121482
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
nem értem hogy kaphattál érte bant ha ez teljesen legális ahogy írták is hogy hivatalosan is az. -
Juj de messze van az még :( -
Legközelebb Spiderman ;) -
Naaaa csak nyomassák, mer Logantől vennék majd még ezt-azt
-
Lohattak! -
Phisztos' betörtek a fejlesztőhöz is elrabolták tőlük :-( -
El sem tudom képzelni hogy csúszhattak át ezen az ultraszigorú átvilágítórendszeren azok a sellerek, akik epercben is ps4 kódokat árulnak :D -
Mindig mindenhol power sellertől veszek... ha valaki 31312123 pozitívval bír, az erősen nem hitelkártya csaló.
De mondok jobbat: Tavaly volt egy 10 ojrós játékom, amire nem tartottam igényt. Gondoltam feltolom oda. Perceken belül levették. Nem értettem, írtam nekik. Visszaírtak, hogy csak a kiadóval/fejlesztővel leszerződött eladók tehetik fel a játékot.
A G2A már rég nem olyan, mint amilyennek te azt képzeled. Nyilván a Steam-féle férgeket zavarja az ügy, mert elesnek a röhejes 30%-os árrésüktől az ilyen oldalak miatt.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.07.01. 10:26:51 -
De azért nyugtass meg, hogy amikor a g2a-n vásároosz a cheap_games nevű felhasználótól, ott tnyleg elhiszed, hogy neki különalkuja van a kiadókkal, és ezért tudja elküldeni a cdkulcs fotóját féláron a hivatalos boltokhoz képest :D -
"Mi pedig teljesen nyilvánvalóan erre használjuk"
Ti :-P
1x próbáltam, mert haver noszogatott, de rá is baxtam, nem ismétlem el újra a sztorit. -
No nem az volt itt a kérdés hogy mi tiltott meg mi nem. Korrektségről ment a disputa.
Vagy nekem oké az is, hogy ami nem tiltott az szükségszerűen korrekt is, ezesetben nem értem az egész témafelvetést :D -
"A home-olás azért van, hogy az azonos háztartásban élőknek nem kelljen több példányt venni ugyanabból a játékból..."
Nem ezért van. Hivatalosan oszthatod bárkivel. A Sony oldalán officially ott van, hogy milyen előnyei vannak a megosztásnak családtaggal és/vagy barátokkal. Így a friends-et is kiemelik. Ha nem akarnák engedni, tilthatnák. Az account eladása és határtalan osztogatása, na az már tilos.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2018.07.01. 09:38:13 -
Kongy! Csekk PM! :) -
A home-olás azért van, hogy az azonos háztartásban élőknek nem kelljen több példányt venni ugyanabból a játékból, nem azért, hogy egymást alig ismerő emberek kevesebbet fizessenek a játékért. Mi pedig teljesen nyilvánvalóan erre használjuk. Az itt a témában felszólalók közül majd mindenkivel van/volt olyan ügyem, ami valamilyen szervezettel vagy céggel szemben bőőőőőőőőőőven túlmutat az általatok példákon keresztül definiált korrektségen.
>és azt gondolja, hogy ez így van rendjén
Ezt tegyük helyre mielőtt részemről lakatot tennék a témára. Nem, nem gondolom, hogy ez így rendjén van. Olyannyira nem, hogy én csak az egyiket kértem. Nem kértem semmit az Amazontól, pusztán annyit kérdeztem, hogyha nem jön meg a termék, mi a teendőm. Nem adtak választás lehetőségét, az akaratom, a megkérdezésem, a beleegyezésem nélkül visszabaszták az árát. Én ezt nem akartam. Ezt jeleztem _MIELŐTT_ megtudtam volna, hogy a játék is megérkezik. Ami nyilván nem az amazon hibájából jött meg két hét késéssel, ellenben az Amazon elküldhette volna trackinggel is, és akkor ez az egész nincs. Mivel én fizettem a szállítást, nekem ez belefért volna, de ilyen opció gondolom az ára miatt nincs. Szóval nem. Nem azért nem utaltam vissza nekik, mert szerintem ez így van rendjén, hanem azért, mert nincs kedvem baszakodni vele 6 euróért. Nem szándékosan használtam ki egy rést a rendszeren, mint tesszük a homeolással. Amikor azt csinálom, amikor kulcsos oldalról vásárolok, amikor berántom a sztórgliccsből olcsóbban vagy esetleg ingyen a játékot, olyankor sokkal inkább vagyok tolvaj. Azt szándékosan, tudatosan, az ára miatt teszem. És hidd el, ott sem érzek semmi különöset :D Szóval az itt tett megállapítások végeredményben helytállóak rám nézve, csak nem feltétlen az említett ügy miatt.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.07.01. 08:54:24 -
Ne viccelj már Moby. A home-olás teljesen legális dolog, ha nem az lenne, a Sony nem tenné lehetővé. Ezt felhozni példának azzal szemben, hogy valaki megkap egy terméket és a vételárat is visszakapja, és azt gondolja, hogy ez így van rendjén, szerintem nagyon gyenge/béna.
