121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Szerintem semmi. Vagy anno az volt? Kimaxolni talán, de amúgy átmenni rajta gyermekien egyszerű. És ha már toltad...
Egyébként igen, gyönyörű. Bár van némi igaza gótyinak abban, hogy pósztprocesszel sokkal szebbre is tudom színezni, mint eredetileg, de az ugye nem használható a fotómódon kívül. Sajnos.
És mindamellett, hogy csodálatos, a bluepoint fantasztikus munkát végzett, és a videójátékok ez egy darabka történelme
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!legnagyobb sajnálatomra azt vettem ma észre, hogy játék közben végtelenül unatkozom. És erre nem találok semmilyen más magyarázatot, minthogy anno széjjeljátszottam. Na nem a remasztert, azzal sajnos nagyjából ugyanide jutottam. Azt gondoltam, hogy a káprázatosan felújított graf, és az eltelt rengeteg idő okán frissen fog hatni rám, és a grafon el is álmélkodtam egy ideig, de a frissesség élménye elmaradt. Leginkább csak olyan gondolatokon kaptam rajta magam, hogy jajérjekmároda, és hogy mégmindigszarocskaakamerakezelés. És hogy gyanúsan sokszor jut eszembe, hogy mennyi bénaság lett átmentve a madrásziszóba, ami kb ugyanilyen véget ér, de ezeket az idő azért megszépítette.
Még biztos futok vele, de most inkább nem bántom, mert semmivel nem szolgált rá, sőt. Ez egy csodálatos játék káprázatos remake-je,
ami szimplán lehet, hogy jobb, ha az emlékeimben él tovább. És én le is állok ezekkel, mert milliméterre ugyanilyen kimenetele lett a crash bandicootnak is. -
Na itt vannak az igazi fotók! :D
Shadow of the Colossus:
<3
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
+SlickAdam
Valóban ezzel egyetértek....Bár nem tudom mennyi tudható be annak, hogy régen szarrá játszottam. :)
Megvan az első 4 Colossus.....
<3
Csodaszép játék már csodaszép a látványban is! :D
+ Hint lehet itt a csümiken kívül még mást is gyűjteni, új fícsör! :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.08. 22:33:24 -
SlickAdam #84235 mindenkepp hard-on kell (en hülye normalon inditottam...).
a jo frem miatt reszponzivabb es amugyis finomitott iranyitas vegett nagyon könnyü. -
Azé ez nem egy bonya játék, na. Nagyon szép, remek a hangulat, odabasz az art, élvezet csinálni, de sok nehézség nincs benne. -
OFF:
Hard fokon nyomom a Colossus-okat, mennyir nem felejtettem el mit hogyan. :D -
Erre én is gondoltam már, de inkább úgy tűnik a mai eset alapján is, hogy nem. Szvsz összesen 5 perce sem ment a gép, amikor ma előjött, és az overcooked nem az a cím, ami agyba-főbe fűtené. Szemben a HZD-vel, ami alatt meg még sosem jött elő. Irtó rejtélyes az egész jelenség. Ráadásul a Ph-n is, ps fórumokon is bevásárolgattak méregdrága 27giigabites kábeleket, és azzal is előjön.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.02.08. 20:31:58 -
LBandi77 #84231 Csak 1 ötlet.
Nálam olyan meleg levegőt fúj ki hátul hogy meglágyul az utp kábel köpenye,nem lehet ez összefüggésben valami fémes dilatációval? -
Hogy kell felszedni a gyümölcsöt??? :D
Emlékszik erre valaki?
Ja és mióta tud rálépni??? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Mi az a "sima" tévé? :D
Nem csak HDR közben megy el. Bármikor elmegy. Nem HDR-ben is. De nem HDR-ben is ugyanúgy 2.0-n megy a hdmi. Én értem, hogy neked nincs ilyen gondod, de nekem sajnos van, és a fórumok szerint a felhasználók egy jelentős részének szintén van.
Nem csak tévékkel. Ráadásul nálam (is) ugyanaz a tévé pécével, hdmi2.0-n problémamentesen megy. Csak a próval van gond.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.02.08. 20:03:29 -
Most olvasom mit írtál. Hát nem tudom ez érdekes. Nekem ilyen gondom nincs és nem is volt -
Kis esti vadáaszat a Colossus-ban. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.08. 19:52:46 -
de várjál neked sima tvn megy el a kép HDR közben? Nem követtem az egészet. -
Én ezt értem, de ehhez működés kellene. Viszont a ps4-ben ez nem működik megfelelően. -
:O HDR > minden más :D -
Nekem a nagy marár volt a kedvenc, a víz közepén...a 2. legjobb a sivatagban az a másik nagy valami... :D -
SlickAdam #84222 kolosszus #6. arcom leolvad...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Elbúcsúztunk a HDR-től. Ennyi. Nem megy a pro-nak a hdmi2.0. -
No. Most busójárás kedd estig...kizárt sajnos.Meló, meló, meló:)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.08. 18:34:39 -
SlickAdam #84219 vagy kis alvás baszki -
Ó bazze, 12 óra munka után gyerekzár kéne nekem a gépre! :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.08. 18:13:50 -
Overcooked és nem overlocked. :D
Utoljára szerkesztette: balee4, 2018.02.08. 18:14:59 -
Nem vágom, csak érdeklődök. :D -
SlickAdam #84215
-
Overlocked az a Boost mode? vagy keverem? -
Ééés ennyi volt. 3 perce nem megy az overcooked és elmegy a kép... -
"Miközben kb mindenkit nézel szarnak," - írtad.
Nem tudok mit kezdeni egy olyan emberrel, aki ilyeneket irkál nekem... próbáld meg magad összeszedni, utána beszélgethetünk, addig holt felesleges. Remélem a következő nem a "hülye barom kártya lesz" amit érvek hiányában be szoktál vágni, mert azt már mindenki unja. -
Szerencsére nem is írtam sehol, hogy a legrosszabb technójú From játék lenne. Valójában nehéz eldönteni melyikkel volt több gond.
Létezik egy GeDoSaTo mod a PC-s DaS 2-re. Ez a mod nem működik együtt a DX11-es DaS 2 Scholarral, hiszen egy DX9 injektor. A probléma ott van, hogy a DaS 2 DX9-es alap játék emiatt egyszerűen jóval szebb, mint a DX11-es official DaS 2 Scholar. Miért? Mert a From-et ebben az esetben sem érdekelte, hogy MINIMÁLIS munkával szebbé tegye a játékát. Helyette inkább azt mondták, hogy a DaS 2 Scholar esetében bármiféle mod bant vonhat maga után.
A DeS-el -ahogy már írtam n+1x- pedig az a helyzet, hogy eleve egy foshardverre jött ki és az első igazi Souls játék volt, mert a King's Field-ek háááát... azok inkább útkeresések voltak.
"Ezzel az erővel szinte az összes játék ellen keresztesháborút indíthatnál, amik ócskábbak sokkal, mint a BB. Mégsem teszed."
Egyetlen cég ülepe sincs ennyire fényesre nyalva, mint a From-é. Muszáj néha helyrebillenteni a mérleg nyelvét, mert így is többségben a van a vállat vonó brigád.
Semmiféle elvi kérdésről, nincs szó. Zavaró a technója, szó szerint el kell viselni... ez azért nem kicsit beárnyékolja a szórakozást. Nehéz úgy szórakozni, hogy közben tépik a szemed. -
Éppen azért hoztam a Bound by Flame-et mert stíluson belüli, de gyenge. A From cuccain kívül van cirka 5 hasonló stílusú cím. Gyakorlatilag nincs konkurenciájuk, ami van, azt már felsoroltuk... nem szakadtunk bele. Na most egy ilyen közegben könnyű domborítani úgy, hogy 1994 óra ezzel foglalkozol. Csak ezzel. És még így is képtelenek tisztességes teknót alátolni, lásd a gyalázatos Dark Souls 1 PC portját, amit egy vadidegen "kölyök" tett helyre napok alatt.
Jah igen, a NioH azt el is felejtettem, pedig az tud konkurálni a Souls címekkel. Sajna SP-em még nincs hozzá, meg eleve PC-n akarom tolni, nem a gyenge PS4 hardveren, szóval még várat magára.
Sajnálom, hogy nem értitek, pedig méteres sorokat vertem be ide hót' feleslegesen. A BB-tól még csak 60 frémet se vártam volna el, csak pár apró, de nagyon is zavaró dolog rendbetételét. Nem tudom, hogy te, hogy vele, de ha én kiadok valamit a kezeim közül azért felelősséget érzek. Ha kell ránézek 1 év múlva is, ha valaki jelzi, hogy hibás benne ez vagy az, akkor az ellen RÖVID időn belül teszek! Hogy ez a From-nál miért nincs így már azt is tudom. Mert nektek így is jó. Ez pedig elkeserítő.
"a ps1 es pixel fos játék is mert imádom kurva jó játék hiába ronda vagy fut szarul"
A retrozás más. Ahogy írtam éppen tolom a Final Fantasy 1-et. Nem a 12-öt, nem a 15-öt, az 1. részt és abszolút RENDBEN van és jól fut. Miért? Mert ott azon a hardveren kihozták belőle a lehető legtöbbet, de legalábbis nem tojtak rá, mint a From a BB-ra.
A From iránti mérhetetlen elfogultság és hype olyan méreteket öltött, hogy ha tehetném visszautaznék az időben és soha el nem készíteném azt a videót, melyben a játékukat védem és mely hatására nem is kevesen vágtak bele idehaza. Átestetek a ló túloldalára. Már nem akarjátok látni, hogy ez a banda ipari méretben tojik a vásárlói fejére... sőt ehhez ti mosolygó arccal asszisztáltok és mindenki hülye, aki elkezdi piszkálni a szart a palacsintában.
Elmondom neked, hogy a From cuccait annyira BETEGES hype öveizi körbe, hogy a BB NE-t amikor feltoltam ebay-re 24 órán belül ütötték le, pedig elhiheted, hogy nem fillérekért tettem fel. Most u.e. a helyzet a PS3-as DaS PTD Steelbookkal... legutóbbi ajánlatom amit kaptam rá 58.000 Ft. Szerinted ez mennyire van rendben? Indokolatlanul túltolt az egész hype, már simán káros szinten. -
Az ikertesóm vagy? :D -
Vampyr Június 5.
