121265

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Seth
    Valoszinu egy miniboss-kent kezdi, majd kesobb szokasos ellenfel lesz
  • darkSectorxxx #93145
    Jól írtad, ez egy Boss a játékban.
  • Voltan
    Ez nem igaz. A nagy vállalatok CEO-inak nulla, zéró, nada felelőssége van, még pontosabban zéró kockázata. Egyérszt valóban nem hoznak meg egyedül döntéseket, a fontosabbakat mindig egy board szavazza meg. Az aláírás az övé, de ez valójában nem jár semmilyen kockázattal. Felelős csak akkor lehetsz, ha felelősségre is vonhatnak. Ha megy a szekér, iszonyatos fizetéseket kapnak, amiket jellemzően megfejelnek hasonlóan óriási juttatásokkal, akár több tucat millió dollárról beszélünk évente. Felelőssége viszont nincs a dologban, gyakorlatilag semmi. Ha bukik a vállalat, akkor leépítések lesznek, kirúgnak egy rakás embert, legrosszabb esetben a bónusza kicsivel kevesebb lesz, ami nem jelent számára szignifikáns különbséget. Soha, semmiféle felelősségre vonás, vagy retorzió nem terheli ezeket a vezetőket. Ja, max. leváltják őket. Igen. Ugyanúgy, ahogy téged is kirúghatnak. De jogi felelősségük nincs, pénzzel sem felelnek semmiért, nem veszítenek egy fillért sem. Az egyetlen veszély a leváltás, mint minden munkavállalónál. Ja, meg a lelki teher, hogy jaj, az én döntésem miatt rúgtak ki párszáz embert. Csakhogy ezeket a vezetőket az ilyesmi mocsok módon nem érdekli, éppen a totálisan kivételezett státuszuk miatt már elvesztették a kapcsolatot a való világgal, illetve a közönséges, hétköznapi emberekkel és gondokkal.

És igen, én is ebben a multiszférában dolgozom, tudom, látom, amiről beszélek.

Felelősség? Ugyan. Lóxart.
    Utoljára szerkesztette: Voltan, 2019.02.27. 10:07:18
  • Kandurex
    Akkor nem. Az leszek akit képzelsz
  • Ulthanito
    Semmit nem nézek a játékból, legyen meglepetés első nap. Bár tartok tőle, hogy nekem nem fog bejönni. :(
  • Ulthanito
    Három órámba telt tegnap este.

• Ulthanito
    Hát persze! :-D
  • Kandurex
    Hasonló mini, akármi:

• TDC Geronimo
    ez egy sima mob. Láttuk már sokszor ilyen fél órás playthroughba
  • Kandurex
    Lehet csak mini boss
  • TDC Geronimo
    Ez nem boss
  • Kandurex
    Újabb Sekiro boss, de ezt már az előző gameplay-ek be is bemutatott, szóval semmi új. Viszont, elnézve ezt a grafikát, semmi nem fogja indokolni, hogy ne 60FPS-el fusson 1080P-be...

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.02.26. 21:50:05
  • Tikal #93134
    Melyik a 10-ből?
  • darkSectorxxx #93133
    Igen haver mondta de már nem lehet megszerezni ezeket a jeleket, újra kéne kezdenem a játékot.
  • Kandurex
    Igen.
  • Ulthanito
    És felsővezetőként dolgozol ott?
  • Kandurex
    Most is nagyvállalatnál dolgozok.

Te komolyan abba a hitbe vagy, hogy egy ekkora vállalatnál egy ember dönt?
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.02.26. 11:08:28
  • Ulthanito
    Mennyit dolgoztál a vonatkozó vállalatnál, hogy ilyen jól informált vagy?
  • Kandurex
    Ott van vele 10 tanácsadó aki dönt helyette. Nincs ott semmi felelősség, legfeljebb olyan, amit üzletileg és egyéb nem materiális okkal is indokolható.
  • Ulthanito
    Az élet igazságtalan. Ugyanakkor neki nem a szó szerinti munkája ér annyit, hanem a felelősség. A vezetőket nem azért fizetik meg jobban mindenütt a világon, mert többet dolgoznak, mint a csirkefejet a szalag mellett aprító munkás, hanem mert egy aláírásával csődbe vihet egy céget, és ez felelősség. Azt meg meg kell fizetni.