Én nem mondtam, hogy te ettől ilyen ember vagy, vagy olyan ember vagy, de szerintem kár azon vitatkozni, hogy ez mennyire helyes így, ahogy ezt rendezted, mert teljesen egyértelmű, hogy nem az.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.07.01. 07:23:16 -
Megvettem pécére, egyetlen percet nem toltam vele. Fog sincs miért, volt más, nem volt ingerencia, mittudomén. Tegnap ránéztem, háááát, van benne bugi, na. Nem kéne, nem használnám ki, de valamikor valami nagyon üres időszakban talán ráhúzódok. -
Ez korrekt. Adom. Tényleg.
A sonynak írtál már, hogy a játék felét, amit ketten vettünkmegosztva, hova utalhatod el?
Jó ha valakinek vannak elvei tényleg, nagyon rendben van az, csakhát valami vagy vemhes vagy nemvemhes. A kicsit vemhes nincs. Arról meg elindulhat posztfolyam, hogy kinél melyik ponton, miben hol hullik át a szitán valami meg hol nem, de sehova nem fog vezetni. A végén csak lesz egy lavór sértődött ember. Nincs értelme. -
Nyugi bajnok, én a másik irányba is legalább ilyen nagyvonalú vagyok, a korrektség nálam nem ezt jelenti. Más tartalommal bír. Nem baj, ha nem értünk egyet, én elfogadom a nézeted. Nincs dolgunk egymással, megfér talán egymás mellett a világunk ütköztetés nélkül is. -
Én veled értek egyet. Most jöttem az Ikeából, voltunk de között vásároltam 2 db üvegtálat, mind a 2-höz Volt egy-egy műanyag fedő. Az önkiszolgáló kasszánál a fedőkön lévő vonalkódot húztam csak le. Amikor erre rájöttem kocsiban haza fele menet, azonnal ki is gondoltam a megoldást. Itthon lefényképeztem a ki nem fizetett két üvegtálban lévő vonalkódot, és épp most készülök e-mailt írni az Ikeába, hogy adjanak egy bankszámlaszámot ahova el utalhatom a két ki nem fizetett termék árát. 900 Ft-ról beszélünk amúgy. -
partizan182 #89076 Ez a Destiny 2 fini nagyon, be is húztam, 7,5-ért season passel árában van.
Anno az egyet letoltam Taken king-esül, annál ez jobb. Beszarás ez a bungi mennyire érti a game feelt, csak úgy fröcsög a dopamin minden headshot után (kb 0.3 másodpercenként). Ja, és kibaszott gyönyörű, utólag peccselt hdr de nem látszik meg rajta. Ajánlott. -
És azon kívül mennyibe soha se postázott!? Az, hogy Magyarországra nem azt nyugodtan könyveld el annak, hogy az itteni vásárló erő az konvergál a NULLÁHOZ!!! Ezt kellene elfogadnotok... Szentül hiszitek, hogy Magyarország a Gamer társadalom közepe. Pedig szerintem a teljes ország Gamer száma kevesebb mint egy USA "NAGYVÁROS" gamer populációja! Na pontosan ehhez mérten kezelik is az országot... Már aki tud róla...
Ebayen 500 rendelés felett járok 3 refoundot akartam már vissza fizetni, mert (nem volt jogos) 45 nap múlva megjött a cucc !! Volt olyan, hogy újra küldte az eladó és közben paypal vissza utalta a "dispute" miatt, majd megjött a legelső is! Írtam nekik, hogy most mi legyen miként fizessek. De mind csak szimplán megköszönte, és közölte, hogy nem kell neki a pénz vissza. Nekik a vásárló az első és csak annyit kértek ne adjak negatívat a bonyodalmakért! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tudom. Aki nálam többet rendelget külföldről az azért nem túl általános, mert én ismerősöknek, haveroknak is megoldom. Idén volt olyan esetem, hogy nem jött meg a rendelt cucc, reklamáltam, refundot küldtek pár nap múlva küldtem vissza, mert megjött mégis, csak a magyar posta hetekig ült rajta. És ebben semmi gáláns téma, vagy lovagiasság nincs. Ez pure üzlet, fair play, gerincesség és társai.
