1486
Assassin's Creed: Origins
-
hunbalee #1486 Akinek még nincs meg a game uplay-en irgalmatlan nagy akciók vannak a GOLD verzió csak 8 euró! -
Hunor1 #1485 köszi! időközben rájöttem én is. :) -
raga #1484 Assassin's Creed: Origins játék fordítása, frissített, 1.1-es verzió.
Letöltés -
raga #1483 Az öltözékek itt nem adnak + statokat, (az Odysseyben már nagyon is :) ) a gear (felszerelés) menüben alsó sor 6-féle , amit a craftolt cuccokból tudsz upgradelni, meg persze a fegyverek, és ahogy változtatod legalul azonnal változnak a számok.
-
Hunor1 #1482 Hello. furi lehet, de én csak most jutottam el hogy játszak vele. Kérdezném hogy a külömböző outfitek(öltözetek,páncélok) mennyi bónuszt, védelmet adnak hozzá a karakterhez? A játékban nem látom hogy ha öltözetet váltok mennyivel előnyösebb egyik vagy másik. nem látok számokat vagy %-os kijelzést. a neten sem találtam leírást, csak azt hogy hol lehet találni ,venni ezeket a cuccokat. köszi a segítséget -
krisztajo #1481 Értem, köszi a választ. -
#1480 Utána mert magas szint kell hozzá. Mindent lehet utána csinálni, a stáblista után visszatesz a játékba. -
krisztajo #1479 Sziasztok! A fáraós DLC-t mikor érdemes elkezdeni?
Az alapjáték vége előtt vagy utána?
Egyáltalán lehet utána vagy mindenképp előtte kell?
-
#1478 "Shards of a Star" kristály. A második, fáraós DLC-ben esnek. -
Piko888 #1477
A jobb oldalira gondolok, ilyent még sehol se találtam, pedig már végeztem a Hidden Ones DLC-vel is. -
#1476 Bázisok kipucolásakor lootolhatsz dobozokban -
Piko888 #1475 Sziasztok, nem tudom a felszerelésemben fejleszteni a cuccokat, mert hiányzik egy nyersanyag. Arany szinű karika benne valamilyen érc, mi az? Hol tudok szerezni olyant? -
Piko888 #1474 a mai VGA frissítés után már nem akad -
raga #1473 Pont a 2 legújabb bugos, 44 el kezdődőt tegyél fel a 45ösök hibásak. -
Piko888 #1472 a legújabb van fent és mégis akad -
#1471 Cserélni kell az nvidia drivert, valamelyik pont ezt a hibát okozta. Az új driver megszünteti. -
#1470 :D Nem az számít mennyi fpsd-ed van, ill nem csak az számít hanem mennyire droppol, sokkal zavaróbb mint az alacsony fps, legalábbis nekem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1469 Hát, én Originst anno egy i5-6600K / GTX970 konfiggal játszottam és 1080p-ben minimum 50fps-em volt high-on végig. Szóval betudom user error-nak ha valakinél szaggatott 2x erősebb vason.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.08.07. 14:39:21 -
#1468 MSI afterburner és rivaturner real time-ban ki tudja írni az erőforrásaid kihasználtságát, ami 100% az a gyenge láncszem a gépedben -
#1467 Megfordítanám, nincs olyan 4 mag 4 szálos amin normálisan futna, nekem a 8 mag 16-szálon is 40%-on pörgeti a processzort, anno az i7 7700k-k összefosták magukat a játék alatt -
Piko888 #1466 SSD-n van az Origins, ma tesztelgettem, még alacsony beállításoknál is akad. -
#1465 Nem létezik játék ami ne futna jól 4 magon egy jó VGA mellett. Origins, Oyssey meg el kellene hogy fusson 1080p@60-el egy 1060-al.
"Mikor pedig le lett cserélve 6 magosra, jelentős javulást kaptam."
Ezt kizártnak tartom, főleg i5 esetében. Netto 10% a különbség egy 4 magos 6600 és a 8500 között, míg 6600-ot minden további nélkül lehet húzni 4.2GHz-ig.
