121265
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#93146 Valoszinu egy miniboss-kent kezdi, majd kesobb szokasos ellenfel lesz -
#93145 Jól írtad, ez egy Boss a játékban. -
#93144 Ez nem igaz. A nagy vállalatok CEO-inak nulla, zéró, nada felelőssége van, még pontosabban zéró kockázata. Egyérszt valóban nem hoznak meg egyedül döntéseket, a fontosabbakat mindig egy board szavazza meg. Az aláírás az övé, de ez valójában nem jár semmilyen kockázattal. Felelős csak akkor lehetsz, ha felelősségre is vonhatnak. Ha megy a szekér, iszonyatos fizetéseket kapnak, amiket jellemzően megfejelnek hasonlóan óriási juttatásokkal, akár több tucat millió dollárról beszélünk évente. Felelőssége viszont nincs a dologban, gyakorlatilag semmi. Ha bukik a vállalat, akkor leépítések lesznek, kirúgnak egy rakás embert, legrosszabb esetben a bónusza kicsivel kevesebb lesz, ami nem jelent számára szignifikáns különbséget. Soha, semmiféle felelősségre vonás, vagy retorzió nem terheli ezeket a vezetőket. Ja, max. leváltják őket. Igen. Ugyanúgy, ahogy téged is kirúghatnak. De jogi felelősségük nincs, pénzzel sem felelnek semmiért, nem veszítenek egy fillért sem. Az egyetlen veszély a leváltás, mint minden munkavállalónál. Ja, meg a lelki teher, hogy jaj, az én döntésem miatt rúgtak ki párszáz embert. Csakhogy ezeket a vezetőket az ilyesmi mocsok módon nem érdekli, éppen a totálisan kivételezett státuszuk miatt már elvesztették a kapcsolatot a való világgal, illetve a közönséges, hétköznapi emberekkel és gondokkal.
És igen, én is ebben a multiszférában dolgozom, tudom, látom, amiről beszélek.
Felelősség? Ugyan. Lóxart.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2019.02.27. 10:07:18 -
#93143 Akkor nem. Az leszek akit képzelsz -
#93142 Semmit nem nézek a játékból, legyen meglepetés első nap. Bár tartok tőle, hogy nekem nem fog bejönni. :( -
#93141 Három órámba telt tegnap este.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#93140 Hát persze! :-D -
#93139 Hasonló mini, akármi:
#93138 ez egy sima mob. Láttuk már sokszor ilyen fél órás playthroughba -
#93137 Lehet csak mini boss -
#93136 Ez nem boss -
#93135 Újabb Sekiro boss, de ezt már az előző gameplay-ek be is bemutatott, szóval semmi új. Viszont, elnézve ezt a grafikát, semmi nem fogja indokolni, hogy ne 60FPS-el fusson 1080P-be...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.02.26. 21:50:05 -
#93134 Melyik a 10-ből? -
#93133 Igen haver mondta de már nem lehet megszerezni ezeket a jeleket, újra kéne kezdenem a játékot. -
#93132 Igen. -
#93131 És felsővezetőként dolgozol ott? -
#93130 Most is nagyvállalatnál dolgozok.
Te komolyan abba a hitbe vagy, hogy egy ekkora vállalatnál egy ember dönt?
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.02.26. 11:08:28 -
#93129 Mennyit dolgoztál a vonatkozó vállalatnál, hogy ilyen jól informált vagy? -
#93128 Ott van vele 10 tanácsadó aki dönt helyette. Nincs ott semmi felelősség, legfeljebb olyan, amit üzletileg és egyéb nem materiális okkal is indokolható. -
#93127 Az élet igazságtalan. Ugyanakkor neki nem a szó szerinti munkája ér annyit, hanem a felelősség. A vezetőket nem azért fizetik meg jobban mindenütt a világon, mert többet dolgoznak, mint a csirkefejet a szalag mellett aprító munkás, hanem mert egy aláírásával csődbe vihet egy céget, és ez felelősség. Azt meg meg kell fizetni.
