnak élek. Ez a játék, film, zene. A biciklizés meg majd jóidőben!!!! ;)

Moby
Remélem nem lesz annyi, de nem biztatnak semmi jóval :( Egy csomó kering belőle, de azok nem kereskedelmi példányok. Azokra viszont olyan kemény embargó van, hogy nem mernek kockáztatni.
Lehet Seth osztrák boltját kéne lepróbálni :D

darkSectorxxx
<#nevetes1>

Moby
Heti kb 15 óra. Nincs több. De ennek is az az ára, hogy sokszor nem alszom eleget. Más kérdés, hogy ha nem játszanék, akkor sem aludnék többet. Valszeg többet olvasnék, vagy mondjuk filmeznék, amit időtlen idők óta nem tettem, de mással ütném el az időt /más kellene ami lehoz a pörgésről.

darkSectorxxx
Teljesen nincs.....:)

Nem nyugszom, amíg nem adja meg a Heka az össze hiányzó fegyvert. Még 5 kb.

És ez a tetves 1%. Ami cseszi a csőrömet. :D
Miért csak 99%? Miért? Urban Legend.

Ulthanito
Ezen most elgondolkodtam. Talán két vagy három napja mondtad streamen, hogy még meg se vetted. Most meg 30 órát letoltál vele.

Sokszor elgondolkodom, honnan a fenéből van ennyi időtök játszani, de tényleg? Szerintem másfél hónapja semmi mással nem játszom, csak az ACO-val, és most tartok 54 óránál. Na jó, ez nem igaz, mert kb. 8 órát beletettem Batmanbe.

Másfél hónap alatt játszottam 54 órát, te két nap alatt, 30-at. Hogy a francba? Ti nem dolgoztok? Nincs csajotok, feleségetek, gyerek, stb?

Egyéb hobbik?

Én magamról azt gondolom, hogy sokat játszom, ami annyit tesz, hogy mondjuk három hétköznap játszom napi két órát, és hétvégén nagyjából játszom összesen 5-6 órát. Ez mondjuk heti 10-12 óra játék, amiről már azt gondolom, hogy szerves része az életemnek...

Akkor ti mit mondtok? <#confused>

PS5 II PSVR

n000rbi
Halleluja! Akkor végre vége az ACO-nek? :) Egyébként abból amennyit írtál róla és nyomtad twitchen, én minimum 1000+ órát tippeltem.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Ulthanito
Ne haragudj, de beteg vagy. <#banplz>

PS5 II PSVR

darkSectorxxx

darkSectorxxx
Én is készen állok.... <#violent>

TDC Geronimo
10 nap <#violent>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
ACO

Kereken 30 óra volt a 2. DLC (ha valakit érdekel a hossza) , úgy hogy siettem, OP voltam, és minden szart kitakarítottam a pályákon! <#nevetes1>

Nem lehetetlen egyébként hogy később kapsz egy új hajót ami testhezállóbb ehhez az eventhez (nem kell se weapon se shield). VR-ban próbáltad esetleg? Én tegnap csapattam egy 8-as Tournamentet, istenfasza volt + így jóval könnyebb jó köröket menni mert érzed a pálya íveit magad körül. Érdekes hogy összeengedik a VR és a tévés népséget multiban, szvsz a VR-osok kurva nagy előnnyel indulnak.

arty
köszi!!

tehát nem lehetetlen, nem kell ide "visszajönni" a megnyerés után a jutalomból kapott "csodahajóval" :))
nem boostolok, igazából a lehetőségről se tudtam eddig - kipróbálom!
azt a balos ágat még megnézem, lehet jobb mint ez a "rövidítés"

1 booster tényleg kimaradt, de még ha meg is lett volna, akkor se jön össze a hatodik hely se :(
mivel ps3on a hd/furyt nyomtam, gondoltam akkor inkább az újdonság erejével ható szegmensel kezdenék.... ezekszerint belenyúltam :D

Forza.

2048 nehéz nagyon, HD/Fury sokkal könyebb szvsz. A video alapján pár észrevétel:

- ez egy nagyon szemét event, 1 kör, semmi fegyver, egyetlen módja a győzelemnek ha mész egy TÖKÉLETES kört
- Start-nál nem tudom boost-olsz-e, ha nem, akkor kéne (a "Go" előtt egy tizedmásodperccel kell ráadni a gázt)
- Volt 1-2 booster pad amit misseltél, nem szabad, ki kell maxolni az extra gyorsulásokat
- Nem tudom hogy a végén (0:40-nél) egy tökéletesen vett kanyar a bal oldali ágon nem-e gyorsabb (tele van boosterrel)

De ez egy ilyen event, próbálod 10x-20x, egyszer csak meglesz. Trackmania feeling.

arty
említettem korábban, hogy a wipeout omega "kissé" nehéznek tűnik az elődök után... ez odáig fokozófott, hogy most 300-al falnak mentem...

//www.youtube.com/embed/BEHNaYKqnbQ

hol hibázok?
hogyan tudnám megnyerni pl. ezt a versenyt?
(gyakorlatilag a sebességben legerősebb járgánnyal ezt tudom, úgy, hogy előtte 5x utolsó voltam...)

mi az úristen baja van ennek a játéknak? :) (vagy nekem)

Forza.

