PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

orichalcos
GOW? :D 2 óra játék után 10/10 eddig nekem.

My streams: https://beam.pro/oriic

Kandurex
És miért lenne ez érdekes? A nyilvánvaló luvnya mivolta kivételével.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

darkSectorxxx
Aki unatkozna..... :D
Blood Aya AC Black Flag

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
As Cory mentioned in interviews, we’ve included what we’re calling Immersion Mode. This will cut things down to just the minimal absolute necessary HUD elements. There’s no right or wrong way to play; you’ll certainly have a lot of helpful info close at hand if you’re playing with the HUD fully enabled. But for those fans who are sensitive to the HUD, or perhaps for folks who want to stream or capture and would prefer as little UI as possible, there you go. To enable Immersive UI, it’s as easy as going to the Settings menu, clicking HUD and switching HUD Mode to Immersive. Yes, that means you can toggle it on and off while you play!

In addition to this, we’ve added an extra mode that allows you to customize which of these HUD elements you want ON, OFF or enabled via the touch pad which brings up that element for a short duration. This will enable players to truly customize their experience by adjusting visibility to HUD elements like enemy health bars, compass and enemy off screen indicators
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.04.10. 17:00:19

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
Uncharted ami lesz nem? Mert mondták, hogy változni fog.

Rájött a Sony mi a hiánystílus, abból kell soka a népnek. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.10. 16:35:39

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Hát magam miatt nem sajnálkoznék. :)

Kandurex

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2018.04.10. 16:16:10

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
Semmi köze a stílusához. Inkább a minőséghez

n000rbi
<#eljen> (csak azért több dologban ha lehet ne hasonlítson rá, maradjon GoW, amennyire lehet)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Nem akarok itt felesleges hypeot kelteni, de a twitteres hintek alapján lehet megvan a következő TLOU kaliberű sony ex

n000rbi
Ilyennel még csak ne is viccelj... <#szomoru1>

darkSectorxxx
Ha elhalkulok a BB 2 stream alatt majd jövőre, akkor legalább tudjátok mi történt. :D

Ulthanito
Igen, erről beszélek. Ez egy extrém terhelés a kardiovaszkuláris rendszernek, aligha egészséges...

PS5 II PSVR

Ulthanito
Értelek én, de hogy a viharba néznék egy természetfilmet vagy akármilyen filmet színhűség nélkül? Bocs, de ez egy másik véglet. 3-4 élelmiszeren is életben lehet maradni tartósan, ha az a cél, és nem hiszem, hogy hosszú távon az agyamnak jót tenne, hogy sárgában szeretném vele láttatni a világot.

Semmi baj az alvásommal, rendszeresen 8-8 és fél órákat alszom, nincs baja az alvókámnak, miért kéne még a kék fényt szűrögetnem?

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Nekem, boss-oknál, karöltve egy Monster-el, sok győzelem után a szívemet éreztem, ahogy veri a bordáimat....ez számít? :)

akinek fontosabb az egeszsege...? :D
en igyekszek minden fontosabb filmnezest / jatekot letudni naplemente utan max. 1 oraig, utana szemcsi fel. celtalanul nezegteni, lenyegtelen dolgokat nezni a teveben semmi gond nincs vele. megszokod.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Ulthanito
Biztos velem van a baj, de ki az a hülye, aki ebbe néz filmet? Minden sárga lesz, oda a színhűség...

PS5 II PSVR

4-5 órát egyhelyben ülni ígyse úgyse szerencsés. Én imádom a from-rusht, de csíra vagyok, nem bírnám órákig, kb 1 óra próbálkozás után mindig el kellett engednem és kis pihenést tartani.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

egyszerü kekfenyt szürö szemüvegek. lehet öket "gamer" szemüvegkent is kapni (szemfaradtsaggal reklamozzak, holott a hormonalis resze a dolognak sokkal komolyabb), azok valamennyire elfogadhaton neznek ki, DE periferiadat nem takarjak es röhejesen dragak.

vagy vannak ilyen, elvileg ipari szemüvegek: KATT. persze miota rajöttek (no shit...), hogy ezek is szürnek, meg talan jobban is, mint a többi, ezeknek is felkuszott az ara... amcsiban pl 3db-ot kapsz 21 dollarert... itt 1-et...

igen, este sarga lesz a vilag, de hat valamit valamiert...

lenti videot amugy senki nem nezte meg? :D erröl szol.

szerk.: szemüvegeseknek csinaltatni is lehet ilyet, bar nem 100%-ban szüröt.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.04.10. 15:00:04

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Ulthanito
Erről a szemüvegről én lemaradtam. Ezmiez?

