PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt kérlek fejtsd ki, hogy ki írta/mondta.
Részemről én ennyit írtam: "Na innen kellett javítani és volt is hová és meg is lépték." Ez nyilván teljesen mást jelent, mint amit idéztél. Értem a narratíva jelentését, de úgy érzem te ezt most narratíva jelzője alatt akarod eladni...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Meg lehet ezt fogalmazni sokféleképpen, de a tartalom miatt úgyis vagy "fölényeskedés" lesz belőle, vagy álszent finomkodás.
Megjegyzem, tényleg a fölényeskedés szándéka nélkül, neked sem ment át teljesen. Pontosan tudom, hogy sokan nagyon élvezték az AC2-t, de az "objektíve szinte minden hibát kijavított" narratívával nem értek egyet. Egy sokkal fogyaszthatóbb játékot csináltak belőle, de az AC-s gyermekbetegségek nagy része valójában megmaradt (röviden konkrétumokat is írtam), csak sikerült rajta pofozni, illetve elrejteni. Ezért nem tekintem általában véve világmegváltónak.
Bőven rendben is van az egy játéknál, ha az "illúzió" miatt élvezed jobban (én is így voltam vele), csak 2018-ban már túl erősnek érzem a nosztalgiaszemüveget. Nem kell senkinek sem a személyes emlékei meggyalázásának vennie ezt, éppen az, amit egyáltalán nem vitattam egy másodpercig sem, sőt írásba adtam az elismerését, hogy egyénileg meg lehetett élni megváltásnak.
Ezt látni kell! Ha mást nem youtube-on!!! <#wow1>#wow1>
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.08. 14:57:09
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
My streams: https://beam.pro/oriic
Ez nála olyan....munkahelyi ártalom.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Adversus solem ne loquitor
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
De nem? Loki? Thor? Nem hangzana rosszul. Vagy ez egy másik mitológiai kör lesz?
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.04.08. 08:28:55
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Legszarabb VR játék, amit valaha láttam <#wilting>#wilting>
Azt hittem az inpatient-t már semmi fogja alulmúlni, hát a bethesdának csuklóból megy ez.
A VR egyik legfontosabb alapeleme, az immerzió letéteményese a nagyonpontos, az érzékeléshez 100%-ban illesztett 3d audió.
Nos, ez ebből a játékból kompletten kimaradt. Mindegy hol van a beszélő vagy bármilyen hangforrás hozzád képest, ugyanazt hallod. Bénasághegyek másodpercenként.
Ez a hulladék a VR bemocskolása.
Nem, én ezt itt nem hirdetem meg. Tőlem ilyen szart nem fogtok kapni. Máshol viszont azonnal. Egyébként osztom. Én i steljesen kész lettem tőle. Instant DEL.
/mekkora mázli, hogy lemezen vettem, te jó isten...de VR-t máshogy nem is szabad.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.04.08. 00:50:15
Amúgy rohadt jól sikerült!!Én teljesen kész vagyok tőle:O
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.04.07. 21:21:56
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Minek?
Amúgy ma a bolt előtt ki volt rakva pultra vagy egy tucat GOW tok. Na ennek tényleg nem tudom mi a geci értelme van: megvenni nem tudod. Akinek nem mond semmit a játék, annak egy kibaszott tok sem fog mondani semmit.
Minek? Kinek?
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.04.07. 21:19:12
Én nem láttam semmilyen spoilert sem csak látom hogy reddit meg fórumok is tele képekkel meg minden szarral. Tényleg ki kell lassan kötni netet :D
Ha már VR: nemrég ment el egy vendég pár tőlünk, volt egy kis psvr demó is. Életükben először próbáltak ilyesmit, de hihetetlenül élvezték és már csak ezért megérte megvennem, mert hatalmas végignézni egy-egy ember reakcióját. Eddig mindenki vigyorogva távozott. Lehet ki kellene írnom a kapura: PsVR 1500/óra :D
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
/ha végeztem vele, itt szórom fel először.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.04.07. 19:35:04
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
amit nekem anno az ac2 jelentett: "kényszeres" grindet, emiatt túlnyúló játékidőt.... ezekután minden ac-ben csak főszálaztam és így az egész széria "működött" (nálam)! persze sokszor még így is sok volt sajna ... aztán VÉGRE az unityben ELŐSZÖR lehetett lopakodni, ésszel gyilkolni, minibossokat kiiktatni. egy assassin játékban ez mennyire alap lett volna?!??!?!?!!? :(
Forza.
Ami igaz az igaz, sok-sok ember világát megváltotta az AC2 anno 2009-ben. Aki mást mond az hazudik.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.04.07. 12:41:03
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
PS5 II PSVR
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
De lehet leporolom a PS3-at és végigtolom az összes részt. :)
Utoljára szerkesztette: balee4, 2018.04.06. 20:19:45
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord