status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Éppen azért hoztam a Bound by Flame-et mert stíluson belüli, de gyenge. A From cuccain kívül van cirka 5 hasonló stílusú cím. Gyakorlatilag nincs konkurenciájuk, ami van, azt már felsoroltuk... nem szakadtunk bele. Na most egy ilyen közegben könnyű domborítani úgy, hogy 1994 óra ezzel foglalkozol. Csak ezzel. És még így is képtelenek tisztességes teknót alátolni, lásd a gyalázatos Dark Souls 1 PC portját, amit egy vadidegen "kölyök" tett helyre napok alatt.
Jah igen, a NioH azt el is felejtettem, pedig az tud konkurálni a Souls címekkel. Sajna SP-em még nincs hozzá, meg eleve PC-n akarom tolni, nem a gyenge PS4 hardveren, szóval még várat magára.
Sajnálom, hogy nem értitek, pedig méteres sorokat vertem be ide hót' feleslegesen. A BB-tól még csak 60 frémet se vártam volna el, csak pár apró, de nagyon is zavaró dolog rendbetételét. Nem tudom, hogy te, hogy vele, de ha én kiadok valamit a kezeim közül azért felelősséget érzek. Ha kell ránézek 1 év múlva is, ha valaki jelzi, hogy hibás benne ez vagy az, akkor az ellen RÖVID időn belül teszek! Hogy ez a From-nál miért nincs így már azt is tudom. Mert nektek így is jó. Ez pedig elkeserítő.
"a ps1 es pixel fos játék is mert imádom kurva jó játék hiába ronda vagy fut szarul"
A retrozás más. Ahogy írtam éppen tolom a Final Fantasy 1-et. Nem a 12-öt, nem a 15-öt, az 1. részt és abszolút RENDBEN van és jól fut. Miért? Mert ott azon a hardveren kihozták belőle a lehető legtöbbet, de legalábbis nem tojtak rá, mint a From a BB-ra.
A From iránti mérhetetlen elfogultság és hype olyan méreteket öltött, hogy ha tehetném visszautaznék az időben és soha el nem készíteném azt a videót, melyben a játékukat védem és mely hatására nem is kevesen vágtak bele idehaza. Átestetek a ló túloldalára. Már nem akarjátok látni, hogy ez a banda ipari méretben tojik a vásárlói fejére... sőt ehhez ti mosolygó arccal asszisztáltok és mindenki hülye, aki elkezdi piszkálni a szart a palacsintában.
Elmondom neked, hogy a From cuccait annyira BETEGES hype öveizi körbe, hogy a BB NE-t amikor feltoltam ebay-re 24 órán belül ütötték le, pedig elhiheted, hogy nem fillérekért tettem fel. Most u.e. a helyzet a PS3-as DaS PTD Steelbookkal... legutóbbi ajánlatom amit kaptam rá 58.000 Ft. Szerinted ez mennyire van rendben? Indokolatlanul túltolt az egész hype, már simán káros szinten.