121265

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Én ugyanígy voltam, csak nem tartott hónapokig a parkoltatás, de végül végignyomtam*, és a végére csak az utálat fokozódott. Mára semmire nem emlékszem belőle, szóval nagy kárt nem okozott, de innentől a roksztár játékai átkerültek az "óvatosan piszkálandó" kategóriába. Mondjuk amilyen gyakorisággal adnak ki valamit, ez sokat nem oszt.
    Szal akinek a közepéig nem tetszik, annak nincs mit keresgetni benne, pont olyan végig, mint addig, csak tovább fog tartani a kín.

*Nem teljesen végig, mert amikor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ez a büdösparaszt végre megpusztult a gecibe, nyomtam egy törlést. Ez volt az egyetlen értékelhető momentum a játékban, az epilógusra már semmilyen szinten sem voltam kiváncsi.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.03.03. 09:44:01
  • Kandurex
    Jó hát ismeretlen játékkal kezdeni mindig nehéz. És szerintem gyorsan megtalálta a Boss kulcsát is....de mondjuk pont tőle ezt várjuk el.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.03.03. 12:12:00
  • Tikal #93224
    Ha eddig nem húzott be akkor talán már nem érdemes, bár szerintem Arthur eddig a legjobb karaktere a Rockstar-nak, és a története szintén. Az utolsó két chapter nagyon jó.
  • sanya200
    Mit ért az alatt hogy frissítsem a merevlemezt?
    If you have upgraded the Hard Disk Drive ("HDD") in your system, please re-install the original HDD.
    Töröltem a játékot majd újraraktam.Leszedtem hozzá ugyanúgy a frissítést,visszamásoltam a mentést de ugyanúgy kidob..
    Kezdhetem elölről a fejezetet de ez nem jàtékhiba úgy tudom.Rendszerszoftverből is a legfrissebb van fent.
    Inicializáljam az egészet?Nyakra töröljek mindent hátha jobb lesz?
  • mucsácsó
    úristen basszus, ez....zseniális! <3
    attól asszem nem kell félni, hogy könnyű lesz... :DDD Samurai General szanaszét szopat már az elején... :D
  • mucsácsó
    helyes!
    nem fogod megbánni szerintem! :)

az Anthemtől nem lesz szarabb, ezt én garantálom neked!
  • TDC Geronimo
    From játékot nem bűn előrendelni :)
  • Kandurex
    Berángattok a bűnbe, pedig hát eldöntöttem, hogy először a véleményeket/kritikákat akarom látni....de....

"Megrendelését rögzítettük,
    ezúton is köszönjük megtisztelő bizalmát!!"
  • Moby
    Én má' nem nézem meg, nem nézek meg belőle semmit. Mindent itt akarok már látni a sajátomon :)
    Előrendelni ezzel együtt sem sikerült, fogalmam sincs, hogy mire veszem még.
  • TDC Geronimo
    Hát akinek bármiféle kétsége van játékkal kapcsolatban érdemes megnézni, amit linkeltem. Kár volt nekem is, mert most még nehezebb lesz ez a 3 hét :D
  • Moby

Meg is találtam, írtam róla ide.Szerintem a videó is benne volt a posztban, de már semmi nincs ott.
  • Moby
    Játszotta már korábban Vaatividya is, én ott szerettem bele a játékba (ő nem annyira a játékban jó, de rettenetesen alapos).
  • Kandurex
    Ok, csak gondoltam behúzom a nyári uborka szenzonba.
  • TDC Geronimo
    ja oké nem tudtam

Már abból, ahogy tolta a végén leszűrtem, hogy nem nub :D
  • Moby
    Tapasztalt??? :D
    Elajjaz az egyik Soulsborne isten, sokszoros speedrun világcsúcstartó. Mondhatni tapasztalt :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.03.02. 15:29:55
  • TDC Geronimo
    Itt a VOD, ha valakit érdekel. Semmi spoiler, ugyanaz a helyszín, de ez az egyik legjobb prezentáció, mert a játékos tapasztalt.
  • TDC Geronimo
    úristen najó. Mennyivel másabb, ha valaki tud is játszani :D

Brutális lesz, szabi már kivéve :D
  • TDC Geronimo
    Csávó streameli sekiro demot

