121265

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • HeadHunter86
    Egy percnél már a trailert untam :D
  • sanya200
    ja megkérdi mikor először játszol.Defaulton hagytam de egyszerűen túl vilagos.Az éjszaka olyan mintha szürkület lenne max.Még a zseblámpának sincs kb értelme max épületekben
  • darkSectorxxx #93184
    Elhiszem, ugye ezt beszéltük az hogy nem találja el az izlésemet, vagy a másik kollegáét ez nem a játék hibája, nem rossz a játék, ne ugy vegyétek, csak nekem, vagy nekünk nem volt érdekes.
  • TDC Geronimo
    Mindkettő kiváló game lesz :P
  • darkSectorxxx #93182
    + Geronimo

Hát amiket írtam....
  • darkSectorxxx #93181
    nem tudom, hát lehet megjelenéskor de kétlem hogy rámegyek, valszeg csak elkezdem, mert Sekiro sem egy gyémánt de jobban érdekel. :)
  • TDC Geronimo
    Azért tűnt combat lassúnak mert nubok vagyunk :D

Én néztem pár videót meg bekapcsoltam assist módot kíváncsiságból. Hát hólisit...
  • mucsácsó
    nekem valahogy egyszerűen lassúnak hatott a harc (egy Nierhez képest főleg..), irányítás se volt valahogy az igazi, ráadásul meghaltam a bossnál (tudom, balfasz vagyok), és olyankor visszabasz a legelejére...namondom jóvan, akkor ottrohaggyonmeg :D az valahogy végképp elvitte a kedvemet....

majd talán olcsójé egyszer, de meh.. sajnálom, pedig vártam.
  • TDC Geronimo
    Nem tudom mi nem tetszett nektek. Gameplayek alapján is jónak tűnik. Demo is rendben volt technóban is
  • Kandurex
    Mi bajotok volt a demóval?
  • mucsácsó
    nekem is hatalmas skip (hálaégnek), demót se bírtam kb végigjátszani, annyira off nálam... :D

naaa de majd a március 22!

holnaphoz már csak 3 hét <3
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.02.28. 21:08:11
  • Seth
    blablabla,day1 streameled ?
  • darkSectorxxx #93174
    Nekem is
  • Rage47
    A demo elvette a kedvem kicsit.
  • Seth
    Nem lesem meg,ezt az 1 hetet már kibírom :D
  • TDC Geronimo
  • darkSectorxxx #93170
    Hát én bárhogy rángatom egyik sem jo
  • TDC Geronimo
    előtölthető div 2 beta, ha érdekel valakit
  • partizan182
    Gammától ugyan nem, az nem bántja a feketeszintet, szerintem te azt rángatod. Más a defaultja a boxnak, tökmindegy, egyrészt játéka válogatja hogy mire lett belőve (2.2 vagy 2.4), másrészt a legtöbb gammában menüből lehet állítgatni (mikor megkér hogy rángasd a csúszkát amíg az egyik oldalon már alig látszik a logó akkor a gammát állítod).
  • darkSectorxxx #93167
    Amúgy mind2 konzolon ugyanannyira látsz szarul, hiába állítod a csúszkákat, nem látsz jobban csak a fekete kiszürkül.

Pc-n igaz sokkal fakóbb de ott látsz jobban.
  • darkSectorxxx #93166
    Csakhogy ha a másik 2ő platformon lesötítem kevesebbet látok mint xbox-on. Xbox defaultba kontrasztosabb.
  • partizan182
    Gamma a barátod, ha kell az extra dimenzionalitás a sötét részletek kárára (semmi sincs ingyen ugye) kb 2 kattintás bármelyik tévén.
  • darkSectorxxx #93164
    Homály meg mindegyiken van a vignetta miatt meg a blur miatt. Meg takonyeffektek miatt.
  • darkSectorxxx #93163
    Xboxon kontrasztosabb mint pc vagy ps4... Szólval azzal no problem.
  • Kandurex
    De érted, homály, genyó!...kell az a francnak, ha csak annyira futja, akkor inkább a szebb - kontrasztosabb legyen.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.02.28. 12:32:35
  • Kandurex
    Baszki most nézem, hogy a suckerpunch már 2015 óta fejleszti a GoT -ot. Tényleg időszerű a megjelenés, ha csak nem kezdődik a pokol...
  • TDC Geronimo
    Hát folytatás. Merőben mást senki nem várt. Az első részt nagyon kipofozták post launch után. Ez már eleve úgy indul
  • Voltan
    Jobs egy zseni volt. Musk pedig szintén nem hülye, és az is közös bennük, hogy ők alapítók is, nem csak CEO-k. Bill Gates-t is ide lehet sorolni. Ők valóban olyan elmék, akik kőkeményen előremozdították a cégeiket, amiket ők maguk is hoztak létre, egy más kategória az övék. Amit viszont én látok a különféle óriásvállalatoknál, az az, hogy a CEO gyakorlatilag tényleg nem vállal felelősséget semmiért, ha borul a bili, szépen kimenti magát és kész. Van néhány üdítő kivétel, pl. a Nintendo főnöke, aki ugye a gond láttán azonnal megfelezte a saját fizetését, kétszer. Nyugaton ez nem divat. Nagyon alsó hangon mondjuk azt, hogy a legkevésbé sem vagyok elájulva az átlag felsővezetéstől.
  • benőmenő
    A DF panaszkodott, hogy boxon megint van black crush, mint a gen elején. Azért látszik kontrasztosabbnak.
    A TAA pedig bár valóban homályosít, de jelenleg az a legjobb kompromisszum, mert egy msaa-hoz képest töredék powából szünteti meg az edge, a transparency és a textúra aliasingot is. Annyi, hogy a Resi 2-nél eleve nagyon lágy képre mentek rá, ezért nincs rendes sharpening.
    TAA vs. TAA+adaptive sharpen PC-n (a hydrant feliratot és Leon haját érdemes nézni)

Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2019.02.28. 08:39:36
  • Tatyla
    Hiába, ha ugyan az mint az egy, és hosszú távon csak azok fognak jól szórakozni akik még mind a mai napig játszanak az első résszel
  • Evoluti0N
    Akkor nem lehet, h az R2 mégiscsak rossz? Tudtommal azzal kell lőni, meg valszeg a Crew 2-ben is gázt adni.
  • TDC Geronimo
    Na ezt nevezem én supportnak meg roadmapnek. Nem hiába Ubinak vannak a legjobb GaaS játékai. Ezek tudják, hogy kell támogatni évekig 1-1 címet

• Tikal #93154
    Mi a dolga egy CEO-nak? Mert most úgy tűnik semmi...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Musk nélkül menne a Tesla, Jobs nélkül megy úgy az Apple? ;)
    Ne mondjátok már hogy nincs felelőssége egy CEO-nak. Nyilván ha egy ilyen embert elküldenek, nem úgy érinti mint egy melóst a szalagnál, de ez még nem jelenti azt hogy nem volt rajta felelősség a munkája során.
  • Seth
    Márciusi PsPlus

Call of Duty: Modern Warfare Remastered
    The Witness
  • sanya200
    Úgy néz ki mintha egy szürke fátyol lenne a képen.Amúgy az éjszaka nagyon világos.A gamma alapon van de közel olyan mintha nappal lenne.Nem látom értelmét így pl az éjjellátónak se.Legalábbis nyílt terepen nagyon világos van.
  • darkSectorxxx #93151
    Ja ott kevés a élsimi? akkor miér recésebb nekem ps4-en?
  • Kandurex
    Boxon a jobb kontraszt oka többnyire a nem létező Anti Aliasing miatt van. Ami egyébként gáz, mert néha tényleg csak homályosít, cserébe pedig zabál...
  • darkSectorxxx #93149
    Ez nem csak a Metro-ra igaz ha összehasonlítjuk.
    Nekem a Resident Evil 2 is a legkontrasztosabb Xbox-on, PS korekt, PC-n meg hát, nekem olyan világos a kép, cserébe látok rendesen a pályán nem úgy mint konzolokon.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.02.27. 15:33:42
  • Lantee
    Sziasztok! Nekem sajna nincs konzolom, de egy barátom most vett nemrég a fiának egy PS4-et, és olyan gondjuk, amivel nem tudom, hova fordulhatnának.
    A kontroller minden játéka alatt tökéletesen működik, de...
    1., GTA5-ben nem működik a lövés/nem lő a karakter
    2., A Crew 2-ben nem indul el az autó.

Elvileg ugyanaz a gomb vezérelné. Gondoltam arra, hogy talán a kontroller rossz, de más játékokban tökéletesen működik.
    Nem tudjátok, mi lehet a gubanc?

Előre is köszi!
  • sanya200
    Nézegettem összehasonlítást a metro exodusról.Megvan ps4-en de a többihez képest mintha szürkébb/fakóbb lenne az egész.Pc-n és xbox one x-en erőteljesebb színek vannak.Mondjuk mellé bugos is, átlátszó falak néha, vagy falon átlógó ellenfél...stb