121471
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
1080p 2019ben már elég gáz. Én mint korábban írtam, már nem tudok visszamenni 1080p gamingre. Köv generációs gépekben sokkal gyorsabb ram lesz, valószínű gyorsabb SSD és sokkal jobb proci. Maradni ezeknél a gépeknél... Én már tavaly lecseréltem volna, ha sony kijött volna vmi újjal -
TomStorm #93348 Ja tényleg Days Gone! -
Rohadtul kíváncsi leszek mennyire és meddig lesz támogatva a 1080p, mert ha a kövi genen csak 4k-ban lesz előrelépés (bár erre semmi sem utal, mert 1080p-ben is lehet még szebb minden), akkor nem vezsek konzolt már, hanem maradok a simánál. -
Div 2 durván el fogja kenni anthem száját. Pár napja volt dev stream mindkét játékból egy napon. Hát mondanom sem kell division feltörölte padlót anthemmel. Ezeknek ott a bionál fingjuk sincs, hogy mit csinálnak és mit kéne csinálni a játékkal. Ellenben Div 2be brutális mennyiségű content lesz már day 1 egy nagyon jó és átgondolt endgamevel -
Ehhez képest csak a március annyira durva, hogy több hónapnyi cucc jön:
eddig volt: resi2, mjetroexo. Zseniálisak voltak. plusz AC-FC, GTAV harmadszor, Zelda BOTW másodszor, WRoEF
felkészül: DMCV, DIV2, Sekiro, Yoshi's Crafted World, Rage 2, Days Gone, Crash Team
Várjuk még: DL2, WD3, Doom Eternal, Astral Chain, Luigi's Mansion 3, Ori2, Dreams, MediEvil, meg ami nem is jut eszembe
Betárazva: 3 zsák cím az elmúlt időszakból/néhány évből. Köztük Ilyen sekélyes, párórás címek, mint a DQXI, DD:DA, ilyenek.
Pörög éppen: Wolfi2.
Ennyi címre SE lesz időm.
Csucsima, tlou2 szerintem már nem jön ps4-re, vagy ha igen, már lehet, hogy jobb inkább bevárni a szebbjobbverzát. -
TomStorm #93344 Mondjuk tuti sok lesz ez így hirtelen de ha nem jön más idén akkor ezek sokáig kitartanak -
TomStorm #93343 Nekem holnap jön RDR2,God Of War,Anthem.
Aztán a közeljövőben tervezem Sekiro,Rage 2,Div2.
És még Detroit se maradhat el.Aztán lehet még valamit kihagytam:D -
Nagyon hiányzik még1 istenverte royal
-
Év végén jön valószínű watch dogs 3 engem az is érdekel. Meg apex ahogy megjelent, úgy ki tudja mik jönnek még -
amúgy egyetértek, csak hát ezek közül jó, ha fele majd idén megjelenik... :D negyede...
de amúgy biztos vagyok benne, hogy lesznek még meglepik - akár ilyen semmiből megjelenő címek is jöhetnek amolyan APEX módra, vagy akiket E3-on jelentenek majd be, és esetleg őszre már jönnek is... de jah, egyelőre semmi olyan nincs RAGE 2 után hirtelen nekem se, amit úgy epekedve várnék.. :\
vagy akár még 1-2 újabb indie gyöngyszem is jöhet a semmiből :)
majd PAX-on ellövik talán tényleg a Borderlands 3-at, arra azért kíváncsi leszek :)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.03.07. 20:56:55 -
SW játék év végén jön elvileg -
[vállatvon]
Nálam ami most játéknak számíthat:
Last Of Us 2, Ghost Of Tsushima, God Of War Next, Final Fantasy 7 Remake, Control, Cyberpunk 2077, SW: Jedi Order
aztán feltételekkel még: Skull and Bones, Death Stranding
Nem rémlik egyikse, hogy novemberbe jönne.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.03.07. 20:43:06 -
Semmi?! Majd erre visszatérünk október/novemberben... -
Jogos.... -
A mostani bejelentések alapján 2019 számomra véget ér:
Days Gone, Sekiro (talán még a DMC)
játékokkal. Semmi értékelhető se fog megjelenni, pedig kurvára az év elején vagyunk. Szóval a preorder ennek is szól, mivel a bizadalmam azért egy street fighter játékban nem sok... -
gyühet! :) -
Nem meri? Activisionnél ez megszokott. Kit érdekelnek a pontok, de tényleg... Te is meg én is pontosan tudjuk, hogy mire számíthatunk -
Az Activison nem meri a seggirot előzetesen teszteltetni, szóval a megjelenés után gyünnek a pontok. Bíznak benne.... -
partizan182 #93331 Válaszidő <> input lag, sztem te az utóbbira gondolsz, azzal itt nincs gond. A válaszidő azt méri mennyi ideig tart egy pixelnek A -ból B-be váltania, köznyelven utánhúzásnak is hívják. Ha IPS-ről / Oledről váltasz észre fogod venni. -
Ni-oh az valóban lehet csúnyább, de mindkettőnél gáz hogy nincs fix60fps. :D -
Az ennél csúnyább Nioh, se tudod Pro-n 60-al futni :-( -
Hát lepjen meg a játék, én azt mondom.