Ha egy tőzsdén jegyzett cégért felelsz, aki több ezer embert foglalkoztat - így a sorsukról is döntesz - és egy tollvonással tönkretehetsz, annak az értéke bizony sokkal több, mint egy beszerző munkája, vagy a lemezeket sokszorosító munkásé.
Ez van. Lehet nem egyet érteni vele, meg tiltakozni ellene, de a kapitalizmus így működik.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.02.26. 07:43:46 -
#93126 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy elég, ha a három shreket farmolod, semmivel nem tol jobb követ a következő két boss, csak kiidegeled magad. Három shrek fél perc alatt fekszik, letöröl, újrakezd, fekszik, letöröl, újrakezd...és csinálod orrvérzésig.
Illetve, ha bitang visceralt akarsz, akkor nem árt két Clawmark rúna se...
-
#93125 Szerintem erre tudod a választ te is :D -
#93124 Van ilyen.
Mondjuk az más kérdés, hogy valóban megér e a munkája havi majd 1milliárd forintot.... -
#93123 Most olvastam ERAn, hogy az a senkiházi Andrew Wilson 35 milla dollárt keres évente mint EA CEO. Milyen világot élünk... -
#93122 Igen, pont ezért jövök ide hogy le tudjam cserélni. :D 22-es csapda...
Úgy könnyebb értemszerűen, HA már megvannak a jó kövek
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.02.25. 19:29:45 -
LBandi77 #93121 Mert szar kövek vannak a fegyveredben. -
#93120 Grat, csak 2x sebzel akkorát mint én. :D
/mondjuk eddig csak 1x öltek meg, szóval nekem nNEM őka probléma, hanem Descendant, de Gratula azért.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.02.25. 19:07:19 -
#93119 Csak neked.
#93118 Biztos hogy meg kell venni, de meg tudod ingame pénzből is. Úgy fog menni, mint siegenél pl. Valamiből kell nekik a pénz. Ha sokat tolod ki tudod szedni simán, vagy megveszed a battlepasst majd -
#93117 Én kiszámoltam kb 20 óra/karakter
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.02.25. 17:43:15 -
#93116 :D -
#93115 De ha ezzel kezded a dolgot akkor nincs probléma. :D -
#93114 vágom.. :D de azt végülis ahogy fejlődsz, tudod mindkettőt unlockolni - vagy fizetsz... :D nyilván az utóbbi marad egy idő után, mert rohadt sokat kéne told, hogy a level upért kapott krediteket megszerezd...
level 42 körül összejön a 24000 krenya (12000 / kari) -
#93113 20 euróra tippelnék, nézd meg, eléggé el vannak szállva az árakkal már most is... EA nem tudja ezeket értelmesen belőni.
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2019.02.25. 14:35:11 -
#93112 Szíjjel hasítalak. :-D -
LBandi77 #93111 Na majd megyek invadelni aztán nem fogsz pucolgatni. -
#93110 Ez oké csak a videód nem onnan van én csak azt mondtam. ;)
Szimplán csak ennyit mondtam, nem a tudásodra írtam, vagy hogy nem hiszek neked.
Csak ezt nem mondtad eddig, de akkor oké. -
Evoluti0N #93109 Már most van két karakter, akik nem elérhetőek egyből. Nagyon remélem, h nem kell majd az összes jövőben megjelenő karaktert megvenni. Akkor már inkább csinálják fizetőssé a játékot. -
#93108 Hasonló lesz szerintem mint fortnite. Lesz külön progression rendszer, amikért skineket kapsz, gondolom megkapod a karaktereket is egyből stb. -
#93107 Neked nincs, másnak van. PS4-exkluzív játék, pont annyi létjogosultsága van, mint az 55 Apex hsznek, vagy a HDR-nek, vagy a milyen tévét vegyenek szerintem.
Ettől függetlenül majd privátban beszélek Darkyval.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.02.25. 12:28:41