Viszont olyat is megettem, hogy nyavalyás 1 fontért a végsőkig elmentem és 4-5 hónap után vissza is kaptam, mert nem volt igazuk. Nyilván nem az 1 GBP, hanem az elv, mert ha velem megteszik, megteszik mással is és ha havi 100 emberrel megteszik, az már nem is annyira apró összeg. -
SlickAdam #89073 milyen seller...? nem ertem. srac küldött nekem penzt, vettem itt belöle valamit, aztan hazaküldtem neki.
ujra leirom: hibaztak, egyszerü kis csomagkent szallitottak egesz uton, holott extra fizetve lett a nyomkövetesert is. kurva lassan raadasul, telefonalas kb 1 ora, mert nem egyszerü am eljutni az emberkehez, aki segiteni tud (elvileg), aztan az meg tovabb kapcsol, ujra elmagyarazni mi van, szamokat diktalni, ... aztan közli, hogy nyomtatvanyt kell tölteni, mert ö csak a szam alapjan tud keresni (amit kabe a user is...). nyomtatvanyban meg minden kis szart meg kell adni: mekkora a csomag, mi van benne, szamla, bizonylat a csomagponttol, ... blablabla.
es termeszetesen egy fillerrel se adtak többet vissza, mint amennyire biztositva volt (50 euro + a feladas). de EN meg legyek jo fej es kavaj, ennyi szoposkodas es idö elbaszas es a cimzettnek üzenetküldözgetes utan meg EN kerjek elnezest? tudjak ök nagyon jol, hogy attol, hogy nem talaltak a rendszerben a csomagot (sajat hibajukbol), meg siman befuthat Mo-n. megse irtak olyat, hogy "de ha megis megjönne brother, zsozsot vissza please, mert itt nalunk a DHL-nel rossz idök jarnak E". kompenzalas a szar szerviz miatt. gerinctelen adi igy könyvelte el a kodexben. fakalljaaa'!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2018.06.30. 12:46:36 -
nemtom a fejedben mi a maszatolás, de hogy jön ide a wc mellé szarás, és miért feltételezel ilyet bárkiről?
és milyen gombodat nyomta be a téma? kicsit mintha túlreagálnád
az amazon pont ugyanannyira nem egy darab játék eladásból él, mint a kocsmáros az egy darab pohárból
ugyanúgy nem érdemelnek figyelmet
ugyanúgy ha összetörne 100 pohár a kocsmában, az már figyelmet érdemelne, mintha mondjuk egy napig 0 euróér lehet vásárolni az amazonon
mi itt a nagy lelki probléma? sokat írtál, de nem jött át -
Az elmúlt fél-egy évben két giga-sellertől (amazon/ebay) tűnt el hungary, mint választható célország. Nyilván csak lefelejtették az idei listájukról.... -
Köszi, hogy leírtad helyettem, én bevallom már nem "mertem", mert én leszek megint a megkeseredett szar alak. Valójában az igazságot néhányan úgy forgatják, hogy arról aztán páran tényleg elhiszik, hogy az akkor úgy rendben is van. Aztán nem. Nagyon nem.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.06.30. 12:26:32 -
vicc nélkül, van aki nem??? refundot, kártalanítást "elvárunk", de ha "mi hibáztunk", akkor szarni rá, jótolvajmagyarként benyelni pénzt, játékot, mindent? :(
TERMÉSZETESEN mindig visszaadtam, ha ilyen történt - ebayen (ott elég körülnyes), amazonon, game.co.uk-n.
pár perc lelevelezni, paypalon átdobni, venni valamit a shopban és NEM kérni a küldését, stb. game-n anno számlaszámot kaptam egy sellertől, ott kb annyiba fájt az utalás, mint a játék maga, de benyeltem - ő maximálisan jóindulatú volt, akkor én köpjem arcon???
a válaszok alapján nem csodálkozom, hogy sokan nem hajlandóak ide köldeni :( kösz srácok, gerinctelenségből jeles.
moby: "Büdöslófaszt. Egyrészt nem kértem pénzt. Játékot kértem. Másrészt hogyan? Nincs számlaszám, ahova utalhatsz. Harmadrészt nem. Majd elköltöm náluk valami másra."