-
Jó majd ha láttál minden helyszínt meg vistat, akkor visszatérünk erre -
sanya200 #93326 Egyedül használom úgyhogy az nem gond, válaszidő meg...annyira nem laggolhat, legalábbis remélem.De a pc-n is inkább a stabil 30-40 fps van nálam , nincs 60 nagyon. -
Hát szerintem nem is kiemelkedő.
Bloodborne is szebb volt. -
Nem gagyi a látvány nem tudom miről beszélsz... -
1080p-ben fusson is 60fps-t....ilyen gagyi látványnal. -
Hi folks ! Recently From Software did a special event on London. Some streamers, youtubers and media could test the final version of the game. Spanish media Vandal confirmed that Sekiro runs 1080p 60fps on PS4 Pro. -
partizan182 #93321 Igen, +filmeknél ricegés (de ha monitoron toltad biztos megszoktad már). Nem rossz gép a Q6, két igazán nagy baja van, de azt máshol sem úszod meg (VA LCD sajátja): szuper szűk betekintési szög (max 2 fős, egy harmadik már sokkal kifakultabb képet kell nézzen) és a válaszidő (papíron rendben van, gyakorlatvan olyan, mintha minden egy finom digitális takonyban úszna). -
Majd azért részletes beszámolót írj róla... -
sanya200 #93319 Jelenleg monitorral tolom a ps4 pro-t abba sincs freesync és nem mondanám hogy zavar.Egyedül talán a metro alatt látni vmit.De eddig nem vettem észre hogy szétesne a kép.Mondjuk pc-n is megszoktam hogy inkább a 30 fps mint a 60 mert nem mindig bírja a vas.Ha csak a freesync amivel kevesebbet tud akkor nekem jó a qu49q6fn is :) árban azért barátibb.A méret meg nekem mindegy. -
Előrendelve + szabi kivéve ;P -
Egyelőre csak megerősítve van a preorder :) mondjuk a videókba nem merek belenézni... -
"Kojima confirms Death Stranding is slightly behind schedule"
Na ez is majd 2020 vége PS5el -
Na mit találtál? :) -
Jöhet, csak Kamurocho-t hagynák már hátra. Minden Yakuza ott játszódik, elég uncsi már. -
Evoluti0N #93313 Judgement (Yakuza spinoff játék) június 25-én megkapja a nyugati megjelenését. -
Evoluti0N #93312 Days Gone privjúk alapján azt hozza, amit a trailerek alapján is leszűrtem belőle. Egy jól összerakott játék, ami semmi eget rengető vagy világmegújító és nem is kerül fel minden idők legjobb PS exkluzívai közé valószínűleg. Azonban már csak a téma, meg az open world miatt rá fogok kukkantani. Max nem megjelenéskor, hanem féláron a jövőben. -
én belekattintottam és lescrolloztam hogy csak a videó alját lássam :DD
Néztem fél percet és ~60 frémnek tűnt -
Akkó ez most pöcö lesz valszeg. Erre azért még biztos infó kell. Videóba csak ezért már biztosan nem kattintok bele.