121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SlickAdam #86690 -
ne ugorj nem eri meg -
SlickAdam #86688 (csak nem birta ki...)
na akkor figyu Darky! csak neked:
MINDEN* God of War 2018 a sajat topikjaba, FENT a nagy piros link a kényelmeseknek!
(* mondjuk a "hú de jó volt, játsszátok köcsögök!" kommentek szerintem elfernek itt is, bar nem tudom mi hasznuk lenne :D)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.04.12. 16:55:55 -
Bárhol....
Bárhol a topikban vagy pm. Vagy telefon, email...stb.
De nekem 8. Öljétek egymást akkor. -
nekem hianyozni fogsz egy picit -
SlickAdam #86684 "Ezért kell megbeszélni"
megbeszeltük
"Nekem ha szól valaki betartom a dolgot"
külön neked PÜ-ben?
"De ha utólag hallom akkor azzal neh3z mit kezdeni"
1+ oras kommenteket nem tudsz ertelmezni?
"ez miatt meg nem ugrálok át a topikba kikeresni ugye"
nagyon messze van, nehogy lekopjon rolad a bocskor, E!
ÈS AZ ISTEN SZERELMERE, NEHOGY VALASZOLJ ERRE A HSZ-RE EGY WOT-EL, MERT KIVETEM MAGAM AZ ABLAKON!
NE
VÁ
LA
SZOLJ!

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.04.12. 16:50:12 -
Aco-ban spoiler mögött volt amit spoilernek szoktak tekinteni. 1-2 noname kép volt kint, ami direkt úgy volt fényképezve, hogy semmi ne legyen rajta.
Ja igen, hogy megint ez van. Ezt meséltem tegnap a többieknek. Ez a vita azért van mert most egy ideje a régen nem spoilernek számító alap infókat most spoiler ként kell kezelni. Mert a spoiler mindenkinek mást jelent. Máshol indul a határvonal. Ezért kell megbeszélni. Nekem ha szól valaki betartom a dolgot. De ha utólag hallom akkor azzal neh3z mit kezdeni. Látod van 200 ember aki a játék hosszától is szarul érzi mágát, 200 meg akarja tudni mit vesz. Én nem tudom meg, hiába tennék spoiler mögé. Mert a spoiler-t nem lehet használni, ez miatt meg nem ugrálok át a topikba kikeresni ugye.
De mindegy nekem nem fontos, tegnap írtam, csak harapjátok egymást, úgy hogy olyan szabályok vannak percenként, amibe nem beszélik meg hogy akkor most milyen szabály alapján legyen.
Én nem sértegetnék senkit. Sorry mindenkitől, nekem ez van, nem haragszom senkire, de nekem is szarul esne. -
Kire gondolsz most? Gero azt írta spoiler mögé tette. Tblint meg nem olvasott vissza gondolom azt a 20p hszt ami nem neki szólt, gondolom ha tud a tegnapi témáról nem csinálja ezt egyikük sem.
Persze nem a spoiler törlés amit mondok, hanem az, hogy az illető tudja e mi miben egyeztünk meg tegnap...? -
nem tudom miert adok neked a semminel tobb figyelmet, talan elhiszem hogy felfogod :(
" Azt mondtad, majd te törlöd ami nem spoilerben van."
ez tortent pontosan, akkor meg mi a banatos fasz bajod van? -
Tegnap itt beszéltem veletek együtt, de még nekem sem volt tiszta mibe egyeztünk meg. Azt mondtad, majd te törlöd ami nem spoilerben van.
Azt is beszéltük, hogy legyen minden info a másikba, azt is hogy csak a spoiler legyen ott.
Tblint meg Gero-nak a pár órája kiírt fenti szöveg, amit én sem olvasnék el minden nap, a megszokás miatt, nem azzal kezdeném, hogy analfabéták, hanem törölném a kommentet ha úgy van, szólnék egyszer, hogy akkor mi a helyzet és második esetben jönnék azzal, hogy mellé teszek egy sértő személyes kis megjegyzést.
De ez csak egy vélemény részemről. Kit is érdejel ugye? :)
Ne az legyen a cél, hogy fossanak leírni valamit az emberek, vagy elmenjenek innen. Vagy mégis? -
Rohadtul az.
2 hónapig az összes általam látogatott topikban AC:O képek jöttek velem szembe zömmel spoiler tag nélkül + infók, amik nem nagyon tartoztak oda, mert az AC:O topik is rendesen pörgött.
Tessék megérteni, hogy az új címeket mindenki maga szeretné tabula rasa átélni és nem úgy nekiállni pár hónap múlva, hogy már látta a fél játékot, mert valakik kényszeres posztolási mániában szenvednek. -
Bevágott egy baszott nagy képet a GoW inventoryról spoiler nélkül direkt provokatív céllal. Rengeteg moderátori túlkapást láttam az utóbbi időben, de ez pont nem volt az.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.04.12. 16:28:33 -
#86667 -
Ez így ám srácok nem korrekt. Bocs.
Nagyon NEM az!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.04.12. 16:10:29 -
partizan182 #86675 A 4 players térérzetet nekem jobban befolyásolta az egérmozi (55 colon is), semmint az árnyékok hiánya. Egyébként óriási móka 4-en csapatni, kár hogy a klasszik "nyomjátok 5 percig, a leggyorsabb idő nyer" mód csak online van.
Trackmania Nations Forevert mai napig toljuk (utoljára pont múlt héten) iszogatós nosztalgia lanbulikon.
VR-ban egyébként a grafika első osztályú, nagyon komoly supersampling van sima PS4-en is, talán egyedül a Wipeout szebb nála (ott 1800p-ről skáláz le). Térérzet leírhatatlan, ahogy közelítesz egy komolyabb loop-hoz teljes az immerzió, olyan mint a hullámvasúton. Frém nyilván atomhatvan (+temporal reprojection 120 hz-re), anélkül nincs életképes VR.
Én imádtam, egy baja van hogy csak 40 pálya van és azok is elég rövidek (gondolom ez kellett hogy ilyen legyen a graf/frém). Ha valaha is kedvelted a trackmaniát ez kötelező, bár az irányítást picit szokni kell az elején mert a kamerát a pályához rögzíti nem az autóhoz (kivéve belső nézet, ott olyan mint a sima verza, érzed is ezerrel). -
Ok. Bye! -
volt. koszi. balint ennyi ev forumozas utan kerlek gyakorold az olvasas osi tudomanyat, koszi -
de az. -
ez veletlenul se gow ugye? -
boxon nyomtuk, osztottképen - 3-4 playernél már alaposan butult a gfx (tálom, ha nincs a kocsinak árnyéka, elveszik a térérzet) és 60 helyett csak 30fps volt - itt milyen?
ami tök jó volt, h random pályát is tudott renderelni, sokszor elég jópofák jöttek ki. szinbliben annyira nem szeretem már, még anno az elsővel töltöttem el huzamosabb időt, elég volt (pécén - de tényleg a legeslegelső TM-el) -
Néha nem tudom eldönteni, hogy csak tetteted a hülyét, vagy azzal főzöl, amid van. Nem tudom, melyik a rosszabb...
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.04.12. 14:05:07 -
hisztizni a mod topicba menj (de inkabb oda se), itt meg ne csodalkozz ha write-only vagy, koszonjuk -
SlickAdam #86666 meg lett beszelve, hogy oda megy a GoW info.
te vagy baszki nevetseges, hogy nem latod, hogy teljesen zakkant vagy.
mondd mar el, hogy miert. vagyis MIERT? nem birod mar kivarni ezt az 1 hetet. MIERT? kell tudnod a hosszat?
nyilvan te dolgod mit csinalsz, de baszki ez beteges...
pedig amugy szeretlek, tudod jol. csak nem ertem ezt a kenyszerbetegseg dolgot egy NEM-14 evestöl.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.04.12. 13:44:56 -
ja hogy már spoilerbe rakott végigjátszási idő is SPOILER. Ok im out... nevetséges -
-
Nem még, de tervezem. Elég sok VR játékom van félbehagyva. Kicsit ezért sem ugrottam rá az invisible hourra. -
SlickAdam #86662 fantasztikus! szamolhatod a mp-eket, hogy vajon hol jarhatsz.:)
ITTEN-E talan erdekel is valakit
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.04.12. 13:35:10 -
partizan182 #86661 Plusos Trackmania VR-t próbálta valaki? Én anno kipörgettem, érdekelne hogy viselitek a loop-okat meg a dugóhúzókat. Ráadásul gyönyörű, még alap PS4-en is, tegnap nosztalgiáztam vele pár menetet, stabilan felcsapja az adrenalint. -
Az még csak előrendelhető -
Az adatlapja szerint megy. De anélkül szerintem az élmény messze nem ugyanaz lehet. Őszintén szólva meg sem próbáltam fagyik nélkül. -
Fagyi nélkül nem is megy? -
Jajbocs, nem adtam teljes választ: az egész VR, mert ez kifejezetten VR-re készült. Viszont tényleg csak pár óra. Nagyon fagyis, kétkezes, mármint rendesen KEZES. Dobod a batarangot, stb.
Belenézni a tükörbe VR-ben, és látni magad batmanként...úristen, priceless :DDD
/este letolom megint :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.04.12. 13:18:15 -
Az ég áldja meg, legalább az egyik legyen fix 
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.04.12. 13:17:45 -
azé ótósjátékból nem gondolom, hogy lehetséges a spoiler ;) (GT)
szóval az meg a ló másik oldala volt :P
(mert mi másért, ha nem a spoilerért NEM akar valaki olvasni valamiről? én PL. ahogy látom h personáról beszéltek, átugrom a hsz-t - nemérdekel, skip. de jó, hogy van itt is szó játékokról IS, hiszen így nekem nem kell utánajárni adott címnek ;) pl FC5 véleményeket élvezet volt olvasnom) -
Nagyon rövid, de akkorát üt, mint a mozdony. Talán a legjobb vr élményen volt. -
A Batman Arkham VR mennyire jó vétel 8 fontért? A full game VR-ban van? Vagy csak egy rövidebb játszótér? -
Viszont a 4k mód droppol 30 alá azt írják jelenleg. Reméljük day 1 patch javít ezen. Performance mode unlocked fps és 50-60 körül fut. -
Ulthi, munkahelyi gépeden vagy, ad blocker otthon van! -
Egyszer megszoptam a blokkolóval, geci google kitiltott hónapokra, azóta nem baszakszok velük :) -
Nálam Chrome van, ad blockerrel, és mégsem fogja meg! WTF!?