Meg is kaptad a játékot. Megkérdezted a sellert, hogy lenne-e mód rá, hogy visszaadd, mivel megjött a játék?
"egy szar alak vagyok" - tényleg az vagy, bár szerintem ez annyira szmájlit nem érdemelt.
SlickAdam: "faszt. online ismerösnek* ment a csomi, ugyhogy kellemetlen volt, regenyeket kellett irnom neki, DHL-el kellett telefonalgatnom nem egyszer, utana nyomtatvany kitöltes, szamla szkenneles, ... ugyhogy nem, nem erzem ugy, hogy behuztam volna öket (hibaztak amugy, nem csak a hosszu kiszallitas volt a gond). talan a felet visszaadnam, de olyan nincs es amugyse szoposkodok ilyesmivel."
A seller tehet róla? a DHL-en mennyiben sikerült "bosszút állnod"?
Nem éri meg a pár perc ráfordítást a gerinced? :(
SlickAdam: "amazon-t ismerve, ha moby irna nekik, hogy megkapta es visszaadna azt a par eurot, valoszinüleg azt valaszolnak, hogy felejtse el." - tehát nem is érdemes megpróbálni.... (igen, volt aki ezt írta nekem is, ettől még a gesztus, bazz! komolyan magyarázni kell???)
j0nNyKa: "dehat nem vagy
olyan ez mint a kocsmaban a pohar, meg irodaban a papir - mindenki tudja hogy fogyo termek, nem verik le senkin, ez igy mukodik, nincs vele a vilagon semmi baj
neha becsuszik egy fuckup, az szerintem a normalis, hogy ne a user jarjon szarul fuckupnal, hanem a ceg (ami relativ mer ilyen osszegek annyira erintenek meg egy amazont, mint ha irodaban elveszel egy darab a4es papirt a nyomtato mellol :D)"
ne maszatold már az X eurós játékot a pohárhoz meg a budipapírhoz.
a kocsma nem a budipapírból él.... (és nem is a pohárból)
persze, van fuckup, csak mondjuk illene hasonlóan KORREKTEN hozzáállni a dologhoz, mint a másik oldal.
ehelyett, ha már nem fizetteti ki a kocsmáros a leejtett poharat, a wc mellé szarsz.
Utoljára szerkesztette: arty, 2018.06.30. 12:24:07 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezt a Neuromancert azt hiszem elengedem. 92. oldalon járok, és nagyon nem tudok ráhangolódni. Hiányzik belőle számomra a koherencia, Fejezet-fejezet után, események kronologikus sorrendje, egy fragmentált betűfolyam, amiben nem találom a kapaszkodót.
Arról nem beszélve, hogy ez 35 évvel ezelőtt, amikor írták, érdekes sci-fi lehetett, de most, amikor a technológia messze túlhaladta, sőt cáfolta azt, ami a könyben van, már inkább nálam gagyi hatást kelt, persze erről nem az író tehet, hanem az idő.
Azért köszi a tippet. Felteszem a polcra, lehet pár hónap múlva ismét előveszem, még egy próbát teszek vele.
-
Csak évek múlva lesz Cyberpunk 2077
Most már igazán bevallhatnák, hogy a játék címében valójában a megjelenési dátum van... -
SlickAdam #89066 jaja, az a nulla euro verhetetlen.:D de sztem a 10-est is siman...
bizom benne, hogy tartja magat vegig, esetleg fel is pörög par szaftos boss-al. -
Biztos kaptatok emailt, deazé szólok: Destiny2 ingyenhétvége van. -
Hipp-hopp beleszaladt pár óra. Eddig rohadtul tetszik, remélem fenn tudja tartani az érdeklődést.
Az árát az eddigiek alapján mindenesetre bőven megérte!
-
nenenenenenenenenenenenenenenenenenenen%!4
4545wrefDGdf n++!4 nE4! NOOOOOO! azt a qurva!
azt jo büdös qurvaélet.
azt
"Crash Bandicoot N. Sane Trilogy - új pályát hozott a legújabb PS4-es frissítés
Sőt, már a HDR támogatás is elérhető, a töltések pedig gyorsabbak, mint korábban.
Új, ingyenes frissítés érkezett a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy PlayStation 4-es verziójához. Egy Crash Bandicoot 3-ból átemelt pálya mellett most egy korábbi DLC-szintet is bezsákolhatunk.
A Future Tense című pálya minden PS4-es játékosnak ingyenesen elérhetővé vált a legújabb frissítéssel, emellett pedig a Stormy Ascent pályát is hozzáadhatjuk a játékhoz ingyen és bérmentve a PlayStation Store-on keresztül.