Ha egy tőzsdén jegyzett cégért felelsz, aki több ezer embert foglalkoztat - így a sorsukról is döntesz - és egy tollvonással tönkretehetsz, annak az értéke bizony sokkal több, mint egy beszerző munkája, vagy a lemezeket sokszorosító munkásé.

Ez van. Lehet nem egyet érteni vele, meg tiltakozni ellene, de a kapitalizmus így működik.
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.02.26. 07:43:46
  • Ulthanito
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amúgy elég, ha a három shreket farmolod, semmivel nem tol jobb követ a következő két boss, csak kiidegeled magad. Három shrek fél perc alatt fekszik, letöröl, újrakezd, fekszik, letöröl, újrakezd...és csinálod orrvérzésig.

Illetve, ha bitang visceralt akarsz, akkor nem árt két Clawmark rúna se...
  • TDC Geronimo
    Szerintem erre tudod a választ te is :D
  • Kandurex
    Van ilyen.

Mondjuk az más kérdés, hogy valóban megér e a munkája havi majd 1milliárd forintot....
  • TDC Geronimo
    Most olvastam ERAn, hogy az a senkiházi Andrew Wilson 35 milla dollárt keres évente mint EA CEO. Milyen világot élünk...
  • darkSectorxxx #93122
    Igen, pont ezért jövök ide hogy le tudjam cserélni. :D 22-es csapda...
    Úgy könnyebb értemszerűen, HA már megvannak a jó kövek

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.02.25. 19:29:45
  • LBandi77
    Mert szar kövek vannak a fegyveredben.
  • darkSectorxxx #93120
    Grat, csak 2x sebzel akkorát mint én. :D

/mondjuk eddig csak 1x öltek meg, szóval nekem nNEM őka probléma, hanem Descendant, de Gratula azért.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.02.25. 19:07:19
  • Ulthanito
    Csak neked.

• TDC Geronimo
    Biztos hogy meg kell venni, de meg tudod ingame pénzből is. Úgy fog menni, mint siegenél pl. Valamiből kell nekik a pénz. Ha sokat tolod ki tudod szedni simán, vagy megveszed a battlepasst majd
  • TDC Geronimo
    Én kiszámoltam kb 20 óra/karakter
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.02.25. 17:43:15
  • darkSectorxxx #93116
    :D
  • darkSectorxxx #93115
    De ha ezzel kezded a dolgot akkor nincs probléma. :D
  • mucsácsó
    vágom.. :D de azt végülis ahogy fejlődsz, tudod mindkettőt unlockolni - vagy fizetsz... :D nyilván az utóbbi marad egy idő után, mert rohadt sokat kéne told, hogy a level upért kapott krediteket megszerezd...

level 42 körül összejön a 24000 krenya (12000 / kari)
  • Rage47
    20 euróra tippelnék, nézd meg, eléggé el vannak szállva az árakkal már most is... EA nem tudja ezeket értelmesen belőni.
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2019.02.25. 14:35:11
  • Ulthanito
    Szíjjel hasítalak. :-D
  • LBandi77
    Na majd megyek invadelni aztán nem fogsz pucolgatni.
  • darkSectorxxx #93110
    Ez oké csak a videód nem onnan van én csak azt mondtam. ;)
    Szimplán csak ennyit mondtam, nem a tudásodra írtam, vagy hogy nem hiszek neked.
    Csak ezt nem mondtad eddig, de akkor oké.
  • Evoluti0N
    Már most van két karakter, akik nem elérhetőek egyből. Nagyon remélem, h nem kell majd az összes jövőben megjelenő karaktert megvenni. Akkor már inkább csinálják fizetőssé a játékot.
  • TDC Geronimo
    Hasonló lesz szerintem mint fortnite. Lesz külön progression rendszer, amikért skineket kapsz, gondolom megkapod a karaktereket is egyből stb.
  • Ulthanito
    Neked nincs, másnak van. PS4-exkluzív játék, pont annyi létjogosultsága van, mint az 55 Apex hsznek, vagy a HDR-nek, vagy a milyen tévét vegyenek szerintem.

Ettől függetlenül majd privátban beszélek Darkyval.
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.02.25. 12:28:41