-
Valahogy összefüggésben van a belső működéssel, mert azonosíthatóan eltér a mértéke különböző játékokkal. A legdurvábban az infamoussal kezdte el, amit mostanság vettem elő. Konkrétan nem tudtam vele játszani. Közben a HZD-vel meg sohasem. GTS-el ritkán. Overcooked alatt szintén sűrűn. Stb. Őrület. De olvass bele a Ph!-n, hányan írják, hogy náluk is. Valami basz van.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.02.08. 15:24:48 -
Basszus, mondtam anno, mikor először írtad ezt a villódzást, hogy nem a játék miatt lehet... fasza. -
Tudom, hogy lecsengett itt már a VR hype, de a múltkor méltattam az átkapcsolódobozos megoldás, és kénytelen vagyok felülvizsgálni a dolgot. Azóta kiderült néhány körülmén, ami erősen árnyalja a képet.
Nem az átkapcsolódoboz a hibás. Annyi bizonyos jelen állás szerint, hogy valami nem kerek a pro-k hdmi-ével . A doboz nélkül is el-el megy a kép. Cseréltem azóta végtelenszer kábelt, beállítást, stb. És hát úgy tűnik nem én vagyok az egyetlen érintett, sőt. Nagyon sokaknál jelentkezik a probléma. VR doboz és minden nélkül. Overcooked alatt valamiért sűrűn jelentkezik, de szinte bármilyen játék alatt előfordul. Nem csak egyszerűen elmegy a kép, de néha látom is, ahogy összeomlik a szinkronizáció.
Pár napja nem jelentkezik. Variáltam a hdmi bemenetek kiosztásával, illetve azóta felkerült az 5.50 béta is. De leginkább csak betudom a véletlennek, és várom, hogy mikor jön elő megint.
Szóval az egésznek semmi köze az átkapcsolódobozhoz (sajnos), és egyáltalán a VR-hez. Ezzel csak azt akarom mondani látva a ZVR2 árát, hogy aki erre várt, az vegyen inkább fing pénzért régit, és átkapcsolót.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.02.08. 15:12:43 -
SlickAdam #84204 ennyi
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
nagyon regota idegelt mar, hogy csak az alap van (vagyis volt eddig) meg polcon + digital DLC
-
Nem vár már ott engem senkisem sajnos. De mostanában visszajárok régebbi játékokba, és tonképp a BB-n kívül szinte mindben hagytam is bőven. A BB-ban pont nem, de az meg csak jó :D -
"És az ember ezért fizet."
Nem. Ha akar fizet. És megteheti, hogy nem fizet. Amit nem tehet meg, hogy fizet, majd számonkéri másokon, hogy ő miatta nem jóért fizet. Vagyis megteheti, kb annyi lesz komolyan véve, mint ezek a hasonlatok az étkezéssel, meg bármivel. Miközben kb mindenkit nézel szarnak, arról győzködöd ugyanazokat, hogy ugyan tegyenek a kedvedre. Vagyis nem a te kedvedre, hanem a sajátjukéra, amiből aztán te is kiveheted a te részed.
Szerintem ha erősen hiszel benne, menni fog. Kitartás! :D
-
A BB messze nem a legrosszabb technójú From-játék, sőt! Az meg nem legitim érv, hogy bár fos volt a Demon Souls, akkor nem vártam többet.
Ezzel az erővel szinte az összes játék ellen keresztesháborút indíthatnál, amik ócskábbak sokkal, mint a BB. Mégsem teszed.
A sorok között olvasva inkább azt látom, hogy neked ez elvi kérdés inkább a BB esetében. Erről meg az jut eszembe, hogy mint tudjuk, az elvek olyanok, mint a fing: egy darabig tartogatja az ember, de a végén úgyis mindenki elengedi.
Utoljára szerkesztette: GOTY, 2018.02.08. 14:45:18 -
Hát igen, Ebrietas vár még tárt karokkal!
-
na a bound by flamet fel se hozd vártam annyira azt a játékot majd 1 órát bírtam benne annyira gagyi fos lett az egész unalmas semmi és köze nem volt a souls like gamekhez.a dragon dogma az egy teljesen más megint.iylen stílusban itt a nioh meg a surge lords of the fallen ezeket én különben nem is szeretem.a nioh rendben van de a másik kettő nekem nem tetszik a világa miatt.különben muszáj elfogadni a dolgokat és örülni kell annak is ami van vagy marad az hogy savanykadhatunk csak hogy euz így szar úgy szar.engem mai napig leköt az a ps1 es pixel fos játék is mert imádom kurva jó játék hiába ronda vagy fut szarul.nekem az élmény a fontos nem az hogy jaj így szar a hud úgy szar az fps jaj ilyen olyan effekt van rajta nem jó a pálya tervezés.én is látom a hibákat de ha több benne a jó és lehet élvezni a játékot akkor mit károgjak?legalább nem 4-5 órás játék van tartalom benne .