TL;DR Ha nem SSD-n van a játék, az lesz a megoldás, mert a HDD streaming ami lassú Origins esetében, és azt valóban javították Odyssey-ben. -
Probatbicol #1464 Azért indul a steam mert onnan telepítetted. Ha az uplay-ből telepíted közvetlen akkor nem kell hogy fusson a steam. Csak vigyázz a mentéseidre ha kipróbálod. -
Piko888 #1463 Highon akadásmentesen kellene mennie, de mégse :-( -
Rony94 #1462 Lehet az Odyssey-t jobban optimalizálták. Most gyorsba ránéztem YouTube-on hogy hogy teljesít ez a 6500 az Origins alatt és nem a legjobb proci ehhez a játékhoz. -
Piko888 #1461 i5-6500, ha az Odysseyhez tökéletes, akkor az Originsnek miért kevés?
Pl térképre lépek, megakad 5-6 mp-re, nem csak a városokban, hanem a sivatagban is előfordul -
Rony94 #1460 Szia. Milyen processzorod van? A 4 mag ide sajnos már édeskevés. Anno például mikor megjelent, nekem 4 magos volt és Alexandriában borzasztóan futott a játék. Mikor pedig le lett cserélve 6 magosra, jelentős javulást kaptam. -
Piko888 #1459 Uplayből indítva is fellép a steamre.
Eddig egyik játékkal sem volt semmi gondom, erre ez a 3 éves játék szaggat, akad stb....
-
#1458 Nekem uplayes mindkettő és nem találkoztam ilyesmivel. Mivel minden ubi játék úgyis felrakja az uplayt, és úgyis indítja amikor indítod a játékukat, így én már évek óta leszoktam erről, hogy dupla klienssel bohóckodjak a játékaik esetében. Nem indul el steam nélkül? -
Piko888 #1457 Köszi szpen, meg is van a kedvencekhez adás.
Az Origins nekem steames, ugyanúgy ahogy az Odyssey is. -
Probatbicol #1456 Nekem pont fordítva volt, az Origins ment folyamatosan, Odyssey akadt meg néha másodpercekre.
Én azt figyeltem meg, hogy mivel Epic-en vettem meg de végül simán az Uplay-ből telepítettem, akkor akadt ha futott az Epic kliens is. Mintha összevesztek volna hogy ki szinkronizálja. Ha lelőttem az Epic klienst akkor megszűnt a lefagyás.
A csillag meg tényleg nem látszik, de ha fent jobbra az oldalszámtól szép lassan jobbra viszed az egeret akkor feljön először a listázási sorrend gomb (nem látszik, csak az egérmutató alakul át és megjelenik a tooltip), ha tovvább viszed akkor meg a kedvencbe adás. -
Piko888 #1455 ja és, hogy tudom a topicot a kedvencek közé rakni, mert a jobb felső csillagot nem látom, ahogy régen kellett. -
Piko888 #1454 Sziasztok, elkezdtem játszani, de pár percenként lefagy pár pillanatra. Az Odyssey rendesen futott full grafikán, mi lehet a gond? Köszi előre is -
raga #1453 Próbáltad rendszergazdaként indítani? -
#1452 Köszi megpróbálom
-
Andule #1451 Ha nem talalsz valaszt akkor probald meg az Ubi chat supportjat, legjobb tudomasom szerint van magyar is. -
#1450 Sziasztok lenne egy kis problémám megvettem a játékot az uplayon letöltöttem és nem akar indulni . kiírja hogy szinkronizálja a játékot a felhőben és utána semmi -
caps lock #1449 Saját gépen persze sokkal jobb az élmény minden tekintetben nemcsak az fps-t számítva, de ha ló nincs szamár is jó. Akinek nincs erős gépe de mégis szeretne AAA címekkel játszani annak a streaming szolgáltatás működő alternatíva lehet. -
#1448 30 fps től nekem megfájdulna a fejem, pc-n is bedroppol 45 50 re már attól elájulok -
caps lock #1447 Kipróbáltam a játékot az Nvidia Geforce Now felhőalapú szolgáltatáson keresztül. Íme a tapasztalataim:
- Az ajánlottnál jóval gyengébb netem van, de a 30 fps-t sziklaszilárdan tartja beállításoktól függetlenül.
- A kép sötétebb és életlenebb, mintha alacsonyra lenne véve az élsimítás és a fényerő.
- Minimálisan érezhető némi késés, de meg lehet szokni.
Összességében pozitívan csalódtam benne, teljesen jól játszható a fenti kompromisszumokkal.