PS5 II PSVR

Ulthanito
Folytasd csak, teret engedek neki a topikban. <#vigyor2>

Amúgy én azon gondolkodtam, hogy vajon komolyan mennyire ártalmas egy From-játék. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én a bossharcoknál, pláne amikor úgy látom, hogy van esélyem levágni őket, kb vagy 130-140-nel ver a szívem, kezem lábam hideg lesz egy idő után, izzad. Ez jelzi, hogy nagyon komoly érzelmi terhelést kap a szervezetem. Elmerengtem azon, hogy mondjuk egy 4-5 órás küzdés egy bossal az vajon mennyire tesz jót neki, ha szintem végig így fel van pörögve a szervezet...

PS5 II PSVR

Ulthanito
Akkor az első része volt, még PC-n toltam, 2005 óta nincs PC-m.

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
Április God of War
Május Detroit
Június Vampyr....
Szeptember Spiderman

darkSectorxxx
Hátde basszus ez a csaj nekem szent és sérthetetlen volt, másokkal nem így voltam, nem arra írtam, hogy minden csajjal így bántam, csak erre a mostanira gondoltam. :)

Többször megbántott, de még így se haragszom rá, pedig úgy tehettem volna tönkre lelkileg, ahogy akartam volna ha ilyen bosszúálló lennék.

A felfogásom az a hiszékenység meg a jót feltételezés netovábbja.
Az a baj, amit tudok, amit mondtok, hogy kell az a kis leszarom, amikor bunkóskodsz, ez kell manapság.

Velem az a baj, hogy nem tudok ilyen lenni....

Tudod te mennyi lópáncél árát költöttem el a csajra. <#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.10. 14:05:15

Moby
Hú bazzeg, neked még rendesen nem nőtt be a fejed lágya. Nem mintha ez eddig nem tűnt volna fel, de nagyon cukin tiniaggyal élsz te még Darky :D
Csak annyit ígérj meg nekem, hogy ezt az alkalmikizárva dolgot ezt nem mondod el a csajoknak még véletlenül sem, mert itt fogunk istápolni téged még öreg korodban is :)

Na, tényleg off vége, mer kezdünk megőrülni itt GOW-ra várva :)

Adversus solem ne loquitor

darkSectorxxx
Ebben igazad van, de ez a mostani iszonyat fontos volt. Alkalmi kizárva. :)
Vele ilyet nem csináltam volna. Így is mellette volt a lópáncél nem helyette :)

darkSectorxxx
Köszönöm. ;)
Van aműgy neten is rengeteg oldal. Választék az van bőven.

Moby
De vazzeg itt a jóidő, olyan csajok bújnak ki a pulcsik alól, hogy nemigaz. Ne akarjá te mindegyikkel normális kapcsolatot, meg összeköltözni, elég ha a meg nem született gyereke apja leszel. Párszor. Aztán csak akad olyan, amelyikkel összebírsz költözni. Vagy nem, de akkor legalább puna után jöhet a lópáncél, és nem helyette. Érted ugye? :)

darkSectorxxx
Na látod. Itt a megoldás. De jó pénzért egy sima rózsaszál os felhúzza azt a páncélt ;)

Csak a lónak ne legyen farka <#nevetes1>

Eléggén ON a mai téma .... <#nevetes1>

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

darkSectorxxx
De nem arról beszélek. :)

Hanem hogy egy normális kapcsolat az más, nem említhető egy lapon.
Az leköt hosszabb távon.

Mondjuk az most a legdurvább, hogy nem csak a játék basz szét, hanem a csalódottság, vagy hiány.
De hát hozzá vagyok edződve már. Nem szabad befordulni.

n000rbi
Végülis vannak ezek a koszpléjes találkozók, ott akár lópáncélos punával is össze lehet futni. Win-Win. <#banplz>

Moby
Egyszerű lesz, te is érteni fogod.
puna>lópáncél

darkSectorxxx
Ja nem, gondoskodnak azért róla. Csak itt most nem volt szerencsém. :(

Pedig azon voltam, hogy összeköltözzünk.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.10. 13:19:18

Részvétem, mondjuk ilyenkor kulon fontos hogy az ember ne a szobájában kuporogjon, akko ott is marad :(

darkSectorxxx
De fuck. Arról volt szó, hogy kössön le a játék elől, nem azt hogy 8-10k-t fizessek arra a 3-5 percre. <#pias>