Ugyanaz a rész, amit már ezerszer láttunk, de ő legalább nagyon jól nyomja. A combat, animok... ahh isten lesz ez
  • mucsácsó
    Tudom-tudom, menjünk az APEX topikba, de elvileg ő lesz az új legend:

Source claims Octane leak is legit, provides Battle Pass release date

• TDC Geronimo
    Ott az egyik legszebb. Dehogy kamu
  • Kandurex
    A Horizon Zero Dawn-ba kamu a HDR?
  • darkSectorxxx #93205
    Uh az fasza....
  • sanya200
    Igen csak épp külföldön vagyok és nem hoztam pendrive-ot de mindegy.Törlőm a jàtékot meg visszatelepítem hátha..
  • darkSectorxxx #93203
    Ez miatt mentem el pendrive-ra, abban amúgyis jobban bízom, mint a szerverekben
  • sanya200
    Mindkettő a legfrissebb, a játèk meg a rendszerszoftver is.Jó hogy a mentéseket meg csak akkor lehet felhőbe menteni ha ps plus tag vagy.Gondoltam rá hogy törlök mindent , de akkor is.
  • darkSectorxxx #93201
    Itt van, hogy frissíteni kell mindent.Játékmentéseidet nyomd le egy pendrive-ra hogy biztonságban legyen és szerintem mindent tölts le ujra és frissitsd...

+

Ezt nézd még meg.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.02. 12:06:33
  • sanya200
    Más nem találkozott ezzel a hibakóddal hogy CE-34878-0 ? Mert bármit csinalok a játékkal kilép.Betöltés után fél perc se telik bele
  • sanya200
    Kicsit gáz azért hogy ps4-en is tele van buggal a metro is.Azt várná az ember hogy konzolra jobban meg van csinálva valami.Pc-n még érthető lenne a sok különböző hardver miatt, de itt..fogja magát aztán hibával leáll
  • darkSectorxxx #93198
    Ez elég gáz ja.
  • Moby
    Egyszerűen nevetséges, sőt, komikus az egész. Én értem, hogy genvége van, meg mindent értek, de ez már megmegyarázhatatlanul gáz.

Pc

Ps4
  • mucsácsó
    ennyi... :D örülök, hogy akkor nem csak én éreztem így... :D

mostmár marad az APEX a Sekiro-ig, meg RDR2-vel kéne valamit kezdjek mostmár, mert Chapter 4 közepén vagyok hónapok óta, de egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy folytassam... :D hülye kérdés lesz, de "érdemes"? :D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.03.02. 09:04:10
  • darkSectorxxx #93195
    ígg
  • TDC Geronimo
    Sajna PSen div 2 még mindig textúrabetöltés gondokkal küzd. Jobb, mint privát betaban volt, de még mindig fos. Kár érte, mert ha betölt mindent akkor brutálisan néz ki 4k HDR képernyőn.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.03.01. 21:49:13
  • Rage47
    mintha én írtam volna :D
    az előző DMC jobb volt és a 4. is szerintem

meg ez, hogy fél demon keresztül 1 kézzel rohangáltam, hát elég vicces volt :D
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2019.03.01. 21:44:05
  • Ulthanito
    Üdvözöl a barátod.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    https://www.youtube.com/watch?v=Kgvri5r8-2w
  • sanya200
    Nem tapasztaltatok olyat hogy nem müködik a lövésgomb a metro exodus-ban? Eddig jó volt most meg hiába van töltény egy fegyver se lő
  • darkSectorxxx #93190
    Ez így van sajnos.
  • sanya200
    Pont azért is vettem ps4-et mert a pc nem mindig bírja a max grafikát de még pro-n is beakad a játék néha.Meg elvileg minimális különbség kéne legyen.De a Metro-nál eléggé látszik hogy xbox-on meg pc-n egyszerűen szebb a játék, kontrasztosabb színesebb..stb
  • darkSectorxxx #93188
    Ez igaz.... de egyazon képernyőn nézve ugyanaz a 3 játék 3 platformon az nem hazudik. :)
  • partizan182
    Játékban beállított gamma + konzol standard outputja + tévé beállítása + környezeti fény = amit látsz. Ebbe még bekavar a tévéd típusa: IPS LCD-n pl mindig takonyszürke lesz a fekete bármit állítasz. A lényeg hogy lehet állítani mindenkinek ínyére/kedvére, ha be lenne betonozva az nagyobb gond lenne.