status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Tudom, hogy lecsengett itt már a VR hype, de a múltkor méltattam az átkapcsolódobozos megoldás, és kénytelen vagyok felülvizsgálni a dolgot. Azóta kiderült néhány körülmén, ami erősen árnyalja a képet.
    Nem az átkapcsolódoboz a hibás. Annyi bizonyos jelen állás szerint, hogy valami nem kerek a pro-k hdmi-ével . A doboz nélkül is el-el megy a kép. Cseréltem azóta végtelenszer kábelt, beállítást, stb. És hát úgy tűnik nem én vagyok az egyetlen érintett, sőt. Nagyon sokaknál jelentkezik a probléma. VR doboz és minden nélkül. Overcooked alatt valamiért sűrűn jelentkezik, de szinte bármilyen játék alatt előfordul. Nem csak egyszerűen elmegy a kép, de néha látom is, ahogy összeomlik a szinkronizáció.
    Pár napja nem jelentkezik. Variáltam a hdmi bemenetek kiosztásával, illetve azóta felkerült az 5.50 béta is. De leginkább csak betudom a véletlennek, és várom, hogy mikor jön elő megint.

Szóval az egésznek semmi köze az átkapcsolódobozhoz (sajnos), és egyáltalán a VR-hez. Ezzel csak azt akarom mondani látva a ZVR2 árát, hogy aki erre várt, az vegyen inkább fing pénzért régit, és átkapcsolót.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.02.08. 15:12:43