Moby
Lényegét tekintve igen. Jóval olcsóbb, meg kevésbé macerás, de ez már az extraprofit <#banplz>

darkSectorxxx
Az ugyanaz? :)

mennyé el a kureldaba estenkent E!
ottan piros lampa vanik <#banplz>

darkSectorxxx
Pont most dobtak... Az nem lesz most rövid idő alatt.

darkSectorxxx
Ezt elhiszem.

darkSectorxxx
:)

darkSectorxxx
Közel meg pláne. 1 pixeles betűket simán. :)

elöszöris a meleg színü lampa nem feltetlen kekfeny mentes. telefon SE az, csak fél-megoldas. este NULLA kek fenynek kene lenni, különben azt az infot kapja az agyad, hogy nappal van.

ha klasszik regi villanykörte van nalatok, az jo, az tenyleg csekely kekfenyt sugaroz.

de a tv-re csak a szemcsi a megoldas.

en konkretan a kutyaval is ilyen szemcsiben megyek ki este 10-kor, mert belevilagitanak a rohadt autok is pofamba. na milyen egö van azokban is...?

Ja, meg a hálóban nincs tévé, az azért sokat segít.

Nincs ám nálunk olyan húdesok kék fény, összes lámpa meleg színű, telefon átvált éjszakai meleg üzemmódba nyolckor, tévé D65re állítva.

Hogy sejt szinten rohadok szét az nem újdonság. Nálunk sokkal akutabb probléma a gyerekeket alvásra bírni.

elfaradni / elaludni nem csak elegseges melatonin mellett tud az ember. tehat az, hogy könnyen el tudsz aludni, nem garantalja, hogy elegendö melatonint termelt a tested. ha normal halando vagy es ilyen LED szarokat nezel, akkor biztos, hogy nem jo a biologiai ritmusod. azaz nem regeneralod magad ejjel tökeletesen. csak ugy erzed. sejt szinten bizonyara gondok vannak, ami majd szepen lassan kibukik egyszer.

siman elkepzelhetö, hogy kekfeny-blokk hatasara meg sokkal jobban erezned magad. egyszerü amugy: venni kell par ezresert egy ilyen egyszerü okullaret (olyat ami a periferiadat is takarja) es hasznalni par hetig (eleinte akar rosszabbul is erezheted magad, amig stabilizalodik a ritmus). amint lemegy a nap, szemcsi fel. voala.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.04.10. 11:48:27

Nekem szerencsére nincs gond az alvással, napi 7-7,5 óra fixen megvan, hétvégén több is tán (plusz ott ugye lehet a gyerekekkel délutáni szundizni ami meg csodajó). Azért kösz a tippeket :)

nagyobb hangsuly van szerintem a termeszetellenes fenyeken. nem kell 8-kor aludni (nyaron meg eleve vilagos van olyankor). eleg ha a lentebb linkelt szemüveg trükköt alkalmazzatok. plusz levezetes nyugis dolgokkal (olvasas)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.04.10. 11:33:50

j0nNyKa
amirol irsz, az a szimpatikus / paraszimpatikus idegrendszer, a megfigyelesed meg total helyes, well done <#eljen>
annyi hogy lebontva az tortenik, hogy a jatek hatasara bekapcsol a szimpatikus, elkezdesz adrenalint termelni, kb az tortenik a testedben, mintha kergetne a mamut, es igen, nem fogsz tudni aludni tutibiztos
ha meg lenyugszol a picsaba, pl olvasassal, akkor visszakapcsol a paraszimpatikus, es kb standbyra rak mindent benned, ami nem tulelo funkcio (legzes es hasonlok maradnak, minden mas off)
(mindezt tovabb lehet gondolni az ilyen 3-4-tobb ora folyamatos jatekra, hogy vajon mennyire fasza a szervezetnek, ha ennyi idon keresztul megallas nelkul adrenalint termel - az az allitas hogy ezt heti 1 alvassal ki lehet pihenni, hat minimum fura)
az alvas meg szimplan: regeneral - aki az alvasaval szorakozik a jatekok javara, az a teste regeneraciojaval szorakozik, sok szerencset ~50 felett amikor ezek visszautnek
nem beszelve arrol, hogy mennyire nem ulesre van kitalalva a testunk, de ah, abbahagyom az offolast sorry

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/