A frissítés a két új, rengeteg kihívást tartogató pálya mellett több gameplay-beli javítást is hozott. Felgyorsultak a töltési idők a Nitro technológiának köszönhetően, illetve van már HDR támogatás is.
A Crash Bandicoot N. Sane Trilogy frissítése már élesedett PS4-en, a Stormy Ascent pályát viszont külön kell hozzáadni a játékhoz.""
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.06.29. 21:11:08 -
ÉnmegmondtamTM :) -
BlackDahila #89061 Egyetértek. De máskép nem is tudnám elképzelni ezt a játékot.
Nekem amúgy is herotom van attól hogy egy kvázi világháborus játékkal játszok és nincs vér. Ha fejbe lövöl valakit akkor igenis loccsanyon az agyveleje a falra. Legyen egy kid dráma egy kis brutalitás a halálban. Nem azt mondom hogy én ezt élvezem de szerintem sokkal roszabb ha a játékokban az egész ilyen komolytalan és súlytalan. Itt nem w jopofi játékokról van szó hanem tényleg azokról a játékokról aminek a témája megkövetelné. -
Ehhez képest jött az E3, és ledobta az ND az atomot evvel a gameplayyel. A játékosok egy részét nem érdekelte más, csak a graf, meg a játékmechanika, meg riöl-e a gameplay, vagy nem riöl, a másik fele meg elborzadt. Tök nyilvánvaló totál tudatosan, irányítottan nem klikereket ölt benne, ó nem. Embereket. Válogatott módon, a szadizmus legmélyebb bugyraiba merülve, egy felnőtt nő, előre eltervezett módon, tudatosan, nőket és férfiakat gyilkol halomra. A cukiskodás, az irracionalitás, a mese, az empátia teljes hiánya mellett. Okkal, számolva a következményekkel tették mindezt az egyik legnagyobb publicitással bíró rendezvényen.
Hozzáteszem '12-ben az első részt kb hasonló módon mutatták be gameplayben. Viszont akkor még nem nagyon lehetett tudni mi lesz a játékban pontosan, valszeg egyszerűen nem akarták elspoilerelni klikerekkel a játékot, másrészt az brutalitásban a negyede, és mindvégig benne van a bújtatott kimosdatás, a "társak vagyunk, mi csak egymásra vigyázunk" vonallal. -
Nem is ezt mondtam, hisz már az u4-ből totál eltűntek a zombi és mindenféle spooky szarok, itt sokkal inkább arról van szó, hogy mennyire vállalja fel, vagy áll bele abba, ami. És ebben nagy különbség nincs a ND narratív korábbi játékaiban. Leszámítva a TLOU elejét (tudjukmi), de az egyetlen momentum volt az egész játékban. Aztán jön ez a tök megszokott cukiskodunk, majd belezünk, majd megint cukiskodunk kicsit, majd élveégetünk, azután megint nagyon mélyen érzünk szlalom-a-pályán. És tök nyilvánvaló, hogyamúgy a spooky izé is azért kellett a korábbi uncsikba, hogy tolja minél jobban kifelé a racionalitásból át a mesébe az egészet, hogy még véletlenül se kerüljön kontextusba az emberöléssel a játék. -
Zóanagyvarázsló #89058 Mondjuk az ND előtt meg a Crystal Dynamicsnál csinált vámpíros játékokat. Nem tudom, hogy ő mennyit változott vagy mit nyilatkozott az utóbbi években a témában, de nem volt ő mindig Disney-hercegnő. -
Zóanagyvarázsló #89057 Nyugi, az ítélet már megvan :D -
Nem lenne már helye ott. Vele, és Straley távozásával nagyot fordult az ND világképe. Ez nem feltétlenül baj, sok éve szürkezónának ott ezzel a félig-szoft-deazért-kibaszottul-erőszakos játékokkal. Imádjuk Nathan Drake-et, a haverunk, de a haverunk azért kiontotta egy fél városnyi ember vérét ésatöbbi. Én az eddigiekből azt látom, hogy a tlou2 rárúgja az ajtót rendesen erre a szoftosokodásra, ami ahogy mondtam nem feltétlen baj, de ez azért elsülhet rosszul is, és már most nagyon sok támadást kap a játék. Ebbe a képbe Hennig viszont már nem fér bele. Új, fiatalított bagázs, másképp csinálja, máshogy látja. Más. Ez a ND már nem az a ND ahonnan ő elment.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.29. 12:06:10