status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • partizan182
    A 4 players térérzetet nekem jobban befolyásolta az egérmozi (55 colon is), semmint az árnyékok hiánya. Egyébként óriási móka 4-en csapatni, kár hogy a klasszik "nyomjátok 5 percig, a leggyorsabb idő nyer" mód csak online van.

Trackmania Nations Forevert mai napig toljuk (utoljára pont múlt héten) iszogatós nosztalgia lanbulikon.

VR-ban egyébként a grafika első osztályú, nagyon komoly supersampling van sima PS4-en is, talán egyedül a Wipeout szebb nála (ott 1800p-ről skáláz le). Térérzet leírhatatlan, ahogy közelítesz egy komolyabb loop-hoz teljes az immerzió, olyan mint a hullámvasúton. Frém nyilván atomhatvan (+temporal reprojection 120 hz-re), anélkül nincs életképes VR.

Én imádtam, egy baja van hogy csak 40 pálya van és azok is elég rövidek (gondolom ez kellett hogy ilyen legyen a graf/frém). Ha valaha is kedvelted a trackmaniát ez kötelező, bár az irányítást picit szokni kell az elején mert a kamerát a pályához rögzíti nem az autóhoz (kivéve belső nézet, ott olyan mint a sima verza, érzed is ezerrel).