status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Aco-ban spoiler mögött volt amit spoilernek szoktak tekinteni. 1-2 noname kép volt kint, ami direkt úgy volt fényképezve, hogy semmi ne legyen rajta.
Ja igen, hogy megint ez van. Ezt meséltem tegnap a többieknek. Ez a vita azért van mert most egy ideje a régen nem spoilernek számító alap infókat most spoiler ként kell kezelni. Mert a spoiler mindenkinek mást jelent. Máshol indul a határvonal. Ezért kell megbeszélni. Nekem ha szól valaki betartom a dolgot. De ha utólag hallom akkor azzal neh3z mit kezdeni. Látod van 200 ember aki a játék hosszától is szarul érzi mágát, 200 meg akarja tudni mit vesz. Én nem tudom meg, hiába tennék spoiler mögé. Mert a spoiler-t nem lehet használni, ez miatt meg nem ugrálok át a topikba kikeresni ugye.
De mindegy nekem nem fontos, tegnap írtam, csak harapjátok egymást, úgy hogy olyan szabályok vannak percenként, amibe nem beszélik meg hogy akkor most milyen szabály alapján legyen.
Én nem sértegetnék senkit. Sorry mindenkitől, nekem ez van, nem haragszom senkire, de nekem is szarul esne.