Moby
Hát nem is bírtam 10 percnél tovább. Pedig a játék rohadtul érdekelt volna, de ez...

Ulthanito
Ez rém gagyi.

PS5 II PSVR

Mondocon on kipróbálható volt a detroit. Hát not bad :D
Moby
Mondjuk úgy: játszottam volna vele. Részint mert a kevés AAA+ VR címek egyike (még ha öröklődött is, nem számít), részint mert ez is egy legenda, ami nekem kimaradt. Minden jel szerint ez már így is marad.

Moby
Mindegy. Eladtam már. Nem az én problémám. Csak innentől nevetséges bármilyen fc5, randombármi fika olyanokkal, hogy miket nem tud egy játék. Mert nem elég valóságos.
ROFL

Moby
Egy 3d világban az nem baj, hogy valaki kettő centire van tőlem, vagy 125 méterre, jobbra tőlem, vagy balra, mindenki a kibaszott fejemben beszél. A víz a fejemben csobog, és minden hang a kibaszott fejembe érkezik meg egy 3d-s világban. Ez nem baj.
Sőt. Szerintem ez így jó. Ilyen koncepcionálisan. Ez a szar, még a moviemódban is tudja, hogyha a kibaszott ps4 menüt nézem, és elnézek balra, akkor a kép forrásából hallom a hangot, de ezt egy játéknak, ami körbevesz nem kell tudnia.
Minek?
Mi a retkes igénytelen fasszopó kurva anyjának kéne itt bármit is tudnia bárminek, ha a sok agyhalott tetves geci rádobja így is a tízpontot bármire, ami szembejön?

Moby
A metacriticen 8.1-en áll a userscoreja, de a reviewkban sincs egyetlen egy sem, amelyik írna arról, hogy a hang nem jó.
De ha bárhol megkérdezem, akkor simán visszaigazolják, hogy ja, az ilyen. De az nem baj.

AZ.

NEM.

BAJ.

<#bdead>

Nagyon fasza cucc lehetne ez a VR, de semmi kétségem nincs már a dolog végkimenetelével kapcsolatban.

Skyrim VR? :)

a psvr.hu orrba-szajba dicserte hogy milyen jo, meg milyen fasza!

https://youtu.be/OwhE5v9ungI
Kandurex
Üzleti érzék, ...az isten húzogassa a f@szára minden predektiv megoldást.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Igen, igen...van üzleti érték..

..bár legalább visszapatinttanak valamennyit, a legnagyobb retkek a digitális értékesítők.

Moby
Tegnap rácsodálkoztam a hatezres használt fosrimviárra. Hát, most lett teljes ez az egész videójátéknak hazudott szenny története. Történt ugyanis, hogy gondoltam megkérdezem a videójátékponthu-t, hogy mennyiért veszik vissza a náluk vásárolt használt játékokat (talán a platinum vagy melyik, akik garantált 80%-ot adnak, így kvázi tékaként működnek). Nos, hát jelezték, hogy az mindegy, hogy tőlük van-e vagy sem
KETTŐ
EZER
forintért veszik be a használt skyrim VR-t. Amit ők 18-ért árulnak újban, és 6-ban használtan.
Magyarán nem elég, hogy a játék egy roncs szemét, úgy került hozzám, hogy valami tudatlan szerencsétlent megloptak vele gyakorlatilag.
Na messze kerüljétek ezeket a tetveket. Meg ezt a játékot is.

Kandurex
Ez a PAX meleg húgy...

Tudod, hogy milyen a kereső. Korábban többször leírtad, hogy az AC2 hibáit szinte mind javították. De nem feltétlen neked szántam, hiszen látom, hogy árnyaltabban fogalmazol már, annak idején futottunk is ennek a szemantikáján pár kört. És olyat legalább nem is szoktál állítani, hogy még ma is jó lenne az a mechanika, ahogy bízom benne, itt mások se. Mindenesetre sokan fogalmaztak már meg hasonló véleményt, talán nem meglepő, hogy amikor rózsaszín ködöt vélek látni körülötte, akkor ezeket figyelembe veszem. Alapvetően eltúlzottnak tartom az 1 és a 2 közötti minőségi ugrás mértékét, noha magam is elismerem, hogy volt, mégpedig jókora. De harcrendszer, a lopakodás és sok minden más is maradt ugyanazokon a gagyi alapokon, csak kicsit csiszolgatták. Persze ezek a sandbox akció-kalandok elvétve szólnak arról, hogy lenne egy "mély" core mechanika bennük.

Hidd el, arra is emlékszem többek között, hogy egyetértettünk abban annak idején, grafikailag nem csak a javára változott a játék, tehát nem arra célzok, hogy valaha is kritikátlan voltál, de tény, hogy nálam negatívabb volt akkor is a játék megítélése, és most is.
Seth
Lesz később

PSN ID.: Beegabor

Tatyla
Kérdezném akik végig tolták már a Nier Automatát, ebben nincs fast travel oda kell szaladni mindenhova?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA